Νέες στοιχηματικές άδειες

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος filtam13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Όταν σε έχουν λιμιτ οι περισσότερες ελληνικές εταιρείες λόγω μεγάλου κέρδους(μην ξεχνάμε το στοίχημα είναι για λόγους αναψυχής(χασουρας ) , και έχεις μείνει με 2-3 αξιοπρεπείς επιλογές (ζήτω η 365) με όρια αλλά όχι μικρά, θέλεις να δοκιμάσεις μια καινούργια εταιρεία " κολοσσό" εκ Βουλγαρίας μήπως και προστεθεί μια ακόμη στην φαρέτρα.... Από την εμπειρία μου είναι ότι χειρότερο έχω δει σε στοίχηματικη, ξεπέρασε και τύπου bet rebels(με έναν περιβόητο( john νομίζω )στο τσατ της εξυπηρέτησης τοτε που ζητούσα κάποια χρήματα ανάληψης που είχαν κολλήσει βδομάδες , να μου αναφέρει "ξέρουμε και εμείς που μενετε" )
Πάντα καλοπροαίρετα το είπα να μην παρεξηγηθώ,καταλαβαίνω τι λές,αλλά απο την άλλη πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

Λοιπον ξαναγραφω μετα απο χρονια στο φορουμ για να ενημερωσω αλλα και να ζητησω συμβουλη:
Ανοιξα λογαριασμο efbet για να παρω το μπονους και λογω του καλου περιεχομενου που δειχνει να εχει για αρχη.
Α. Δεν πατησα την ενεργοποιηση προσφορας πριν την καταθεση, κατεθεσα πρωτα και η επιλογη εξαφανιστηκε λεγοντας οτι ετσι επρεπε να κανω και το μπονους δεν το πηρα ποτε! (μικρο το κακο,ισως υπαρχει και παραθυρακι επεξηγησης)
Β. Υπαρχει σοβαρο τεχνικο προβλημα και δεν αλλαζαν τα ορια καταθεσης και ωρας παραμονης στο σαιτ, με αποτελεσμα να μη μπορω να καταθεσω και οταν μετα απο δεκαδες μειλ εγινε η καταθεση, το ακαουντ μπλοκαριστηκε γιατι ξεπεραστηκε το οριο παραμονης στην ιστοσελιδα!
Εχουν περασει 6 μερες, το συστημα δεν ξεκολλαει (αλλαξε μερα,βδομαδα,μηνας μεχρι και ... εποχη) και το ακαουντ ακομα δεν κανει log in με μηνυμα οτι εχω υπερβει το χρονο παραμονης.
Στο μεταξυ στα μειλ μου ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΟΤΕ, στο τσατ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΟΤΕ και το τηλεφωνο επικοινωνιας που εμφανιζουν εχει 11 ΨΗΦΙΑ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!
Εαν δεν εχει δοθει λυση μεχρι αυριο, κανω καταγγελια στην επιτροπη. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια/συμβουλη?

Ευχαριστω
Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα επί βδομάδες και δεν απαντάει κανείς

• Sad
Αντιδράσεις: JordanRules
Το ξαναλέω... μην βιάζεστε! Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ έτοιμοι!
Φίλε betladen μακάρι να έχεις δίκιο αλλά εδώ βρωμάει απάτη.εκτος από το άκυρο ΕΝΤΕΚΑΨΗΦΙΟ τηλέφωνο επικοινωνίας (όλα τα τηλέφωνα είναι 10ψηφια),το ανύπαρκτο customer support,μόλις ανακάλυψα ότι οι άνθρωποι έχουν δηλώσει διεύθυνση γραφείων στην αθηνα τα κεντρικά γραφεία της alpha bank!την πατήσαμε όσοι βάλαμε λεφτά κοινώς

• Sad
Φίλε betladen μακάρι να έχεις δίκιο αλλά εδώ βρωμάει απάτη.εκτος από το άκυρο ΕΝΤΕΚΑΨΗΦΙΟ τηλέφωνο επικοινωνίας (όλα τα τηλέφωνα είναι 10ψηφια),το ανύπαρκτο customer support,μόλις ανακάλυψα ότι οι άνθρωποι έχουν δηλώσει διεύθυνση γραφείων στην αθηνα τα κεντρικά γραφεία της alpha bank!την πατήσαμε όσοι βάλαμε λεφτά κοινώς
Αυτό δεν λέει κάτι, πόσες και πόσες εταιρείες βρίσκονται στο ίδιο κτήριο άρα και σε ίδια διεύθυνση. Προσωπικά σχεδόν το αποκλείω να είναι απάτη, δεδομένου ότι το domain είναι κατοχυρωμένο. Συν του ποστ από την επίσημη σελίδα τους στο LinkedIn. Απλά δεν είναι καθόλου έτοιμοι όπως αναφέρει και ο betladen

• Like
Αντιδράσεις: nansas και BetLaden
Αυτό δεν λέει κάτι, πόσες και πόσες εταιρείες βρίσκονται στο ίδιο κτήριο άρα και σε ίδια διεύθυνση. Προσωπικά σχεδόν το αποκλείω να είναι απάτη, δεδομένου ότι το domain είναι κατοχυρωμένο. Συν του ποστ από την επίσημη σελίδα τους στο LinkedIn. Απλά δεν είναι καθόλου έτοιμοι όπως αναφέρει και ο betladen
Είναι δυνατόν μια στοίχημα τιμή εταιρεία να έχει έδρα μέσα στα κεντρικά γραφεία συστημικής τράπεζας;;;

Είναι δυνατόν μια στοίχημα τιμή εταιρεία να έχει έδρα μέσα στα κεντρικά γραφεία συστημικής τράπεζας;;;
Παντως έχει φάει πολύ χρήμα από ότι βλέπω ! Έκανε απόσβεση των χρόνων που είχε πληρωμένη άδεια και δεν άνοιγε! Μιλάμε για εταιρεία ανέκδοτο .

