Μακροχρόνια Στοιχήματα 2024-2025

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Conscious Player
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Conscious Player

New Member
28 Οκτ 2023
1,180
722
113
Λοιπόν κυρίες και κύριοι αποφάσισα να κάνω και εγώ το κομμάτι μου και να ανοίξω αυτό το θέμα με μερικές προβλέψεις για την σεζόν 2024-25.

Ανοίγω το παρόν θέμα και δεν απαντάω σε άλλο υπάρχον θέμα πιο πολύ για λόγους προσωπικού αρχείου.

Όπως θα δείτε δεν θα προσπαθήσω να ανακαλύψω την Αμερική με εξαίρεση ίσως λίγο στην ελληνική super league.

Επίσης δεν θα ασχοληθώ με ανάλυση σε βάθος αυτά είναι για ειδικούς.

Έχω κάνει μία στοιχειώδη μελέτη και σε συνδυασμό με γνώση από προηγούμενα χρόνια κατέληξα στις εξής επιλογές:

ΓΑΛΛΙΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν στο 1.30

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα λόγια εδώ πέρα. Η Παρί απέχει παρασάγκας από την δεύτερη ομάδα στην Γαλλία έστω και χωρίς τον εμπαμπέ. Βασικά προβλέπω ότι ίσως η έλλειψη ενός τεράστιου σταρ ίσως λειτουργήσει και ευεργετικά σε βάθος χρόνου για φέτος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

Μπάγερν Μονάχου στο 1.50

Δύσκολα βλέπω να κάνει το repeat η Λεβερκούζεν. Η Ντόρτμουντ υπάρχει για να βγάζει παίκτες και να τους πουλάει, ίσως ζορίσουν λίγο την Μπάγερν φέτος αλλά δεν βλέπω να την απειλούν. Θεωρώ ξεκάθαρο φαβορί την Μπάγερν Μονάχου φέτος.

ΙΣΠΑΝΙΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης στο 1.40

Εδώ παίρνουμε το 1.40 και λέμε και ευχαριστώ γιατί και πολύ είναι. Σε έναν μαραθώνιο 38 αγωνιστικών δεν βλέπω τρόπο να χάνει το πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα τώρα προσπαθεί να ξαναχτίσει κάτι ανταγωνιστικό ενώ την Ατλέτικο την βλέπω να έχει ξεκάθαρο ταβάνι την δεύτερη θέση.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ:

Αιντχόφεν στο 1.83

Χωρίς πολλά λόγια και εδώ δύο είναι οι ομάδες που θα κυνηγήσουν τον τίτλο, βλέπω την Αιντχόφεν και όχι την Φέγενορντ να κόβει το νήμα πρώτη. Έτσι απλά.

ΑΓΓΛΙΑ:

Μάντσεστερ Σίτι στο 2.37

Για φέτος ειδικά η Σίτι στα μάτια μου μπαίνει πιο φαβορί από ποτέ στην νέα σεζόν. Τέλος εποχής στην Λίβερπουλ και νομίζω ότι θα της πάρει λίγο χρόνο να επανέλθει. Η Τσέλσι έχει υλικό αλλά δεν είναι χτισμένη και φτασμένη, με ίδιο προπονητή και κορμό για κάποια χρόνια όπως η Άρσεναλ η οποία αφού δεν το πήρε πέρυσι σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα το πάρει ποτέ. Εγώ ποντάρω ότι ούτε φέτος δεν θα το πάρει. Άρα εξ ορισμού η Μάντσεστερ Σίτι είναι η επιλογή εδώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν είσαι οπαδός που νευριάζει όταν αμφισβητούν την ομάδα του, αν είσαι θρύλος, αεκαρα, παοκαρα, παναθα κτλ σταμάτα να διαβάζεις εδώ ή έστω συνέχισε με δική σου ευθύνη. Εδώ μιλάω για στοίχημα και όχι για τις οπαδικές μας φαντασιώσεις και μεγαλομανίες. Το λέω αυτό γιατί τώρα για το τέλος άφησα ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην ευρώπη(ποιος να μας το έλεγε).

ΕΛΛΑΔΑ:

Παναθηναικός στο 5.50/Παναθηναικός στο top 2 στην κανονική περίοδο στο 2.35

Ας ξεκινήσω αντίστροφα εδώ. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ να κάνει repeat. Το θεωρώ αρκετά δύσκολο μάλιστα πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά διακύμανσης για τον δικέφαλο του βορρά.

