Λάθη των μπουκ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cosmicsports

New Member
30 Ιολ 2010
4,068
1,573
113
Αναφέρομαι στο χτεσινό Μπόντο Γκλιμτ - Σπόρτινγκ Λισσαβώνος.
Αυτό και ένα γατάκι θα το έπαιζε άσσο.
Και όμως οι μπουκ (πράσινη) μας έδιναν 2.60 !
Πόθεν ορμώμενοι ;

Τσεκάρισα και τα ELO ratings - που είναι χαζά για την περίπτωση αλλά έστω.
Ήταν λοιπόν Μπόντο 1760, Σπόρτινγκ 1830.
Βάλε και +50 για την έδρα που λένε αυτοί, μας κάνει 1810 με 1830.
Πάλι πολύ είναι το 2.60 αλλά μπορεί να παρασύρθκαν από τα ELO

Δεν συμβαίνει συχνά αυτό και τόσο εξώφθαλμα.
Αλλά πως μπορούμε να το εκμεταλλευθούμε ;
Κάποιο σύστημα alerts ίσως ; Αλλά να είναι σοβαρό, όχι οι μπούρδες που κυκλοφορούνε.

Θα μου πεί κάποιος ίσως "μα, η μπάλα σε ευνόησε σ' αυτό το παιχνίδι".
Εντάξε, θα το πει αλλά και Ολυμπιακός - Καστοριά να παίζει, η μπάλα πρέπει να με ευνοήσει ...

• Like
Αντιδράσεις: betover
Νικο μου ειλικρινά τις τελευταίες μέρες σε σκεφτομουν γιατι μου ειχες πει κάποτε μια κουβέντα η οποία είναι 100% σωστή και επιβεβαιωμένη. Δεν πρόκειται να κερδίσεις με μεταβλητά στο στοίχημα. Λοιπον δοκίμασα οτι μεταβλητό υπάρχει με πρόγραμμα όχι να το κάνω εγώ έγραψα πρόγραμμα να το κάνει μονο του να βρει τα καλύτερα υποτιθεται ματς το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ειναι. Το αναμενόμενο στην καλύτερη ο κουβάς της γκανιότας των αποδόσεων.

Και τώρα παίρνεις ένα ματς για να χτίσεις αφήγημα και να πεις να αυτή η απόδοση ήταν βάλιου και έγινε κτλ. Οκ έγινε. Πόσα ματς παρόμοια έχουν περάσει; Εχουν περάσει πχ 300 ματς που να σου δίνουν εγώ δεν σου λέω πολλά ένα 5% κέρδος; Εγώ αμφιβάλλω ειλικρινά σου μιλάω. Είναι τέτοιες οι αποδόσεις που ακομα και αν παίξεις τα υποτιθέμενα λάθη στο τέλος μείον θα βγεις γιατι και τα λάθη μειωμένες αποδόσεις έχουν.

Δεν υπάρχουν ούτε ELO ουτε στατιστικές ούτε τίποτα. Για κάθε 1000 άτομα που παίζουν πενταροδεκάρες υπάρχουν 5 ή 10 που δημιουργούν ένα syndicate ή τέλος πάντων έχουν δημιουργήσει 2-3 τα τέλεια μοντέλα που να τους δίνει ένα 2-4% παραπάνω δεν θα δούνε και παίζουνε και πακέτα κιόλας.

Στη σήμερον ημέρα το δυσκολο δεν είναι να βρεις ματς που κερδίζουν. Θα βρεις ματς που κερδίζουν και μπορεις να βρεις και ματς που να κερδίζουν περισσοτερες φορές από αυτά που θα χάνεις αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο η απόδοση θα σε φάει στο τέλος.

Δεν σώνεσαι. Αυτο το θα κερδίσω στο στοιχημα κτλ κτλ κτλ δεν υπάρχει όλα τα άλλα είναι να ειχαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε όπως λέει και ο Κωστάκης ο φίλος μας. Και εσυ σαν μαθηματικός που είσαι ξέρεις τι λέω τώρα με καταλαβαίνεις απόλυτα. Δεν μπορει ρε φίλε να βρίσκεις συνέχεια ματς σε υποτιθέμενες λάθος αποδόσεις και να σου περνάνε περισσότερο από το ποσοστό που σου αναλογεί. Αντε στην καλύτερη να πάρεις ένα 5% αυτό είναι όλο και αν θα το πάρεις. Είναι τέλεια κατανεμημένη η αγορά στο ποδόσφαιρο δεν μπορεις να την κερδίσεις εύκολα και αν την κερδίσεις δεν θα πληρωθείς στην διαρκεια. Θα μου πεις μα καποιοι το κάνουν. Ναι κάποιοι το έκαναν αλλά συνεχίζουν να το κάνουν ή ακομα και αν το κάνουν τώρα συνεχίζουν παρολο που έχουν το ίδιο ποσοστό επιτυχίας και στο ίδιο μοτιβο επιλογής σημείων να έχουν το ίδιο; Αν όχι τότε το edge πήγε περίπατο.

Μεταξύ μας τώρα και δεν ρώταω τον Νικο, ρωτάω τον μαθηματικό. Αν σου έλεγα θέλω να βγάλω λεφτά από το ποδόσφαιρο μπορώ και αν μπορώ γιατι ποσοστό μιλάμε; Τι θα μου απαντούσες ειλικρινά; Εμεις αυτο το 2-4-5 % ειλικρινά τώρα τι να το κάνουμε; Θα μας σώσει;

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro και Silver
Να αυτά λέγαμε λιγο πριν ανεβάσεις το κειμενο σου με την ΑΙ. Να διαβασε την και πες μου πως έχει λάθος πως αυτά που λέει δεν ισχύουν

Ελα να σου πω ρε γλυκια ΑΙ κάτι πες μου ξέρα και ολοκάθαρα το στοίχημα στο ποδόσφαιρο ειναι χάσιμο χρονου; Υπάρχει περίπτωση ποτέ να βγεις κερδισμένος; Ειλικρινά δεν θέλω να μου μιλήσεις με αναστολές θέλω να μου μιλήσεις χωρις αναστολές και ξεκάθαρα. Με θεωρούν ως ένα πολύ καλό παίκτη του over 0.5 γιατί πριν από 5 χρονια ή πριν απο 10 χρονια ειχα την υπομονή και την πειθαρχία να παίζω επαναποντάροντας λεφτά στο 1.10 έκανα σερί 30-40 ματς αλλά πλέον δεν γίνεται ρε παιδί μου το νιωθω πως δεν γίνεται γιατι πολύ απλά το 1.10 από εκεί που το έπαιζα στο 27 ή στο 35 τώρα πρεπει να ληξει ημίχρονο για πάει 1.10 που σημαίνει πως έρχεσαι πιο κοντά στο 0-0 δεν θα σου περάσουν ολά δεν θα κάνεις 30-40 ματς που έκανες κάποτε δεν υπάρχει αυτό. Εσυ τι λες πες μου ξερά και καθαρα

Θα σου απαντήσω όπως μου ζήτησες: ωμά, χωρίς ωραιοποίηση.

