Μια, δυο, τρεις...

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kosdpthess
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kosdpthess

IFC#3 Cup & Super Cup winner 2011-12
26 Ιολ 2010
6,092
3,777
113
Αλεξανδρούπολη
Οπως λεει ο τιτλος, γραφτηκαν τοσα για το κραξιμο την Δευτερα, αλλα μια δεν μιλαω, δυο δεν μιλαω, αλλα τωρα δεν γινετραι αλλο...

Το αρθρο απο καποιον κυριο Μπουλουκο. Μπορει να ειναι και γνωστος, εγω δεν τον ξερω.

"Ολοι γνωρίζουμε ότι εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο κράξιμο στον Σαλπιγγίδη, από κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ που πήγαν στην προπόνηση της Δευτέρας και απαίτησαν να φύγει τα καλοκαίρι από την ομάδα και να μην ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.Αυτοί λοιπόν οι φίλοι του Δικεφάλου, συμπέραναν ότι για τη βαριά ήττα στον τελικό του Κυπέλλου φταίει ο αρχηγός της ομάδας ή τέλος πάντων, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Εβγαλαν την οργή τους πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή που ουδέποτε έχει προκαλέσει, πάντοτε ήταν υπόδειγμα συμπεριφοράς κι αναγνωρίζουν την εξαιρετική προσωπικότητα του, ακόμα και οι αντίπαλοι του σε όλα τα ελληνικά γήπεδα.
Θα μου απαντήσουν εύλογα όσοι τον ξεφώνησαν, ότι δεν τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του, αλλά η ποδοσφαιρική του αξία, καθώς οι καλοί είναι για τα μοναστήρια και οι κακοί για τη μπάλα. Και στον τομέα αυτό, όμως, ο Σαλπιγγίδης είναι εξαιρετικός όπως δείχνουν τα σχεδόν 130 γκολ που έχει πετύχει με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα 13 με την Εθνική σε 73 εμφανίσεις. Κι αν οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια, όλοι ξέρουν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι και από τους ελάχιστους επιθετικούς που μαρκάρουν και γυρίζουν στην άμυνα.
Και πάλι, όμως, υπάρχει ο αντίλογος από όσους τον έκραξαν. «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει με την Εθνική ή αν πετυχαίνει εύκολα γκολ με τον Πλατανιά και τη Βέροια, τα γκολ που θα έπρεπε να βάλει στον τελικό, δεν τα έβαλε.»
Δεν τα έβαλε ο Σαλπιγγίδης, θα πω εγώ, αλλά ούτε και κανείς άλλος από τους δεκάδες παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ την εποχή Σαββίδη και δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα!
Είναι φανερό ότι «χημεία» μεταξύ των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν υπήρξε ποτέ. Ούτε δημιουργήθηκε μετά το 2010 που απαρνήθηκε τα περισσότερα χρήματα του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου και επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, παρότι ήξερε ότι και πάλι θα τ’ ακούει από την κερκίδα.
Ας μην γελιόμαστε, ο Σαλπιγγίδης δεν έγινε ποτέ σύνθημα στην Τούμπα, επειδή δεν υποτάσσεται στους κανόνες του οπαδικού γίγνεσθαι. Ποτέ δεν χάιδεψε τα αυτιά των φανατικών, ποτέ δεν πούλησε παοκοφροσύνη, ποτέ δεν επιχείρησε να εξαγοράσει ούτε ακόμα και την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Πάντοτε μιλούσε όταν έπρεπε κι έλεγε αυτά που πρέπει να πει κι όχι όσα θέλουν κάποιοι ν’ ακούσουν. Όταν έπρεπε, αναλάμβανε τις ευθύνες του – όπως έκανε και μετά τον τελικό Κυπέλλου – και δεν μετατόπιζε αλλού το φταίξιμο. Και πάντα μιλούσε με σοβαρότητα και με το θάρρος της γνώμης του.
Όλα αυτά βέβαια, για την ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2014 είναι ελαττώματα, πολύ περισσότερο όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς και με κάποιους από αυτούς να παρασύρονται εύκολα…
Τόσο εύκολα που καταλήγουν αβίαστα στο φταίξιμο του Σαλπιγγίδη αφήνοντας όλους τους άλλους, τους πραγματικούς υπεύθυνους για την ήττα στον τελικό, στο απυρόβλητο. Όπως τον Ιβάν Σαββίδη που δύο χρόνια μετά τις υποσχέσεις για τον ΠΑΟΚ, δεν έχει πετύχει ούτε το 1/10 όσων εξήγγειλε.
Και μπορεί να έχει πολλά ελαφρυντικά ο μεγαλομέτοχος, αλλά δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει πόσο λανθασμένη είναι η επιλογή που έχει κάνει, κυρίως με τους συνεργάτες τους στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Τις αποτυχημένες επιλογές για τους προπονητές και κυρίως για τους δεκάδες ποδοσφαιριστές – ξένους και Έλληνες - που ήρθαν στον Δικέφαλο του Βορρά και δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό, κάποιος τις πήρε και πρέπει να τις χρεωθεί.
Και φυσικά αυτός δεν είναι ο Σαλπιγγίδης…"