Η ΑΕΚ από την άλλη πρέπει να βελτιώσει και να αλλάξει πολλάααα για να σκεφτεί έστω να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σχετικά γρήγορα αλλά δεν θα ποντάρω ότι ο νέος προπονητής θα καταφέρει να αλλάξει πολλά πράγματα ειδικά αν έρθει μετά τα χριστούγεννα. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν έχει καθόλου ευρώπη φέτος, αλλά δεν με ψήνει ούτε αυτό να σας πω την αλήθεια.

Πάμε τώρα στους "αιώνιους".

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα δικαίως ως το πρώτο φαβορί.

Και μόνο η παρουσία αυτού του προπονητή τον κάνει πρώτο φαβορί κατά την γνώμη μου. Ένας προπονητής που ανέλαβε μία ομάδα που κέρδιζε με το ζόρι τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας πέρυσι και της έδωσε ευρωπαικό τίτλο, ενώ έστω μαθηματικά ξαναμπήκε και στην διεκδίκηση του τίτλου.

Από την άλλη ο Παναθηναικός σε αντίθεση με την άποψη πολλών φίλων του μου αρέσει. Έκανε κάποιες καίριες κινήσεις ενώ έχω την αίσθηση ότι έρχονται και άλλες. Στα θετικά και ότι δεν θα έχει "δύσκολη" ευρώπη φέτος ενώ πολύ πιθανό(μακάρι όχι για όλους εμάς του Έλληνες) να μην έχει καθόλου ευρώπη.

Με λίγα λόγια βλέπω μία μάχη μεταξύ των αιωνίων για τον τίτλο.

Παίρνω το 5.50 του Παναθηναικού αλλά ποντάρω και στο να είναι στο top2 στην κανονική περίοδο.

-----------------------------------------------

Λίγο πολύ αυτά όσον αφορά τις πρωταθλήτριες ομάδες.

Πάμε και σε άλλα δύο:

ΑΓΓΛΙΑ:

Νότιγχαμ να υποβιβαστεί στο 3.50.

Μάλλον μαζί με ίπσουιτς. Η τρίτη θα παίξει αλλά δεν βλέπω σίγουρη την Λέστερ όπως λένε οι αποδόσεις. Παίρνω Νότιγχαμ και προχωράω.

Επίσης και κάτι τελευταίο για Αγγλία, βλέπω μεγάλη πιθανότητα έκπληξης για την 4αδα. Δεν έχω παίξει κάτι απλά το καταγράφω εδώ σαν σκέψη να υπάρχει για το αρχείο.

ΕΛΛΑΔΑ:

Βόλος να τερματίσει στις θέσεις 5-8 στο 4.50

Βλέπω πορεία του Βόλου ανάλογη με την προπέρσινη ή έστω πολύ λίγο χειρότερη. Με βάση τις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι η ομάδα, αυτόν τον προπονητή αλλά και τον ανταγωνισμό, δεν το θεωρώ απίθανο. Ο Άρης είναι δεδομένος(λογικά) σε αυτό το γκρουπ, ο Βόλος έχει να παλέψει με Ατρόμητο, Αστέρα, άντε και τον ΟΦΗ. Όλες οι υπόλοιπες θα παλέψουν για αποφυγή υποβιβασμού ή θεωρητικές πιθανότητες για τις θέσεις 5-8.

Βασικά αυτό το 4.50 το βλέπω σαν την πιο γ@μάτη επιλογή από όλες που έχω κάνει. Μένει να φανεί και στην πράξη.

-------------------------------

Αυτά λίγο πολύ έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού, ότι από Αύγουστο μέχρι Μάιο γίνονται πολλά και αλλάζουν πολλά, ειδικά εδώ στην Ελλάδα.

Έχω ποντάρει όλα αυτά με διάφορους συνδυασμούς, το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο μέχρι τον Μάιο, μένει να φανεί αν είναι σωστές οι επιλογές ή όχι.

Ευχαριστώ που με διάβασες, εννοείται ότι αν θέλεις να γράψεις την γνώμη σου ή οτιδήποτε άλλο με κόσμιο τρόπο, θα χαρώ να συζητήσουμε!