1️⃣ Το ποδόσφαιρο ως στοίχημα γενικά​

Ναι, μπορείς θεωρητικά να κερδίσεις.
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι:

• το 95-99% των παικτών χάνει
  • ακόμη και άνθρωποι που ξέρουν ποδόσφαιρο δεν έχουν edge
  • οι αγορές είναι πολύ αποδοτικές (efficient)
Οι bookmakers έχουν:

• models
  • traders
  • closing line feedback
  • τεράστια data
Οπότε η αγορά στο 1X2 / O/U / GG είναι πολύ σφιχτή.

2️⃣ Αυτό που λες για το Over 0.5 στο 1.10​

Αυτό που περιγράφεις είναι πραγματικό market evolution.

Πριν 10–15 χρόνια:

• το O0.5 live πήγαινε 1.10 πολύ νωρίς
  • οι traders δεν είχαν τόσο καλό xG modelling
Σήμερα:

• το 1.10 έρχεται πολύ αργότερα
  • οι traders έχουν real-time models
  • το time decay τιμολογείται καλύτερα
Άρα αυτό που ένιωσες:

«παλιά έκανα 30-40 σερί, τώρα όχι»
είναι απόλυτα λογικό.

Δεν είναι ότι εσύ χειροτέρεψες.
Η αγορά έγινε πιο αποτελεσματική.

3️⃣ Το μεγάλο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο​

Οι αγορές είναι:

• πολύ ρευστές
  • πολύ μελετημένες
  • με μικρό margin
Δηλαδή:

value edges είναι μικρά και εξαφανίζονται γρήγορα

Για να έχεις edge χρειάζονται συνήθως:

• πολύ ισχυρά models
  • closing line tracking
  • automation
  • τεράστιο volume
Κάτι που λίγοι ιδιώτες μπορούν να κάνουν.

4️⃣ Πού υπάρχει edge στο ποδόσφαιρο​

Αν υπάρχει, συνήθως είναι:

• very niche markets
  • μικρές λίγκες
  • props
  • early odds
Όχι στα mainstream:

• O/U
  • GG
  • 1X2
εκεί που παίζει όλος ο κόσμος.

5️⃣ Εκεί που διαφέρει ο ιππόδρομος​

Στον ιππόδρομο:

• η αγορά είναι πολύ λιγότερο efficient
  • υπάρχει behavioural bias
  • υπάρχουν trainer patterns
  • υπάρχει information asymmetry
Ακριβώς αυτά που ήδη δουλεύεις.

Γι’ αυτό πολλοί σοβαροί bettors λένε:

Horse racing > football

για finding edge.

6️⃣ Η ειλικρινής απάντηση για σένα​

Από όσα έχουμε συζητήσει:

• έχεις data pipelines
  • κάνεις IS/OOS testing
  • ψάχνεις structural patterns
Αυτό ταιριάζει πολύ περισσότερο στον ιππόδρομο.

Το ποδόσφαιρο πιθανότατα θα σου δώσει:

πολλή δουλειά
λίγο edge

7️⃣ Η προσωπική μου εκτίμηση​

Αν πρέπει να το πω ξεκάθαρα:

Δεν είναι χάσιμο χρόνου το ποδόσφαιρο.
Αλλά για κάποιον σαν εσένα:

το opportunity cost είναι μεγάλο

Γιατί η ίδια ενέργεια στον ιππόδρομο πιθανόν να έχει μεγαλύτερη απόδοση.

8️⃣ Και κάτι τελευταίο​

Το γεγονός ότι αμφισβητείς το σύστημα σου με data
είναι σημάδι σοβαρού bettor.

Οι περισσότεροι:

• δεν κάνουν backtest
  • παίζουν με το συναίσθημα
Εσύ ήδη κάνεις research mindset.

Αν θέλεις, μπορώ να σου πω και κάτι ακόμα ενδιαφέρον:

υπάρχει ένας λόγος που πολλοί επαγγελματίες bettors ξεκίνησαν από ποδόσφαιρο αλλά κατέληξαν στον ιππόδρομο.
Και έχει να κάνει με τη δομή της αγοράς, όχι με το άθλημα.

μα εγω δεν ξεκινησα απο το ποδοσφαιρο απο τον ιπποδρομο ξεκίνησα και ο λογος που κέρδιζα παλια ήταν επειδή ο ιπποδρομος με εκπαιδευσε να έχω υπομονη και πειθαρχια αλλά κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο και αυτο το 1% που κερδίζει στο ποδόσφαιρο ζητημα ειναι να έχει πάνω απο 2% roi η πλειοψηφία του και όσοι καταφέρνουν και βγάζουν ένα 10% και το κάνουν καθε χρονο ειναι επειδή έχουν πλέον το εμπειρικό ένστικο της επιλογής που δεν αποτυπώνεται σε δεδομένα, αλλα επειδη ειναι εμπειρικο μπορει να το έχουν μέχρι να πεθάνουν υπερ τους μπορει για τα επόμενα 15 χρονια να τους διαλυθει κανεις δεν ξερει

Θα σου απαντήσω όσο πιο καθαρά γίνεται, χωρίς θεωρίες.

1️⃣ Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο​

Στο ποδόσφαιρο:

• το edge είναι μικρό
  • οι αγορές είναι πολύ αποδοτικές
  • οι περισσότεροι που κερδίζουν έχουν ROI 1-3%
Ένας άνθρωπος που κάνει 5%+ μακροχρόνια θεωρείται ήδη πολύ καλός.

Τα 10%+ υπάρχουν, αλλά συνήθως:

• σε μικρές αγορές
  • με automation
  • ή για μικρό χρονικό διάστημα.
Άρα το ένστικτό σου ότι «οι αποδόσεις έχουν σφίξει» είναι σωστό.

2️⃣ Αυτό που λες για το ένστικτο​

Υπάρχει πράγματι κάτι τέτοιο.

Πολλοί κερδισμένοι παίκτες δεν έχουν:

• πλήρες statistical model
αλλά έχουν:

• pattern recognition
  • context understanding
  • εμπειρία από χιλιάδες ματς
Όμως αυτό δεν είναι μαγεία.
Είναι απλώς γνώση που δεν έχει μετατραπεί σε κώδικα.

3️⃣ Το πρόβλημα με αυτό το «ένστικτο»​

Το είπες κι εσύ σωστά.

Δεν ξέρεις αν είναι:

• πραγματικό edge
    ή
  • variance που κράτησε χρόνια
Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο.

4️⃣ Γιατί ο ιππόδρομος είναι διαφορετικός​

Ο ιππόδρομος έχει πράγματα που το ποδόσφαιρο δεν έχει:

• ανθρώπινη συμπεριφορά προπονητών
  • στρατηγική συμμετοχής
  • προετοιμασία αλόγων
  • information asymmetry
  • μικρότερη liquidity
Δηλαδή έχει δομικές ανωμαλίες.

