Μη καταβολή κερδών από Νοβιμπετ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος marioneta90
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

marioneta90

New Member
20 Σεπ 2024
2
0
1
Καλησπέρα σε όλους.Εχει λογαριασμό στην νοβι μπετ συγγενικό μου πρόσωπο και παίζει μόνο εκει(δεν έχει σε άλλη εταιρεία).Επίσης παίζει στοίχημα κανονικά, με την έννοια ότι δεν κάνει τα missions και μα ρευστοποιεί τα μπόνους.Μεσα σε δυο μήνες ενώ είχε χάσει αρκετά κατάφερε και έκανε ένα ποσό μεγάλο έπειτα από μεγάλο σερί κερδισμένων στοιχημάτων. Ενώ όταν έκανε αναλήψεις έμπαιναν μέσα στην επόμενη ώρα Μαξ,τώρα ζητάει συνεχώς χαρτιά και συνεχώς α ακυρώνει τα αιτήματα αναλήψεων χωρίς να καταβάλλει τα ποσά.Εχουν περάσει πολλές μέρες και άκρη δεν βρίσκει. Έχει κανείς παρόμοιες εμπειριες από την εν λόγω;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΚΑΡΤΑΣ) ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΣΑΤ, ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΚΑΡΤΑΣ) ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΣΑΤ, ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.
Για τι ποσό μιλάμε;

Για 250 ευρώ, έστειλα τα έγγραφα που μου ζήτησαν και την επομένη αφού ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση έγινε η κατάθεση

Δυστυχως οταν μπλεξεις με τετοια θεματα δεν εχεις πολλες επιλογες...θελει υπομονη και να στελνεις τα χαρτια που ζητανε μπας και βγαλεις ακρη....

Δεν γνωρίζω πώς ορίζεται το τέλειο. Ξέρω από λογαριασμό φίλου που έβγαλε τρελό παρολί, ο οποίος και δεν είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης και είχε γράψει λάθος κάποια στοιχεία και ήμασταν βέβαιοι ότι θα τη φάει, όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Ενημέρωσέ μας πώς την «πάτησες» εσύ για να ξέρουμε ποιες κακοτοπιές να αποφεύγουμε, καθένας έχει διαφορετική εμπειρία.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φιλε @Neszus για να μην σπαμαρουμε ατερμονα το τοπικ του ερικ καστελ ,ερχομαι εδω να συνεχισω την κουβεντα που ειναι on topic.

εγω δεν την εχω πατησει απο νοβι.τα πηρα τα λεφτα μου κι ολοι οσοι ξερω που τα εκαναν ολα σωστα τα πηραν. το ολα σωστα σημαινει ολα σωστα.

3-4 που ξερω οτι τους εφαγε τα λεφτα μου ειπαν οτι επαιζαν απο ο ιδιο κινητο/υπολογιστη/wifi πολλα accounts ή ειχαν δηλωσει κινητο αλλουνου ή ειχαν καταθεσει απο την καρτα του πατερα τους ή δεν ειχαν να στειλουν καποια απο τα χαρτια που ζητουσαν κτλ

• Like
Αντιδράσεις: Neszus
φιλε @Neszus για να μην σπαμαρουμε ατερμονα το τοπικ του ερικ καστελ ,ερχομαι εδω να συνεχισω την κουβεντα που ειναι on topic.

εγω δεν την εχω πατησει απο νοβι.τα πηρα τα λεφτα μου κι ολοι οσοι ξερω που τα εκαναν ολα σωστα τα πηραν. το ολα σωστα σημαινει ολα σωστα.

3-4 που ξερω οτι τους εφαγε τα λεφτα μου ειπαν οτι επαιζαν απο ο ιδιο κινητο/υπολογιστη/wifi πολλα accounts ή ειχαν δηλωσει κινητο αλλουνου ή ειχαν καταθεσει απο την καρτα του πατερα τους ή δεν ειχαν να στειλουν καποια απο τα χαρτια που ζητουσαν κτλ
Σωστός ο Jordan.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ζήτησα και γω ανάληψη μεγάλο ποσό από νοβι σήμερα το πρωί γιατί δε με αφήνουν ούτε πέντε ευρώ να παίξω πια .για να δούμε .

Όσο έπαιζα καζίνο όλα καλά.τωρα που έπαιξα στοίχημα και πήγε καλά για να δούμε αν θα πληρώσουν.

Έχω κάνει παλιότερα καταθέσεις με 2 ταυτοποιημενες ελληνικές κάρτες και προσφάτως με paysafe γιατί ο λογιστής είπε να κόψω τις καταθέσεις με κάρτα.

Εννοείται ότι θα στείλω οτιδήποτε και να ζητήσουν. Αλλά με αυτά που διαβάζω ένα άγχος και μάλιστα μεγάλο υπάρχει

Ζήτησαν σελφι με ταυτότητα δίπλα στο πρόσωπο μου και βεβαίωση ότι το κινητό είναι δικό μου.

Έστειλα κατευθείαν 4 σελφι και μπρος και πίσω ταυτότητα για να τελειώνουμε, γιατί μερικές δεν ήταν τελείως καθαρές, έστειλα και δύο διαφορετικές βεβαιώσεις για το κινητό. Είχα δύο διαφορετικές από διαφορετικές ημερομηνίες.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Fingers crossed

Ζήτησα και γω ανάληψη μεγάλο ποσό από νοβι σήμερα το πρωί γιατί δε με αφήνουν ούτε πέντε ευρώ να παίξω πια .για να δούμε .

Όσο έπαιζα καζίνο όλα καλά.τωρα που έπαιξα στοίχημα και πήγε καλά για να δούμε αν θα πληρώσουν.

Έχω κάνει παλιότερα καταθέσεις με 2 ταυτοποιημενες ελληνικές κάρτες και προσφάτως με paysafe γιατί ο λογιστής είπε να κόψω τις καταθέσεις με κάρτα.

Εννοείται ότι θα στείλω οτιδήποτε και να ζητήσουν. Αλλά με αυτά που διαβάζω ένα άγχος και μάλιστα μεγάλο υπάρχει
Καλησπέρα ο δικός μου νοβιμπετ λογαριασμός ειναι 10ετιας κ εχει μεσα καπου στα 30κ. Παλιά χασουρικος πλέον κερδισμένος πιστεύω 20κ-25κ.

Αναλήψεις δεν έχω κάνει. Έχω φάει λιμιτ σε κάποια ειδικά μπασκετ κ σε μικρές αγορες. Σε μεγάλες αγορες παίζω κανονικά.

Κ το ερώτημα είναι το εξης: να συνεχίσω να παίζω κ όσο φτάσει? Η να τα πάρω κ παμε γι άλλα?!
Επειδή παίζω κ ασια δε με χαλάει πολλές φορές να χάνω νοβιμπετ κ να πληρώνομαι Ασία εγγυημένα!

Καλησπέρα ο δικός μου νοβιμπετ λογαριασμός ειναι 10ετιας κ εχει μεσα καπου στα 30κ. Παλιά χασουρικος πλέον κερδισμένος πιστεύω 20κ-25κ.

Αναλήψεις δεν έχω κάνει. Έχω φάει λιμιτ σε κάποια ειδικά μπασκετ κ σε μικρές αγορες. Σε μεγάλες αγορες παίζω κανονικά.

Κ το ερώτημα είναι το εξης: να συνεχίσω να παίζω κ όσο φτάσει? Η να τα πάρω κ παμε γι άλλα?!
Επειδή παίζω κ ασια δε με χαλάει πολλές φορές να χάνω νοβιμπετ κ να πληρώνομαι Ασία εγγυημένα!
αν κανεις αναληψη εστω και δεκα ευρω απο νοβι θα φας τελειωτικο λιμιτ. ετσι λειτουργει .στην αναληψη λιμιταρει τελειωτικα τετοιους λογαριασμους. αν ειναι να στα φαει,θα στα φαει ειτε ειναι 30 ειτε 25 ειτε 50 χιλιαρικα ειτε 300 ευρω. το εχει αποδειξει. δεν εχει σημασια το νουμερο. ξερω ανθρωπους που πληρωθηκαν 10-15k αλλα τα ειχαν κανει ολα σωστα. και ξερω ανθρωπους εφαγαν πιστολι για 300 ευρω επειδη τα ειχαν κανει σκατα.

αν δεν εχεις κατι να φοβασαι και τα εχεις κανει ολα σωστα παιζε μεχρι να βγησει ο ηλιος κι οταν σε λιμιταρει τελειωτικα τραβα τα.

ΥΓ.βεβαια 30k ειναι πολλα. δεν ξερω καποιον με 30k.αντε μεχρι 15-16 χηνες ηξερα ενα γυπα που την ειχε φτασει τοσο αλλα εστειλε ολα τα χαρτια και πηρε τα λεφτα. τωρα στα 30 τι να πω... και σωστος να εισαι ισως αλλαξουν γνωμη και βρουν καμια δικαιολογια. σου ευχομαι να πληηρωθεις παντως

• Like
Αντιδράσεις: Steve El-mago

Καλά εγώ δεν είχα τόσα λεφτά.ουτε καν το ένα δέκατο.αλλα για μένα και τα 2400 είναι πολλά. Παρά πολλά.
Ευτυχώς με πλήρωσαν σήμερα το απόγευμα.ακομα δε το πιστεύω με όσα διαβάζω κατά καιρούς για τη Νόβιμπετ.

Τέλος καλό όλα καλά.

Εύχομαι να πληρωθείς και συ και όλοι.

• Like
Αντιδράσεις: Steve El-mago
  • 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β