Καλή σεζόν να έχουμε!

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Gambler33 και PANATHA
Λοιπόν κυρίες και κύριοι αποφάσισα να κάνω και εγώ το κομμάτι μου και να ανοίξω αυτό το θέμα με μερικές προβλέψεις για την σεζόν 2024-25.

Ανοίγω το παρόν θέμα και δεν απαντάω σε άλλο υπάρχον θέμα πιο πολύ για λόγους προσωπικού αρχείου.

Όπως θα δείτε δεν θα προσπαθήσω να ανακαλύψω την Αμερική με εξαίρεση ίσως λίγο στην ελληνική super league.

Επίσης δεν θα ασχοληθώ με ανάλυση σε βάθος αυτά είναι για ειδικούς.

Έχω κάνει μία στοιχειώδη μελέτη και σε συνδυασμό με γνώση από προηγούμενα χρόνια κατέληξα στις εξής επιλογές:

ΓΑΛΛΙΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν στο 1.30

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα λόγια εδώ πέρα. Η Παρί απέχει παρασάγκας από την δεύτερη ομάδα στην Γαλλία έστω και χωρίς τον εμπαμπέ. Βασικά προβλέπω ότι ίσως η έλλειψη ενός τεράστιου σταρ ίσως λειτουργήσει και ευεργετικά σε βάθος χρόνου για φέτος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

Μπάγερν Μονάχου στο 1.50

Δύσκολα βλέπω να κάνει το repeat η Λεβερκούζεν. Η Ντόρτμουντ υπάρχει για να βγάζει παίκτες και να τους πουλάει, ίσως ζορίσουν λίγο την Μπάγερν φέτος αλλά δεν βλέπω να την απειλούν. Θεωρώ ξεκάθαρο φαβορί την Μπάγερν Μονάχου φέτος.

ΙΣΠΑΝΙΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης στο 1.40

Εδώ παίρνουμε το 1.40 και λέμε και ευχαριστώ γιατί και πολύ είναι. Σε έναν μαραθώνιο 38 αγωνιστικών δεν βλέπω τρόπο να χάνει το πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα τώρα προσπαθεί να ξαναχτίσει κάτι ανταγωνιστικό ενώ την Ατλέτικο την βλέπω να έχει ξεκάθαρο ταβάνι την δεύτερη θέση.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ:

Αιντχόφεν στο 1.83

Χωρίς πολλά λόγια και εδώ δύο είναι οι ομάδες που θα κυνηγήσουν τον τίτλο, βλέπω την Αιντχόφεν και όχι την Φέγενορντ να κόβει το νήμα πρώτη. Έτσι απλά.

ΑΓΓΛΙΑ:

Μάντσεστερ Σίτι στο 2.37

Για φέτος ειδικά η Σίτι στα μάτια μου μπαίνει πιο φαβορί από ποτέ στην νέα σεζόν. Τέλος εποχής στην Λίβερπουλ και νομίζω ότι θα της πάρει λίγο χρόνο να επανέλθει. Η Τσέλσι έχει υλικό αλλά δεν είναι χτισμένη και φτασμένη, με ίδιο προπονητή και κορμό για κάποια χρόνια όπως η Άρσεναλ η οποία αφού δεν το πήρε πέρυσι σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα το πάρει ποτέ. Εγώ ποντάρω ότι ούτε φέτος δεν θα το πάρει. Άρα εξ ορισμού η Μάντσεστερ Σίτι είναι η επιλογή εδώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν είσαι οπαδός που νευριάζει όταν αμφισβητούν την ομάδα του, αν είσαι θρύλος, αεκαρα, παοκαρα, παναθα κτλ σταμάτα να διαβάζεις εδώ ή έστω συνέχισε με δική σου ευθύνη. Εδώ μιλάω για στοίχημα και όχι για τις οπαδικές μας φαντασιώσεις και μεγαλομανίες. Το λέω αυτό γιατί τώρα για το τέλος άφησα ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην ευρώπη(ποιος να μας το έλεγε).

ΕΛΛΑΔΑ:

Παναθηναικός στο 5.50/Παναθηναικός στο top 2 στην κανονική περίοδο στο 2.35

Ας ξεκινήσω αντίστροφα εδώ. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ να κάνει repeat. Το θεωρώ αρκετά δύσκολο μάλιστα πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά διακύμανσης για τον δικέφαλο του βορρά.