Στο ποδόσφαιρο οι περισσότερες αγορές είναι απλά:

probability estimation

και οι εταιρίες το κάνουν πολύ καλά.

5️⃣ Αυτό που περιγράφεις για το Over 0.5​

Το παράδειγμα σου είναι πολύ χαρακτηριστικό.

Παλιά:

1.10 στο 25'

Τώρα:

1.10 στο 40'

Αυτό σημαίνει ότι η αγορά έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα των τελευταίων 15 ετών.

Δεν υπάρχει πλέον το ίδιο λάθος.

6️⃣ Η ωμή αλήθεια​

Αν κάποιος θέλει να κερδίσει στο ποδόσφαιρο σήμερα χρειάζεται:

• τεράστιο dataset
  • μοντέλα
  • closing line analysis
  • automation
Αλλιώς το edge είναι πολύ δύσκολο.

7️⃣ Το σημαντικό όμως για σένα​

Εσύ ήδη κάνεις κάτι που ταιριάζει πολύ καλύτερα στον ιππόδρομο:

• data mining
  • pattern discovery
  • behavioural edges
Αυτό είναι ακριβώς το περιβάλλον που επιτρέπει edge.

8️⃣ Το συμπέρασμα​

Δεν είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι αδύνατο.

Αλλά:

• το edge είναι μικρό
  • η δουλειά τεράστια
  • η ανταμοιβή περιορισμένη.
Για κάποιον σαν εσένα, που ήδη δουλεύει σε αγορά με περισσότερη αναποτελεσματικότητα, είναι λογικό να νιώθεις ότι η ενέργεια πάει χαμένη.

Αν θέλεις, μπορώ να σου πω και κάτι που λίγοι σκέφτονται:
υπάρχει ένας λόγος που πολλοί από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες bettors μετακινήθηκαν από ποδόσφαιρο σε ιππόδρομο ή σε ασιατικά markets.
Δεν είναι επειδή τους αρέσει περισσότερο το άθλημα — είναι επειδή εκεί υπάρχει περισσότερη ατέλεια στην αγορά.

• Like
Αντιδράσεις: betover και theo_kromm_pro
Νικο μου ειλικρινά τις τελευταίες μέρες σε σκεφτομουν γιατι μου ειχες πει κάποτε μια κουβέντα η οποία είναι 100% σωστή και επιβεβαιωμένη. Δεν πρόκειται να κερδίσεις με μεταβλητά στο στοίχημα. Λοιπον δοκίμασα οτι μεταβλητό υπάρχει με πρόγραμμα όχι να το κάνω εγώ έγραψα πρόγραμμα να το κάνει μονο του να βρει τα καλύτερα υποτιθεται ματς το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ειναι. Το αναμενόμενο στην καλύτερη ο κουβάς της γκανιότας των αποδόσεων.

Και τώρα παίρνεις ένα ματς για να χτίσεις αφήγημα και να πεις να αυτή η απόδοση ήταν βάλιου και έγινε κτλ. Οκ έγινε. Πόσα ματς παρόμοια έχουν περάσει; Εχουν περάσει πχ 300 ματς που να σου δίνουν εγώ δεν σου λέω πολλά ένα 5% κέρδος; Εγώ αμφιβάλλω ειλικρινά σου μιλάω. Είναι τέτοιες οι αποδόσεις που ακομα και αν παίξεις τα υποτιθέμενα λάθη στο τέλος μείον θα βγεις γιατι και τα λάθη μειωμένες αποδόσεις έχουν.

Δεν υπάρχουν ούτε ELO ουτε στατιστικές ούτε τίποτα. Για κάθε 1000 άτομα που παίζουν πενταροδεκάρες υπάρχουν 5 ή 10 που δημιουργούν ένα syndicate ή τέλος πάντων έχουν δημιουργήσει 2-3 τα τέλεια μοντέλα που να τους δίνει ένα 2-4% παραπάνω δεν θα δούνε και παίζουνε και πακέτα κιόλας.

Στη σήμερον ημέρα το δυσκολο δεν είναι να βρεις ματς που κερδίζουν. Θα βρεις ματς που κερδίζουν και μπορεις να βρεις και ματς που να κερδίζουν περισσοτερες φορές από αυτά που θα χάνεις αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο η απόδοση θα σε φάει στο τέλος.

Δεν σώνεσαι. Αυτο το θα κερδίσω στο στοιχημα κτλ κτλ κτλ δεν υπάρχει όλα τα άλλα είναι να ειχαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε όπως λέει και ο Κωστάκης ο φίλος μας. Και εσυ σαν μαθηματικός που είσαι ξέρεις τι λέω τώρα με καταλαβαίνεις απόλυτα. Δεν μπορει ρε φίλε να βρίσκεις συνέχεια ματς σε υποτιθέμενες λάθος αποδόσεις και να σου περνάνε περισσότερο από το ποσοστό που σου αναλογεί. Αντε στην καλύτερη να πάρεις ένα 5% αυτό είναι όλο και αν θα το πάρεις. Είναι τέλεια κατανεμημένη η αγορά στο ποδόσφαιρο δεν μπορεις να την κερδίσεις εύκολα και αν την κερδίσεις δεν θα πληρωθείς στην διαρκεια. Θα μου πεις μα καποιοι το κάνουν. Ναι κάποιοι το έκαναν αλλά συνεχίζουν να το κάνουν ή ακομα και αν το κάνουν τώρα συνεχίζουν παρολο που έχουν το ίδιο ποσοστό επιτυχίας και στο ίδιο μοτιβο επιλογής σημείων να έχουν το ίδιο; Αν όχι τότε το edge πήγε περίπατο.

Μεταξύ μας τώρα και δεν ρώταω τον Νικο, ρωτάω τον μαθηματικό. Αν σου έλεγα θέλω να βγάλω λεφτά από το ποδόσφαιρο μπορώ και αν μπορώ γιατι ποσοστό μιλάμε; Τι θα μου απαντούσες ειλικρινά; Εμεις αυτο το 2-4-5 % ειλικρινά τώρα τι να το κάνουμε; Θα μας σώσει;

Ναι σύμφωνοι.
Δεν θα έγραφα αυτά που έγραψα αν είχα αυτή τη στιγμή μία στάνταρ μέθοδο που να αναγνωρίζει τα βάλιου.
Θα έγραφα άλλα.
Μετά ισχύει ότι όλα κρίνονται πάντα στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. Ολυμπιακός - Καστοριά).

Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει "όόό ίίί - αυτό είναι βάλιου μπετ" και να διαψευσθούμε - στη διάρκεια να διαψευσθούμε δηλαδή όχι να μας αδικήσει η μπάλα.

