Λάθη των μπουκ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ε λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που έκανα παύση επαόριστον και σκέφτομαι να μην ξαναασχοληθώ σοβαρά, δηλαδή να βάζω το διανοητικό κεφάλαιο που λέγαμε.

Και τώρα τσλ που έπαιξα προκρίσεις έτσι για να έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον το έκανα για fun bet δηλαδή, και δεν θα με νοιάξει αν χάσω ή κερδίσω.
+1000 μαζι σου!

Όλα αυτά που κάνει ο balaton και όλοι εμείς εδώ αυτό που γράφεις προσπαθούμε να βρούμε/κατορθώσουμε.
μμμμμμμμ δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γι'αυτο!!! (Οχι για'σενα ετσι;;;; μη παρεξηγηθω)!!!!!

Εγώ κατάλαβα μέχρι τώρα τουλάχιστον, ότι αυτό που μπορώ να πετύχω:

Α) Δεν αξίζει τον "κόπο", χρόνο και το διανοητικό κεφάλαιο

Και κυρίως

Β) Δεν είναι βιώσιμο μακροχρόνια.
Τεραστιο πραγμα, ειλικρινα σου μιλαω, να το εχει καποιος συνειδητοποιησει αυτο.
Ισως αυτο, οχι σε χρημα αλλά σε γνωση & σε αποφαση, να ειναι 5+1 στο Τζοκερ.

Κοίτα ένα σενάριο:

Άντε πες έχει 1000 και μπορείς να πετυχαίνεις 100% κάθε σεζόν.

Ωραία θα τα κάνεις 2Κ 4Κ άντε 8Κ, ενώ έχεις δώσει την ψυχή σου, έχεις σπάσει τα @@ σου κτλ καταλαβαίνεις τι λεω.
μωρε ας πιασω εγω 100 % και μετα θα δουμε τι θα γινει!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά μπλοκ. Στον οπαπ δεν βγαίνει. Δεν μπορείς να το κάνεις.

Ε λοιπόν ακόμα και αυτό δεν αξίζει τον κόπο για μένα, από την στιγμή που το λίμιτ είναι αναπόφευκτο.
μωρε ας πιασω εγω 100 % και μετα θα δουμε τι θα γινει!!!!!!!!!!!!!!!

Καλύτερα να κάνεις τίποτα άλλο κατα την γνώμη μου.
καλα αυτο παιζεις δε παιζεις καλο θα ειναι να το κανεις!!!!!

Χίλιες φορές fun bet ή τίποτα συστήματα σαν αυτό του balaton( αν κατάλαβα τίποτα) και να πεις: ξέρω ότι θα χάσω, αλλά πας με την λογική "αν σου κάτσει?"
δε συμφωνω. Απο τη στιγμη που καποιος συνεχιζει να παιζει...

Παίζεις fun bet, και δεν έχεις ιδιαίτερες ελπίδες στο στοίχημα.
δε συμφωνω. Απο τη στιγμη που καποιος συνεχιζει να παιζει... ΠΑΙΖΕΙ.&-.
& Δεν σε νοιάζει για παράδειγμα που χάνεις προσπάθεια 6 μηνών επειδή δεν μπήκε ΕΝΑ γκολ, σε τρία ματς με 8.91 xgoals με δύο χαμένα πέναλτι και τρία δοκάρια μέσα σε αυτό(δύσκολο να γίνει πιστευτό αλλά αυτό είναι true story προ δύο ετών).
μωρε στο στοιχημα ολα μα ολα ομως ειναι πιστευτα!!!!! να σου πω για χινάρι που ηταν ξεγραμενο, γιατι χανανε οι αλλοι 03 β Γερμανιας, και ηρθε 3-3 για πλακα και χαλαρότατα!!!!!
Πολλά είπα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
γι'αυτο δεν ειναι τα φόρουμ;;;;; οπα ομως...
Σε φορουμ πρακτικων... Πραγμάτων,,,, (100 % για εμενα ειναι μεσα το στοιχιμα), χρειαζεσαι και πρακτικες λυσεις!!!!!...
Δεν ειναι κιπουρικη, να σου βαλω μεσαα 150 παραμετρους!!!!! Και τι λιπασμα να βαλεις,,, και τι νερο,,,,, και να μην εχει κοντρα τον ηλιο,,, κλπ!!!!!!!!!!

Κοντά στο 1.50 η απόδοση. Οκ μ'αρέσεις.
εεεεευχαριστω!!!!!!!!!!

Έχεις staking plan? Αρχικό κεφάλαιο? Κεφάλαιο Στόχο?
ολα!!!
Ή λες πχ λοιπόν σήμερα θα παίξω λόγου χάρη 30 ευρώ και πάω για 15 μεροκάματο. Και αν χάσω οκ ήπια μερικές μπύρες?
γιατι το ενα θα πρεπει να αποκλειει το αλλο!!!!!
Για να καταλάβω ρωτάω όχι για κουτσομπολιό.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
* σχετικα με την υποθεση φαν_μπετ, και το, παιζω μονο για τη πλάκα μου,
το ακουω, μόνο σε μουντιαλ / Ευρω αγωνες,,,,,, που κάθε πότε γινονται! μια στο τοσο!
αυτο,,,,,, υπο προυποθεσεις ναι ειναι οκ!
(γιατι υποτιθεται οτι, καποιος εχει σταματησει,,,,, οποτε απλα παιζει τυπου Εθνικο λαχειο)!
δε μπορει ομως αυτο να χρησιμοποιηθει μια και δυο φορες τον μηνα πχ, δηλαδη παιζω αρεα και που... Αλλά παιζω φαν_μπετ. Αυτο εννοουσα πιο πριν!

• Like
Παιδιά πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα να κερδίσεις τους μπουκ. Και αν καταφέρεις να τους κερδίσεις σε κόβουν. Γι'αυτό έχουν γιγαντωθεί σαν επιχειρηματικές εταιρείες και είναι χορηγοί σε μεγάλες ομάδες, παίζουν σε άπειρες διαφημίσεις και προσφέρουν σε διαγωνισμούς χιλιάδες ευρώ καθημερινά.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και Larry
Παιδιά πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα να κερδίσεις τους μπουκ. Και αν καταφέρεις να τους κερδίσεις σε κόβουν. Γι'αυτό έχουν γιγαντωθεί σαν επιχειρηματικές εταιρείες και είναι χορηγοί σε μεγάλες ομάδες, παίζουν σε άπειρες διαφημίσεις και προσφέρουν σε διαγωνισμούς χιλιάδες ευρώ καθημερινά.
Μόνο με ανωνυμία μπορείς να πετύχεις κάτι.
Εκτός και αν σε ενδιαφέρει μόνο η δόξα.

Μόνο με ανωνυμία μπορείς να πετύχεις κάτι.
Εκτός και αν σε ενδιαφέρει μόνο η δόξα.
Ανωνυμία στην σημερινή εποχή;;
Εμένα με έχουν λιμιτάρει stoiximan, novibet και pamestoixima και όταν έδωσα τα στοιχεία μου σε bet365 και bwin για να ανοίξω λογαριασμό δεν με δέχτηκαν καν. Και όταν ρώτησα τον λόγο μου είπαν ότι οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν ποιον πελάτη θα δεχτούν χωρίς υποχρέωση ενημέρωσης για τον λόγο αποκλεισμού.

• Wow
Ανωνυμία στην σημερινή εποχή;;
Εμένα με έχουν λιμιτάρει stoiximan, novibet και pamestoixima και όταν έδωσα τα στοιχεία μου σε bet365 και bwin για να ανοίξω λογαριασμό δεν με δέχτηκαν καν. Και όταν ρώτησα τον λόγο μου είπαν ότι οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν ποιον πελάτη θα δεχτούν χωρίς υποχρέωση ενημέρωσης για τον λόγο αποκλεισμού.

Πωπω καλά σοβαρά τώρα; Απίστευτο.

• Like
Αντιδράσεις: Silver
Για το θέμα του λιμιταρίσματος έχω γράψει πολλές φορές αλλά κανένας δε με ακούει.
Έχουν το δικαίωμα και επίσης γιατί όχι να συνεργάζονται μεταξύ τους στο θέμα του φακελώματος ;
Πως θα τους εμποδίσεις ;
Είναι λέει ένας φίλος σου και βάζετε μεταξύ σας στοιχήματα που και που.
Του λες έλα να πάμε για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ μεθαύριο.
Λέει αυτός "ααα το βλέπω no bet - δεν σε πάω".
Θα είχες το δικαίωμα να τον υποχρεώσεις ;

Μιά φορά κι ένα καιρό, στον παλιό ιππόδρομο του Φαλήρου εγώ ήξερα όλους τους παράνομους μπουκ.
Ήταν τέσσερεις σπείρες βασικά και άλλες δύο που παρεπιδημούσαν στα πέριξ αλλά έπαιρναν στοίχημα για το ποδόσφαιρο μόνο.
Στους ποδοσφαιράκηδες είχα παίξει μόνο μία φορά εγώ, για το ζευγάρι τελικού του μουντιάλ 1998. Είχα προβλέψει το Γαλλία - Βραζιλία.
Σε έναν από τους ιπποδρομιάκηδες επίσης μόνο μία φορά - ένα χιλιάρικο. Κατέβαινα τη Συγγρού με ταξί και δεν προλάβαινα την κούρσα και πήρα στον κινητό τον μπουκ και έπαιξα ένα χιλιάρικο
Αλλά αυτός ο μπουκ με αγάπαγε και επίσης είχε σκοπό να εγκαταλείψει την μπουκική και να ανοίξει άλλου είδους μαγαζί. Την τελευταία ίσως μέρα που κατέβηκε ιππόδρομο με πιάνει και μου λέει "πήγαινε παίξε Ζηνοβία-Καλλιοπάκι στην έβδομη" - έφερε 27 προς 1 το δίδυμο.

Ένας άλλος από την παρέα είχε μανία να παίζει στους μπουκ.
Κατάφερε λοιπόν αυτός να πάρει κοντά ένα εκατομμύριο (δραχμάς) από έναν άλλο μπουκ ο οποίος μάλιστα ήταν παλιός συμμαθητής μου στο σχολείο.
Από τα κέρδη μου έδωσε εμένα και κάτι χρωστούμενα αλλά ο μπουκ τον έκοψε την ίδια μέρα - δεν ξαναπαίζεις του λέει.
Η μεγαλύτερη όμως σπείρα μπουκ του Φαλήρου τον είχε μόνιμα κομμένο αυτόν με το εκατομμύριο. Εγώ τους χαιρέταγα αυτούς της μεγαλύτερης σπείρας αλλά όχι μόνο δεν μου λέγανε τίποτα, κορόϊδευαν κιόλας.

Είναι απλά θέμα διαχείρησης.
Με τον μπουκ-συμμαθητή μάλιστα συναντηθήκαμε αργότερα. Το μπαν παραμένει είπε στον άλλον που του είχε κερδίσει το εκατομμύριο αλλά σαν καλοί φίλοι πήγαμε σε ένα κινέζικο και φάγαμε πάπια του Πεκίνου.

Λοιπόν, ο μόνος τρόπος να γλυτώσετε τα μπαν είναι το παλιό καλό αμοιβαίο στοίχημα και δεν υπάρχει άλλος.
Εγώ στον ιππόδρομο πάντα έπαιζα στο αμοιβαίο - εκτός από εκείνη τη φορά με το ταξί. Το δε Γαλλία - Βραζιλία το έπαιξα στη σπείρα διότι νόμιμο της οποιασδήποτε μορφής δεν υπήρχε ακόμα.

Τώρα ο επίσημος ΟΔΙΕ τι έκανε για όλα αυτά ;
Απ' ότι θυμάμαι ένα-δυό αυτοφωράκηδες είχαν πιαστεί και τους άφησαν μετά.
Επίσης απαγορεύτηκε η χρήση κινητού μέσα στον ιππόδρομο, για μερικά χρόνια.

Σε μιά άλλη φάση ήταν καλοκαίρι και μου λέει ένας "ρε συ πάμε παρέα μέχρι το μίνι μάρκετ για παγωτό και να γυρίσουμε". Αυτό ήταν δυό δρόμους παρακάτω προς τις Τζιτζιφιές και στο δρόμο περπάταγα εγώ αργά-αργά διαβάζοντας ένα περιοδικό. Σ' αυτό το το περιοδικό έγραφε ένας συστημικός δημοσιογράφος - φίλος της διοίκησης και είχε ένα άρθρο-καταπέλτη κατά της "μάστιγας των μπουκ", τι κάνει το κράτος και τα λοιπά. Αυτό το άρθρο διάβαζα καθ' οδόν προς το μίνι μάρκετ.
Φτάνουμε λοιπόν κάποια στιγμή στα παγωτά και πέφτουμε πάνω στον ίδιο τον δημοσιογράφο με το άρθρο-καταπέλτη, να μιλάει στο τηλέφωνο με τον μπουκ-παλιό συμμαθητή μάλιστα ! Του λέει "Κωστάκη μου άκου, το 2-3 δίδυμο πενήντα χιλιάδες θα μου γράψεις και το σύνθετο 3-5 άλλες πενήντα".
Δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση εμένα και μετά ο δημοσιογράφος σα να μην τρέχει τίποτα μας λέει "γειά σας παιδιά, πως από δω ;". Του λέω εγώ λοιπόν "ρε συ στο 2-3 είσαι μέσα αλλά το σύνθετο θα πάει κουβά" - ο και εγένετο.
Τώρα έχει πεθάνει αυτός ο δημοσιογράφος.

Ο λόγος που είχαν οι μπουκ του ιπποδρόμου αυτή την πελατεία ήταν τα βερεσέδια
αλλά και να μην μετρήσει το στοίχημα στο επίσημο pool, κάτι που ρίχνει την απόδοση (αν και οι μπουκ το έκαιγαν το στοίχημα σου όταν το θεωρούσαν επικίνδυνο).

Αλλά στο στοιχηματικό στερέωμα υπάρχουν δύο μορφές παρανομίας.
Η μία είναι οι παράνομοι μπουκ που τους κυνηγάει σήμερα η ΕΕΕΠ.
Η άλλη είναι αυτοί που στήνουν ιπποδρομίες ή και ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Τι έκανε λοιπόν ο ΟΔΙΕ, η αρχή του αμοιβαίου στοιχήματος, για τους τελευταίους ;
Σας χαιρέτησα, δεν σας χαιρέτησα, τι κάνετε, καλά ευχαριστώ έλεγε.
Όταν έβαψαν τον Λαμπρινό ρίξανε όλους τους μεγαλοδικηγόρους και τους αθώωσαν όλους.
Το αμοιβαίο δεν ενδιαφέρεται για τέτοια.
Κακώς, αλλά δεν ενδιαφέρεται, εξ ου δεν υπάρχει και λιμιτάρισμα.

Τώρα ξέρω βέβαια ότι πλατφόρμες αμοιβαίου δεν υπάρχουν.
Υπάρχει μόνο η betfair -στην Αγγλοσαξονία- που προσομοιάζει.
Η betfair λοιπόν λιμιτάρει κι αυτή έχω την απορία ; Ποιός μπορεί να μας πει ;

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Δ. Π Ευκαιρια: 1/2
Καζερτάνα - Κροτόνε
ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας - ΤΣΣΚΑ Σόφιας
------X-------
Ντίλα Γκόρι - FC Ιμπέρια 1999 Τιφλίδας
Γκίφου - Ματσουμότο Γιαμάγκα

bet.png

μετα απο τις, οχι και τοσο πετυχημενες εμπνευσεις μου, πηγα all_in, καλως κακως;;; τι ειναι καλο και τι κακο στο στοιχημα θα ρωτησει καποιος;;;;;
αυτο το κυνηγι ειναι ολο το θεμα, ολη η ουσια! με τα λαθη των μπουκ, / τα λαθη τα δικα μας,,,,,

Για το θέμα του λιμιταρίσματος έχω γράψει πολλές φορές αλλά κανένας δε με ακούει.
Έχουν το δικαίωμα και επίσης γιατί όχι να συνεργάζονται μεταξύ τους στο θέμα του φακελώματος ;
Πως θα τους εμποδίσεις ;
Είναι λέει ένας φίλος σου και βάζετε μεταξύ σας στοιχήματα που και που.
Του λες έλα να πάμε για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ μεθαύριο.
Λέει αυτός "ααα το βλέπω no bet - δεν σε πάω".
Θα είχες το δικαίωμα να τον υποχρεώσεις ;

Μιά φορά κι ένα καιρό, στον παλιό ιππόδρομο του Φαλήρου εγώ ήξερα όλους τους παράνομους μπουκ.
Ήταν τέσσερεις σπείρες βασικά και άλλες δύο που παρεπιδημούσαν στα πέριξ αλλά έπαιρναν στοίχημα για το ποδόσφαιρο μόνο.
Στους ποδοσφαιράκηδες είχα παίξει μόνο μία φορά εγώ, για το ζευγάρι τελικού του μουντιάλ 1998. Είχα προβλέψει το Γαλλία - Βραζιλία.
Σε έναν από τους ιπποδρομιάκηδες επίσης μόνο μία φορά - ένα χιλιάρικο. Κατέβαινα τη Συγγρού με ταξί και δεν προλάβαινα την κούρσα και πήρα στον κινητό τον μπουκ και έπαιξα ένα χιλιάρικο
Αλλά αυτός ο μπουκ με αγάπαγε και επίσης είχε σκοπό να εγκαταλείψει την μπουκική και να ανοίξει άλλου είδους μαγαζί. Την τελευταία ίσως μέρα που κατέβηκε ιππόδρομο με πιάνει και μου λέει "πήγαινε παίξε Ζηνοβία-Καλλιοπάκι στην έβδομη" - έφερε 27 προς 1 το δίδυμο.

Ένας άλλος από την παρέα είχε μανία να παίζει στους μπουκ.
Κατάφερε λοιπόν αυτός να πάρει κοντά ένα εκατομμύριο (δραχμάς) από έναν άλλο μπουκ ο οποίος μάλιστα ήταν παλιός συμμαθητής μου στο σχολείο.
Από τα κέρδη μου έδωσε εμένα και κάτι χρωστούμενα αλλά ο μπουκ τον έκοψε την ίδια μέρα - δεν ξαναπαίζεις του λέει.
Η μεγαλύτερη όμως σπείρα μπουκ του Φαλήρου τον είχε μόνιμα κομμένο αυτόν με το εκατομμύριο. Εγώ τους χαιρέταγα αυτούς της μεγαλύτερης σπείρας αλλά όχι μόνο δεν μου λέγανε τίποτα, κορόϊδευαν κιόλας.

Είναι απλά θέμα διαχείρησης.
Με τον μπουκ-συμμαθητή μάλιστα συναντηθήκαμε αργότερα. Το μπαν παραμένει είπε στον άλλον που του είχε κερδίσει το εκατομμύριο αλλά σαν καλοί φίλοι πήγαμε σε ένα κινέζικο και φάγαμε πάπια του Πεκίνου.

Λοιπόν, ο μόνος τρόπος να γλυτώσετε τα μπαν είναι το παλιό καλό αμοιβαίο στοίχημα και δεν υπάρχει άλλος.
Εγώ στον ιππόδρομο πάντα έπαιζα στο αμοιβαίο - εκτός από εκείνη τη φορά με το ταξί. Το δε Γαλλία - Βραζιλία το έπαιξα στη σπείρα διότι νόμιμο της οποιασδήποτε μορφής δεν υπήρχε ακόμα.

Τώρα ο επίσημος ΟΔΙΕ τι έκανε για όλα αυτά ;
Απ' ότι θυμάμαι ένα-δυό αυτοφωράκηδες είχαν πιαστεί και τους άφησαν μετά.
Επίσης απαγορεύτηκε η χρήση κινητού μέσα στον ιππόδρομο, για μερικά χρόνια.

Σε μιά άλλη φάση ήταν καλοκαίρι και μου λέει ένας "ρε συ πάμε παρέα μέχρι το μίνι μάρκετ για παγωτό και να γυρίσουμε". Αυτό ήταν δυό δρόμους παρακάτω προς τις Τζιτζιφιές και στο δρόμο περπάταγα εγώ αργά-αργά διαβάζοντας ένα περιοδικό. Σ' αυτό το το περιοδικό έγραφε ένας συστημικός δημοσιογράφος - φίλος της διοίκησης και είχε ένα άρθρο-καταπέλτη κατά της "μάστιγας των μπουκ", τι κάνει το κράτος και τα λοιπά. Αυτό το άρθρο διάβαζα καθ' οδόν προς το μίνι μάρκετ.
Φτάνουμε λοιπόν κάποια στιγμή στα παγωτά και πέφτουμε πάνω στον ίδιο τον δημοσιογράφο με το άρθρο-καταπέλτη, να μιλάει στο τηλέφωνο με τον μπουκ-παλιό συμμαθητή μάλιστα ! Του λέει "Κωστάκη μου άκου, το 2-3 δίδυμο πενήντα χιλιάδες θα μου γράψεις και το σύνθετο 3-5 άλλες πενήντα".
Δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση εμένα και μετά ο δημοσιογράφος σα να μην τρέχει τίποτα μας λέει "γειά σας παιδιά, πως από δω ;". Του λέω εγώ λοιπόν "ρε συ στο 2-3 είσαι μέσα αλλά το σύνθετο θα πάει κουβά" - ο και εγένετο.
Τώρα έχει πεθάνει αυτός ο δημοσιογράφος.

Ο λόγος που είχαν οι μπουκ του ιπποδρόμου αυτή την πελατεία ήταν τα βερεσέδια
αλλά και να μην μετρήσει το στοίχημα στο επίσημο pool, κάτι που ρίχνει την απόδοση (αν και οι μπουκ το έκαιγαν το στοίχημα σου όταν το θεωρούσαν επικίνδυνο).

Αλλά στο στοιχηματικό στερέωμα υπάρχουν δύο μορφές παρανομίας.
Η μία είναι οι παράνομοι μπουκ που τους κυνηγάει σήμερα η ΕΕΕΠ.
Η άλλη είναι αυτοί που στήνουν ιπποδρομίες ή και ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Τι έκανε λοιπόν ο ΟΔΙΕ, η αρχή του αμοιβαίου στοιχήματος, για τους τελευταίους ;
Σας χαιρέτησα, δεν σας χαιρέτησα, τι κάνετε, καλά ευχαριστώ έλεγε.
Όταν έβαψαν τον Λαμπρινό ρίξανε όλους τους μεγαλοδικηγόρους και τους αθώωσαν όλους.
Το αμοιβαίο δεν ενδιαφέρεται για τέτοια.
Κακώς, αλλά δεν ενδιαφέρεται, εξ ου δεν υπάρχει και λιμιτάρισμα.

Τώρα ξέρω βέβαια ότι πλατφόρμες αμοιβαίου δεν υπάρχουν.
Υπάρχει μόνο η betfair -στην Αγγλοσαξονία- που προσομοιάζει.
Η betfair λοιπόν λιμιτάρει κι αυτή έχω την απορία ; Ποιός μπορεί να μας πει ;
Δεν εχω τις γνωσεις σας και τις ικανοτητες σας .αλλα η betfair ειναι η αδυναμια μου !!! μιλαω για τρελα μεγαλη... απο οσα ξερω τωρα τελευταια σε μεγαλοπαικτες... βαζει commition αν το λεω και σωστα , εσεις καταλαβατε τι εννοω, κοντα στο 40% ...δλδ σε παικτες που κερδιζουν χοντρα λεφτα , κανει κρατησεις επι των κερδων σε τετοια μεγεθη !! 40 % ισως και περισσοτερα

Δεν εχω τις γνωσεις σας και τις ικανοτητες σας .αλλα η betfair ειναι η αδυναμια μου !!! μιλαω για τρελα μεγαλη... απο οσα ξερω τωρα τελευταια σε μεγαλοπαικτες... βαζει commition αν το λεω και σωστα , εσεις καταλαβατε τι εννοω, κοντα στο 40% ...δλδ σε παικτες που κερδιζουν χοντρα λεφτα , κανει κρατησεις επι των κερδων σε τετοια μεγεθη !! 40 % ισως και περισσοτερα

Δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί από το 2013 και μετά που την έκοψαν εδώ.
Θυμάμαι η γκανιότα ήταν 0.5% (!) και αν κέρδιζες κάτι σου κράταγαν το 5% από το καθαρό κέρδος, το οποίο έπεφτε στο 2.5% αν ήσουν τακτικός παίκτης.
Τι κάνει τώρα δεν ξέρω.
Αλλά αυτό που ρώτησα είναι αν λιμιτάρει.

Ιστορίες με λιμιταρίσματα αλλά και φαγώματος κερδών από άλλες εταιρείες ακούω εδώ και είκοσι χρόνια και. Από τότε που βγήκε το adsl και είμαστε συνέχεια on line και σερφάρουμε.
Μία από τις πρώτες που είχα διαβάσει ήταν ένας που είχε παίξει χίλιες λίρες στη William Hill και είχε παίξει δυάδα τη Ρεάλ (!) και τη Μπαρτσελόνα (!). Και οι δύο έπαιζαν εκτός έδρας και γι αυτό έβγαινε αποδοσούλα - το χιλιάρικο γινόταν τέσσερεις χιλιάδες.
Του τα έφαγαν λοιπόν και τον διέγραψαν.

Εγώ λοιπόν το φάγωμα το θεωρώ παράνομο βέβαια αλλά το λιμιτάρισμα όχι, όπως εξήγησα πιό πάνω. Δεν μου αρέσει, αλλά μέσα στη λογική του τετ-α-τετ στοιχήματος δεν νομίζω ότι μπορείς να το αμφισβητήσεις στα δικαστήρια.
Γι αυτό υποστηρίζω το αμοιβαίο - που δεν υπάρχει δυστυχώς.
Με το αμοιβαίο πρέπει να παραδεχτώ ότι πολλές αγορές δεν θα μπορούν να παίξουν, Πρώτη και καλύτερη το live. Αλλά και τα παρολί, εκτός αν είναι προκαθορισμένα παρολί. Διότι αν παίξω εγώ την ΑΕΚ, επί ένα Περουβιανό, επί ένα Ινδονησιακό τι pool θα δημιουργηθεί για να μοιράσει ;
Αλλά θα μπορούσαν να δημιουργηθούν διάφορες νέες ελκυστικές αγορές.

• Like
Αντιδράσεις: betover και theo_kromm_pro
  • 13:30
    • Ελλάς Βερόνα - Κόμο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Σέλτικ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Πρόισεν Μούνστερ - Ντάρμσταντ

Novasports Start
  • 15:00