Λάθη των μπουκ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μήπως επειδή είναι....αριθμολαχείο, πριν την έναρξη του παιχνιδιού;

Να ένα παράδειγμα τι εννοώ:

Ματς Μπαρτσελόνα-Λεβάντε.

Η Λεβάντε στήνει πούλμαν απτο πρώτο λεπτό και εσύ το ξέρεις ότι έτσι θα παίξει από την μελέτη-γνώση σου και περιμένεις επιθέσεις κατα κύματα από την γηπεδούχο.

Παίζεις οβερ 13,5 κόρνερ ξερω γω.

Σπάει την άμυνα η μπαρτσα από τα πρώτα 20 λεπτά κάνει το 1-0. 2-0 στο 30'. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι σβήνει και έρχεται ένα χαλαρό 4 ή 5-0. Περίπατο οι αναμενόμενες κατα κύματα επιθέσεις.

Ενώ live είναι 0-0 στο 60 και βλέπεις τις κατα κύματα επιθέσεις και ποντάρεις ανάλογα.

Δηλαδή με βάση τουλάχιστον το δικό μου επίπεδο αντιληπτικότητας, μόνο live αξίζουν τα κόρνερ.

Σαφώς βέβαια κάποιος μπορεί να βρει edge στην αγορά. Το εύχομαι πραγματικά.
Το περίεργο είναι ότι όταν παίζει ένας αδύναμος με μία πολύ δυνατή, τότε τα κόρνερ είναι πολύ λιγότερα απ' ότι περιμένουμε.
Αυτό γιατί συνήθως το φαβορί βάζει ένα γκολ και μετά πέφτει η απόδοσή της.
Κόρνερ αρκετά θα δεις, όταν παίζουν ισοδύναμες ομάδες, με γρήγορα μπακ και εξτρέμ που όμως να θέλουν να πάρουν και οι δύο το παιχνίδι για διάφορους λόγους.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Κανένας δεν έχει δώσει ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα "τι είναι η φόρμα" ή τι είναι το "ντεφορμάρισμα" μιάς ομάδας.
Τα elo ratings μας δίνουν μιά βασική πρόγνωση, αλλά αυτά είναι πόντοι που έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες από την ημερομηνία της ίδρυσης τους ως σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται λοιπόν σήμερα στο 1950 περίπου, ο Ολυμπιακός Πειραιώς στο 1600. Αν παίξει Ρεάλ - Ολυμπιακός γίνεται αντιληπτό ότι πρέπει να σβήσουν τα φώτα για να μην κερδίσει η Ρεάλ.
Του χρόνου τέτοιον καιρό η Ρεάλ μπορεί να έχει σκαρφαλώσει στο 2000+, εκεί που όμως βρισκόταν πρόπερσι. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς μπορεί στο 1650.
Υπάρχει και η αντίπαλη προς τα Elo rating μέθοδος, η κατανομή Poisson, που όμως είναι σαφώς κατώτερη.

Αλλά η "πρόσφατη φόρμα", τα τελευταία παιχνίδια, μας λέει κάτι ; Τρίχες στην πραγματικότητα.
Δίπλα στις βαθμολογίες βλέπουμε ενδείξεις όπως W-W-D-L-W, L-L-D-W-D για τα τελευταία πέντε. Αλλά αν τις λάβεις υπ' όψιν σου δεν προσθέτουν πληροφορία !
Το λέει και σε site αυτό ενώ διάφοροι στο youtube που λένε ότι ξέρουν, όπως ο Artimus, είναι π*π*ρ*λόγοι.
Κάποιες ενδείξεις μόνο ίσως. Εκεί που διαβάζετε "η καρέκλα του τάδε τρίζει" ναι, το σύνηθες είναι ότι θα τρίξει περισσότερο. Αλλά αυτός ο παράγοντας "πρόσφατη φόρμα" αν υπάρχει, υπεκφεύγει η μαθηματική ερμηνεία του.

• Like
Αντιδράσεις: Larry και Conscious Player
Λοιπόν, είχα σκοπό να ανοίξω θέμα διαφορετικό εδώ στο φόρουμ αλλά μια και το έφερε η κουβέντα να πω και γω κάτι.

Από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι τον Ιανουάριο φέτος ασχολήθηκα και γω αρκετές ώρες με την ΑΙ και για να μην λέω πολλά, ουσιαστικά κατάλαβα όοοολα αυτά που γράφει ο @Balaton και αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμα επ'αόριστον για αυτό εξαφανίστηκα και από το φόρουμ εδώ.

Πολύ πιθανό να μην ξαναγυρίσω στα σοβαρά στο στοίχημα, θα δούμε.

Λοιπόν αυτό το τρίμηνο εκτός από την προσπάθεια να καταπιώ την σκληρή αλήθεια όσων λέει ο balaton έκανα μία στοιχηματική ανασκόπηση της τελευταίας 20ετίας και διαπίστωσα ότι είμαι καλός και κερδισμένος στα μακροχρόνια και σε κάποια ενστικτώδη στοιχήματα.

Αλλά ρε φίλε άντε πες ασχολούμαι μόνο με αυτά.

Διακύμανση δεν θα έχω; Θα έχω.

Πες ότι είμαι τόσο γ@μάτος, γκουρού κανονικός και δεν έχω μεγάλες διακυμάνσεις. Πόσα τέτοια μπετ υπάρχουν τον χρόνο;

Άρα πάμε μόνο στο fun bet χωρίς ιδιαίτερη επένδυση σε διανοητικό κεφάλαιο αν με πιάνεις.

Ή κρατάω μια κάβα και παίζω χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες.

Λοιπόν μετά από όλον αυτό τον καιρό είχα χθες μία έμπνευση και ξαναασχολήθηκα. Την επισυνάπτω κάτω.

Ωραία, πόσα τέτοια μπετ τον χρόνο; Και θα τα πιάνω όλα; Προφανώς όχι.

Άρα τί κάνουμε?

Προς το παρόν fun bet ή αποχή και βλέπουμε.