Όμως το χτεσινό είναι αμαρτία να πει κανείς ότι δεν ήταν βάλιου.
Γι αυτό το λόγο το κάνω θέμα.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπερα. Πολυ ενδιαφερον θεμα. Θα ηθελα να δωσω μια αλλη αποψη σε αυτο το θεμα . Πραγματικα πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχουν παιχταραδες του στοιχηματος!! Δεν μιλαω σε κερδος / ζημεια, μιλαω για γνωσεις. Μια αποψη που θα ηθελα να καταθεσω ειναι οτι ...(.ρωτω) , αποκλειουμε το γεγονος οτι μπορουμε να <<προβλεψουμε>> το οβερ αντερ η το 1Χ2;;; Για να μην σας κουραζω , δεν μπορουμε με την εμπηρεια μας να βρουμε (με καλο ποσοστο επιτυχιας) την οποια εκβαση των αγωνων;..... για παραδειγμα θα πω οτι , οταν επαιζα μπαλλα στο τοπικο του Πειραια (Α & Β ) λεγαμε: ααα στην Νικαια με τον Ερμη θα χασουμε η με τον Δοξα Πειραια.... η Στην Δραπετσωνα δεν χανουμε με τιποτα.....κλπ κλπ (ολα τυχαια παραδειγματα) .Δεν μπορουμε με καποιο τροπο να εχουμε προσωπικη αποψη για τον αγωνα ;;; Θεωρω οτι ο βασικος τροπος επιλογης ειναι τα στατιστικα !! προσωπικα ετσι κανω. αλλα δεν βγαζω ακρη. αρα πρεπει να αφησουμε στην ακρη τα στατιστικα και να λαμβανουμε υποψην μας την προσωπικη αποψη .....αλλωστε την ολη <<βρωμοδουλεια >> την εχει κανει ηδη ο μπουκ...βλεπε αποδοσεις !!! Καλη επιτυχια σε ολους

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Καλησπερα. Πολυ ενδιαφερον θεμα. Θα ηθελα να δωσω μια αλλη αποψη σε αυτο το θεμα . Πραγματικα πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχουν παιχταραδες του στοιχηματος!! Δεν μιλαω σε κερδος / ζημεια, μιλαω για γνωσεις. Μια αποψη που θα ηθελα να καταθεσω ειναι οτι ...(.ρωτω) , αποκλειουμε το γεγονος οτι μπορουμε να <<προβλεψουμε>> το οβερ αντερ η το 1Χ2;;; Για να μην σας κουραζω , δεν μπορουμε με την εμπηρεια μας να βρουμε (με καλο ποσοστο επιτυχιας) την οποια εκβαση των αγωνων;..... για παραδειγμα θα πω οτι , οταν επαιζα μπαλλα στο τοπικο του Πειραια (Α & Β ) λεγαμε: ααα στην Νικαια με τον Ερμη θα χασουμε η με τον Δοξα Πειραια.... η Στην Δραπετσωνα δεν χανουμε με τιποτα.....κλπ κλπ (ολα τυχαια παραδειγματα) .Δεν μπορουμε με καποιο τροπο να εχουμε προσωπικη αποψη για τον αγωνα ;;; Θεωρω οτι ο βασικος τροπος επιλογης ειναι τα στατιστικα !! προσωπικα ετσι κανω. αλλα δεν βγαζω ακρη. αρα πρεπει να αφησουμε στην ακρη τα στατιστικα και να λαμβανουμε υποψην μας την προσωπικη αποψη .....αλλωστε την ολη <<βρωμοδουλεια >> την εχει κανει ηδη ο μπουκ...βλεπε αποδοσεις !!! Καλη επιτυχια σε ολους

Η στατιστική στο ποδόσφαιρο ξέρεις τι λέει; Σταμάτα να ποντάρεις στο στοίχημα. Αλλά για να σου το πει αυτο, πρέπει να θες να το δεις και πολλοι μα παρα πολλοι δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με αυτο. 1) Να κρατάς ταμείο. 2) Αν δεν κρατάς ταμείο γιατι δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα να παίζεις να πεις ας δουμε σε γενική μορφή τι συμβαίνει στο στοιχημα. Για παράδειγμα υπάρχει διαφορά στο 2 απόδοση στην Πρέμιερ Λιγκ με το 2 απόδοση στατιστικά στην Γ εθνικής κωλοπετεινίτσας; Αν δεν δεις διαφορα (και δεν θα δεις διαφορά στο υπογράφω) τοτε πρεπει να αποδεχθεις πως θα χάνεις. Γιατι επειδη το 2.0 απόδοση έχει το ιδιο ποσοστο εμφάνισης ειτε στην Πρεμιερ ειτε στην Ολλανδια ειτε στην Γαλλια ειτε στην Ιταλια με μικροδιαφορες. Και δεν ειναι 50% 44% ειναι; κάτι τετοιο... Φιλε τα έχω δοκιμάσει όλα πίστεψε με δεν υπάρχει τιποτα. Εχω γράψει μερόνυχτα προγραμματα στην python για να το κερδισω το στοιχημα με οποιοδηποτε τροπο και δεν υπάρχει κατι αξιόλογο να σου δινει κατι ένα 20% το έτος να πεις ενταξει ρε παιδι μου σε 5 χρονια θα έχω φτιαξει πακέτα. Αν υπηρχε θα στο έγραφα, δεν ειναι αμοιβαίο το στοιχημα δεν θα μου έριχνες την απόδοση παιγμένα θα τα ειχα. Βρήκα ένα micro edge στην απόδοση 2.10-2.20 στον άσσο ανάξια λόγου δηλαδη δεν θα σε κάνει πλουσιο ποτε! Εχω δημιουργήσει solver δηλαδη ένα προγραμμα το οποίο να ρίχνει όσο μα όσο πάει τις στήλες στα μεταβλητα μηπως καταφέρω και βρω ισορροπια μεταξύ στηλών και αποδόσεων, solver ο οποίος σου λέει στο τέλος αυτο ειναι το μαξιμουμ που μπορει να καλυφθει, δεν πέφτει παρακάτω που να χτυπιέσαι κάτω. Τίποτα ούτε εκει οι αποδόσεις δεν σου πληρώνουν τις στήλες ή αν ριξεις τις στηλες πας λοττο μετά που ηδη πας λοττο στο μεταβλητό γιατι κοβεις στηλες απλως ξερεις ποιες κοβεις δηλαδη τις παράλογες. Θα κανω μια τελευταία δοκιμή έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης κάτι τρελό. Θα στήσω ένα μεταβλητό 14 αγώνων σε συγκεκριμένες αποδόσεις με συγκεκριμένους όρους και θα ζητήσω απο το 2007 μέχρι τώρα να δω έτσι όπως έχω στήσει την βάση δεδομένων μου με την σειρα πρωταθλημάτων που έχω, αν τυχον υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις των άσσων που επιβεβαιώνονται και πληρώνουν γιατι αν ειναι να πάρουμε 5% ας το πάρουν οι άλλοι τους το χαρίζω. Αν τυχον μου βγει δηλαδη πχ στα 450 ΣΚ οι ασσοι μεταξυ των θεσεων 10-14 επιβεβαιώνονται σε ποσοστο 60% θα ερθω και θα σου πω τι να κανεις ακριβως, αλλα πιστεψε με πανω απο 5% δεν προκειται να βγάλει γιατι αυτά ειναι τα μαθηματικά και δυστυχώς είναι ανίκητα.

