Λάθη των μπουκ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κοίτα εγώ θα το δω απλα μαθηματικά.

Παίρνω το 1.65. Το 1.65 αν θέλω να το μεταφράσω σε ποσοστο επιτυχίας είναι 60.6% Δηλαδή για να βγει κερδισμένος καποιος θα πρέπει να έχει ποσοστό επιτυχίας πάνω απο 60.6% Μια χαρά δεν είσαι μέχρι εδώ; Υποθέτω ναι οπότε πάμε παρακάτω. Εστω πως εσυ παιζεις 1500 στοιχηματα το χρονο με 70% πιάνεις 1050 ματς ενω το 60.6% αντιστοιχεί σε 909. Η διαφορά ειναι 141 νικες σωστά;

Aν κάτσουμε να υπολογίσουμε την τυπική απόκλιση θα μας προκύψει κάτι τέτοιο. σ=np(1−p)=1500×0.606×0.394σ≈357.9≈18.9\sigma \approx \sqrt{357.9} \approx 18.9σ≈357.9≈18.9

Το z-score που ειναι ένας συντελέστης που σου δείχνει κάτα πόσο κάτι στηρίζεται στην τύχη ή οχι, βγαίνει στο 141/18.9=7,46

Η πιθανότητα του 7.46 είναι ίση με 3χ10^-14 δηλαδή ολογράφως μια φορά στις 30 τρισεκατομμύρια φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Nα πάρω και την κοντινότερη στο 70% το 1.45 371 νικες διαφορά σ=52.6 z-score=7.05 δηλαδή μια στο τρισεκατομμύριο

Αυτά τα νούμερα που σου γράφω είναι με καθαρές αποδόσεις δηλαδη δεν έχω βάλει την γκανιοτα του ΟΠΑΠ μέσα.

Αν πάρω το παράδειγμα της Μπαρτσελόνας που έχει 5.5% το 1.65 πάει στο 1.74 καθαρό ή για να σου το πω διαφορετικά το 1.65 πέφτει στο 1.56

Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ειναι να αποδεχθώ ότι αυτά μπορούν να ισχύουν; Πρεπει να καταλάβεις κάτι, εμένα δεν με νοιάζει αν ο άλλος κερδίζει μακάρι να κερδίζει, δεν τα παίρνει από την τσέπη μου, τα μαθηματικά είναι αυτά που μου λένε ξέρεις οι πιθανότητες να συμβαίνει το χ γεγονός είναι τόσες.

Kαι εν πάσει περιπτώσει ποια είναι αυτή η αγορά ή το στοίχημα, όπως θες πες το, που θα παιξεις 1500 bets το χρονο και θα πιάσεις 70% στον ΟΠΑΠ κιολας. στο 1.65 ή στο 1.50 το 1Χ2 το GG το over 2.5 ποια;

Δεν με νοιάζει αν το κάνεις μακάρι να το κάνεις και μπράβο σου.
Να πω οτι δεν το περίμενα , ψέματα θα πω.Πήρες να μου αναλύσεις το πινακάκι που παρέθεσα , πήρες αυθαίρετα μια απόδοση που σε βόλευε για το αφήγημά σου , πέταξες και δυο μαθηματικούς τύπους μη πούμε οτι δεν είσαι ψαγμένος και έβγαλες το αυθαίρετο συμπέρασμά σου να μας πεις οτι κάτι δεν ισχύει.
Δεν θα στο χαλάσω.Όπως δεν χάλασα και ποτέ χατήρι σε τόσους άλλους ξερόλες.Όλων μας το μυαλό είναι πεπερασμένων ικανοτήτων.Δεν είναι κακό.Το μόνο κακό είναι να μην δέχεται κάποιος οτι υπάρχουν και πιο ικανοί (δεν θα πω έξυπνοι) από τον ίδιο.Αυτογνωσία λέγεται το ζητούμενο.Και εαν δεν την έχεις μπορείς να πας μέχρι τα στενά όρια που έχει θέσει το μυαλό σου.