Δηλαδη εσενα περιμεναμε ρε δημοσιογραφε της Αθηνας (ή και της Θεσ/νικης να σου να...) να μας πεις τι ειναι ο Σαλπιγγιδης? Αντε ρε τραβα πιες κανα καφε να πουμε πρωι πρωι μου ανεβασες πιεση... Δωσε μας εσυ τα 600 χιλιαρικα που παιρνει το χρονο. Επισης παλιο γλυφτουλα, γιατι αυτο εισαι, ολοι τα ακουνε, εδω καιρο και η δικοικηση και ο Σαβιδης και ολοι, αλλα εσενα σε επιασε ο πονος για τον Δημητρακη. Εμετικοι ειστε ολοι σας οι του συναφιου σου... Ξαναπαρτε τον κατω εκει που περνουσε καλα να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι να μπορειτε να γλυφετε και απο κοντα...

Τα οσα εχω με εντονα γραμματα, ακομη και τωρα με κανουν να γελαω... Ο δεν προκαλεσε ποτε και ο αναλαμβανω παντα ευθυνες... Ρε τι πλακα εχετε.

• Like
Αντιδράσεις: The Scarecrow
Απάντηση: Μια, δυο, τρεις...

Ο Δημοσιογραφος μια χαρά τα λέει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο κ για εσένα. Το έχεις χάσει, όπως το έχουν χάσει κ όλοι οι ομοιδεατες σου από τότε που αναμιχθηκε ο -τουλαχιστον αστείος γραφικός κ προκλητικος- ρώσος με τα κοινά της ομάδας που υποστηριζεις. Καλά μυαλά εύχομαι

Η σκορδαλια με τον μπακαλιαρο ταιριαζει και δενει μια χαρα ενω με το χοιρινο ειναι καλυτερο το τζατζικι.

Αν λοιπον εναν επιθετικο που κανει μονο σα δευτερος και σε αυτην την εποχη αναδειχθηκε, τον χρησιμοποιεις κορυφη σε συστημα με μονο εναν επιθετικο και του ζητας πραγματα που δεν μπορει να κανει, επομενο ειναι να μην ειναι αποδοτικος. Στα παντα υπαρχει εξελιξη οπως και στο ποδοσφαιρο.

Δεν ειναι ολα ασπρο-μαυρο, υπαρχει και το γκρι. Αποψεις πιο εξελιγμενες, εις βαθος και οχι επιφανειακες. Ας ειμαστε λιγακι ευελικτοι και με ανοιχτα τα αυτια.

Αφου την εστειλε στο δοκαρι προκαλει.......
Απιστευτα προκλητικος....ειδικα αφου δεν μοιρασε 5-6 μπουνιες δεξια και αριστερα....

εχεις δικιο, δεν μοιραζει μπουνιες οπως ο δικος σας αρχηγος ο μανιατης, η οπως τα αλλα ινδαλματα σας τσορι, φουστερ κλπ

• Like
Αντιδράσεις: MAN7

Σιγα να μην θεοποιησω τον Μανιατη και τους μισθοφορους αλλα ποδοσφαιρικα ειδικα τον Τσορι τον θαυμαζω.Αλλα στο θεμα Μανιατη προκληθηκε καθαρα.Η αντιδραση του βεβαια ηταν απαραδεκτη.

Αν δεις στον δρόμο τον Γεωργιάδη η τον Παγκαλο θα τους την πεις όχι ?

Όπως έγραψα και χτες ο Σαλπιγγίδης είναι από τους αγαπημένους μου εν ενεργεία Έλληνες ποδοσφαιριστές,οπότε θα πάω με την άποψη του δημοσιογράφου

• Like
Αντιδράσεις: magon και gdouvl1984

Έχω την εντύπωση, ότι ο Σαλπιγγίδης πάντα ήταν κύριος

• Like
Αντιδράσεις: magon

Ξεκιναμε τις απαντησεις.