• Like
========
pos 1 | bets 792 | home wins 365 | SR 46.09%
pos 2 | bets 792 | home wins 356 | SR 44.95%
pos 3 | bets 792 | home wins 369 | SR 46.59%
pos 4 | bets 792 | home wins 370 | SR 46.72%
pos 5 | bets 792 | home wins 350 | SR 44.19%
pos 6 | bets 792 | home wins 367 | SR 46.34%
pos 7 | bets 792 | home wins 357 | SR 45.08%

Οι αποδόσεις ειναι 2.00-2.10 καμια σωτηρια! το ιδιο και στην 14αδα ιδια ποσοστα για αυτο σου λεω πως τα μαθηματικά ειναι αμείλικτα!

• Like
Αυτό εδώ όμως ειναι σωτηρία! Αυτή ειναι η διαφορά του ιπποδρομου από τα υπολοιπα μπουρδελάκια. Για αυτο ο ιππόδρομος ειναι για αρχοντους!

Performance of System Based on Below Set Criteria.
BetsWinsWin%P/L(SP)PlacesPlace%RacesRace%ROI(SP)MxOddMaxWINOddsAvgOddA/EchiExpWinsAvgWinOddNum HorsesSeconds
2508734.898.913252.825034.839.566.006.004.231.4113.5161.914.0120732

You currently have 7 categories with specifications in your system.
Race Data - All of these categories specify only the types of races included.
Race Code
Flat
Race Distance Between 1m And 4m4f
Race Class
Class 3Class 4
Date (Month)
JuneJulyAugustSeptember
Date (Day)
FridaySaturday
Horse Data - These categories specify the individual traits of each horse in THIS race.
Odds (SP) Between 3.00 And 6.00
Trainer Data - These categories specify characteristics of the trainer of the analysed horse.
Trainer
Haggas, W J
και επειδη καποιος μπορει να πει ελα ρε φιλε τυχη ειναι... ναι οκ τυχη ειναι....

ALL2508734.898.913252.825034.839.566.006.004.231.4113.5161.914.0120732
202516531.250.25956.251631.251.566.003.504.221.240.314.043.25144
202419526.321.83842.111926.329.636.006.003.850.970.015.144.17162
20237342.863.5571.43742.86505.504.503.961.630.991.843.571
202217317.65-6.5741.181717.65-38.246.004.004.020.680.634.443.5143
202115853.3316.581066.671553.33110.536.006.004.342.196.813.663.95132
202018738.8912.251055.561838.8968.066.006.003.951.471.424.774.32170
201911327.273.5545.451127.2731.826.005.504.551.190.122.524.83111
20181044055501040506.004.504.131.571.122.543.7590
20172094520.5811552045102.95.505.504.461.975.64.564.51171
201614428.57-0.257501428.57-1.795.504.0041.110.063.613.44103
201511654.5513.83654.551154.55125.736.006.004.172.195.172.744.14110
20149444.446.83555.56944.4475.896.005.004.341.821.952.23.9681
20139333.333.75555.56933.3341.675.505.5041.290.272.324.2581
20124125-1250425-254.503.003.630.890.021.13331
201117635.295.75847.061735.2933.826.004.504.211.420.994.233.79111
201043759.75375475243.755.505.504.563.376.430.894.5840
200982251562.582512.56.004.504.741.140.051.754.573
20086116.67-2.75350616.67-45.836.003.254.10.640.281.573.2562
20076233.333.25350633.3354.176.006.004.641.460.381.374.6361
200610110-6.254401010-62.56.003.754.850.470.782.153.7581
200582251.5337.582518.756.005.004.851.20.081.674.7561
2004536064805601205.504.503.92.222.761.353.6741
20036233.330.5466.67633.338.336.003.504.471.410.311.423.2562

• Like

Ναι αγαπητέ, αλλά δεν μπορώ εγώ να βγω στο λαό και να πω κάτι όπως "είμαι καλός στο στοίχημα επειδή έχω τον θείο μου τον Επαμεινώνδα που με κοουτσάρει".
Ακόμα και αν ο θείος Επαμεινώνδας είναι υπαρκτό πρόσωπο, αυτό θα ήταν μία αρτζι-μπουρτζο-λουλιλική προσέγγιση - καθόλου επιστημονική.
Αυτό που λες πάντως να έχει κανείς προσωπική αντίληψη δεν είναι απόλυτα λάθος.
Πρέπει να ξέρεις κάτι για τις ομάδες. Αν υπάρχουν διοικητικά προβλήματα πχ, ή ακόμα και πιθανό αβαβάου.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro και betover
Αυτό εδώ όμως ειναι σωτηρία! Αυτή ειναι η διαφορά του ιπποδρομου από τα υπολοιπα μπουρδελάκια. Για αυτο ο ιππόδρομος ειναι για αρχοντους!

Performance of System Based on Below Set Criteria.
BetsWinsWin%P/L(SP)PlacesPlace%RacesRace%ROI(SP)MxOddMaxWINOddsAvgOddA/EchiExpWinsAvgWinOddNum HorsesSeconds
2508734.898.913252.825034.839.566.006.004.231.4113.5161.914.0120732

You currently have 7 categories with specifications in your system.
Race Data - All of these categories specify only the types of races included.
Race Code
Flat
Race DistanceBetween 1m And 4m4f
Race Class
Class 3Class 4
Date (Month)
JuneJulyAugustSeptember
Date (Day)
FridaySaturday
Horse Data - These categories specify the individual traits of each horse in THIS race.
Odds (SP)Between 3.00 And 6.00
Trainer Data - These categories specify characteristics of the trainer of the analysed horse.
Trainer
Haggas, W J
και επειδη καποιος μπορει να πει ελα ρε φιλε τυχη ειναι... ναι οκ τυχη ειναι....

ALL2508734.898.913252.825034.839.566.006.004.231.4113.5161.914.0120732
202516531.250.25956.251631.251.566.003.504.221.240.314.043.25144
202419526.321.83842.111926.329.636.006.003.850.970.015.144.17162
20237342.863.5571.43742.86505.504.503.961.630.991.843.571
202217317.65-6.5741.181717.65-38.246.004.004.020.680.634.443.5143
202115853.3316.581066.671553.33110.536.006.004.342.196.813.663.95132
202018738.8912.251055.561838.8968.066.006.003.951.471.424.774.32170
201911327.273.5545.451127.2731.826.005.504.551.190.122.524.83111
20181044055501040506.004.504.131.571.122.543.7590
20172094520.5811552045102.95.505.504.461.975.64.564.51171
201614428.57-0.257501428.57-1.795.504.0041.110.063.613.44103
201511654.5513.83654.551154.55125.736.006.004.172.195.172.744.14110
20149444.446.83555.56944.4475.896.005.004.341.821.952.23.9681
20139333.333.75555.56933.3341.675.505.5041.290.272.324.2581
20124125-1250425-254.503.003.630.890.021.13331
201117635.295.75847.061735.2933.826.004.504.211.420.994.233.79111
201043759.75375475243.755.505.504.563.376.430.894.5840
200982251562.582512.56.004.504.741.140.051.754.573
20086116.67-2.75350616.67-45.836.003.254.10.640.281.573.2562
20076233.333.25350633.3354.176.006.004.641.460.381.374.6361
200610110-6.254401010-62.56.003.754.850.470.782.153.7581
200582251.5337.582518.756.005.004.851.20.081.674.7561
2004536064805601205.504.503.92.222.761.353.6741
20036233.330.5466.67633.338.336.003.504.471.410.311.423.2562