Η ΑΕΚ από την άλλη πρέπει να βελτιώσει και να αλλάξει πολλάααα για να σκεφτεί έστω να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σχετικά γρήγορα αλλά δεν θα ποντάρω ότι ο νέος προπονητής θα καταφέρει να αλλάξει πολλά πράγματα ειδικά αν έρθει μετά τα χριστούγεννα. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν έχει καθόλου ευρώπη φέτος, αλλά δεν με ψήνει ούτε αυτό να σας πω την αλήθεια.

Πάμε τώρα στους "αιώνιους".

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα δικαίως ως το πρώτο φαβορί.

Και μόνο η παρουσία αυτού του προπονητή τον κάνει πρώτο φαβορί κατά την γνώμη μου. Ένας προπονητής που ανέλαβε μία ομάδα που κέρδιζε με το ζόρι τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας πέρυσι και της έδωσε ευρωπαικό τίτλο, ενώ έστω μαθηματικά ξαναμπήκε και στην διεκδίκηση του τίτλου.

Από την άλλη ο Παναθηναικός σε αντίθεση με την άποψη πολλών φίλων του μου αρέσει. Έκανε κάποιες καίριες κινήσεις ενώ έχω την αίσθηση ότι έρχονται και άλλες. Στα θετικά και ότι δεν θα έχει "δύσκολη" ευρώπη φέτος ενώ πολύ πιθανό(μακάρι όχι για όλους εμάς του Έλληνες) να μην έχει καθόλου ευρώπη.

Με λίγα λόγια βλέπω μία μάχη μεταξύ των αιωνίων για τον τίτλο.

Παίρνω το 5.50 του Παναθηναικού αλλά ποντάρω και στο να είναι στο top2 στην κανονική περίοδο.

-----------------------------------------------

Λίγο πολύ αυτά όσον αφορά τις πρωταθλήτριες ομάδες.

Πάμε και σε άλλα δύο:

ΑΓΓΛΙΑ:

Νότιγχαμ να υποβιβαστεί στο 3.50.

Μάλλον μαζί με ίπσουιτς. Η τρίτη θα παίξει αλλά δεν βλέπω σίγουρη την Λέστερ όπως λένε οι αποδόσεις. Παίρνω Νότιγχαμ και προχωράω.

Επίσης και κάτι τελευταίο για Αγγλία, βλέπω μεγάλη πιθανότητα έκπληξης για την 4αδα. Δεν έχω παίξει κάτι απλά το καταγράφω εδώ σαν σκέψη να υπάρχει για το αρχείο.

ΕΛΛΑΔΑ:

Βόλος να τερματίσει στις θέσεις 5-8 στο 4.50

Βλέπω πορεία του Βόλου ανάλογη με την προπέρσινη ή έστω πολύ λίγο χειρότερη. Με βάση τις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι η ομάδα, αυτόν τον προπονητή αλλά και τον ανταγωνισμό, δεν το θεωρώ απίθανο. Ο Άρης είναι δεδομένος(λογικά) σε αυτό το γκρουπ, ο Βόλος έχει να παλέψει με Ατρόμητο, Αστέρα, άντε και τον ΟΦΗ. Όλες οι υπόλοιπες θα παλέψουν για αποφυγή υποβιβασμού ή θεωρητικές πιθανότητες για τις θέσεις 5-8.

Βασικά αυτό το 4.50 το βλέπω σαν την πιο γ@μάτη επιλογή από όλες που έχω κάνει. Μένει να φανεί και στην πράξη.

-------------------------------

Αυτά λίγο πολύ έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού, ότι από Αύγουστο μέχρι Μάιο γίνονται πολλά και αλλάζουν πολλά, ειδικά εδώ στην Ελλάδα.

Έχω ποντάρει όλα αυτά με διάφορους συνδυασμούς, το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο μέχρι τον Μάιο, μένει να φανεί αν είναι σωστές οι επιλογές ή όχι.

Ευχαριστώ που με διάβασες, εννοείται ότι αν θέλεις να γράψεις την γνώμη σου ή οτιδήποτε άλλο με κόσμιο τρόπο, θα χαρώ να συζητήσουμε!