Πότε προκάλεσε ο Σαλπιγγίδης?

Οταν πηρε την μπαλα απο τα χερια του "δεν θυμαμαι" για να βαρεσει το πεναλτι στο πρωτο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ που επαιξε δεν προκαλεσε? Οταν αρνηθηκε να ερθει στην Τουμπα την ιδια χρονια στον δευτερο γυρω δεν προκαλεσε? Οταν δεν πανηγυριζει ποτε μπροστα στην 4 δεν προκαλει? Οταν σε δηλωσεις του ξεχωριζει τους οπαδους δεν προκαλει? Αυτα ετσι που μου ρχονται προχειρα γιατι αν θες να το επεκτεινουμε σου γραφω καμια σελιδα...

Αν δεις στον δρόμο τον Γεωργιάδη η τον Παγκαλο θα τους την πεις όχι ?

Αν ρωτας εμενα ναι θα τους την πω και το εχω κανει ηδη παλαιοτερα, σιγα να μην φοβηθω τον καθε Γεωργιαδη και τον καθε πολιτικο...

Έχω την εντύπωση, ότι ο Σαλπιγγίδης πάντα ήταν κύριος

Οταν ειχε βγει ο Αναστασιαδης και ειπε μην μαζευετε λεφτα γιατι αυτος υπεγραψε ηδη στον ΠΑΟ και ο κοντος τα αρνιοταν αυτα, τοτε ηταν κυριος? Οταν ειπε τον Μακη τον Χαβο, εγω δεξι εξτρεμ δεν παιζω, ηταν κυριος? Και εσυ αν θες να το επεκτεινουμε, να γραψουμε καμια εκθεση...

Και κατι ακομη κυριε Μανο, και εγω καλο παιδι ειμαι, απο μικρος που επαιζα μπαλα δεν κλωτσησα ποτε αντιαθλητικα αντιπαλο, μπορειτε να εισηγηθειτε να κανω ενα συμβολαιακι καμια 200-300 χιλιαδες το χρονο? 5 χρονακια τα εχω ανετα.

Σιγα να μην θεοποιησω τον Μανιατη και τους μισθοφορους αλλα ποδοσφαιρικα ειδικα τον Τσορι τον θαυμαζω.Αλλα στο θεμα Μανιατη προκληθηκε καθαρα.Η αντιδραση του βεβαια ηταν απαραδεκτη.

οπως θαυμαζεις εσυ ποδοσφαιρικα τον τσορι που ριχνει και μπουνιες καμμια φορα ετσι θαυμαζουν και οι αλλοι τον Γκαρσια. η διαφορά ποια ειναι? γιατι ενοχλεισαι αφου κι εσυ θαυμαζεις καποιον που ριχνει μπουνιες

Αν ρωτας εμενα ναι θα τους την πω και το εχω κανει ηδη παλαιοτερα, σιγα να μην φοβηθω τον καθε Γεωργιαδη και τον καθε πολιτικο...

Tον Μανο ρωτησα, αλλα επειδη ειναι εξυπνο "παιδι":twis: θα αποφυγει να απαντησει

Tον Μανο ρωτησα, αλλα επειδη ειναι εξυπνο "παιδι":twis: θα αποφυγει να απαντησει

Εσυ ασε τα σαπια, ανταποκριση δεν ειδα απο τον κυριο Μανο, εχεις κανα κονε να κανουμε συμβολαιακι σε καμια ομαδα? Καλο παιδι ειμαι. :twis:

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.

Αλλη μια χρονια τελειωσε. Ξεκινησε με στοχους και ονειρα (για τα προβατα) και κατεληξε σε ενα Βατερλο. Παλι ο προπονητης εφταιγε, παλι το κατεστημενο σε κυνηγησε, παλι οι κακοι οπαδοι ζημιωσαν την ομαδα και παει λεγοντας. Η Αρχη εγινε με την "παραιτηση" Τσιτισακοφ. Αναμενουμε πολλα ατομα να την κανουν απο την ομαδα, θεωρητικα τουλαχιστον, γιατι απο παραιτηση ουτε λογος. Ποιος αφηνει τον μηνα που τρεφει τους 11?