Υ.Γ. Επίσης παιδιά έχουν χαλάσει απίστευτα οι αποδόσεις παντού. Και στην πράσινη. Δεν είναι μόνο το οβερ 0.5 που σε ορισμένα ματς πρέπει να φτάσει μέχρι και το 45 για να πάει 1.10 ή ακόμα και στο 48'-50'. Ένα γκολ-γκολ σε ματς που κάποτε θα είχε 1.62-1.65 τώρα παίζει στο 1.53-1.55. Τραγικό.
Απογοητεύτηκες ε; Είναι δύσκολο το στοιχημα δεν ειναι απλό, δεν φτανει η υπομονη και η πειθαρχία πια πρεπει να υπεραναλύεις κ τις αποδόσεις αξίζει πχ το 1.40 στο διπλό της Μπάγερν ή είναι ρίσκο? Εκ του αποτελέσματος η Μπαγερν χθες σου έλεγε μεντον τρόπο της οποιον θέλω κερδίζω και γυρναω ό,τι σκορ θες το κακο ομως ειναι πως δεν το κανει πάντα για αυτο ειναι δυσκολο το στοιχημα. Το στοιχημα για να το κερδίσεις εκτος απο την υπομονη κ την πειθαρχία πιυ θεωρουνται αυτονόητα ειναι συναρτηση 5 στοιχειων τα 2 τα ειπα τα αλλα τρια ειναι αριθμός αγωνων τιμές αποδοσεων κ εκτελεση. Αλλοι λενε πως ειναι και η προγνωση εγω πιστευω πως σε ενα μεγαλο ποσοστό την προγνωση την έχει λύσει ένα site μένουν τα υπόλοιπα στα οποία πρέπει να βρεις το σημειο ισορροπίας τους. Ποσο χρονων εισαι conscious?

• Like
Απογοητεύτηκες ε; Είναι δύσκολο το στοιχημα δεν ειναι απλό, δεν φτανει η υπομονη και η πειθαρχία πια πρεπει να υπεραναλύεις κ τις αποδόσεις αξίζει πχ το 1.40 στο διπλό της Μπάγερν ή είναι ρίσκο? Εκ του αποτελέσματος η Μπαγερν χθες σου έλεγε μεντον τρόπο της οποιον θέλω κερδίζω και γυρναω ό,τι σκορ θες το κακο ομως ειναι πως δεν το κανει πάντα για αυτο ειναι δυσκολο το στοιχημα. Το στοιχημα για να το κερδίσεις εκτος απο την υπομονη κ την πειθαρχία πιυ θεωρουνται αυτονόητα ειναι συναρτηση 5 στοιχειων τα 2 τα ειπα τα αλλα τρια ειναι αριθμός αγωνων τιμές αποδοσεων κ εκτελεση. Αλλοι λενε πως ειναι και η προγνωση εγω πιστευω πως σε ενα μεγαλο ποσοστό την προγνωση την έχει λύσει ένα site μένουν τα υπόλοιπα στα οποία πρέπει να βρεις το σημειο ισορροπίας τους. Ποσο χρονων εισαι conscious?

Πάντα απαντάς ρε φίλε ωραίος, ευχαριστώ.

Κοίτα δεν θα το έλεγα απογοήτευση, πιο πολύ συνειδητοποίηση θα το έλεγα.

Δηλαδή με τα δεδομένα ως έχουν δεν ξέρω αν αξίζει όχι τον χρόνο, όχι τα λεφτά, όχι την ψυχολογία, όχι όλα αυτά που αναφέρεις, αλλά...το διανοητικό κεφάλαιο ρε φίλε και ξέρω πολύ καλά ότι καταλαβαίνεις τι λέω. Λίγο πολύ όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με το στοίχημα έστω και στο ελάχιστο σοβαρά το καταλαβαίνουν.

Δηλαδή θεωρώ ότι με το ίδιο διανοητικό-πνευματικό κεφάλαιο κάποιος μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλύτερο που θα είναι και δικό του και δεν θα του το κλέψουν οι εταιρείες όταν θα αρχίσει να πετυχαίνει. Ή αν το βάλει πάνω σε κάτι που ήδη ασχολείται όπως πχ εσύ με τον ιππόδρομο.

Να ξέρεις επίσης επειδή το λέγαμε κάποτε, αυτός είναι και ο λόγος που το πόκερ ουσιατικά πέθανε για τον περισσότερο πληθυσμό εκτός από ένα 1% ίσως που έχει μείνει ακόμα και οι υπόλοιποι ή αποσυρθήκαν ή απλά παίζουν χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες επειδή γουστάρουν το παιχνίδι. Τέλος πάντων.

Είμαι 37 ετών στην ταυτότητα. 52 ετών σε κάποια άλλα θέματα και 18 ετών στην καρδιά:ROFLMAO:

Γενικά αν θέλεις τίποτα άλλο να συζητήσουμε ή όποιος άλλος ας πει την γνώμη του για όλα αυτά που λέμε, μ'αρέσει που ξαναγύρισα!

Αλλά η "πρόσφατη φόρμα", τα τελευταία παιχνίδια, μας λέει κάτι ; Τρίχες στην πραγματικότητα.
Δίπλα στις βαθμολογίες βλέπουμε ενδείξεις όπως W-W-D-L-W, L-L-D-W-D για τα τελευταία πέντε. Αλλά αν τις λάβεις υπ' όψιν σου δεν προσθέτουν πληροφορία !
Το λέει και σε site αυτό ενώ διάφοροι στο youtube που λένε ότι ξέρουν, όπως ο Artimus, είναι π*π*ρ*λόγοι.
Κάποιες ενδείξεις μόνο ίσως. Εκεί που διαβάζετε "η καρέκλα του τάδε τρίζει" ναι, το σύνηθες είναι ότι θα τρίξει περισσότερο. Αλλά αυτός ο παράγοντας "πρόσφατη φόρμα" αν υπάρχει, υπεκφεύγει η μαθηματική ερμηνεία του.

