+1000 μαζι σου!Ε λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που έκανα παύση επαόριστον και σκέφτομαι να μην ξαναασχοληθώ σοβαρά, δηλαδή να βάζω το διανοητικό κεφάλαιο που λέγαμε.
Και τώρα τσλ που έπαιξα προκρίσεις έτσι για να έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον το έκανα για fun bet δηλαδή, και δεν θα με νοιάξει αν χάσω ή κερδίσω.
μμμμμμμμ δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γι'αυτο!!! (Οχι για'σενα ετσι;;;; μη παρεξηγηθω)!!!!!Όλα αυτά που κάνει ο balaton και όλοι εμείς εδώ αυτό που γράφεις προσπαθούμε να βρούμε/κατορθώσουμε.
Τεραστιο πραγμα, ειλικρινα σου μιλαω, να το εχει καποιος συνειδητοποιησει αυτο.Εγώ κατάλαβα μέχρι τώρα τουλάχιστον, ότι αυτό που μπορώ να πετύχω:
Α) Δεν αξίζει τον "κόπο", χρόνο και το διανοητικό κεφάλαιο
Και κυρίως
Β) Δεν είναι βιώσιμο μακροχρόνια.
Ισως αυτο, οχι σε χρημα αλλά σε γνωση & σε αποφαση, να ειναι 5+1 στο Τζοκερ.
μωρε ας πιασω εγω 100 % και μετα θα δουμε τι θα γινει!!!!!!!!!!!!!!!Κοίτα ένα σενάριο:
Άντε πες έχει 1000 και μπορείς να πετυχαίνεις 100% κάθε σεζόν.
Ωραία θα τα κάνεις 2Κ 4Κ άντε 8Κ, ενώ έχεις δώσει την ψυχή σου, έχεις σπάσει τα @@ σου κτλ καταλαβαίνεις τι λεω.
μωρε ας πιασω εγω 100 % και μετα θα δουμε τι θα γινει!!!!!!!!!!!!!!!Μετά μπλοκ. Στον οπαπ δεν βγαίνει. Δεν μπορείς να το κάνεις.
Ε λοιπόν ακόμα και αυτό δεν αξίζει τον κόπο για μένα, από την στιγμή που το λίμιτ είναι αναπόφευκτο.
καλα αυτο παιζεις δε παιζεις καλο θα ειναι να το κανεις!!!!!Καλύτερα να κάνεις τίποτα άλλο κατα την γνώμη μου.
δε συμφωνω. Απο τη στιγμη που καποιος συνεχιζει να παιζει...Χίλιες φορές fun bet ή τίποτα συστήματα σαν αυτό του balaton( αν κατάλαβα τίποτα) και να πεις: ξέρω ότι θα χάσω, αλλά πας με την λογική "αν σου κάτσει?"
δε συμφωνω. Απο τη στιγμη που καποιος συνεχιζει να παιζει... ΠΑΙΖΕΙ.&-.Παίζεις fun bet, και δεν έχεις ιδιαίτερες ελπίδες στο στοίχημα.
μωρε στο στοιχημα ολα μα ολα ομως ειναι πιστευτα!!!!! να σου πω για χινάρι που ηταν ξεγραμενο, γιατι χανανε οι αλλοι 03 β Γερμανιας, και ηρθε 3-3 για πλακα και χαλαρότατα!!!!!& Δεν σε νοιάζει για παράδειγμα που χάνεις προσπάθεια 6 μηνών επειδή δεν μπήκε ΕΝΑ γκολ, σε τρία ματς με 8.91 xgoals με δύο χαμένα πέναλτι και τρία δοκάρια μέσα σε αυτό(δύσκολο να γίνει πιστευτό αλλά αυτό είναι true story προ δύο ετών).
γι'αυτο δεν ειναι τα φόρουμ;;;;; οπα ομως...Πολλά είπα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Σε φορουμ πρακτικων... Πραγμάτων,,,, (100 % για εμενα ειναι μεσα το στοιχιμα), χρειαζεσαι και πρακτικες λυσεις!!!!!...
Δεν ειναι κιπουρικη, να σου βαλω μεσαα 150 παραμετρους!!!!! Και τι λιπασμα να βαλεις,,, και τι νερο,,,,, και να μην εχει κοντρα τον ηλιο,,, κλπ!!!!!!!!!!