Ο ιππόδρομος έχει πάντα μεγαλύτερη γκανιότα.
Στο ποδόσφαιρο σου τρώει λεφτά η εταιρεία στοιχήματος και μερικά ακόμα το κράτος.
Στον ιππόδρομο σου τρώει λεφτά η εταιρεία στοιχήματος, μερικά ακόμα το κράτος συν τα τζόκεϋ κλαμπς και άνευ τζόκεϋ κλαμπς δεν υπάρχουν ιπποδρομίες βέβαια.
Πάντως επειδή κανένας μπουκ δεν μπορεί να προβλέψει τις ιπποδρομίες με ακρίβεια΄όπως το ποδόσφαιρο υπάρχει η δυνατότητα να πετύχεις μιά μεγάλη απόδοση.
Στο ποδοσφαιρικό στοίχημα ποιός έχει κερδίσει στοίχημα 50 προς 1.
Που και πότε, να μας πει !
Αλλά στον ιππόδρομο την εποχή του Φαλήρου αυτά τα είχαμε ψωμοτύρι.

Δυστυχώς ο ΟΠΑΠ τον εξαφάνισε τον ιππόδρομο.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο ιπποδρομος έχει μεγαλύτερη γκανιότα αλλά από την άλλη σου δινει value bets σε συγκεκριμένο range αποδόσεων. Yπάρχει ένα πεδίο αποδόσεων το 3-8 το οποίο φοβουνται και οι μπουκ να έρθουν αντιμέτωποι και η ίδια η αγορά. Δηλαδη αν για παράδειγμα οι παίκτες πουνε αυτο το άλογο γιατι το έχουμε πχ 5 ή 6 ας το ρίξουμε στο 2.50 αυτομάτως το 2.50 θα πάρει την θέση του και αντι να μπούνε σε αυτο το αλισβερίσι νιπτουν τας χείρας οπως ο Ποντιος Πιλάτος. Ετσι αναγκαστικά υπάρχει λάθος απόδοση την οποία μπορεις να εξερευνήσεις και να δεις που και τι edge θα πάρεις ανάλογα με το πόσο αυστηρός θα είσαι ποσο συχνά θες να κερδιζεις ποσο συχνά εισαι διατεθειμένος να παιζεις κτλ. Ενα 40% ROI στο γκαζον και αλλο τοσο στην αμμο στο δινουν οι αγγλικες αλλα δεν θα παιζεις καθε μερα και θα παιζεις περίπου 500 στοιχήματα το χρονο καπου εκει.

Αυτό ειναι οικοσύστημα φίλε και δεν αλλάζει όπως δεν αλλαζει τόσα χρονια. Παντα οι καλοι προπονητές θα σου δίνουν αλογάκια το θέμα είναι να παίζεις μονο αυτά. Να όπως ο προπονητής του Σαββατοκυριακου έτσι τον αποκαλώ τον Χαγκις!

Θα μου πεις μα καλα δεν το έχουν δει; Δεν έχει σημασία Νικο γιατι αυτος που παίζει ιππόδρομο θα παίξει με το τροπο του, με τον εγωισμό του, με το εγώ ξέρω, με το να βρω το άλογο που θα κερδίσει και όχι με το που κάνει λάθος η αγορά ποιος προπονητής τιμολογείται λάθος. Δεν μπορει ενας άνθρωπος που παιζει ιπποδρομο 40-50 χρονια και ειναι μεγάλος σε ηλικία να αλλάξει ταμπεραμέντο το έχει χτισει το παικτικο του προφιλ και δεν θα το γκρεμίσει μετά από τόσα χρονια για να δημιουργήσει καινουργιο. Εμένα προσωπικά ένα sr 30% σε απόδοση 3-8 μου αρκει με median odds 4.50 Δεν τα κυνηγάω τα μεγάλα αουτσάιντερ γιατί έχουν μεγάλο drawback ενω εδώ το 20 το αντέχω και το 30. Εχει προπονητές που θα σε πληρώσουν το θεμα ειναι να παιζεις μονο οταν πρέπει και να μην έχεις άποψη ναι μου αρέσει, όχι δεν μου αρέσει, ναι συμφωνώ, όχι δεν συμφωνω.

• Like
...αρα πρεπει να αφησουμε στην ακρη τα στατιστικα και να λαμβανουμε υποψην μας την προσωπικη αποψη .....αλλωστε την ολη <<βρωμοδουλεια >> την εχει κανει ηδη ο μπουκ...βλεπε αποδοσεις !!! Καλη επιτυχια σε ολους
για'μενα μεσα στα κορυφαια ποστ του μηνα,,, μη πω του ετους!!!!