Καλή σεζόν να έχουμε!
Πολυ καλές επιλογες....το ενδιαφερον ειναι πως σε σχεση με πριν 2 εβδομαδες η Σιτι απο το 1.90 με 2.00 ανεβηκε στο 2.35 περίπου και έπεσε η Άρσεναλ (αυτονόητο).

Οι κανονιέρηδες δεν νομίζω να κάνουν ανάλογη χρονιά με την περσινή καθώς οπως διαβασαμε και από πολλούς ειδικούς δεν πήρε εναν μεγάλο σέντερ φορ που να έχει το ευκολο γκολ.

Για Βόλο διαφωνω οτι θα ειναι στην οκταδα αλλα το σκεπτικο σου ειναι πολύ σωστο καθώς θεωρώ πως Ατρομητος και Άρης θα ειναι στην εξάδα οποτε ναι εχει να παλέψει με ΟΦΗ και Αστέρα οποτε αξιζει και σαν απόδοση...αλλά εγώ τον βλέπω στα ιδια επίπεδα με τις υπόλοιπες που θα παλέψουν για παραμονή...στην καλύτερη να ειναι 9ος....

Αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος....μεγαλο φαβορό για τον τίτλο συμφωνω πως ειναι ο Ολυμπιακός...ακόμα και το γεγονός πως δεν εχει αυτη την εποχη ευρωπαϊκά ματς του δινει μεγάλο πλεονέκτημα καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εφαγαν μεγάλο ξενέρωμα, ειδικα η ΑΕΚ...και οταν χανεις εχεις και μεγαλη γκρινια....οσο για την Παναθα δεν βγαζω ακρη...

Σιγουρα το γεγονος πως το παλεψε με τον Άγιαξ και η εικόνα των δυο δικεφάλων μας κάνει να ελπίζουμε, ειδικα αν πάρει και 2-3 παίχτες που λεμε πως θέλει ακόμα, αλλά στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα και ειδικα αν εχει αποκλειστεί από την Λανς θα φέρει πάλι γκρίνια για Αλαφουζο και άδειο γηπεδο...ετσι ομως δεν παίρνεις πρωτάθλημα

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Ευχαριστώ @PANATHA για την τοποθέτησή σου και τον χρόνο σου.

Εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός με υγεία να τα λέμε και κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Διότι ίσως προστεθούν και άλλα στην πορεία...

Να ένα που ξέχασα να αναφέρω και αφορά την Super League 2 και συγκεκριμένα τον βόρειο όμιλο.

Ήρθε η ώρα για την μεγάλη ΑΕΛ να ανέβει στα σαλόνια.

Κυριολεκτικά αν δεν παιχτεί κάτι πολύ χοντρό παρασκηνιακά, μπορούμε με βεβαιότητα να ψάχνουμε από τώρα τον δεύτερο.

Με όλο τον σεβασμό στους θεωρητικούς αντιπάλους της ΑΕΛ, Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα(άλλη ανταγωνίστρια ομάδα δεν υπάρχει).

Η ΑΕΛ φέτος υπερέχει σε όλους τους τομείς. Ρόστερ, προπονητής, διοίκηση, και διαχρονικά κόσμος και έδρα.

Προς το παρόν δεν έχω βρει αποδόσεις, αν κάποια εταιρεία βγάλει αποδόσεις για Super League 2 θα επανέλθω.

Επίσης αν κάποιος το διαβάζει αυτό τώρα και βρει πρώτος τίποτα αποδόσεις για αυτό το πρωτάθλημα ας με ενημερώσει παρακαλώ.

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA
Νικητής Champions League 2024/25

Παρί Σεν Ζερμέν: Απόδοση: 29.60*

*23 στην πράσινη και με το μπουστάρισμα της απόδοσης φτάνει στο 29.60!

Θα επανέλθω κάποια στιγμή να αιτιολογήσω αυτήν την επιλογή, η οποία προφανώς γίνεται και με την σκέψη πιθανού cashout όταν θα φτάνει η διοργάνωση προς το τέλος.

Νικητής Champions League 2024/25

Παρί Σεν Ζερμέν: Απόδοση: 29.60*

*23 στην πράσινη και με το μπουστάρισμα της απόδοσης φτάνει στο 29.60!