Στο μονο που ελπιζω ειναι να δωθει χρονος σε νεους παιχτες του χρονου και να σταματησουν οι αλογιστες καραβιες παιχτων. Φυσικα με τα τοσα παλτα που μαζεψανε σε 2 χρονια αναγκαστικα θες αρκετους παιχτες για να κανεις ομαδα. Καπου διαβασα οτι καποιοι ειναι διατεθιμενοι να σπασουν συμβολαια γιατι δεν γουσταρουν την ολη κατασταση στην ομαδα. Αυτο μου δινει μεγαλη ελπιδα στο οτι μπορει να φυγουν καποιοι παλτωλες οι οποιοι εχουν συμβολαιο όπως Λουκας, Σπυροπουλος και παει λεγοντας... Ηδη Ολισε και Νινης χαιρετησαν...

Για εμενα προσωπικα ευτυχως που δεν βγηκαμε στο τσουλου καθοτι δεν ειμαι πλεον 15 χορνων να χαιρομαι για την συμμετοχη. Η ομαδα δνε θα ειχε καμια ελπιδα να κανει το οτιδηποτε, θα επρεπε να αρχισει προετοιμασια νωρις και δεν εχιε καν προπονητη ακομη. Αρα θα ειχαμε παλι μεταγραφες οτι να ναι και μια επαναληψη του φετινου εργου... Τουλαχιστον τωρα ίσως δουμε μαι βελτιωση.

Υ.Γ.1: Πολλοι βριζουν τον Βρυζα, ενας απο αυτους ειμαι και εγω, αλλα το θεμα ειναι οτι για να φυγει πρεπει να βρεθει καποιος αλλος που θα υπογραφει χαρτια εξ ονοματος μιας εταιριας που χρωσταει μαλλια... Η μονη λυση ειναι να μπει ο Σαββιδης αλλα αυτος κοκοκο...

Υ.Γ.2: Ίσως μετά από 4 χρόνια να δω του χρονου ενα ματς της ομαδας μου και να μην ακουσω στην περιγραφη του αγωνα το ονομα Δημητρης Σαλπιγγιδης.

Νομίζω ότι τα όνειρα τελείωσαν πια για τον ΠΑΟΚ.

Η πρόσληψη Άγγελου Αναστασιάδη μόνο πισωγύρισμα είναι και προφανώς δεν είναι δυνατόν ούτε σε τίτλους να οδηγήσει ούτε σε ευτυχία και χαρά. Το να παίρνεις έναν προπονητή που πλακώθηκε με τον Σόουζα και δεν ήθελε να χρησιμοποιεί τον Ολισαντέμπε ας πούμε επειδή είναι ξένοι ουσιαστικά οδηγεί στο μονόδρομο ότι θα προσπαθήσεις με τους Έλληνες παίκτες να κάνεις τη διαφορά. Ε αυτό δεν γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί να είναι καλό για μουντιάλ και Euro, αλλά το Ελληνικό πρωτάθλημα θέλει ξένους παικταράδες.

Μια ομάδα που θα μπορέσει να δίνει πάθος στο γήπεδο, να ματώνει τη φανέλα και να βγαίνει 3η-4η κάθε χρονιά μπορώ να τη φτιάξω κι εγώ. Σκεφτείτε λοιπόν να με πάρετε εκεί πάνω, να φάω κι εγώ κανα ρούβλι μαζί με όλους τους άλλους που τρώνε.

Και αν ο κοσμος του ΠΑΟΚ έχει μάθει να βγάινει 3ος και 4ος και γουστάρει Αγγελάρα, ε δίκό σας το πρόβλημα. Μην γκρινιάζετε όμως. Η Αθήνα δεν σας φταίει για αυτά που πάτε και αγοράζετε.

Αναλογα τι εννοεις ονειρα. Δεν θεωρω οτι ο Αναστασιαδης ειναι προπονητης που δεν μπορει να παρει καποιο τιτλο με τον ΠΑΟΚ ή να τον βγαλει δευτερο κτλ. Προφανως δεν κυνηγας το πρωταθλημα οποτε τον θεωρω "καλη επιλογη"

Εγω προσωπικα δεν τον ηθελα γιατι πρωτον ηδη διχαζει κοσμο η παρουσια του και δευτερον δεν νομιζω οτι εχει να δωσει κατι στον ΠΑΟΚ. Γιατι δεν ειναι μονο οι τιτλοι, θελεις να δεις και κατι στο χορταρι.

