Μακροχρόνια Στοιχηματα - Νικητες πρωταθλημάτων

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος PANATHA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

PANATHA

IFC Champion 2023-2024
14 Φεβ 2019
620
724
93
Στα αγαπημενα μου στοιχηματα τετοια εποχη ειναι παρολι με πρωταθλήτριες....θα παραθεσω - πω τι λεξη εγραψα - τις αρχικες μου σκεψεις και πολυ συντομα θα γινει η τελικη επιλογη....συνηθως επιλεγω απο 10 περιπου πρωταθληματα απο τα οποια τα μισα σχεδον μπορει να επιλεξω πανω απο μια ομαδα και στο τελος κανω πολλα δελτια με ολες τους πιθανους συνδυασμους οπως παλια που παιζαμε ΠΡΟΠΟ με διπλες και τριπλες...απλα τοτε ολες οι στηλες εβγαιναν αυτοματα ενω εγω στο στοιχημα πρεπει να φτιαξω μονος μου ολα τα δελτια....

ΑΓΓΛΙΑ
Λιβερπουλ θεωρω πρωτο και μεγαλο φαβορι, Σιτι λογω αποδοσης οι επιλογες μου....Τσελσι θεωρω απιθανο ενω η Άρσεναλ καπου στα 2/3 θα ξεφουσκωσει...

ΕΛΛΑΔΑ
Ολυμπιακος (1.70) το μεγαλο φαβορι καθως εχει ξεφυγει αρκετα ενω για μενα παιζει και μεγαλο ρολο πως δεν εμπελξε με προκριματικα....λογω ομαδας θα επιλεξω και Παναθα....

ΙΣΠΑΝΙΑ
Ξεκαθαρα Ρεαλ και Μπαρτσα....την δευτερη την πιστευω περισσοτερο αλλα εφοσον και οι δυο δινουν κατω απο 2.00 απόδοση δεν αξιζει να μπουν στα δελτια μου καθως αν βαλω και τις 2 θα ειμαι χαμενος

ΤΟΥΡΚΙΑ
Γαλατα το μεγαλο φαβορι, Φενερ φυσικα μπορει και μετα το χάος

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Μπαγερν και το παιρνει απο τον πρωτο γυρο....

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Οπως παντα Άγιαξ και Αϊντχόφεν....παραδοσιακα και απο συμπαθεια πονταρω παντα τον Άγιαξ αλλα δεν υπαρχει σαφη εικόνα

ΔΑΝΙΑ
Θα πονταρω Κοπεγχάγη

ΑΥΣΤΡΙΑ
Οι αποδόσεις λένε Σάλτσμπουργκ αλλα δεν μπορεί να δίνει 5.00 η Στουρμ οταν το παίρνει 2 χρονια σερί.....

ΠΟΛΩΝΙΑ
Λέγκια Βαρσοβίας η μια επιλογή....η αλλη σκέφτομαι για Λεχ Πόζναν

ΙΤΑΛΙΑ
Θεωρώ πως θα κριθεί αναμεσα σε Ίντερ και Νάπολι

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Σπόρτινγκ και Μπενφικα..ή Βαγιαννίδης (ίσως και Φώτης) από την μια και Παυλίδης απο την αλλη.....η Πόρτο μου άρεσε πάντως στα δυο πρώτα ματς.

ΚΥΠΡΟ
Με αυτούς δεν βγάζω άκρη την τελευταια τριετία....το παίζω 1Χ και βγαίνει 2.....Πάφος το φαβορί αλλά αν έχει C.L. μπερδεύει το πράγμα και το πιο πιθανό να μην ποντάρω τίποτα

ΒΕΛΓΙΟ
Μπριζ το φαβορί για μένα....αν ποντάρω και Ουνιόν ειμαι κομπλε.....

ΕΛΒΕΤΙΑ
Φέτος βλέπω Βασιλεία....την τελευταία διετία πάντως ποντάρω Βασιλεία και το παίρνει η Γιουνγκ Μπόις...και την επόμενη χρονιά ποντάρω τα νεαρά αγόρια και το παίρνει η Βασιλεία χαχα

ΣΚΩΤΙΑ
Η Σέλτικ παίζει μόνη της....πολυ χαμηλή η απόδοση της κάθε χρόνο όλο και περισσότερο

ΤΣΕΧΙΑ
Εύκολα ή δύσκολα Σλάβια Πράγας....

Ρουμανια
Σκεφτόμουν για Στεάουα αλλά εχει ξεκινήσει ασχημα οπότε τιποτα

Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας δεν βλέπω κατι ξεκαθαρα όπως πέρσι που ποντάρα για άνοδο Λιντς, Λέστερ και Μπέρμιγαχμ....σε καποια δελτια θα ριξω κατι ετσι να εχω να ασχολουμαι...καθε ιδεα δεκτη....C.L. αντε βγαλε ακρη.....Λιβερπουλ, Παρι, Μπάγερν, Μπαρτσα, Ρεαλ με τυχαια σειρα....
Θα χαρω να διαβασω τις δικες σας επιλογες ή ιδέες....

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel
Ενδιαφέρον θέμα.
Λίγο αργότερα θα δώσω τα προγνωστικά μου, καθώς έχω αναπτύξει ένα εργαλείο που προβλέπει πρωταθλητές και υποβιβαζόμενους με μεγάλη επιτυχία.
Καλή επιτυχία.

Η μόνη σημείωση που θα κάνω είναι για τη Στεάουα. Το ίδιο και πέρυσι, είχε απόσταση απ' την κορυφή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά τελικά το πήρε. Είναι και λίγο "δημοκρατικά" τα πράγματα εκεί.

Γερμανία 3 μπορείς να παίξεις και την 1860.
Θεωρώ είναι δυνατό φαβορί, κάποια στιγμή θα ανέβει.

• 19:30
    • Αταλάντα - Κρεμονέζε

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 19:30
    • Αταλάντα - Κρεμονέζε

COSMOTE SPORT 5 HD
  • 20:45
    • Φαμαλικάο - Άβες

COSMOTE SPORT 9 HD
  • 21:30
    • Premier League

Novasports Prime