Λάθος διευθέτηση από fonbet

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Has1111
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Has1111

New Member
7 Ιαν 2026
4
0
1
Γεια σε όλους, καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα…
Πρώτη φορά ποστάρω αλλά μπαίνω κατά καιρούς να διαβάζω κυρίως κριτικές για εταιρείες.
Έχω ένα θέμα με ένα στοίχημα που έπαιξα χθες και θα ήθελα γνώμες,απόψεις από όσους έχουν αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Το στοίχημα φαίνεται παρακάτω (αν όχι θα το ποστάρω στο αμέσως επόμενο σχόλιο). Που είναι λοιπόν το πρόβλημα ότι μου διευθέτησε η fonbet λάθος τα σουτ στο τέρμα στο Φενέρμπαχτσε- σαμσουνσπορ και δεν πληρώνεται το δελτίο ( έχει επιστροφή πονταρίσματος γιατί χάνει ένα, καλή προσφορά αυτή)
Το ματς το παρακολουθούσα κάθε λίγο και λίγακι και τα σουτ τελείωσαν 4-1 , στο live της στοιχημαν αυτό έλεγε τουλάχιστον και το ίδιο μετά σε flashscore, sofascore. Τελειώνει λοιπόν το ματς και βλέπω 3-2 τα σουτ στη fonbet και κόκκινο δίπλα. Παίρνω αμέσως τηλέφωνο και παραδόξως απάντησαν κατευθείαν, τους λέω έτσι και έτσι και μου λέει ο υπάλληλος ευγενέστατος: οκ θα το δούμε αύριο εφόσον περάσουν οι άλλες επιλογές αλλιώς δεν έχει νόημα.

IMG_0001.jpeg
IMG_0001.jpeg

Ενώ παίζουν τα άλλα ματς ξεκινάω και ψάχνω τον ιστό και βλέπω σε 9-10 σάιτ τα σουτ να είναι 4-1 και μόνο στο αποτέλεσμα που πετάει η google πρώτο χωρίς να παραθέτει πηγή λέει 3-2.
Μπαίνω τσατ stoiximan και ρωτάω από που αντλείτε στατιστικά και μου λέει ο υπάλληλος ότι τα επίσημα αποτελέσματα τα παίρνουν από την opta, όπου μπαίνω και βλέπω αναλυτικά τα σουτ 4-1 και ποιοι παίκτες τα έκαναν. Αφού τελείωσαν όλα τα ματς πήρα ξανά τηλέφωνο και τους τα είπα χαρτί και καλαμάρι, με opta κτλ και μου είπε θα το προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα και θα με ενημερώσουν με email…
Μέχρι και τώρα που γράφω 16:00 καμμία απάντηση και καθόλου λεφτά στο λογαριασμό
Να πω ότι παίζω αποκλειστικά παρολιά 4αδες και πάνω, ποτέ μονά και κυρίως κόρνερ και σουτ που η γκανιοτα ειναι ληστρική.. από πληρωμές κανένα παράπονο, καμμία δεκαριά αναλήψεις διευθετήθηκαν αμέσως και συνολικά πρέπει να είμαι ψιλοχαμενος (πιστεύω εννοείται αυτό)
Τώρα τι να πράξω έχω αρχίσει και αγχώνομαι…

Φόρμα επίσημου παραπονου όπου θα βάλεις όλα τα στοιχεία. Αν απαντήσουν αρνητικά, στείλε στην ΕΕΕΠ και ο Θεός βοηθός.

Γιατί παίζεις στη fonbet ; Σε άλλες εταιρείες δεν έχει αυτές τις αγορές; Τόσο καλύτερες αποδόσεις έχει η fonbet?

Η fonbet δεν είναι καλή εταιρεία. Το έχουν γράψει πολλοί.

4-1 είναι οι τελικές στον στόχο με βάση την Opta άρα το στοίχημα σου είναι σίγουρα κερδισμένο..
Τώρα αφού βλέπω ότι παίζεις αυτή την κατηγορία στοιχήματος θα έπρεπε να έχεις τσεκάρει πρώτα από που παίρνει η κάθε εταιρεία τα αποτελέσματα, με βάση τα οποία διευθετεί το στοίχημα (θα το γράφει στους κανόνες στοιχηματισμού, δεν ξέρω τι ισχύει για την φονμπετ - δεν έχω λογαριασμό)..

Πρόχειρα - πρόχειρα να σου πω ότι η bet35 πχ τα διευθετεί με βάση την opta.. Αν πχ σε αγώνα για το c.l οι τελικές που δίνει η Uefa είναι 12 και η Opta 10, ως 10 θα της μετρήσει η 365..
Κάποιες άλλες (λίγες) πάνε με βάση την επίσημη πηγή και σου λένε τόσες δίνει η Uefa, τόσες είναι.. Το επισημαίνω γιατί ο τρόπος καταμέτρησης δεν είναι ίδιος και προκύπτουν πολύ συχνά διαφορές..

Επειδή πρόκειται για τουρκικό κύπελλο επίσημη πηγή αποκλείεται να βρεις άρα της opta είναι ότι πιο αξιόπιστο.. Αν δεν σε πληρώσουν ζήτα τους επίσημα αποτελέσματα από τα οποία προκύπτει το 3-2... H google σίγουρα δεν είναι κάτι τέτοιο..

Τελευταία επεξεργασία:
Παραθέτω την απάντηση της εταιρείας

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-08, 08.55.39.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-08, 08.55.39.png
    182.1 KB · Προβολές : 226
  • RunningBall.png
    RunningBall.png
    225.8 KB · Προβολές : 227
Όλα τα γκολ είναι σουτ στον στόχο. Πέναλτυ-κεφαλιές-καραμπόλες-απ' ευθείας κόρνερ ...
Το αυτογκόλ δεν ξέρω τι κάνει.
Δεν είναι σουτ στον στόχο κάτι πολύ αδύναμα - πάσες στον τερματοφύλακα. Δεν τα μετράνε.
Επίσης δεν είναι αν κόψει το σουτ αμυντικός αλλά αν το κόψιμο γίνει επί της γραμμής μάλλον μετράει.
Τα δοκάρια επίσης βέβαια δεν είναι.

Αυτά ξέρω εγώ.
Δεν μου έχει τύχει τέτοια αμφισβήτηση αλλά μου φαίνεται παράξενο, όταν μάλιστα
κατά την opta έχεις δίκιο εσύ.

• 17:30
    • Καϊράτ Αλμάτι - Κλαμπ Μπριζ

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30
    • Αλ Αχλί - Αλ Καλίγ

COSMOTE SPORT 9 HD
  • 19:45
    • Μπόντο Γκλιμτ - Μάντσεστερ Σίτι