Αλλα. Υπαρχει και ενα μεγαλο αλλα. Μετα το οτι εγινε με τον Στεφενς υπαρχει περιπτωση να παρεις παλι μεγαλο προπονητη, σαν ονομα? Εγω λεω οτι και να θες, κανεις δεν θα ρθει. Ευτυχως δωσαμε χυλοπιτα στον Σαντος, δοξα τον Θεο, την Παναγια και ολους τους Αποστολους... Οποτε απο το να παρεις τον Πορτογαλλο ή τον Ισπανο Αναστασιαδη με κανα εκατομμυριο, δωσε κατι ψιλα στον Αγγελο να σου κανει δουλεια. Γιατι δουλεια θα κανει, το αποτελεσμα ποιο θα ειναι ειναι αλλο θεμα. Εχεις να προτεινεις εστω θεωρητικα εναν προπονητη που θα μπορουσε να παρει ο ΠΑΟΚ, ξενο και καλο? Εγω δεν μπορω να σκεφτω καποιον.

Βεβαια, ηδη ξεκινησαμε με δυο αρνητικα. Πρωτον, βγηκε ο Αγγελος και στηριξε Σαλπιγγιδη, τον θελω στον ΠΑΟΚ κτλ... Δευτερον, αντι τωρα που θεωρητικα εχεις εναν προπονητη που εμπιστευεσαι θα πας σε οικονομικες λυσεις παιχτων απο το να παρεις κανα 3-4 καλους, με τα ιδια λεφτα που εδωσες στα παλτα, να πλαισιωσουν τους μικρους.

Αλλα. Υπαρχει και ενα μεγαλο αλλα. Μετα το οτι εγινε με τον Στεφενς υπαρχει περιπτωση να παρεις παλι μεγαλο προπονητη, σαν ονομα? Εγω λεω οτι και να θες, κανεις δεν θα ρθει. Ευτυχως δωσαμε χυλοπιτα στον Σαντος, δοξα τον Θεο, την Παναγια και ολους τους Αποστολους... Οποτε απο το να παρεις τον Πορτογαλλο ή τον Ισπανο Αναστασιαδη με κανα εκατομμυριο, δωσε κατι ψιλα στον Αγγελο να σου κανει δουλεια. Γιατι δουλεια θα κανει, το αποτελεσμα ποιο θα ειναι ειναι αλλο θεμα. Εχεις να προτεινεις εστω θεωρητικα εναν προπονητη που θα μπορουσε να παρει ο ΠΑΟΚ, ξενο και καλο? Εγω δεν μπορω να σκεφτω καποιον.

.
Οπως ειχαμε παρει εμεις τοτε τον αλεφαντο...

Οπως ειχαμε παρει εμεις τοτε τον αλεφαντο...

Aπολυτως καμια σχεση. Συγκρινεις την ομαδα που ειναι η πρωτθαλητρια στην χωρα της επι συναπτα ετη, με τα απειρα εκατομμυρια εσοδα απο το τσουλου, με τους παντελως διαφορετικους στοχους, με εναν ΠΑΟΚ που προσπαθει να φτιαξει ομαδα. Συν οτι ο Αναστασιαδης αποδεδειγμενα εχει δειξει μια καποια προπονητικη αξια σε αντιθεση με τον Αλεφα.

Aπολυτως καμια σχεση. Συγκρινεις την ομαδα που ειναι η πρωτθαλητρια στην χωρα της επι συναπτα ετη, με τα απειρα εκατομμυρια εσοδα απο το τσουλου, με τους παντελως διαφορετικους στοχους, με εναν ΠΑΟΚ που προσπαθει να φτιαξει ομαδα. Συν οτι ο Αναστασιαδης αποδεδειγμενα εχει δειξει μια καποια προπονητικη αξια σε αντιθεση με τον Αλεφα.

Ειναι και οι δυο ελληνες ομως και λιιιιγο γραφικοι..
:twis: :twis:
Τελος παντων περα απο την πλακα,πιστευω οτι τοτε τον αλεφαντο ο οσφπ τον πηρε για να εξοικονομησει χρηματα.οπως και τωρα εσεις πηρατε τον αγγελο,περιπου για τον ιδιο λογο...

Γιατι βρε;μια χαρα ειναι ο αλεφας.προπονηταρας!!!
Τοχει πει και ο καστιγιο...
:twis: :twis: :twis:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D...%BB%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82

Υγ:χρονια πολλα κιολας για σημερα.το θυμηθηκα!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
  • 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω