Με τι ποσό κέρδους από τζόγο θα παραιτιοσουν από την τωρινή εργασία σου και δεν θα ξαναδουλευες ποτέ ; (Προαιρετικά ανέφερε ηλικία και επάγγελμα)

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Mj1963
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα συνέχισα να δουλεύω ΑΛΛΑ αν είχα άπειρα χρήματα θα αγόραζα 20 ή 30 χρόνια και από 77 που είμαι
να γίνω 47 ή έστω 57 χρονών αλλά η κλεψύδρα φτάνει σχεδόν στο τέλος της..

• Like
Αντιδράσεις: antartis και seftelos
62 ετών συνταξιούχος......πιστεύω με 5000 τον μήνα δλδ 60.000 τον χρόνο μπορείς να <<σταματησεις>> να δουλεύεις.....αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ να μην δουλεύεις ..δεν γίνεται.....(Δεν γίνεται ευκολα)

Μια διευκρίνιση!;Το υποθετικό ερώτημα δεν αφορούσε σε Χ ποσό για να κάνει κάποιος ζωαρα . Η βάση του είναι ότι κάνω μια δουλειά (νομίζω το 99.99% εργάζεται για τα χρήματα , αν τους λέγαν δεν θα πληρώνεσαι δεν θα πήγαιναν) δυσκολη η λιγότερη δύσκολη μου τρωει 5-6 μέρες την εβδομαδα από 8-10-12 βρες ημερησίως+ τα ξυπνήματα τα άγχη τις μετακινήσεις τους κινδύνους κτλπ . Με τι Χ πόσο τα σταματάς όλα αυτά ; ( Δεν σε αποκλείει αυτό από το να συνεχίζεις να βγάζεις γτ αν το έχεις βγάλει από στοίχημα μάλλον θα είσαι καλός είτε να κάνεις κάποια επένδυση με ένα μικρό μέρος από αυτά είτε να κάνεις με την άνεση σου μια πιο εύκολη εργασία αν χρειαστεί κάποια στιγμή κτλπ) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι στιγμής!

Σε λιγες μερες 47, Ελευθερος Επαγγελματιας στο 63 μου θα εχω 41+ ετη εισφορες Δεν θα την σταματησω για κανενα ποσο.... Θα παρω οτι ειναι να παρω απο το μπουρδελο δεν χαριζω cents.:animals_nibble:

• Like
Αντιδράσεις: fairplay, zorian και Ertzan
Τι θέλει να πει ο ποιητής ;
Με τι ποσό σταθερού μηνιαίου κέρδους ; Τότε ότι κερδίζω σήμερα συν ένα ευρώ.
Με τι ποσό windfall κέρδους ; Δύο ocean liners ας πούμε.
Αλλά είναι και ο Βαρουφάκης που κλείνει τις τράπεζες.

Και ο τζόγος δουλειά είναι και θα το διαπιστώσεις αν βγάλεις λεφτά, πως δεν σου σκάνε από το πουθενά αλλά είναι ολόκληρη διεργασία, να μελετήσεις, να στηθείς σε μια καρέκλα για ώρες κτλ κτλ. Και μάλιστα επίπονη και δώστου υπομονή και ξανά υπομονή και ξανα υπομονή και ξανά υπομονή και όχι δεν θα το παίξω αυτό δεν θα βγώ από το σχήμα μου και όχι δεν θα το παίξω αυτό δεν θα ξεφύγω από την στρατηγική μου και ξανά μανά τα ίδια. Φίλε όχι απλά είναι εργασία, αλλά ψυχολογικά σε κάνει ράκος!

• Like
Αντιδράσεις: GATHS, Conscious Player και FunBet
Μια διευκρίνιση!;Το υποθετικό ερώτημα δεν αφορούσε σε Χ ποσό για να κάνει κάποιος ζωαρα . Η βάση του είναι ότι κάνω μια δουλειά (νομίζω το 99.99% εργάζεται για τα χρήματα , αν τους λέγαν δεν θα πληρώνεσαι δεν θα πήγαιναν) δυσκολη η λιγότερη δύσκολη μου τρωει 5-6 μέρες την εβδομαδα από 8-10-12 βρες ημερησίως+ τα ξυπνήματα τα άγχη τις μετακινήσεις τους κινδύνους κτλπ . Με τι Χ πόσο τα σταματάς όλα αυτά ; ( Δεν σε αποκλείει αυτό από το να συνεχίζεις να βγάζεις γτ αν το έχεις βγάλει από στοίχημα μάλλον θα είσαι καλός είτε να κάνεις κάποια επένδυση με ένα μικρό μέρος από αυτά είτε να κάνεις με την άνεση σου μια πιο εύκολη εργασία αν χρειαστεί κάποια στιγμή κτλπ) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι στιγμής!
100 φορές πιο αγχωτικό και δύσκολο από την δουλεία μου,βάζω και τους κινδύνους μέσα.Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είσαι να το κάνεις και να το πας μέχρι το τέλος,γιατί κάποια στιγμή έχει οριστικό τέλος, και είναι και πρόωρο θα έλεγα.Σχετικά με την ερώτηση σου ναι θα σταμάταγα την δουλειά με ένα ποσό τύπου 50k/χρόνο χωρίς φόρους.Είμαι 28.

Τελευταία επεξεργασία:
  • 19:30
    • Αταλάντα - Κρεμονέζε

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 19:30
    • Αταλάντα - Κρεμονέζε

COSMOTE SPORT 5 HD
  • 20:45
    • Φαμαλικάο - Άβες

COSMOTE SPORT 9 HD
  • 21:30
    • Premier League