Θα επανέλθω κάποια στιγμή να αιτιολογήσω αυτήν την επιλογή, η οποία προφανώς γίνεται και με την σκέψη πιθανού cashout όταν θα φτάνει η διοργάνωση προς το τέλος.
Πολυ μεγαλη απόδοση και φυσικά αξίζει το ρίσκο...προσωπικα δεν την πιστευω....πέρα απο το προφανες για Ρεάλ και Σίτυ αν θα πόνταρα σε κάποιο αουτσάιντερ θα ήταν Μπάγερν και Μπαρτσελόνα....οι Γερμανοί θα κάνουν τα πάντα για να πάνε στον τελικό που θα γίνει στο γήπεδο τους και η Μπάρτσα έχει πολύ ταλέντο....

• Like
Πολυ μεγαλη απόδοση και φυσικά αξίζει το ρίσκο...προσωπικα δεν την πιστευω....πέρα απο το προφανες για Ρεάλ και Σίτυ αν θα πόνταρα σε κάποιο αουτσάιντερ θα ήταν Μπάγερν και Μπαρτσελόνα....οι Γερμανοί θα κάνουν τα πάντα για να πάνε στον τελικό που θα γίνει στο γήπεδο τους και η Μπάρτσα έχει πολύ ταλέντο....

Συμφωνώ με αυτό που λες για ρεαλ, σίτυ και μπάγερν, στην αιτιολόγηση θα ξεκαθαρίσω γιατί αποφάσισα να πάω μόνο με την παρί σαν ένα καλό αουτσάιντερ.

Ίσως ποντάρω και την μπάγερν θα δούμε.

Πάντως σίγουρα δεν θα μπλέξω με τα φαβορί.

Συμφωνώ με αυτό που λες για ρεαλ, σίτυ και μπάγερν, στην αιτιολόγηση θα ξεκαθαρίσω γιατί αποφάσισα να πάω μόνο με την παρί σαν ένα καλό αουτσάιντερ.

Ίσως ποντάρω και την μπάγερν θα δούμε.

Πάντως σίγουρα δεν θα μπλέξω με τα φαβορί.
Από όσες ομάδες αναφέραμε θα έχει ένα μεγαλο πλεονέκτημα πως οταν θα φτασει η διοργάνωση στα νοκ άουτ ματς η Παρι θα έχει "καθαρίσει" το εγχώριο πρωτάθλημα.....

• Like
Όταν τον Αύγουστο που πόνταρα Μάντσεστερ Σίτι για πρωταθλήτρια και Νότιγχαμ να υποβιβαστεί ερχόταν κάποιος και μου έλεγε ότι στην boxing day η Νότιγχαμ θα ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία από την Σίτι, θα τον έλεγα τουλάχιστον τρολ.

Τέλος πάντων το παραμύθι εκεί στο έτιχαντ μάλλον τελειώνει, διότι αυτό που περνάει η Σίτι τώρα δεν είναι αγωνιστική κοιλιά. Είναι αφύσικο. Δεν δικαιολογείται με τίποτα στο φυσιολογικό επίπεδο.

Επίσης ήταν πολύ άστοχη η επιλογή της Νότιγχαμ για υποβιβασμό.

Έχουν μείνει κάποια δελτία ακόμα ζωντανά θα δούμε πως θα πάει.

Έχω ένα δελτίο με κατάκτηση για Ρεάλ, Παρί, Βόλο να τερματίσει στις θέσεις 5-8 και για να ανέβει λίγο η απόδοση είχα επιλέξει το "100% σίγουρο" Μάντσεστερ Σίτι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα:sleep::cautious::cry::ROFLMAO:

Ήρθε η ώρα να κάνω μια ενημέρωση και εδώ.

Όλα τα δελτία κουβαδιαστήκαν ήδη.

Κάποιες επιλογές θα βγουν αλλά δεν έχω κάποιο δελτίο μόνο με αυτές τις επιλογές.

Οι μεγάλες αστοχίες έγιναν κυρίως στην Αγγλία και αυτές ήταν που ουσιαστικά με πέταξαν εκτός παιχνιδιού.

Τέλος πάντων.

Η μόνη ανοιχτή επιλογή που έχω και κατέγραψα εδώ, είναι η Παρι σεν ζερμεν να πάρει το τσαμπιονς λιγκ, ή έστω να φτάσει μακριά όπου με ένα πιθανό cashout να βγάλω όλη την χασούρα.

Βέβαια τώρα παίζει με λίβερπουλ οπότε δυσκολεύει το πράγμα πολύ.

Δεν την έχω ξεγραμμένη απλά θα μπορούσε τουλαχιστον στους 16 να έχει έναν λίγο πιο βατό αντίπαλο.

Επίσης μετά από προτροπή του @PANATHA (ευχαριστώ) έχω ποντάρει και την Μπάγερν για κατάκτηση.

Βέβαια δεν το κατέγραψα εδώ οπότε δεν θα το θεωρήσω επιτυχία του νήματος αν γίνει.

Αν σταθώ τυχερός με μία από τις δύο, παίρνω πίσω χασούρα και κέρδος.

Αλλά γενικά τα μακροχρόνια για φέτος ήταν μία αποτυχία για μένα.

Πάμε για άλλα!

Υ.Γ. Σε κάποιο σημείο έγραψα και για την ΑΕΛ για άνοδο, η οποία φέτος δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανέβει, αλλά δεν το έπαιξα γιατί με χάλασε η απόδοση.

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA
Η μόνη ανοιχτή επιλογή που έχω και κατέγραψα εδώ, είναι η Παρι σεν ζερμεν να πάρει το τσαμπιονς λιγκ, ή έστω να φτάσει μακριά όπου με ένα πιθανό cashout να βγάλω όλη την χασούρα.

Η Παρί μας έκανε το χατίρι και σήκωσε την κούπα δίνοντας απόδοση 29.60(23.00 και με την ενίσχυση έφτασε στο 29.60) και γυρνώντας αυτήν την φετινή προσπάθεια από μεγάλη αποτυχία σε τριπλασιασμό συνολικού κεφαλαίου.

Κάνω αυτό το update για λόγους καταγραφής και όχι για λόγους κενοδοξίας.

Βάζω και screenshot χωρίς τα ποσά*(βλέπε κενοδοξία).

Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους!

Πρώτα ο ΘΕΟΣ με την νέα σεζόν θα υπάρξουν καινούργιες προσπάθειες!

Υ.Γ. Αν κάποιος σκεφτεί "ναι ρε φίλε εσύ μπορεί να έπαιξες 250 ευρώ όλα τα υπόλοιπα και αυτό το έπαιξες 1-2 ευρώ" ας μου στείλει μήνυμα να του στείλω όλο το screenshot :smk1:

Συνημμένα

• Screenshot_20250601_001749_bet365.jpg
    Screenshot_20250601_001749_bet365.jpg
    27.9 KB · Προβολές : 69
  • Like
Αντιδράσεις: zorian, BetLaden και Eric Castel
Ο καθένας ας σκέφτεται ότι θέλει. Η ουσία είναι ότι εσύ μας πρότεινες να παίξουμε κατάκτηση Παρί στο 29.60 :wrsh:
Αυτό έχει σημασία. Προσωπικά δεν παίζω μακροχρόνια αλλά μπράβο σου που το είδες, το διάλεξες και το πρότεινες σε αυτή τη σούπερ απόδοση :bravo:

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και Conscious Player
Ο καθένας ας σκέφτεται ότι θέλει. Η ουσία είναι ότι εσύ μας πρότεινες να παίξουμε κατάκτηση Παρί στο 29.60 :wrsh:
Αυτό έχει σημασία. Προσωπικά δεν παίζω μακροχρόνια αλλά μπράβο σου που το είδες, το διάλεξες και το πρότεινες σε αυτή τη σούπερ απόδοση :bravo:

Ευχαριστώ πολύ Έρικ για τα καλά σου λόγια, το εκτιμώ πολύ.

Μακάρι έστω και ένας να εμπνεύστηκε και να το έπαιξε.

Για το δικό σου θέμα που είναι τόσα χρόνια κερδισμένο ακόμα δεν ξέρω τι σχόλιο να κάνω, θα πω απλά κάνε ότι είναι καλύτερο για σένα.

Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος, καλά κάνεις και τον κλείνεις.

Το θέμα είναι να αισθανόμαστε καλά, απλά ελπίζω να μην χαθείς από το φόρουμ γενικότερα.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
  • 22:00
    • Ολλανδία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 18:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime
  • 20:30:00
    • FIBA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U20

ΕΡΤ3
  • 21:00:00