Καλά τι κάνουν οι εταιρείες το ξέρουμε και σας έχω πει τη μοναδική λύση, που όμως δεν είναι στο χέρι μας να την υλοποιήσουμε.
Επίσης τον (κλ)οπάπ τον ξέρουμε.
Τώρα τα λάθη που έχω εντοπίσει είναι ένα ότι παρακινούνται πολύ από τα elo ratings. Κάποιες φορές αυτά είναι λάθος, ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες από διαφορετικές χώρες. Δίνουν δηλαδή υπέρ το δέον βάση στη φανέλα.
Και άλλες καταστάσεις όμως υπάρχουν. Αλλά τα δήθεν στημένα εγώ τα έχω απορρίψει εδώ και δεκαετίες τώρα - αυτοί που τα κυνηγάνε είναι για το Δαφνί όλοι (άλλο αν είσαι ο Μπέος).

Σε κάθε περίπτωση είναι όντως λίγα τα κέρδη (στη μονάδα) και η όλη διαδικασία
είναι της μορφής τσούκου-τσούκου ball.
Είμαι εναντίον των παρολίσιων παιχνιδιών, γιατί και στον ιππόδρομο πολύ λίγο τα έπαιζα. Τι έκανα ; Έπαιζα βασικά τέσσερεις κούρσες δίδυμο ή τρικάστ. Αν κέρδιζα τη μία ήμουνα στα λεφτά μου αλλά μπορεί και να πετύχαινα η μία κερδισμένη απόδοση να είναι 10-15, όποταν ήμουνα στο 10-15 προς 4. Με δύο νίκες ή με τρεις νίκες στις τέσσερεις ήμουνα σίγουρα κερδισμένος.
Αλλά στο ποδοσφαιρικό στοίχημα τι μονό στοίχημα θα σου δώσει 10 προς 1 ; Ποιά αγορά ; Το ακριβές σκορ είναι κουμάρι. Τα bet builders της πράσινης είναι τρισάθλια - δεν παίζω ούτε όταν είναι δώρο το bet builder.
Γι αυτό δεν συγκρίνεται το παλιό ιπποδρομιακό μας μ' αυτά. Εγώ αισθάνομαι σαν να με πήραν από το Beverly Hills LA και να με πήγαν στην Πάνω Τραχανοπλαγιά με τα τσακάλια.
Αν παίζεις παρολί τότε η μία καλή έμπνευση που μπορεί να έχεις θα πρέπει να συνδυασθεί με άλλες δύο-τρεις-τέσσερεις και το παλτό παραμονεύει.
Μια χαρά τα αισθάνεσαι γιατι έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις είναι. Εντάξει στατιστικά θα σου πω πως αν κατσεις και αναλυσεις εσυ σαν ιπποδρομιακός μια πληρξ βάση δεδομένων θα βρεις 500 στοιχήματα κ καθε χρονο θα έχεις ενα 30%-40% roi στο γκανιαν. Καπου εκεί παίζει απλώς επεθδή τις περισσοτερες βάσεις δεδομένων θα τις δουλεύεις sp πρεπει αναγκαστικά να παιζεις λίγο πριν ξεκινησει η κουρσα. Δεν έχεις άλλη επιλογή Νικ αυτό είναι όλο

Άλλο ένα λάθος σήμερα.
Μου δίνει η πράσινη στο Έβερτον - Τσέλση 3.50 τη νίκη της Έβερτον.
Η Έβερτον πάει καλούτσικα ενώ η κατάσταση στην Τσέλση είναι επιεικώς τραγελαφική.
Να το έδινε αυτό το σημείο με 2.20 πήγαινε κι ερχόταν.
Το έπαιξα - θα δούμε.

ΑΕΚ - Τσέλιε 0-2. Στοιχηματικό αβαβάου ;
Μοιάζει μου θυμίζει το "άσσο ημίχρονο διπλό τελικό" της Νέας Σμύρνης αλλά μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο ;
Ποιός κέρδισε στο στοίχημα και πόσα ;

Εδώ η ΑΕΚ πρόσφατα έδωσς 2 μύρια για τον Γκεοργκίεφ,
Ένας αμυντικός που μπορεί και δεν μπορεί να τον δούμε να παίζει πρώτη ομάδα.
Οι τάξεις μεγέθους μου προκαλούν προβληματισμό.
Τι μπορεί να βγάλει κάποιος από το χτεσινό 0-2 που να πλησιάζει έστω το οικονομικό μέγεθος μιάς ΠΑΕ ΑΕΚ και πως ;
Εγώ αν το ήξερα, μερικά χιλιάρικα σίγουρα αλλά αυτοί ;
Γίνεται ;

Στο κανονικό μου στοίχημα δεν το ακούμπαγα βέβαια αυτό το παιχνίδΙ.
Ίσως να με συνέφερε το Χ2 αλλά δεν ακούμπησα.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Αυτό υπολογίζεται ως λάθος ή απλά ως κλείσιμο της γκανιοτας.
Screenshot_20260423_081933_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20260423_082006_Chrome.jpg

Εχουμε over196,5 στο 1,82 και ο άλλος το προσφέρει στο 2,12 και αντίστοιχα το under196,5 στο 1,82 και στο 1,65.

Συνημμένα

• Screenshot_20260423_081933_Samsung Internet.jpg
    365.6 KB · Προβολές : 235
  • Screenshot_20260423_082006_Chrome.jpg
    Screenshot_20260423_082006_Chrome.jpg
    391.1 KB · Προβολές : 231
  • Screenshot_20260423_081933_Samsung Internet.jpg
    194.7 KB · Προβολές : 233
Τελευταία επεξεργασία:
Αλλά μάλλον αυτό ψαχνουμε
Screenshot_20260424_103704_Chrome.jpg

1000 ευρω στην πλισκοβα μας δίνει 2320 σε περιπτωση νικης.
1250 ευρω στην σακκαρη μας δίνει 2350 όποιο αποτελεσμα και να ερθει 70 ή 100 ευρώ κέρδος ελπιζοντας να μην φορολογηθουν.
Screenshot_20260424_103952_Chrome.jpg

Αλλά και πάλι ίσως λογίζεται ως δώρο αφου είναι σε φάση ενισχυμένων αποδόσεων και 0% γκανιοτας.

εμενα δε θα με'νοιαζε, να φορολογηθω / να μη φορολογηθω,,,,,
αν έπαιζα ενα τοσο βαρβατομεγαλο ποσό, το μονο που θα με ενοιαζε ειναι να τα παρω!!!!!
2,5... Εταιριες εεχουν "καθαρο κουτελο" στην Ελλαδα!!!!! με οποιαδηποτε αλλη, δε θα εμπλεκα!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Σωστά,όσα είπες.
Θα συνδέσω λοιπόν αυτό το θέμα με ένα άλλο θέμα του cosmic,το κόμμα(σύλλογο) παικτών.
Έχουμε μάθει και προσπαθούμε να υπερνικήσουμε ένα καρτέλ μεμονομένα.Αν αυτά τα 2,5κ τα στοιχηματιζαν 20 διαφορετικά άτομα μοιράζοντας το ποσό;
Και πόσες ακομα προσφορές που βασανίζουν τον ένα παίκτη για μία επιβραβευση θα ήταν σίγουρο παιχνίδι για μία ομάδα ατόμων..
Ναι τα κέρδη θα ήταν μηδαμινα σε σχέση με τα άτομα που συμμετέχουν( όπως τα free chips των trivia)αλλά πλέον μπαίνεις στην κατηγορία αυτών που δεν χάνουν,των παικτών που παίζουν με πλεονέκτημα.

• Like
Kαι εν πάσει περιπτώσει ποια είναι αυτή η αγορά ή το στοίχημα, όπως θες πες το, που θα παιξεις 1500 bets το χρονο και θα πιάσεις 70% στον ΟΠΑΠ κιολας. στο 1.65 ή στο 1.50 το 1Χ2 το GG το over 2.5 ποια;

Δεν με νοιάζει αν το κάνεις μακάρι να το κάνεις και μπράβο σου.

Αν μπορούσε να απαντήσει εδώ ο @tarantules θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

Κοίτα εγώ δεν αμφιβάλλω ότι κάποιος μπορεί να κερδίσει στον οπαπ. Δηλαδή δεν το θεωρώ ακατόρθωτο.

Αλλά έχω και γω απορία ως προς το ποιά αγορά μπορεί να γίνει αυτό, γιατί λογικά θεωρώ ότι παίζεις μονά σημεία.