Ναι ναι και όπου να'ναι θα αρχίσουν τα αφηγήματα "Πρέπει να το πάρει γιατί θα πέσει" "Κυνηγάει ευρώπη" "είναι αδιάφορη" και στην πραγματικότητα, ε κάποιος τελικά όντως θα πέσει, κάποιοι ΔΕΝ θα βγουν ευρώπη και άλλοι αδιάφοροι θα κάνουν τις κηδείες τους.

Με συγχωρείτε αν ακούγομαι λίγο απαισιόδοξος απλά περνάω μία φάση συνειδητής επαναγέννησης και όταν γίνεται αυτό συνήθως κάποια πράγματα μέσα σου "πεθαίνουν" για να επαναπροσαρμοστείς ξανά.

Δεν είναι η πρώτη φορά, Θα το ξεπεράσω:cool:

• Like
Αντιδράσεις: betover και theo_kromm_pro
Το περίεργο είναι ότι όταν παίζει ένας αδύναμος με μία πολύ δυνατή, τότε τα κόρνερ είναι πολύ λιγότερα απ' ότι περιμένουμε.
Αυτό γιατί συνήθως το φαβορί βάζει ένα γκολ και μετά πέφτει η απόδοσή της.
Κόρνερ αρκετά θα δεις, όταν παίζουν ισοδύναμες ομάδες, με γρήγορα μπακ και εξτρέμ που όμως να θέλουν να πάρουν και οι δύο το παιχνίδι για διάφορους λόγους.

Ναι μ'αρέσει αυτό που λες, ισχύει.

Αυτό για να το ακολουθήσεις προφανώς θέλει πολλή μελέτη και άριστη γνώση των ομάδων. Όποιος έχει την διάθεση αξίζει τον κόπο.

• Like
Αντιδράσεις: Larry
Κανένας δεν έχει δώσει ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα "τι είναι η φόρμα" ή τι είναι το "ντεφορμάρισμα" μιάς ομάδας.
Τα elo ratings μας δίνουν μιά βασική πρόγνωση, αλλά αυτά είναι πόντοι που έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες από την ημερομηνία της ίδρυσης τους ως σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται λοιπόν σήμερα στο 1950 περίπου, ο Ολυμπιακός Πειραιώς στο 1600. Αν παίξει Ρεάλ - Ολυμπιακός γίνεται αντιληπτό ότι πρέπει να σβήσουν τα φώτα για να μην κερδίσει η Ρεάλ.
Του χρόνου τέτοιον καιρό η Ρεάλ μπορεί να έχει σκαρφαλώσει στο 2000+, εκεί που όμως βρισκόταν πρόπερσι. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς μπορεί στο 1650.
Υπάρχει και η αντίπαλη προς τα Elo rating μέθοδος, η κατανομή Poisson, που όμως είναι σαφώς κατώτερη.

Το κακό είναι στο ποδόσφαιρο ότι δεν μπορεί να αποτυπωθεί με αριθμούς η φόρμα ή η κατάσταση μίας ομάδας. Αυτό γιατί δε θα πάρουν στο γήπεδο τις ίδιες ευκαιρίες για γκολ.
Δηλαδή θα δεις σε ένα ματς του 1,40-5,00-12,00 (τυχαία τα νούμερα), οι γηπεδούχος να κάνει 1 μεγάλη ευκαιρία και επίσης 1 μεγάλη ευκαιρία να κάνει και η φιλοξενούμενη και να έρθει το ματς 1-1.
Υπάρχουν άλλα αθλήματα όπου η φόρμα αποτυπώνεται πιο εύκολα, πχ μπάσκετ.

Το κακό είναι στο ποδόσφαιρο ότι δεν μπορεί να αποτυπωθεί με αριθμούς η φόρμα ή η κατάσταση μίας ομάδας. Αυτό γιατί δε θα πάρουν στο γήπεδο τις ίδιες ευκαιρίες για γκολ.
Δηλαδή θα δεις σε ένα ματς του 1,40-5,00-12,00 (τυχαία τα νούμερα), οι γηπεδούχος να κάνει 1 μεγάλη ευκαιρία και επίσης 1 μεγάλη ευκαιρία να κάνει και η φιλοξενούμενη και να έρθει το ματς 1-1.
Υπάρχουν άλλα αθλήματα όπου η φόρμα αποτυπώνεται πιο εύκολα, πχ μπάσκετ.

Κάποια πράγματα είναι φανερά.
Π.χ. η Τσέλση. Είναι φανερό ότι τώρα που μιλάμε δεν έχει σχέση με έξη μήνες πριν που το έπαιζε πρωταθλήτρια ... κόσμου. Ή ο ΠΑΟΚ - ο Ραπτόπουλος λέει ότι "πέθανε βιολογικά".
Αλλά ένα γενικευμένο στατιστικό μέγεθος για τη "φόρμα" δεν υπάρχει, όπως π.χ. υπάρχει τα "goals for - goals against".

Σπανίως παίζω Μπάγερν γιατί η μεγαλύτερη απόδοση που της δίνουν είναι 1.16.
Προχτές έπαιζε με οχτώ (!) αναπληρωματικούς στο πρώτο ημίχρονο και βεβαίως και δεν άξιε το 1.40, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Κομπανί έβαλε όλο το ιππικό. Μετά το 3-2 όποιος δεν έπαιξε το διπλό είναι κουτός.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και Balaton
@Conscious Player Επειδή είσαι λίγο νεαρός στο στοίχημα-ότι σου πω είναι κατά την άποψη μου- αν κάνω λάθος επειδή ο @cosmicsports είναι και μαθηματικός και αλογατάς θα μου πει αν έχω δίκιο ή άδικοΛοιπόν επειδή είσαι νεαρός και δεν ξέρεις τα παλιά τα χρόνια στον ιππόδρομο είχαμε ένα παιχνίδι που λεγόταν σκορ-4 και σκορ 6. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να βρεις τους 4 ή 6 νικητές από 4 ή 6 κούρσες αντίστοιχα παίζοντας όσα άλογα θέλεις με την στήλη να κοστίζει 0 50 ευρώ. Δηλαδη αν για παράδειγμα έλεγες θα βάλω 3 άλογα στην καθε ιπποδρομία στο σκορ-6 θα σου έβγαιναν 3^6 δηλαδη 729 συνδυασμοί οπότε έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να καλυφθείς. Αυτό το κάνω και σήμερα στις αγγλικές ως fun bet μπας και μου περάσει κανας συνδυασμός τρελός και τους πάρω κανα 500αρι χιλιάρικα. Τι κάνουμε λοιπόν στον ιππόδρομο; Χωρίζουμε τα άλογα σε ομίλους και λέμε αν μου περάσουν τόσοι όμιλοι πηγα ταμείο δίνοντας μου το δικαίωμα λάθους. Θα μου πεις ναι ρε φίλε αυτό μπορεις να το κάνεις παίζοντας και ζητούμενα στο ποδόσφαιρο. Ναι μπορεις αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς γιατί αν για παράδειγμα παιξεις 12 αγώνες και πας να ζητήσεις 4αδες θα πρέπει να ποντάρεις σε 729 στήλες. Τρομακτικό νούμερο ε; Ενω από την άλλη παίρνοντας ένα ρισκο λίγο περισσότερο τις 729 τις κάνω μόλις 9. Θα μου πεις αν σου περάσουν και οι 12 αγώνες θα σου βγούνε 729 κερδισμένες στήλες; Οχι από την στιγμή που πηγαίνω με μόλις 9 στήλες πληρώνομαι τους 12 αγώνες σε 9 στήλες. Πρόσεξε όμως την διαφορα. Αν εκει χάσεις 3 αγώνες θα πληρωθείς 126 στήλες δηλαδη το 18% ενώ εγώ από την άλλη αν χάσω 3 αγώνες μπορει να μην πληρωθώ τίποτα μπορει και να πληρωθώ και τρεις στήλες δηλαδη να πληρωθώ το 33% των δελτίων μου όπου σε θεωρητικό επίπεδο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσουν το 62% των ομίλων ενώ σε πρακτικό μπορει ας μπούμε να πληρωθείς 2 δελτία χωρίς απαραίτητα να πρέπει να περάσουν το 62% των ομίλων.

Αν αυτό το κάνεις σε αποδόσεις μεταξύ 1.40-1.90 με μία κλιση προς το 1.40-1.60 ίσως και να επιβιώσεις στο στοίχημα.

Στον ιππόδρομο λοιπον λέγαμε συτα τα άλογα για μαυρα και θέλω τόσα μαύρα και τοσα λευκά. Αν τα μαύρα έπεφταν μέσα και τα λευκά ήταν οι υπόλοιποι νικητές καληνύχτα πληρώστε με. Έχει διαφορά τεράστια ο ιππόδρομος με το ποδόσφαιρο μέρα με τη νύχτα. Στον ιππόδρομο μπορεί να πάρεις πχ 30 χιλιάρικα 50 χιλιάρικα 100 χιλιάρικα 500 χιλιάρικα. Στο ποδόσφαιρο είναι τρομερά δύσκολο είναι 100 φορές πιο δύσκολο θα πλησιάζεις στην πηγή αλλά φως δεν θα βλέπεις. Απλώς επειδή θα πλησιάζεις θα λες έρχεται, αλλά δυστυχώς δεν θα έρχεται. Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο είναι για μεροκάματο αυξανόμενο. Δύσκολα θα σου λύσει το πρόβλημα βλέπεις ακόμα και η επιβίωση στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολη. Λοιπόν αφού σου τα είπα όλα αυτά πάρε ένα συστηματάκι να κάνεις ως funbet. Συμβουλή σε αυτό που θα δεις παρακάτω τα 4 τελευταία ματς είναι οι κρυμμένοι άσσοι σου. Εκεί δεν θα βάζεις ματς της πλάκας θα είναι αυτά που πιστεύεις πολύ και θα είναι ματς που δεν θα έχει πέσει ο πλανήτης γη πάνω τους. Γιατί παρόλο που είναι μονα χρεώνονται ως όμιλοι και αν τυχόν σου περάσουν μαζί με 1 δυάδα σου δίνουν με dutching το αρχικό σου stake σε μία στήλη. Οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε λοιπόν θεωρώ πως είναι για εμένα προσωπικά ένας καλός τρόπος στοιχηματισμού το οποίο δεν θα σου πάρει πάνω από μία ώρα το ΣΚ για να βρεις αγώνες και να τους εκτελέσεις. Και δεν πιέζεις τους αγώνες δεν λες κάτσε να βρω 12 σημερα που ειναι Σαββατο και 12 αυριο που ειναι Κυριακή όχι, ψάξε βρες 12 από όλο το ΣΚ να ειναι οι καλυτεροι από αυτούς που πιστεύεις.

Πρόσεξε τι θα σου πω, δεν σου χαρίζει λεφτά, αυτό που κάνει είναι να σου παρέχει μια άμυνα και δικαίωμα κάποιων λαθών. Έτσι όπως το λέω! Τώρα το πως θα το εκμεταλλευθείς και το αν είναι δικό σου θέμα. Οσο καλύτερα το εκτελέσεις στο στήσιμο των ομίλων τόσο θα σε ανταμείψει και αυτό! Εχε υπ' όψιν σου πως ενω θα μπορούσα για πλάκα ρε παιδί μου να κάνω μια δωδεκάδα από χθες και σήμερα δεν έκανα καμία γιατι έβλεπα; ένιωθα; πως θα σπάσουν πολλά ματς και έτσι έγινε ενω πχ το ΣΚ έχασα τον ΠΑΟΚ και.... α ναι την Στουτγγάρδη αλλά σε 15 ματς και όχι σε 12. Νομιζω το σωστό νούμερο ειναι το 12 αγώνες και 62% στους ομίλους. Αν δεν καταλαβαίνεις τιποτα ρώτα!

