το like moy, μονο σε αυτο το κοματι του ποστ σου πηγαινε!!!!!!!!!! εμ τι να σου πω;;;!!!! σιγα μη σου ανοιξω και το MaDlab να σου φτιαξω εξισωσεις!!!!!
Το στοιχημα, ειναι ενα απο τα πιο πρακτικα χομπυ του κοσμου! να τη κανεις /ω τη θεωρια τι;!!!!!
στο αλλο,,,,, δεν θασυμφωνησω ακριβως!!!!!
Υπαρχουν πολλοι τροποι να κερδισεις και να χασεις; Ναι!
Ο Τροπος να παιξεις,,, ειναι... Μονο Ενας!!!!!
Ο Baleton οκ ειναι απολυτος σε αρκετα σημια, (για'υτο και κανει παρεα με τον Κοσμικ αλλοστε)!!!!!
εγω το εχω καταλαβει!
υπαρχουν 185 διαφορετικα αθληματα στον κοσμο, μονο ενα βρισκει οτι εχει αξια!!!
ε ειναι απολυτο αυτο!
ας αφισουμε τις θεωριες. Εγω σου ειπα τη δικη μου φιλοσοφια στη... Πραξη!
να δωσει κι αυτος εναν αγωνα να το παιξω! (τρικάστ, φορκάσστ,,, πως τα λενε αυτα!~!!! μονο αυτο ξερω απο αλογα!!!!!!!!!!
Προσοχη. Δε κοκορευομαι οτι θα κερδισω,,, δεν υπαρχει σιγουρια, σε καμια περιπτωση και σε τι ποτα. Αλλα αυτο ειναι που λενε,,, το ειδα;;;; το επαιξα και περιμενω το αποτελεσμα!!!
το τι θα γινει... Και κυρίως, πως θα αντιμετοπησω το μετα, ειναι αλου παπα ευαγγελιο!!ας παρουμμε το παραδειγμα οτι, ολα τα σπορ εχουν 5% πιθανοτητα να κερδησεις. Τελια!
εεεχει μαλιασει η γλωσσα μου να ρωταω σε ποστ σχετικα, κι απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν. Οσο της εκατο ειναι αυτο. Πες 5.
ΚΑΘΕ ΠΌΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ 5;
εχω 1000 Ευρω. Ποτε θα τα κανω 1050;
στον Μηνα; στο εξ άμηνο; στον Μηνα μια χαρα ειναι! σε 12 μηνες, βγαζω τη καινουρια μου μητρικη. Οποτε μου κανει. Και στο εξαμηνο μια χαρα ειναι. Βγαζω... μια μνημη ραμ!!!!! στα δυο χρονα;;; προφανως και οχι. ειναι πιθανοτερο να τα βρω στον δρομο!!!
γιατι εμενα αυτο με καιει. Οχι το να κερδισω, δε με νοιαζει να κερδησω. Με νοιαζει το Πότε να το περιμενω το κερδος. Αν υπαρχει. Και σε παω και σε κατι ακομα πιο ευκολο. Στο να χασω. Αν εχω, ενα συστημα, με Σιγουρη Χασουρα,,, (εχεις κανενα;;

Ναι καλα διαβασες. Με 100 % Σιγουρη χασουρα, και εναν τροπο να ξερω πχ. σχεδον σιγουρα οτι, στο τελος του μηνα θα ειμαι χαμενος 80 Ευρω. Ε Το θελω αυτο το συστημα!
Εχεις μια προοπτικη. εγω Ειμαι πολυ καλα μεσα μου με αυτο!
οπότε, δεν εχει σημασια το αν και το πως,,, εγω βαζω πανω απο οοολα και το πότε.
Πιστευω οτι κολλαει δεν ειμαι εκτος θεματος!!!!! κι αφου το εφερα στη κουβεντα ας το γραψω!!!!!
στο μυαλο μου τα πραγματα τα εχω παρα πολυ απλα!
σχετικα με τη δ.π ευκαιρια!
δε θα παιξω σε αυτους τους αγωνες, ουτε το 1/χ, ουτε το χ/2 θα παιξω το 1/2!