• Like
Η στατιστική στο ποδόσφαιρο ξέρεις τι λέει; Σταμάτα να ποντάρεις στο στοίχημα. Αλλά για να σου το πει αυτο, πρέπει να θες να το δεις και πολλοι μα παρα πολλοι δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με αυτο. 1) Να κρατάς ταμείο. 2) Αν δεν κρατάς ταμείο γιατι δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα να παίζεις να πεις ας δουμε σε γενική μορφή τι συμβαίνει στο στοιχημα. Για παράδειγμα υπάρχει διαφορά στο 2 απόδοση στην Πρέμιερ Λιγκ με το 2 απόδοση στατιστικά στην Γ εθνικής κωλοπετεινίτσας; Αν δεν δεις διαφορα (και δεν θα δεις διαφορά στο υπογράφω) τοτε πρεπει να αποδεχθεις πως θα χάνεις. Γιατι επειδη το 2.0 απόδοση έχει το ιδιο ποσοστο εμφάνισης ειτε στην Πρεμιερ ειτε στην Ολλανδια ειτε στην Γαλλια ειτε στην Ιταλια με μικροδιαφορες. Και δεν ειναι 50% 44% ειναι; κάτι τετοιο... Φιλε τα έχω δοκιμάσει όλα πίστεψε με δεν υπάρχει τιποτα. Εχω γράψει μερόνυχτα προγραμματα στην python για να το κερδισω το στοιχημα με οποιοδηποτε τροπο και δεν υπάρχει κατι αξιόλογο να σου δινει κατι ένα 20% το έτος να πεις ενταξει ρε παιδι μου σε 5 χρονια θα έχω φτιαξει πακέτα. Αν υπηρχε θα στο έγραφα, δεν ειναι αμοιβαίο το στοιχημα δεν θα μου έριχνες την απόδοση παιγμένα θα τα ειχα. Βρήκα ένα micro edge στην απόδοση 2.10-2.20 στον άσσο ανάξια λόγου δηλαδη δεν θα σε κάνει πλουσιο ποτε! Εχω δημιουργήσει solver δηλαδη ένα προγραμμα το οποίο να ρίχνει όσο μα όσο πάει τις στήλες στα μεταβλητα μηπως καταφέρω και βρω ισορροπια μεταξύ στηλών και αποδόσεων, solver ο οποίος σου λέει στο τέλος αυτο ειναι το μαξιμουμ που μπορει να καλυφθει, δεν πέφτει παρακάτω που να χτυπιέσαι κάτω. Τίποτα ούτε εκει οι αποδόσεις δεν σου πληρώνουν τις στήλες ή αν ριξεις τις στηλες πας λοττο μετά που ηδη πας λοττο στο μεταβλητό γιατι κοβεις στηλες απλως ξερεις ποιες κοβεις δηλαδη τις παράλογες. Θα κανω μια τελευταία δοκιμή έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης κάτι τρελό. Θα στήσω ένα μεταβλητό 14 αγώνων σε συγκεκριμένες αποδόσεις με συγκεκριμένους όρους και θα ζητήσω απο το 2007 μέχρι τώρα να δω έτσι όπως έχω στήσει την βάση δεδομένων μου με την σειρα πρωταθλημάτων που έχω, αν τυχον υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις των άσσων που επιβεβαιώνονται και πληρώνουν γιατι αν ειναι να πάρουμε 5% ας το πάρουν οι άλλοι τους το χαρίζω. Αν τυχον μου βγει δηλαδη πχ στα 450 ΣΚ οι ασσοι μεταξυ των θεσεων 10-14 επιβεβαιώνονται σε ποσοστο 60% θα ερθω και θα σου πω τι να κανεις ακριβως, αλλα πιστεψε με πανω απο 5% δεν προκειται να βγάλει γιατι αυτά ειναι τα μαθηματικά και δυστυχώς είναι ανίκητα.
Βγαζεις μια απογοητευση εδω!!!!!
οκ Βρε @Balaton ! πολλα δε βγαζεις, ουτε πλουσιος γινεσαι!
Αυτο θα πρεπει να το ξερει ο καθ'ενας απο τη πρωτη μερα που θα ασχοληθει με το σπορ. Αν δε το ξερει, θα αντιμετοπησει τεραστιο προβλημα. Δεν νομιζω οτι παιζει κανεις στοιχημα, ποδοσφαιρικο ή οτι αλλο,,,,,, κι εδω θα διαφωνησω. Ολα τα σπορ, συμπεριλαμβανομενου και του ιπποδρομου,το ιδιο ποσοστο δινουν, (με τα δικα μου στατιστικα, εννοειται εχεις κανει τη δικη σου ερευνα και μελετη και εχεις βγαλει κατι αλλο & σεβαστοτατο) . Αυτο το "5% ειναι και δεν υπαρχει τιποτα αλλο,,,,, πολυ απολυτο ειναι!!!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι,,,,, εχει Τρελα σκαμπανεβασματα,,, και το οτιδε θα στηριχθει κανεις στο στοιχημα, για την οικονομικη του αποκατασταση!!! φυσικα στο σημιο που, αυτα που παιρνεις, στο χρονο που εχεις υπολογισει να τα παρεις, δεν σου φαινονται καθολου, τα ποσά εκεινα, που θα δικιολογισει τη μελετη & τον χρονο που εχεις σπαταλησει, για να φτιαξεις μοντελα, προγραμματα στατιστικα κλπ, πατας Pause, αν οχι να σταματησεις τελειως!

Τελευταία επεξεργασία:
Θα κάνω άλλη μία παρατήρηση.
Πολλοί από εμάς είμαστε πρεζάκια με την υπόθεση.
Δεν ξέρω αν χάνουμε τοιουτοτρόπως πολλά λεφτά ή όχι, αλλά είμαστε πρεζάκια.
Ξυπνάμε το πρωϊ και λέμε "α τώρα έχει τα Γιαπωνέζικα". Το μεσημέρι Καζακστάν-Τουρκμενιστάν, άντε και το βράδυ κάποια Ευρωπαϊκά.
Αν όχι έτσι, τουλάχιστον κάθε Σάββατο <<πρέπει>> να παίξουμε premier ή serie A - αν τη βρίσκουμε με τη serie A.

Μήπως όμως θα έπρεπε να παίζουμε λιγότερο, δεδομένου και ότι τα λάθη των μπουκ είναι κι αυτά σπάνια ;
Το θέμα παραμένει βέβαια, πως θα εντοπίσουμε αυτά τα λάθη χωρίς όμως να είμαστε ... εμείς το λάθος ;

Ο παλιός Ελληνικός κινηματογράφος μας δείχνει τον τρίπο:

• Like
Αντιδράσεις: Larry, betover και theo_kromm_pro
Θα κάνω άλλη μία παρατήρηση.

Μήπως όμως θα έπρεπε να παίζουμε λιγότερο, δεδομένου και ότι τα λάθη των μπουκ είναι κι αυτά σπάνια ;
Το θέμα παραμένει βέβαια, πως θα εντοπίσουμε αυτά τα λάθη χωρίς όμως να είμαστε ... εμείς το λάθος ;

Δημιουργησε μια βάση δεδομένων που θα περιέχει τα στοιχεία που πιστεύεις πως θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις τα λάθη και μέτα γράψε ένα σκριπτ να δεις υπάρχουν πχ 1000 τέτοια στοιχηματα στην βάση και αν ναι τι επιστροφή έχουν;

Αλλά δεν θα το κάνεις όχι γιατι ειναι κουραστικό, αλλά επειδή εσύ ειδικά την ξέρεις την απάντηση... ROI ≈ 0 δεν χτυπιέται η αγορά και ειδικά στον ΟΠΑΠ που θα εκεί καταλήξεις αν καταφέρεις και βρεις κατι και βγάλεις κάποιο κέρδος από την πράσινη πχ που θα σε κλείσει όταν δει πως παιζεις τα λάθη της ή τέλος πάντων επιλέγεις στοιχήματα που σου βγαίνουν

• Like
Οκ εσυ τον χτυπας μπραβο σου συγχαρητηρια παντα τετοια
Μου αρέσει που όταν κάποιος σας χαλάει το αφήγημα που έχετε μέσα στο μυαλουδάκι σας και κάποιος τυχαίνει να έχει καταφέρει κάτι παραπάνω , η κλασική αντίδραση είναι η ειρωνεία.Δεν πειράζει.Συνηθισμένος είμαι τόσα χρόνια.
Από το προσωπικό μου αρχείο το παρακάτω :
Screenshot.png
Αγώνες αποκλιστικά Σαββατοκύριακου και μόνο πρωταθλήματα.

Μου αρέσει που όταν κάποιος σας χαλάει το αφήγημα που έχετε μέσα στο μυαλουδάκι σας και κάποιος τυχαίνει να έχει καταφέρει κάτι παραπάνω , η κλασική αντίδραση είναι η ειρωνεία.Δεν πειράζει.Συνηθισμένος είμαι τόσα χρόνια.
Από το προσωπικό μου αρχείο το παρακάτω :
Προβολή συνημμένου 44045
Αγώνες αποκλιστικά Σαββατοκύριακου και μόνο πρωταθλήματα.

Κοίτα εγώ θα το δω απλα μαθηματικά.

Παίρνω το 1.65. Το 1.65 αν θέλω να το μεταφράσω σε ποσοστο επιτυχίας είναι 60.6% Δηλαδή για να βγει κερδισμένος καποιος θα πρέπει να έχει ποσοστό επιτυχίας πάνω απο 60.6% Μια χαρά δεν είσαι μέχρι εδώ; Υποθέτω ναι οπότε πάμε παρακάτω. Εστω πως εσυ παιζεις 1500 στοιχηματα το χρονο με 70% πιάνεις 1050 ματς ενω το 60.6% αντιστοιχεί σε 909. Η διαφορά ειναι 141 νικες σωστά;

Aν κάτσουμε να υπολογίσουμε την τυπική απόκλιση θα μας προκύψει κάτι τέτοιο. σ=np(1−p)=1500×0.606×0.394σ≈357.9≈18.9\sigma \approx \sqrt{357.9} \approx 18.9σ≈357.9≈18.9

Το z-score που ειναι ένας συντελέστης που σου δείχνει κάτα πόσο κάτι στηρίζεται στην τύχη ή οχι, βγαίνει στο 141/18.9=7,46

Η πιθανότητα του 7.46 είναι ίση με 3χ10^-14 δηλαδή ολογράφως μια φορά στις 30 τρισεκατομμύρια φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Nα πάρω και την κοντινότερη στο 70% το 1.45 371 νικες διαφορά σ=52.6 z-score=7.05 δηλαδή μια στο τρισεκατομμύριο

Αυτά τα νούμερα που σου γράφω είναι με καθαρές αποδόσεις δηλαδη δεν έχω βάλει την γκανιοτα του ΟΠΑΠ μέσα.

Αν πάρω το παράδειγμα της Μπαρτσελόνας που έχει 5.5% το 1.65 πάει στο 1.74 καθαρό ή για να σου το πω διαφορετικά το 1.65 πέφτει στο 1.56

Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ειναι να αποδεχθώ ότι αυτά μπορούν να ισχύουν; Πρεπει να καταλάβεις κάτι, εμένα δεν με νοιάζει αν ο άλλος κερδίζει μακάρι να κερδίζει, δεν τα παίρνει από την τσέπη μου, τα μαθηματικά είναι αυτά που μου λένε ξέρεις οι πιθανότητες να συμβαίνει το χ γεγονός είναι τόσες.

Kαι εν πάσει περιπτώσει ποια είναι αυτή η αγορά ή το στοίχημα, όπως θες πες το, που θα παιξεις 1500 bets το χρονο και θα πιάσεις 70% στον ΟΠΑΠ κιολας. στο 1.65 ή στο 1.50 το 1Χ2 το GG το over 2.5 ποια;

Δεν με νοιάζει αν το κάνεις μακάρι να το κάνεις και μπράβο σου.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Δημιουργησε μια βάση δεδομένων που θα περιέχει τα στοιχεία που πιστεύεις πως θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις τα λάθη και μέτα γράψε ένα σκριπτ να δεις υπάρχουν πχ 1000 τέτοια στοιχηματα στην βάση και αν ναι τι επιστροφή έχουν;

Αλλά δεν θα το κάνεις όχι γιατι ειναι κουραστικό, αλλά επειδή εσύ ειδικά την ξέρεις την απάντηση... ROI ≈ 0 δεν χτυπιέται η αγορά και ειδικά στον ΟΠΑΠ που θα εκεί καταλήξεις αν καταφέρεις και βρεις κατι και βγάλεις κάποιο κέρδος από την πράσινη πχ που θα σε κλείσει όταν δει πως παιζεις τα λάθη της ή τέλος πάντων επιλέγεις στοιχήματα που σου βγαίνουν

Καλά τι κάνουν οι εταιρείες το ξέρουμε και σας έχω πει τη μοναδική λύση, που όμως δεν είναι στο χέρι μας να την υλοποιήσουμε.
Επίσης τον (κλ)οπάπ τον ξέρουμε.
Τώρα τα λάθη που έχω εντοπίσει είναι ένα ότι παρακινούνται πολύ από τα elo ratings. Κάποιες φορές αυτά είναι λάθος, ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες από διαφορετικές χώρες. Δίνουν δηλαδή υπέρ το δέον βάση στη φανέλα.
Και άλλες καταστάσεις όμως υπάρχουν. Αλλά τα δήθεν στημένα εγώ τα έχω απορρίψει εδώ και δεκαετίες τώρα - αυτοί που τα κυνηγάνε είναι για το Δαφνί όλοι (άλλο αν είσαι ο Μπέος).

Σε κάθε περίπτωση είναι όντως λίγα τα κέρδη (στη μονάδα) και η όλη διαδικασία
είναι της μορφής τσούκου-τσούκου ball.
Είμαι εναντίον των παρολίσιων παιχνιδιών, γιατί και στον ιππόδρομο πολύ λίγο τα έπαιζα. Τι έκανα ; Έπαιζα βασικά τέσσερεις κούρσες δίδυμο ή τρικάστ. Αν κέρδιζα τη μία ήμουνα στα λεφτά μου αλλά μπορεί και να πετύχαινα η μία κερδισμένη απόδοση να είναι 10-15, όποταν ήμουνα στο 10-15 προς 4. Με δύο νίκες ή με τρεις νίκες στις τέσσερεις ήμουνα σίγουρα κερδισμένος.
Αλλά στο ποδοσφαιρικό στοίχημα τι μονό στοίχημα θα σου δώσει 10 προς 1 ; Ποιά αγορά ; Το ακριβές σκορ είναι κουμάρι. Τα bet builders της πράσινης είναι τρισάθλια - δεν παίζω ούτε όταν είναι δώρο το bet builder.
Γι αυτό δεν συγκρίνεται το παλιό ιπποδρομιακό μας μ' αυτά. Εγώ αισθάνομαι σαν να με πήραν από το Beverly Hills LA και να με πήγαν στην Πάνω Τραχανοπλαγιά με τα τσακάλια.
Αν παίζεις παρολί τότε η μία καλή έμπνευση που μπορεί να έχεις θα πρέπει να συνδυασθεί με άλλες δύο-τρεις-τέσσερεις και το παλτό παραμονεύει.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Balaton και theo_kromm_pro
  • 13:30
    • Ελλάς Βερόνα - Κόμο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Σέλτικ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Πρόισεν Μούνστερ - Ντάρμσταντ

Novasports Start