Αριθμός αγώνων: 12
Όμιλοι με 1 αγώνα: 4
Όμιλοι με 2 αγώνες: 4

ΟΜΙΛΟΙ

1) 101 102
2) 103 104
3) 105 106
4) 107 108
5) 109
6) 110
7) 111
8) 112

ΣΤΗΛΕΣ

1) groups=[1, 2, 3] | matches=101 102 103 104 105 106
2) groups=[4, 5, 6] | matches=107 108 109 110
3) groups=[1, 7, 8] | matches=101 102 111 112
4) groups=[2, 4, 7] | matches=103 104 107 108 111
5) groups=[3, 5, 8] | matches=105 106 109 112
6) groups=[2, 6, 8] | matches=103 104 110 112
7) groups=[3, 6, 7] | matches=105 106 110 111
8) groups=[1, 2, 5] | matches=101 102 103 104 109
9) groups=[1, 3, 4] | matches=101 102 105 106 107 108

PROOF

Σενάρια που ελέγχθηκαν: C(8,5) = 56
Καλυμμένα σενάρια: 56/56
Ποσοστό κάλυψης: 100.00%

@Balaton σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Θα επανέλθω αύριο μεθαύριο, να διαβάσω και να δω αν καταλάβω κάτι από αυτά που γράφεις, γιατί δεν έχω ξαναασχοληθεί με αυτόν τον τρόπο στοιχηματισμού!

@Conscious Player Επειδή είσαι λίγο νεαρός στο στοίχημα-ότι σου πω είναι κατά την άποψη μου- αν κάνω λάθος επειδή ο @cosmicsports είναι και μαθηματικός και αλογατάς θα μου πει αν έχω δίκιο ή άδικοΛοιπόν επειδή είσαι νεαρός και δεν ξέρεις τα παλιά τα χρόνια στον ιππόδρομο είχαμε ένα παιχνίδι που λεγόταν σκορ-4 και σκορ 6. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να βρεις τους 4 ή 6 νικητές από 4 ή 6 κούρσες αντίστοιχα παίζοντας όσα άλογα θέλεις με την στήλη να κοστίζει 0 50 ευρώ. Δηλαδη αν για παράδειγμα έλεγες θα βάλω 3 άλογα στην καθε ιπποδρομία στο σκορ-6 θα σου έβγαιναν 3^6 δηλαδη 729 συνδυασμοί οπότε έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να καλυφθείς. Αυτό το κάνω και σήμερα στις αγγλικές ως fun bet μπας και μου περάσει κανας συνδυασμός τρελός και τους πάρω κανα 500αρι χιλιάρικα. Τι κάνουμε λοιπόν στον ιππόδρομο; Χωρίζουμε τα άλογα σε ομίλους και λέμε αν μου περάσουν τόσοι όμιλοι πηγα ταμείο δίνοντας μου το δικαίωμα λάθους. Θα μου πεις ναι ρε φίλε αυτό μπορεις να το κάνεις παίζοντας και ζητούμενα στο ποδόσφαιρο. Ναι μπορεις αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς γιατί αν για παράδειγμα παιξεις 12 αγώνες και πας να ζητήσεις 4αδες θα πρέπει να ποντάρεις σε 729 στήλες. Τρομακτικό νούμερο ε; Ενω από την άλλη παίρνοντας ένα ρισκο λίγο περισσότερο τις 729 τις κάνω μόλις 9. Θα μου πεις αν σου περάσουν και οι 12 αγώνες θα σου βγούνε 729 κερδισμένες στήλες; Οχι από την στιγμή που πηγαίνω με μόλις 9 στήλες πληρώνομαι τους 12 αγώνες σε 9 στήλες. Πρόσεξε όμως την διαφορα. Αν εκει χάσεις 3 αγώνες θα πληρωθείς 126 στήλες δηλαδη το 18% ενώ εγώ από την άλλη αν χάσω 3 αγώνες μπορει να μην πληρωθώ τίποτα μπορει και να πληρωθώ και τρεις στήλες δηλαδη να πληρωθώ το 33% των δελτίων μου όπου σε θεωρητικό επίπεδο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσουν το 62% των ομίλων ενώ σε πρακτικό μπορει ας μπούμε να πληρωθείς 2 δελτία χωρίς απαραίτητα να πρέπει να περάσουν το 62% των ομίλων.

Αν αυτό το κάνεις σε αποδόσεις μεταξύ 1.40-1.90 με μία κλιση προς το 1.40-1.60 ίσως και να επιβιώσεις στο στοίχημα.

Στον ιππόδρομο λοιπον λέγαμε συτα τα άλογα για μαυρα και θέλω τόσα μαύρα και τοσα λευκά. Αν τα μαύρα έπεφταν μέσα και τα λευκά ήταν οι υπόλοιποι νικητές καληνύχτα πληρώστε με. Έχει διαφορά τεράστια ο ιππόδρομος με το ποδόσφαιρο μέρα με τη νύχτα. Στον ιππόδρομο μπορεί να πάρεις πχ 30 χιλιάρικα 50 χιλιάρικα 100 χιλιάρικα 500 χιλιάρικα. Στο ποδόσφαιρο είναι τρομερά δύσκολο είναι 100 φορές πιο δύσκολο θα πλησιάζεις στην πηγή αλλά φως δεν θα βλέπεις. Απλώς επειδή θα πλησιάζεις θα λες έρχεται, αλλά δυστυχώς δεν θα έρχεται. Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο είναι για μεροκάματο αυξανόμενο. Δύσκολα θα σου λύσει το πρόβλημα βλέπεις ακόμα και η επιβίωση στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολη. Λοιπόν αφού σου τα είπα όλα αυτά πάρε ένα συστηματάκι να κάνεις ως funbet. Συμβουλή σε αυτό που θα δεις παρακάτω τα 4 τελευταία ματς είναι οι κρυμμένοι άσσοι σου. Εκεί δεν θα βάζεις ματς της πλάκας θα είναι αυτά που πιστεύεις πολύ και θα είναι ματς που δεν θα έχει πέσει ο πλανήτης γη πάνω τους. Γιατί παρόλο που είναι μονα χρεώνονται ως όμιλοι και αν τυχόν σου περάσουν μαζί με 1 δυάδα σου δίνουν με dutching το αρχικό σου stake σε μία στήλη. Οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε λοιπόν θεωρώ πως είναι για εμένα προσωπικά ένας καλός τρόπος στοιχηματισμού το οποίο δεν θα σου πάρει πάνω από μία ώρα το ΣΚ για να βρεις αγώνες και να τους εκτελέσεις. Και δεν πιέζεις τους αγώνες δεν λες κάτσε να βρω 12 σημερα που ειναι Σαββατο και 12 αυριο που ειναι Κυριακή όχι, ψάξε βρες 12 από όλο το ΣΚ να ειναι οι καλυτεροι από αυτούς που πιστεύεις.

Πρόσεξε τι θα σου πω, δεν σου χαρίζει λεφτά, αυτό που κάνει είναι να σου παρέχει μια άμυνα και δικαίωμα κάποιων λαθών. Έτσι όπως το λέω! Τώρα το πως θα το εκμεταλλευθείς και το αν είναι δικό σου θέμα. Οσο καλύτερα το εκτελέσεις στο στήσιμο των ομίλων τόσο θα σε ανταμείψει και αυτό! Εχε υπ' όψιν σου πως ενω θα μπορούσα για πλάκα ρε παιδί μου να κάνω μια δωδεκάδα από χθες και σήμερα δεν έκανα καμία γιατι έβλεπα; ένιωθα; πως θα σπάσουν πολλά ματς και έτσι έγινε ενω πχ το ΣΚ έχασα τον ΠΑΟΚ και.... α ναι την Στουτγγάρδη αλλά σε 15 ματς και όχι σε 12. Νομιζω το σωστό νούμερο ειναι το 12 αγώνες και 62% στους ομίλους. Αν δεν καταλαβαίνεις τιποτα ρώτα!

Αριθμός αγώνων: 12
Όμιλοι με 1 αγώνα: 4
Όμιλοι με 2 αγώνες: 4

ΟΜΙΛΟΙ

1) 101 102
2) 103 104
3) 105 106
4) 107 108
5) 109
6) 110
7) 111
8) 112

ΣΤΗΛΕΣ

1) groups=[1, 2, 3] | matches=101 102 103 104 105 106
2) groups=[4, 5, 6] | matches=107 108 109 110
3) groups=[1, 7, 8] | matches=101 102 111 112
4) groups=[2, 4, 7] | matches=103 104 107 108 111
5) groups=[3, 5, 8] | matches=105 106 109 112
6) groups=[2, 6, 8] | matches=103 104 110 112
7) groups=[3, 6, 7] | matches=105 106 110 111
8) groups=[1, 2, 5] | matches=101 102 103 104 109
9) groups=[1, 3, 4] | matches=101 102 105 106 107 108

PROOF

Σενάρια που ελέγχθηκαν: C(8,5) = 56
Καλυμμένα σενάρια: 56/56
Ποσοστό κάλυψης: 100.00%

Το ιπποδρομιακό σκορ των παλιών καλών ημερών μοίραζε το 80%, ήτοι κράταγε μία γκανιότα έναντι του παρολί στο ποδόφαιρο που κρατάει τέσσερεις.
Αλλά έβγαιναν και αποδόσεις.
Για να βγάλεις μεγάλη απόδοση στο στοίχημα πρέπει το ... Ισραήλ να κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο.

Αλλά δεν νομίζω ότι τα μαύρα-κόκκινα κλπ έπαιζαν σπουδαίο ρόλο στο σκορ.
Αυτά ήταν για το ΠΡΟΠΟ.
Το μήκος της στήλης παίζει ρόλο. Στο 13άρι χωρίς βασικές στήλες-κόντρες είναι σαν να μην παίζεις.
Στο 6άρι πολύ λίγο ωφελούν.
Στο ιπποδρομιακό καλύτερη από το πλήρες ήταν μόνο η μεγιστοπίθανη ανάπτυξη, που μπορεί να την
συμπτύξει κανείς και σε πληράκια.
Όμως ο Ελληνικός ιππόδρομος που ξέραμε να μετρήσουμε τα άλογα, πάει δεν υπάρχει πιά.

Ο Ελληνικός ιππόδρομος ποτέ δεν θέλησε να αξιοποιήσει το διαδίκτυο.
Δεν φτιάχτηκε στοιχηματική πλατφόρμα αλλά και έτσι όπως ήταν ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να διαφημιστεί στο ιντερνέτ.
Θυμόσαστε την ... 35χρονη το 2005-6 -πότε ήτανε- και τη διαφήμιση με την Κουλιανού.
Η κοπέλα δεν έφταιγε -την βάλανε να παίξει. Εγώ ήμουνα φίλος με τον πατέρα της ο οποίος ήταν φίλιππος και ο καημένος ήταν στα τελευταία του εκείνη την εποχή.
Όταν ετοιμαζόταν αυτό τους έλεγα "ρε παιδιά τ' είναι αυτά που κάνετε ; κάντε κάτι σοβαρό, ρίχτε χρήμα στα διάφορα site, όπως το infobeto οι betarades και άλλα για να γίνει δουλειά".
Μόνο ξύλο δεν έφαγα.
Μ' αυτά και μ' αυτά χάθηκε όλη η πελατεία.

Στο προκαθορισμένο ποδοσφαιρικό στοίχημα τώρα δεν εφαρμόζουν τα προπικά συστήματα.
Μόνο όποιος μπορεί να βρει value bet.

Βρε @Balaton τον εκαψες τον ανθρωπο!!!!!
@Conscious Player ? εγω δε συμφωνω με αυτη τη προσεγκιση του φιλου συμφορουμητη! θα ζητησω συγγνωμη, αλλά ολα αυτα ειναι πραγματικα να'χαμε να λεγαμε. Επεσε κατακαποιον τροπο, μονος του, στην ιδια παγιδα (γνωμη μου) που ελεγε στα πρωτα ποστς!!!
Σεβαστη η καθε προσεγκιση βεβαια, αλλα αν ειναι να (ξανα)χτισει ττην ακροπολη,,,,, για να βγαλει ενα παρολακι & να ξαναπαει παλι πανεπιστημιο / σχολη,,, ασ'τα και παρατα τα!!!!!
@Conscious Player η δικη μου αποψη ειναι εντελώς απλουσθευτικης λογικης & πρακτικης υλοποιησης!!!!!!!!!! αν εχεις βαρεθει το ποδοσφαιρο και θες μια ανανεωση,,,, χωρις να χρειαστει να ανοιξεις συγγραματα Αριστειδη Σαπουνακη & Μανέ (οχι του ποδοσφαιριστη)!!!!! , Ιδου!
Χόκεϊ Στον Πάγο - Διπλές ευκαιρίες - 1/2ς:
❌ Σημερα. Διεθνη Φιλικά: Πολωνία - Γαλλία
... NHL: Φιλαδέλφεια Φλάιερς - Πίτσμπουργκ Πένγκουινς
Αυτο ειναι το Στοιχημα!!!!!
ΛΕΜΕ Οχι στις παρουσιασεις με power Point!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
  • Haha
Βρε @Balaton τον εκαψες τον ανθρωπο!!!!!
@Conscious Player ? εγω δε συμφωνω με αυτη τη προσεγκιση του φιλου συμφορουμητη! θα ζητησω συγγνωμη, αλλά ολα αυτα ειναι πραγματικα να'χαμε να λεγαμε. Επεσε κατακαποιον τροπο, μονος του, στην ιδια παγιδα (γνωμη μου) που ελεγε στα πρωτα ποστς!!!
Σεβαστη η καθε προσεγκιση βεβαια, αλλα αν ειναι να (ξανα)χτισει ττην ακροπολη,,,,, για να βγαλει ενα παρολακι & να ξαναπαει παλι πανεπιστημιο / σχολη,,, ασ'τα και παρατα τα!!!!!
@Conscious Player η δικη μου αποψη ειναι εντελώς απλουσθευτικης λογικης & πρακτικης υλοποιησης!!!!!!!!!! αν εχεις βαρεθει το ποδοσφαιρο και θες μια ανανεωση,,,, χωρις να χρειαστει να ανοιξεις συγγραματα Αριστειδη Σαπουνακη & Μανέ (οχι του ποδοσφαιριστη)!!!!! , Ιδου!
Σημερα. Διεθνη Φιλικά: Πολωνία - Γαλλία
NHL: Φιλαδέλφεια Φλάιερς - Πίτσμπουργκ Πένγκουινς

Χαχα ωραίος!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι φίλε, ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Καλό είναι πάντως που γράφουμε απόψεις εδώ.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Σημερα. Διεθνη Φιλικά: Πολωνία - Γαλλία
NHL: Φιλαδέλφεια Φλάιερς - Πίτσμπουργκ Πένγκουινς

Μπήκα για πλάκα να δω, βρήκα τα ματς, τι εννοείς διπλές ευκαιρίες; Χαντικαπ έχει και στοίχημα νίκης.

Μήπως εννοείς 1(άσσο) Πολωνία και 2(Διπλό) τους πένγκουινς?

Για να καταλάβω ρωτάω.

• Like
Μπήκα για πλάκα να δω, βρήκα τα ματς, τι εννοείς διπλές ευκαιρίες; Χαντικαπ έχει και στοίχημα νίκης.

Μήπως εννοείς 1(άσσο) Πολωνία και 2(Διπλό) τους πένγκουινς?

Για να καταλάβω ρωτάω.

Οκ σόρι, τώρα είδα ότι έχει και διπλές ευκαιρίες. :sst:

• Like
το like moy, μονο σε αυτο το κοματι του ποστ σου πηγαινε!!!!!!!!!! εμ τι να σου πω;;;!!!! σιγα μη σου ανοιξω και το MaDlab να σου φτιαξω εξισωσεις!!!!!
Το στοιχημα, ειναι ενα απο τα πιο πρακτικα χομπυ του κοσμου! να τη κανεις /ω τη θεωρια τι;!!!!!

στο αλλο,,,,, δεν θασυμφωνησω ακριβως!!!!!
Υπαρχουν πολλοι τροποι να κερδισεις και να χασεις; Ναι!
Ο Τροπος να παιξεις,,, ειναι... Μονο Ενας!!!!!
Ο Baleton οκ ειναι απολυτος σε αρκετα σημια, (για'υτο και κανει παρεα με τον Κοσμικ αλλοστε)!!!!!
εγω το εχω καταλαβει!
υπαρχουν 185 διαφορετικα αθληματα στον κοσμο, μονο ενα βρισκει οτι εχει αξια!!!
ε ειναι απολυτο αυτο!
ας αφισουμε τις θεωριες. Εγω σου ειπα τη δικη μου φιλοσοφια στη... Πραξη!
να δωσει κι αυτος εναν αγωνα να το παιξω! (τρικάστ, φορκάσστ,,, πως τα λενε αυτα!~!!! μονο αυτο ξερω απο αλογα!!!!!!!!!!
Προσοχη. Δε κοκορευομαι οτι θα κερδισω,,, δεν υπαρχει σιγουρια, σε καμια περιπτωση και σε τι ποτα. Αλλα αυτο ειναι που λενε,,, το ειδα;;;; το επαιξα και περιμενω το αποτελεσμα!!!
το τι θα γινει... Και κυρίως, πως θα αντιμετοπησω το μετα, ειναι αλου παπα ευαγγελιο!!ας παρουμμε το παραδειγμα οτι, ολα τα σπορ εχουν 5% πιθανοτητα να κερδησεις. Τελια!
εεεχει μαλιασει η γλωσσα μου να ρωταω σε ποστ σχετικα, κι απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν. Οσο της εκατο ειναι αυτο. Πες 5.
ΚΑΘΕ ΠΌΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ 5;
εχω 1000 Ευρω. Ποτε θα τα κανω 1050;
στον Μηνα; στο εξ άμηνο; στον Μηνα μια χαρα ειναι! σε 12 μηνες, βγαζω τη καινουρια μου μητρικη. Οποτε μου κανει. Και στο εξαμηνο μια χαρα ειναι. Βγαζω... μια μνημη ραμ!!!!! στα δυο χρονα;;; προφανως και οχι. ειναι πιθανοτερο να τα βρω στον δρομο!!!
γιατι εμενα αυτο με καιει. Οχι το να κερδισω, δε με νοιαζει να κερδησω. Με νοιαζει το Πότε να το περιμενω το κερδος. Αν υπαρχει. Και σε παω και σε κατι ακομα πιο ευκολο. Στο να χασω. Αν εχω, ενα συστημα, με Σιγουρη Χασουρα,,, (εχεις κανενα;;;) Ναι καλα διαβασες. Με 100 % Σιγουρη χασουρα, και εναν τροπο να ξερω πχ. σχεδον σιγουρα οτι, στο τελος του μηνα θα ειμαι χαμενος 80 Ευρω. Ε Το θελω αυτο το συστημα!
Εχεις μια προοπτικη. εγω Ειμαι πολυ καλα μεσα μου με αυτο!
οπότε, δεν εχει σημασια το αν και το πως,,, εγω βαζω πανω απο οοολα και το πότε.
Πιστευω οτι κολλαει δεν ειμαι εκτος θεματος!!!!! κι αφου το εφερα στη κουβεντα ας το γραψω!!!!!
στο μυαλο μου τα πραγματα τα εχω παρα πολυ απλα!
σχετικα με τη δ.π ευκαιρια!
δε θα παιξω σε αυτους τους αγωνες, ουτε το 1/χ, ουτε το χ/2 θα παιξω το 1/2!

• Like
εεεχει μαλιασει η γλωσσα μου να ρωταω σε ποστ σχετικα, κι απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν. Οσο της εκατο ειναι αυτο. Πες 5.
ΚΑΘΕ ΠΌΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ 5;
εχω 1000 Ευρω. Ποτε θα τα κανω 1050;
στον Μηνα; στο εξ άμηνο; στον Μηνα μια χαρα ειναι! σε 12 μηνες, βγαζω τη καινουρια μου μητρικη. Οποτε μου κανει. Και στο εξαμηνο μια χαρα ειναι. Βγαζω... μια μνημη ραμ!!!!! στα δυο χρονα;;; προφανως και οχι. ειναι πιθανοτερο να τα βρω στον δρομο!!!
γιατι εμενα αυτο με καιει. Οχι το να κερδισω, δε με νοιαζει να κερδησω. Με νοιαζει το Πότε να το περιμενω το κερδος. Αν υπαρχει.

Ε λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που έκανα παύση επαόριστον και σκέφτομαι να μην ξαναασχοληθώ σοβαρά, δηλαδή να βάζω το διανοητικό κεφάλαιο που λέγαμε.

Και τώρα τσλ που έπαιξα προκρίσεις έτσι για να έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον το έκανα για fun bet δηλαδή, και δεν θα με νοιάξει αν χάσω ή κερδίσω.

Όλα αυτά που κάνει ο balaton και όλοι εμείς εδώ αυτό που γράφεις προσπαθούμε να βρούμε/κατορθώσουμε.

Να βρούμε έναν βιώσιμο τρόπο παιχνιδιού, και να πετυχαίνουμε μία απόδοση σε Χ χρονικό διάστημα.

Εγώ κατάλαβα μέχρι τώρα τουλάχιστον, ότι αυτό που μπορώ να πετύχω:

Α) Δεν αξίζει τον "κόπο", χρόνο και το διανοητικό κεφάλαιο

Και κυρίως

Β) Δεν είναι βιώσιμο μακροχρόνια.

Κοίτα ένα σενάριο:

Άντε πες έχει 1000 και μπορείς να πετυχαίνεις 100% κάθε σεζόν.

Ωραία θα τα κάνεις 2Κ 4Κ άντε 8Κ, ενώ έχεις δώσει την ψυχή σου, έχεις σπάσει τα @@ σου κτλ καταλαβαίνεις τι λεω.

Μετά μπλοκ. Στον οπαπ δεν βγαίνει. Δεν μπορείς να το κάνεις.

Και να φανταστείς ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό σενάριο. Δηλαδή το 100% την σεζόν.

Ε λοιπόν ακόμα και αυτό δεν αξίζει τον κόπο για μένα, από την στιγμή που το λίμιτ είναι αναπόφευκτο.

Ή φαντάσου να παλεύεις χρόνια για αυτό το 5% και μετά τέλος.

Καλύτερα να κάνεις τίποτα άλλο κατα την γνώμη μου.

Χίλιες φορές fun bet ή τίποτα συστήματα σαν αυτό του balaton( αν κατάλαβα τίποτα) και να πεις: ξέρω ότι θα χάσω, αλλά πας με την λογική "αν σου κάτσει?"

Παίζεις fun bet, και δεν έχεις ιδιαίτερες ελπίδες στο στοίχημα.

Δεν σε νοιάζει για παράδειγμα που χάνεις προσπάθεια 6 μηνών επειδή δεν μπήκε ΕΝΑ γκολ, σε τρία ματς με 8.91 xgoals με δύο χαμένα πέναλτι και τρία δοκάρια μέσα σε αυτό(δύσκολο να γίνει πιστευτό αλλά αυτό είναι true story προ δύο ετών).

Πολλά είπα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
σχετικα με τη δ.π ευκαιρια!
δε θα παιξω σε αυτους τους αγωνες, ουτε το 1/χ, ουτε το χ/2 θα παιξω το 1/2!

Κοντά στο 1.50 η απόδοση. Οκ μ'αρέσεις.

Έχεις staking plan? Αρχικό κεφάλαιο? Κεφάλαιο Στόχο?

Ή λες πχ λοιπόν σήμερα θα παίξω λόγου χάρη 30 ευρώ και πάω για 15 μεροκάματο. Και αν χάσω οκ ήπια μερικές μπύρες?

Για να καταλάβω ρωτάω όχι για κουτσομπολιό.

• Like
  • 13:30
    • Ελλάς Βερόνα - Κόμο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Σέλτικ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Πρόισεν Μούνστερ - Ντάρμσταντ

Novasports Start
  • 15:00