• Sad
Ωραία αν είσαι τόσο σίγουρος, μπορείς να προβείς σε καταγγελία στην ΕΕΕΠ φαντάζομαι. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, η ίδια η ΕΕΕΠ θα πρέπει να μας αποζημιώσει που επιτρέπει να λειτουργεί παράνομο website που φέρει την σήμανση της. Κι αν όχι η ΕΕΕΠ, τότε η νόμιμη efbet που πόσταρε λινκ το οποίο ισχυρίζεσαι ότι μάλλον είναι απάτη.
Αυτό είναι κάτι που εσύ ισχυρίζεσαι και στοιχείο που εσύ έχεις στα χέρια σου, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Προσωπικά επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση μέσω του official mail .com που έχουν και μου απάντησαν από το ελληνικό email, οπότε το προώθησαν. Επομενως προσωπικά δινω ελάχιστες πιθανότητες να είναι απάτη.

Ρε παιδιά κάνεις σας δεν ζει στην Αθήνα;η εταιρεία δηλώνει έδρα πανεπιστήμιου 45!δεν έχετε περάσει ποτέ από εκεί;είναι δύο βήματα από την Ομόνοια!και αν δεν έχετε περάσει,κάντε τον κόπο να το δείτε στο google maps. Όσο για το τηλέφωνο 210 54239857, τι να πω παραπάνω; κάλεστε να δούμε τι θα σας πει..

Ωραία αν είσαι τόσο σίγουρος, μπορείς να προβείς σε καταγγελία στην ΕΕΕΠ φαντάζομαι. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, η ίδια η ΕΕΕΠ θα πρέπει να μας αποζημιώσει που επιτρέπει να λειτουργεί παράνομο website που φέρει την σήμανση της. Κι αν όχι η ΕΕΕΠ, τότε η νόμιμη efbet που πόσταρε λινκ το οποίο ισχυρίζεσαι ότι μάλλον είναι απάτη.

Αυτό είναι κάτι που εσύ ισχυρίζεσαι και στοιχείο που εσύ έχεις στα χέρια σου, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Προσωπικά επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση μέσω του official mail .com που έχουν και μου απάντησαν από το ελληνικό email, οπότε το προώθησαν. Επομενως προσωπικά δινω ελάχιστες πιθανότητες να είναι απάτη.
Εμενα παντως οταν εστειλα στην εξυπηρετηση μεσω του official mail .com, μου απαντησαν οτι δεν υπαρχει πουθενα καταχωρημενο το email μου.

Αλαλουμ...
Ευτυχώς που δεν κατέθεσα αν και με έτρωγε η σουφρα μου να φαω ενα ακόμα λιμιτ μέσα στο 2024 :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Έχει μία βδομάδα που το μήνυμα που βγαίνει γράφει πελάτης κλεισμένος

Έχει μία βδομάδα που το μήνυμα που βγαίνει γράφει πελάτης κλεισμένος
Και μένα το ίδιο γράφει δεν μπορώ να συνδεθώ . Μου κλέψανε 1500 ευρώ και μου κλείσανε το λογαριασμό. Σε παράπονα στο μέιλ δεν απάντησαν ποτέ η μάλλον απάντησαν μετά από 10 μέρες και γράφαν " γεια σου (όνομα μέιλ μου) " Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών στην Ελλάδα . Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ταυτοποιήθηκα και κατέχουν προσωπικά έγγραφα μου .

• Wow
Αντιδράσεις: magon
Εμένα η Efbet μου έβαλα όρια σε μια βδομάδα και αναγκάστηκα να παίζω τσούκου τσούκου μικρά στοιχήματα για να καταφέρω να τζιράρω την κατάθεση και το bonus της προσφοράς τους. Πάντως με πλήρωσε, ζητώντας βέβαια της Παναγιάς τα μάτια από έγγραφα για ταυτοποίηση (μέχρι και βίντεο). Λειτουργεί και το online chat πλέον για να συνεννοηθείτε.

Εμένα η Efbet μου έβαλα όρια σε μια βδομάδα και αναγκάστηκα να παίζω τσούκου τσούκου μικρά στοιχήματα για να καταφέρω να τζιράρω την κατάθεση και το bonus της προσφοράς τους. Πάντως με πλήρωσε, ζητώντας βέβαια της Παναγιάς τα μάτια από έγγραφα για ταυτοποίηση (μέχρι και βίντεο). Λειτουργεί και το online chat πλέον για να συνεννοηθείτε.
τι βιντεο?
γραψε ακριβως τι ζητησε ωστε να ειναι υποψιασμενος ο κοσμος

Μετά από 2 μήνες εμφανίστηκαν άτομα στην εξυπηρέτηση πελατών και δίνουν πρόσβαση στους λογαριασμους που βγάζανε το μήνυμα κλεισμένος παίχτης
Έγινε το θαύμα

• Haha
  • 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime