Μακροχρονια 2024-2025

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος PANATHA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

PANATHA

IFC Champion 2023-2024
14 Φεβ 2019
583
682
93
Λάτρης των μακροχρόνιων στοιχηματων εδω και πολλα χρονια θα γραψω τις πολυ πρωτες σκεψεις για τις επιλογες που θα κανω μεσα Αυγουστου και πριν ξεκινήσουν τα περισσότερα πρωταθληματα...

ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE : ΣΙΤΥ ( 2.00) / ΑΡΣΕΝΑΛ ( 3.00)

ΑΓΓΛΙΑ CHMAPIONSHIP :ΛΙΝΤΣ ( 4.00) Εδω βεβαια για μεγαλυτερη ασφαλεια θα προτιμουσα την επιλογη "άνοδος" ή έστω "πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα"

ΑΓΓΛΙΑ LEAGUE 1 : ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ( 4.00) το ίδιο και εδώ....

ΙΤΑΛΙΑ : ΙΝΤΕΡ ( 1.70)

ΚΥΠΡΟΣ : ΑΠΟΕΛ ( 4.00) / ΟΜΟΝΟΙΑ ( 5.00)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ΜΠΑΓΕΡΝ ( 1.45) / ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ( 3.75)

ΤΟΥΡΚΙΑ : ΦΕΝΕΡ (2.10)

ΔΑΝΙΑ : ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (2.00)

ΒΕΛΓΙΟ : ΜΠΡΙΖ ( 2.75)

ΣΚΩΤΙΑ : ΣΕΛΤΙΚ ( 1.50)

ΕΛΛΑΔΑ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( 1.95) / ΑΕΚ (4.50) / ΠΑΟΚ ( 4.50) .....Φυσικα αυτη η τριαδα ανεξαρτητου σειρας δεν σπαει ποτε μιας και στον Παναθηναϊκό πετάνε χαρταετό..

CHAMPIONS LEAGUE : ΣΙΤΥ ( 3.25) / ΡΕΑΛ ( 3.75

EUROLEAGUE : ΠΑΝΑΘΑ ( 5.00) / ΡΕΑΛ ( 5.50) / ΦΕΝΕΡ ( 8.00)

Αν τα εριχνα ολα αυτα σε ΠΡΟΠΟ θα ηθελα 144 στηλες...ολους τους συνδυασμους δηλαδη...αλλά θα κόψω απο κάπου μια ομάδα...και θα μειωθουν τα δελτια και η βαβουρα να παιξω τοσα πολλα....Γερμανία ας πουμε δεν νομίζω πως η Λεβερκούζεν μπορει να πάρει πάλι πρωτάθλημα αλλά και η απόδοση της Μπάγερν ειναι μικρή και αν το παρει η ομάδα του Αλόνσο θα ανεβάσει την απόδοση στα παρολι...Ελλαδα θεωρω μεγαλο φαβορί τον Ολυμπιακό αλλα δεν ξέρω ποιον δικέφαλο να αφήσω εκτός...μια επιλογη θα ηταν στην Ευρωλιγκα και να αφηνα εκτός την Φενερ....Premier League δεν νομιζω η Αρσεναλ να το παει μεχρι τελευταια αγωνιστική αλλα με 2 ομαδες θεωρω πως ειμαι κομπλε...

Από τα αλλα πρωταθλήματα Ισπανια μεγάλο φαβορί η Ρεάλ με απόδοση 1.40 που την θεωρω μικρη, Ολλανδία Αιντχόφεν αλλά δεν νομίζω να ασχοληθώ - αλλωστε είμαι φαν του Άγιαξ χαχα - σε καποια δελτία θα χώσω Ντιναμό Δρέσδης στην Γ΄ Γερμανία ( με πούλησε πέρσι και εχασε την ανοδο παρότι ξεκίνησε τρένο) Στεάουα στην Ρουμανία, Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνια και Μπενφίκα στην Πορτογαλια μονο και μονο λόγω μικρης συμπάθειας και για να εχω να ασχολούμαι με παρα πολλα πρωταθλήματα ολο το χειμωνα αλλά όχι στα βασικα δελτία.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Love
Αντιδράσεις: Conscious Player
Μας δρόσισες φίλε Πανάθα μέσα στην κάψα του καλοκαιριού!

Ευχαριστούμε!

Επίσης με έψησες να κάνω και εγώ μελέτη και ίσως ανοίξω κάποιο σχετικό νήμα στο άμεσο μέλλον.

Προς το παρόν θέλουμε Ισπανία να πάρει το euro.

Αν γίνει αυτό θα υπάρχει και το κατάλληλο οικονομικό μπουστάρισμα και για άλλα μακροχρόνια.

ΠΑΜΕ!

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA
Από ότι κατάλαβα κάνεις ποικίλους συνδυασμούς με όλες τις επιλογές σου.

Αν θέλεις να μου πεις, ποντάρεις κάτι σε μονό αποδεκτό?

Ρωτάω γιατί αυτό το 2.00 της Σίτι ειδικά φαντάζει λουκούμι στα μάτια μου για μονό ποντάρισμα.

• Like
Από ότι κατάλαβα κάνεις ποικίλους συνδυασμούς με όλες τις επιλογές σου.

Αν θέλεις να μου πεις, ποντάρεις κάτι σε μονό αποδεκτό?

Ρωτάω γιατί αυτό το 2.00 της Σίτι ειδικά φαντάζει λουκούμι στα μάτια μου για μονό ποντάρισμα.
Ναι κανω ολους τους πιθανους συνδυασμους με τις ομαδες που εχω επιλεξει αρχικα...με δεδομενο πως το παρολι θα εχει 10-12 ομαδες η αποδοση φτανει 4ψηφιο νουμερο και το πονταρισμα ειναι από 1 εως 5 ευρω σε καθε δελτιο...μονό πονταρισμα οχι δεν κανω...απλα μερικες φορες μπορει να ριξω ενα παρολι με 4-5 ομαδες που θεωρω "σιγουρες" του στυλ Σιτι, Σέλτικ, Μπάγερν και 2-3 αλλες στην λογικη αν βγει να παρω πισω ολα τα πονταρισματα.....για αυτη την "δουλεια" εχω περιπου 200 ευρω μπατζετ...εχει τυχει μετα μεσα στην χρονια να κανω καποια κάλυψη αν δω σε καποιο πρωτάθλημα οτι πεταγεται καμια εκπληξη...αλλα δεν ειναι παντα σιγουρο πως με παίρνει....

• Love
Ναι κανω ολους τους πιθανους συνδυασμους με τις ομαδες που εχω επιλεξει αρχικα...με δεδομενο πως το παρολι θα εχει 10-12 ομαδες η αποδοση φτανει 4ψηφιο νουμερο και το πονταρισμα ειναι από 1 εως 5 ευρω σε καθε δελτιο...μονό πονταρισμα οχι δεν κανω...απλα μερικες φορες μπορει να ριξω ενα παρολι με 4-5 ομαδες που θεωρω "σιγουρες" του στυλ Σιτι, Σέλτικ, Μπάγερν και 2-3 αλλες στην λογικη αν βγει να παρω πισω ολα τα πονταρισματα.....για αυτη την "δουλεια" εχω περιπου 200 ευρω μπατζετ...εχει τυχει μετα μεσα στην χρονια να κανω καποια κάλυψη αν δω σε καποιο πρωτάθλημα οτι πεταγεται καμια εκπληξη...αλλα δεν ειναι παντα σιγουρο πως με παίρνει....

Ωραία, ωραία μου αρέσει το όλο σκεπτικό και ο τρόπος παιχνιδιού.

Άντε να ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν σιγά σιγά!

• Like
Ωραία, ωραία μου αρέσει το όλο σκεπτικό και ο τρόπος παιχνιδιού.

Άντε να ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν σιγά σιγά!
Εχω κερδισει 3 φορες στα μακροχρονια....ειχα ριξει γυρω στα 150 με 200 ευρω με χρονιες χωρίς μεγάλες εκπλήξεις οποτε βγηκαν δελτία με απόδοση γύρω στο 800 μέσο όσο και ποντάρισμα 2-3 ευρω...το ποντάρισμα το μοιραζω....αν η απόδοση ειναι 800-1000 θα βαλω 2-3 ευρω.....σε αλλες επιλογες με καποιες εκπληξεις του στυλ Άρσεναλ, Λεβερκούζεν που θα ανεβαζει την απόδοση κατά πολύ θα ποντάρω 1 ευρω...

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Παίχτηκαν τα μακροχρόνια με τα δέλτια να φτανουν τα 80 με τα βασικα να περιλαμβάνουν ομάδες απο Αγγλία, Κύπρο, Γερμανία, Ολλανδία, Σκωτία, Βέλγιο, Ιταλία, Τουρκία ενω σε διαφορα αλλα μπηκαν Βουλγαρία, Ελβετία, Φινλανδία, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία,Ουγγαρία, Πορτογαλία και φτασαμε ακόμα και σε Χιλή, Αργεντινή, Βραζιλία και νικήτριες σε Euroleague και Champions League.

• Love
Πανάθα σκέφτομαι να ανοίξω και εγώ ένα θέμα για μακροχρόνια, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο γιατί έχω λίγες επιλογές στο μυαλό μου προς το παρόν και μάλλον προφανείς, αλλά αυτό που "βλέπω" για Ελλάδα μπορεί και να σε σοκάρει.

Καλές επιτυχίες να έχεις!

Πανάθα σκέφτομαι να ανοίξω και εγώ ένα θέμα για μακροχρόνια, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο γιατί έχω λίγες επιλογές στο μυαλό μου προς το παρόν και μάλλον προφανείς, αλλά αυτό που "βλέπω" για Ελλάδα μπορεί και να σε σοκάρει.

Καλές επιτυχίες να έχεις!
η αλήθεια ειναι πως Ελλάδα δεν ασχολήθηκα τελικά με πρωταθλήτριες...έβαλα απλα σε κάποια παρολί τους 4 μεγάλους σαν νικητές κυπέλλου....

• Like
Ρίξε τις ιδεες σου και ολο καποια κουβεντα θα γινει και απο τους υπόλοιπους της παρεας και θα πεσει καμια ιδεα για περισσότερες επιλογες...εγω παντα τα ριχνω απο νωρις και πριν ξεκινησουν τα πρωταθληματα και αν κάτι πάει πολύ στραβα κοιταω στην πρωτη διακοπη τους αρχες Σεπτεμβριου να κανω καποια κάλυψη

• Like
Ρίξε τις ιδεες σου και ολο καποια κουβεντα θα γινει και απο τους υπόλοιπους της παρεας και θα πεσει καμια ιδεα για περισσότερες επιλογες...εγω παντα τα ριχνω απο νωρις και πριν ξεκινησουν τα πρωταθληματα και αν κάτι πάει πολύ στραβα κοιταω στην πρωτη διακοπη τους αρχες Σεπτεμβριου να κανω καποια κάλυψη

Οκ με έφτιαξες τώρα, θα ανοίξω θέμα πριν τις 16 Αυγούστου για να γράψω τις σκέψεις που κάνω τώρα αλλά και άλλες επιλογές που θα γίνουν στην πορεία.:woohoo:

Πανάθα αν θέλεις πες μου, βρήκες πουθενά αποδόσεις για Super League 2?

Εκτός αν βγουν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα εδώ...

Πανάθα αν θέλεις πες μου, βρήκες πουθενά αποδόσεις για Super League 2?

Εκτός αν βγουν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα εδώ...
Σε 2-3 εταιρείες που χαζευα δεν βρηκα...θεωρω πως οποια βγαλει θα το κανει λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα...

• Like
Το δικό μου το μακροχρόνιο !!!

IMG_4267.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA και Conscious Player
Τις ελάχιστες επιλογές που είχα στο μυαλό μου, ο @McLaren17 τις έχει όλες εκτός από μία.

Παρόλα αυτά θα ανοίξω και εγώ ένα θέμα να πω τα δικά μου επειδή μπορεί να προσθέσω κάποιες επιλογές κατά την διάρκεια της σεζόν.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like

Έχω μία ερώτηση φίλε @McLaren17 αν θέλεις να απαντήσεις.

Είδες καθόλου αν αξίζει τον κόπο να παίξεις όλα αυτά με ζητούμενα?

Δηλαδή να ζητάς 7 ή 8 στα 9 στην χειρότερη.

Γιατί έχεις και αποδόσεις που αξίζουν τον κόπο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το σύστημα με ζητούμενα.

Βέβαια μία καλή επιλογή είναι ίσως και το cashout αν δεις ότι πας πολύ καλά και πριν τελειώσει η σεζόν..

• Like
@Conscious Player πιστευω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης και τι πλανο εχει καποιος

αν πηγαινα σε συστημα προφανως και θα εβγαζα τον Ολυμπιακο που τον ψιλοφοβαμαι αλλα και λογω αποδοσης

προσωπικα ολο και πιστευω οτι καποιο θα σπάσει

οταν το εριξα δεν το εκανα με την προοπτικη του cashout γιατι ειμαι αρνητης cashout αλλα ποτε δεν ξερεις, απλα λεω τοσα πεταω στο στοιχημα σε οτι να ναι bets ας παιξω και ενα fun bet

προς το παρoν το cashout ειναι στο -56.75% απο το αρχικο bet :D

• Like
@Conscious Player πιστευω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης και τι πλανο εχει καποιος

αν πηγαινα σε συστημα προφανως και θα εβγαζα τον Ολυμπιακο που τον ψιλοφοβαμαι αλλα και λογω αποδοσης

προσωπικα ολο και πιστευω οτι καποιο θα σπάσει

οταν το εριξα δεν το εκανα με την προοπτικη του cashout γιατι ειμαι αρνητης cashout αλλα ποτε δεν ξερεις, απλα λεω τοσα πεταω στο στοιχημα σε οτι να ναι bets ας παιξω και ενα fun bet

προς το παρoν το cashout ειναι στο -56.75% απο το αρχικο bet :D

Καλά τα λες.

Προφανώς το cashout είναι τελείως -ev κίνηση στο στοίχημα, εκτός αν παίξεις κανένα "τρελό" παρολί και φτάνοντας κοντά να πεις οκ δεν το ρισκάρω μου φτάνουν και αυτά που δίνει.

Μιλάω για περιπτώσεις να παίξεις πχ 10 ευρώ ένα τέτοιο παρολί για 5000 ευρώ και αν φτάσεις στα 3500 να πεις οκ δεν ρισκάρω να μου σπάσει μια επιλογή, αλλά αυτό είναι σπάνιο.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Καλή επιτυχία!

• Like
το παρολι αυτο εχει παιχτει στο 20€ και δινει 5631€

να σκεφτω απο τωρα το cash out και πως θα παει ειναι πολυ νωρις

πχ περυσι ξεκινησα με παρολι που ειχα Ajax νικητη ημουν αναμεσα σε PSV και Ajax και λεω ας παω με τον Ajax. Το δελτιο αυτο ειχε χαθει απο την 5η - 6η αγωνιστικη.
στην συνεχεια επαιξα τις υπολοιπες ομαδες που ηταν διαθεσιμες για στοιχηματισμο και τελικα εχασα την Φενερ

Η εταιρια που το ειχα παιξει δεν ειχε την επιλογη cashout αλλα και να την ειχε δεν θα το εκανα για δελτιο που θα μπορουσε να κερδισει 500€ το cashout στην καλυτερη θα ηταν στα μισα

• Like

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • ΑΕΚ-Ντε Γκραασφχαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 17:00
    • ΑΕΚ - Ντε Γκράαφστσαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
    • Δεν υπάρχουν μπασκετικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 10:35
    • MotoGP 2026