Mε 1 μυριάκι σταμάταγα για πάντα την δουλειά.Για προσωρινή αναστολή δουλειάς και μια 60άρα χιλιάδες ευρώ είναι καλοδεχούμενη.47 χρονών Ιδ.υπάλληλος.Τι τίτλο έβαλες ρε φίλε μου βγήκαν τα μάτια.
Σημαντικό στοιχείο, δεν έχω ούτε θα έχω να πληρώνω Ενοίκιο η κάποιο δάνειο !Προσωπικά με 500κ . Οδεύοντας προς τα mid 30ς

100 φορές πιο αγχωτικό και δύσκολο από την δουλεία μου,βάζω και τους κινδύνους μέσα.Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είσαι να το κάνεις και να το πας μέχρι το τέλος,γιατί κάποια στιγμή έχει οριστικό τέλος, και είναι και πρόωρο θα έλεγα.Σχετικά με την ερώτηση σου ναι θα σταμάταγα την δουλειά με ένα ποσό τύπου 50k/χρόνο χωρίς φόρους.Είμαι 28.Μια διευκρίνιση!;Το υποθετικό ερώτημα δεν αφορούσε σε Χ ποσό για να κάνει κάποιος ζωαρα . Η βάση του είναι ότι κάνω μια δουλειά (νομίζω το 99.99% εργάζεται για τα χρήματα , αν τους λέγαν δεν θα πληρώνεσαι δεν θα πήγαιναν) δυσκολη η λιγότερη δύσκολη μου τρωει 5-6 μέρες την εβδομαδα από 8-10-12 βρες ημερησίως+ τα ξυπνήματα τα άγχη τις μετακινήσεις τους κινδύνους κτλπ . Με τι Χ πόσο τα σταματάς όλα αυτά ; ( Δεν σε αποκλείει αυτό από το να συνεχίζεις να βγάζεις γτ αν το έχεις βγάλει από στοίχημα μάλλον θα είσαι καλός είτε να κάνεις κάποια επένδυση με ένα μικρό μέρος από αυτά είτε να κάνεις με την άνεση σου μια πιο εύκολη εργασία αν χρειαστεί κάποια στιγμή κτλπ) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι στιγμής!