Αν θέλεις μας λες.

• Like

Κοίτα εγώ δεν αμφιβάλλω ότι κάποιος μπορεί να κερδίσει στον οπαπ. Δηλαδή δεν το θεωρώ ακατόρθωτο.

Αλλά έχω και γω απορία ως προς το ποιά αγορά μπορεί να γίνει αυτό, γιατί λογικά θεωρώ ότι παίζεις μονά σημεία.

Αν θέλεις μας λες.
Για ποιο λόγο να καθήσω και να αναλύσω ποιες αγορές παίζω; Για να δώσω τροφή στον balaton να ποιαστεί από κάτι και να πετάξει τις γνωστές εξυπνάδες του; Είπαμε.Μέχρι εκεί που του κόβει του καθενός μας.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι έχω μια διαφορετική προσέγγιση στο στοίχημα σε σχέση με όλους όσους έχω δει όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα forum είτε ελληνικά είτε ξένα.
Είχα αναφέρει παλαιότερα τον τρόπο που παίζω και πως διαλέγω αγώνες.Έχω χαλάσει άπειρες ώρες και έχω φτοιάξει δικά μου προγράμματα για να φτάσω να έχω αυτά τα ποσοστά επιτυχίας.Τώρα εαν αυτό ξινίζει κάποιους και χαλιώνται , δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.Ίσως με λίγο σόδα να τους περάσει.

• Like
...Αν αυτά τα 2,5κ τα στοιχηματιζαν 20 διαφορετικά άτομα μοιράζοντας το ποσό;
Και πόσες ακομα προσφορές που βασανίζουν τον ένα παίκτη για μία επιβραβευση θα ήταν σίγουρο παιχνίδι για μία ομάδα ατόμων...
Ναι! Ακουγεται λιγο ουτοπικο,,,,,
αλλα δε πιστευω οτι δε μπορει να γινει!!!

Αν θέλεις μας λες.
να πω εγω;;;;;;; σε ποια για'μενα,,, Αποκλειειειται να κερδισεις μεσομακροπροθεσμα;;;;;; με τα δικα μου στατιστικα θα μιλησω!
δεν εκπροσωπω σε καμια περιπτωση τον Ταραντουλη,,,, τη δικη μου αποψη και μονο θα πω!!!!
Οβερ under, & Goal Goal, εινναι οτι χειροτερο.
Βαλε τα λεφτα σου στη Ρουλα στο μαυρο καλυτερα!!!!!
Αρα;;;; (αν και το εχω ξαναγραψει νομιζω στο φορουμ, σε αλλο θεμα) Τι εμεινε για να παιξει κανεις;;;;; παντα με τα δικα μου δεδομενα!!!!!
συμφωνω και με κατι που γραφτηκε επισης εδω,,,, κατι πανω απο τα στατιστικα, (που,,,, τα εχουν οοοοοολα οι μπουκς , τα εχουμε ξαναπει αυτα!!! και αυτα και άλλα!!!) αυτο που καποιοι το λενε ενστικτο,,,, καποιοι το λενε εμπνευση,,,,, αυτο. Το ακολουθεις,,, κι οπου σε βγαζει!
δεν εχετε παρατηρησει, ολοι λενε αααασε ρε που θα παιξω Μπολονια ασο,,,,,,
σερνεται 5 αγωνηστικες!!!!!
ολα τα παντα ειναι εναντιον σου! ε το παιζεις και βγαινει! Ποιος "φταιει" εδω!!!
και τέλος, αν οχι το πιο συημαντικο, ειναι σιγουρα μεσα στα πιο σημαντικα,
ειναι... Να βρεις εναν τροπο... Να βαλεις το Τιλτ σου για υπνο!!!!! οσο αυτο κοιμαται, εσυ σκεφτεσαι καθαροτερα και, φτανεις πιο κοντα στον (καθε) στοχο σου!
& επειδη εχει νοημα να μιλαμε με πρακτικες λυσεις,,, οχι με (μονο) θεωριες, (αυτο ειναι κατι που μου τη σπαει πολυ στα φορα) , αν θελουμε, με τροπους και πως γινεται κατι,,, θα πω τι κανω εγω για το τελευταιο, οταν ερθει δηλαδη το Τιλτ και μου χτυπησει τη πορτα!!!
Νομιζω, μπορει να το κανει ο καθ'ενας ευκολα!!!!!
παιρνεις υφος τυπου, Τζακ Νορις,,, και λες τα παρακατω!!!!!
"Εχω παιξει: ...Και απλα περιμενω τα κερδη μου. Φυγε."!!!!!
αν δε δουλεψει αυτο απλα τραβα τη πριζα του pc!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: xamenos και Conscious Player
Για ποιο λόγο να καθήσω και να αναλύσω ποιες αγορές παίζω; Για να δώσω τροφή στον balaton να ποιαστεί από κάτι και να πετάξει τις γνωστές εξυπνάδες του; Είπαμε.Μέχρι εκεί που του κόβει του καθενός μας.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι έχω μια διαφορετική προσέγγιση στο στοίχημα σε σχέση με όλους όσους έχω δει όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα forum είτε ελληνικά είτε ξένα.
Είχα αναφέρει παλαιότερα τον τρόπο που παίζω και πως διαλέγω αγώνες.Έχω χαλάσει άπειρες ώρες και έχω φτοιάξει δικά μου προγράμματα για να φτάσω να έχω αυτά τα ποσοστά επιτυχίας.Τώρα εαν αυτό ξινίζει κάποιους και χαλιώνται , δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.Ίσως με λίγο σόδα να τους περάσει.

Καλέ μου άνθρωπε, ας γράφουμε όλοι ανάλογα με τα επίπεδα αντιληπτικότητας που έχει φτάσει ο καθένας.

Δεν χρειάζονται ανούσιες αντιπαραθέσεις. Σιγά.

Μ'αρέσει αυτό που λες ότι με τα χρόνια έχεις φτιάξει έναν δικό σου τρόπο παιχνιδιού, εγώ δυστυχώς δεν έχω δει αυτά τα θέματα στα οποία ανέλυσες τον τρόπο σου.

Αν θέλεις μπορείς να τα μοιραστείς εδώ ξανά. Αν πάλι όχι, όλα οκ.

Πραγματικά χαίρομαι να βλέπω κάποιον να τα καταφέρνει στον οπαπ, αλήθεια. Δεν είμαστε αντίπαλοι εδώ.

Καλή Κυριακή!

• Like
Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου σχετικά, που συνοψίζεται στο εξής:
Οι καλύτερες αγορές να κερδίσεις, είναι αυτές που και ο ίδιος ο ΟΠΑΠ ή κάθε στοιχηματική, δε μπορεί να προβλέψει σωστά.
Υπάρχουν; Ναι. Μία αγορά είναι αυτή των κόρνερ.
Μπορούμε εμείς να το κάνουμε, ενώ δε μπορούν αυτοί;
Αυτό είναι ζήτημα κατά πόσο το ψάχνει ο καθένας.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
συμφωνω και με κατι που γραφτηκε επισης εδω,,,, κατι πανω απο τα στατιστικα, (που,,,, τα αυτο που καποιοι το λενε ενστικτο,,,, καποιοι το λενε εμπνευση,,,,, αυτο. Το ακολουθεις,,, κι οπου σε βγαζει!

Λοιπόν, είχα σκοπό να ανοίξω θέμα διαφορετικό εδώ στο φόρουμ αλλά μια και το έφερε η κουβέντα να πω και γω κάτι.

Από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι τον Ιανουάριο φέτος ασχολήθηκα και γω αρκετές ώρες με την ΑΙ και για να μην λέω πολλά, ουσιαστικά κατάλαβα όοοολα αυτά που γράφει ο @Balaton και αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμα επ'αόριστον για αυτό εξαφανίστηκα και από το φόρουμ εδώ.

Πολύ πιθανό να μην ξαναγυρίσω στα σοβαρά στο στοίχημα, θα δούμε.

Λοιπόν αυτό το τρίμηνο εκτός από την προσπάθεια να καταπιώ την σκληρή αλήθεια όσων λέει ο balaton έκανα μία στοιχηματική ανασκόπηση της τελευταίας 20ετίας και διαπίστωσα ότι είμαι καλός και κερδισμένος στα μακροχρόνια και σε κάποια ενστικτώδη στοιχήματα.

Αλλά ρε φίλε άντε πες ασχολούμαι μόνο με αυτά.

Διακύμανση δεν θα έχω; Θα έχω.

Πες ότι είμαι τόσο γ@μάτος, γκουρού κανονικός και δεν έχω μεγάλες διακυμάνσεις. Πόσα τέτοια μπετ υπάρχουν τον χρόνο;

Άρα πάμε μόνο στο fun bet χωρίς ιδιαίτερη επένδυση σε διανοητικό κεφάλαιο αν με πιάνεις.

Ή κρατάω μια κάβα και παίζω χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες.

Λοιπόν μετά από όλον αυτό τον καιρό είχα χθες μία έμπνευση και ξαναασχολήθηκα. Την επισυνάπτω κάτω.

Ωραία, πόσα τέτοια μπετ τον χρόνο; Και θα τα πιάνω όλα; Προφανώς όχι.

Άρα τί κάνουμε?

Προς το παρόν fun bet ή αποχή και βλέπουμε.

Υ.Γ. Επίσης παιδιά έχουν χαλάσει απίστευτα οι αποδόσεις παντού. Και στην πράσινη. Δεν είναι μόνο το οβερ 0.5 που σε ορισμένα ματς πρέπει να φτάσει μέχρι και το 45 για να πάει 1.10 ή ακόμα και στο 48'-50'. Ένα γκολ-γκολ σε ματς που κάποτε θα είχε 1.62-1.65 τώρα παίζει στο 1.53-1.55. Τραγικό.

Συνημμένα

• Screenshot_20260426_130239_Chrome.jpg
    Screenshot_20260426_130239_Chrome.jpg
    16 KB · Προβολές : 178
  • Like
Υ.Γ. Επίσης παιδιά έχουν χαλάσει απίστευτα οι αποδόσεις παντού. Και στην πράσινη. Δεν είναι μόνο το οβερ 0.5 που σε ορισμένα ματς πρέπει να φτάσει μέχρι και το 45 για να πάει 1.10 ή ακόμα και στο 48'-50'. Ένα γκολ-γκολ σε ματς που κάποτε θα είχε 1.62-1.65 τώρα παίζει στο 1.53-1.55. Τραγικό.

Για να μην αναφέρω κάτι τραγελαφικά 1.25 στο οβερ 2.5, 1.10 στο οβερ 1.5.

Αυτά κάποτε δεν υπήρχαν ούτε σε ματς Ρεάλ-Μπάρτσα.

• Like
Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου σχετικά, που συνοψίζεται στο εξής:
Οι καλύτερες αγορές να κερδίσεις, είναι αυτές που και ο ίδιος ο ΟΠΑΠ ή κάθε στοιχηματική, δε μπορεί να προβλέψει σωστά.
Υπάρχουν; Ναι. Μία αγορά είναι αυτή των κόρνερ.
Μπορούμε εμείς να το κάνουμε, ενώ δε μπορούν αυτοί;
Αυτό είναι ζήτημα κατά πόσο το ψάχνει ο καθένας.

Προφανώς εννοείς live;

Μ'αρέσεις. Μαζί σου σε αυτό.

Αλλά όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου στον οπαπ μπορείς να το ακολουθήσεις;

Δηλαδή το fun bet έμπνευση με τον ΟΦΗ χθες δεν θα είχα πρόβλημα να το παίξω οπαπ.

Αλλά συστηματικά μπορείς να ακολουθείς παιχνίδι με κόρνερ;

• Like
Αντιδράσεις: Larry
...Άρα πάμε μόνο στο fun bet χωρίς ιδιαίτερη επένδυση σε διανοητικό κεφάλαιο αν με πιάνεις & κρατάω μια κάβα και παίζω χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες.

...
Αν σε πιανω λιεει;;;;; και σε παραπιανω!!!!!!!!!! και ο συνδυασμος των δυο γινεται να ξερεις!!!

γνωμη μου; προχωρα. Προσεξε ομως. Μονο με τον παραπανω κανονα. Αυτον που παρεθεσα τωρα εδω σε αυτο το ποστ. Και με τη τεχνικη / συστημα Νορις!!!!!!!!!!!!!!!
Αν χρειαστεις βοηθεια να τραβιξουμε το pc σου απο τη πριζα μου λες!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
  • Haha
Προφανώς εννοείς live;

Μ'αρέσεις. Μαζί σου σε αυτό.

Αλλά όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου στον οπαπ μπορείς να το ακολουθήσεις;

Δηλαδή το fun bet έμπνευση με τον ΟΦΗ χθες δεν θα είχα πρόβλημα να το παίξω οπαπ.

Αλλά συστηματικά μπορείς να ακολουθείς παιχνίδι με κόρνερ;
Όχι μόνο live.
Αν προσέξεις, οι αποδόσεις των κόρνερ σε όλα τα ματς, είναι πανομοιότυπες σχεδόν.
Ο διαχωρισμός τους είναι βάσει πρωταθλημάτων και μόνο.
Το κέντρο των αποδόσεων είναι το over/under 8,5 και 9,5, ανάλογα το πρωτάθλημα.
Σου λέει η στοιχηματική δηλαδή "ότι τα 8,5 κόρνερ είναι το σημείο που οι πιθανότητες παίζουν 50-50". Γιατί αυτό;
Απλά, γιατί αυτός είναι ο μέσος όρος των κόρνερ στο Χ πρωτάθλημα.
Άρα ουσιαστικά, σε ένα παιχνίδι που είναι πρόβλεψης, η εταιρία στο δίνει ως αριθμολαχείο.
Μπορεί να προβλέψει κάποιος τη συγκεκριμένη αγορά; Δεν ξέρω.
Ίσως ένα μαθηματικό μοντέλο να μπορούσε.

• Like
Όχι μόνο live.
Αν προσέξεις, οι αποδόσεις των κόρνερ σε όλα τα ματς, είναι πανομοιότυπες σχεδόν.
Ο διαχωρισμός τους είναι βάσει πρωταθλημάτων και μόνο.
Το κέντρο των αποδόσεων είναι το over/under 8,5 και 9,5, ανάλογα το πρωτάθλημα.
Σου λέει η στοιχηματική δηλαδή "ότι τα 8,5 κόρνερ είναι το σημείο που οι πιθανότητες παίζουν 50-50". Γιατί αυτό;
Απλά, γιατί αυτός είναι ο μέσος όρος των κόρνερ στο Χ πρωτάθλημα.
Άρα ουσιαστικά, σε ένα παιχνίδι που είναι πρόβλεψης, η εταιρία στο δίνει ως αριθμολαχείο.
Μπορεί να προβλέψει κάποιος τη συγκεκριμένη αγορά; Δεν ξέρω.
Ίσως ένα μαθηματικό μοντέλο να μπορούσε.

Μήπως επειδή είναι....αριθμολαχείο, πριν την έναρξη του παιχνιδιού;

Να ένα παράδειγμα τι εννοώ:

Ματς Μπαρτσελόνα-Λεβάντε.

Η Λεβάντε στήνει πούλμαν απτο πρώτο λεπτό και εσύ το ξέρεις ότι έτσι θα παίξει από την μελέτη-γνώση σου και περιμένεις επιθέσεις κατα κύματα από την γηπεδούχο.

Παίζεις οβερ 13,5 κόρνερ ξερω γω.

Σπάει την άμυνα η μπαρτσα από τα πρώτα 20 λεπτά κάνει το 1-0. 2-0 στο 30'. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι σβήνει και έρχεται ένα χαλαρό 4 ή 5-0. Περίπατο οι αναμενόμενες κατα κύματα επιθέσεις.

Ενώ live είναι 0-0 στο 60 και βλέπεις τις κατα κύματα επιθέσεις και ποντάρεις ανάλογα.

Δηλαδή με βάση τουλάχιστον το δικό μου επίπεδο αντιληπτικότητας, μόνο live αξίζουν τα κόρνερ.

Σαφώς βέβαια κάποιος μπορεί να βρει edge στην αγορά. Το εύχομαι πραγματικά.

• Like
  • 13:30
    • Ελλάς Βερόνα - Κόμο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Σέλτικ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Πρόισεν Μούνστερ - Ντάρμσταντ

Novasports Start
  • 15:00