Νέες στοιχηματικές άδειες

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος filtam13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εκανα εγγραφη efbet αλλα δε τολμησα να καταθεσω. με πηραν τηλεφωνο απο μονοι τους φαση promotion και μου λενε κανετε καταθεση κανονικα εως και 500ευρω μπονους. ρωτησα εισαστε αδειοδοτημενοι στην ελλαδα και ειπαν ναι κανονικα. ξερουμε αν ισχυει? τι γινεται με τη συγκεκριμενη εταρια

τι βιντεο?
γραψε ακριβως τι ζητησε ωστε να ειναι υποψιασμενος ο κοσμος
Μου ζήτησαν βίντεο που να κρατάω στο χέρι την ταυτότητα ,δίπλα στο πρόσωπο μου καθώς και να φαίνεται ανοιχτός ο λογαριασμός μου (με ορατή ημερομηνία και ώρα στην οθόνη). Αυτό το έστειλα στο mail.
Επίσης ζήτησαν να ανεβάσω στην πλατφόρμα τους φωτογραφία μου με την ταυτότητα (μπρος-πίσω) , φωτογραφία μου με την κάρτα που έκανα την κατάθεση, φωτογραφία μόνη της την κάρτα, βεβαίωση της τράπεζας ότι είναι δικός μου ο λογαριασμός που συνδέεται με την κάρτα (βεβαίωση iban δηλαδή) καθώς και φωτογραφία μου δίπλα στην οθόνη όπου είναι ανοιχτός ο ιστότοπός τους με ευδιάκριτα: όνομα χρήστη, υπόλοιπο, ημερομηνία και ώρα(το έγραψα όπως μου το γράψανε αυτό).
Επίσης είχα ανεβάσει την ταυτότητα και το αποδεικτικό διεύθυνσης πριν επιχειρήσω ανάληψη.

• Wow
Αντιδράσεις: BetLaden
Μου ζήτησαν βίντεο που να κρατάω στο χέρι την ταυτότητα ,δίπλα στο πρόσωπο μου καθώς και να φαίνεται ανοιχτός ο λογαριασμός μου (με ορατή ημερομηνία και ώρα στην οθόνη). Αυτό το έστειλα στο mail.
Επίσης ζήτησαν να ανεβάσω στην πλατφόρμα τους φωτογραφία μου με την ταυτότητα (μπρος-πίσω) , φωτογραφία μου με την κάρτα που έκανα την κατάθεση, φωτογραφία μόνη της την κάρτα, βεβαίωση της τράπεζας ότι είναι δικός μου ο λογαριασμός που συνδέεται με την κάρτα (βεβαίωση iban δηλαδή) καθώς και φωτογραφία μου δίπλα στην οθόνη όπου είναι ανοιχτός ο ιστότοπός τους με ευδιάκριτα: όνομα χρήστη, υπόλοιπο, ημερομηνία και ώρα(το έγραψα όπως μου το γράψανε αυτό).
Επίσης είχα ανεβάσει την ταυτότητα και το αποδεικτικό διεύθυνσης πριν επιχειρήσω ανάληψη.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχα εχουν ξεπερασει καθε προηγουμενο. δεν ασχολουμαι καν μαζι τους

• Like
Αντιδράσεις: zorian και BetLaden
Μάλον σας αρέσει να ξεφτιλίζεστε.Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εμμονή που έχετε με τις εταιρίες της πλάκας.Κανονικά θα έπρεπε να μην είχαν καν ανοίξει όλες αυτές οι εταιρίες αλλά από τη στιγμή που τις στηρίζετε λυπάμαι που το λέω αλλά καλά σας κάνουν.Και εαν και όποτε καταφέρετε να κερδίσετε κανένα σεβαστό ποσό να μην ξεχάσετε να μπείτε εδώ να μας γράψετε τον πόνο σας που δεν σας δίνουν τα κέρδη.

• Like
Αντιδράσεις: kerkireos, jogo και BetLaden
Μάλον σας αρέσει να ξεφτιλίζεστε.Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εμμονή που έχετε με τις εταιρίες της πλάκας.Κανονικά θα έπρεπε να μην είχαν καν ανοίξει όλες αυτές οι εταιρίες αλλά από τη στιγμή που τις στηρίζετε λυπάμαι που το λέω αλλά καλά σας κάνουν.Και εαν και όποτε καταφέρετε να κερδίσετε κανένα σεβαστό ποσό να μην ξεχάσετε να μπείτε εδώ να μας γράψετε τον πόνο σας που δεν σας δίνουν τα κέρδη.
Ναι φίλε, δεν εξηγείται αλλιώς. Το βρήκες, έχουμε εμμονή και μας αρέσει να ξεφτιλιζόμαστε. Το ότι στις σοβαρές εταιρίες που προφανώς παίζεις εσύ, κάποιους απλά δεν μας αφήνουν να παίξουμε σου πέρασε από το μυαλό ή μπα;

• Like
Αντιδράσεις: goal2
Ναι φίλε, δεν εξηγείται αλλιώς. Το βρήκες, έχουμε εμμονή και μας αρέσει να ξεφτιλιζόμαστε. Το ότι στις σοβαρές εταιρίες που προφανώς παίζεις εσύ, κάποιους απλά δεν μας αφήνουν να παίξουμε σου πέρασε από το μυαλό ή μπα;
Οπότε αφού οι σοβαρές εταιρίες δεν σε παίζουν μπάλα κατά τα λεγόμενά σου , λες ας πάω να δοκιμάσω και καμιά άλλη τυχαία και οτι κάτσει.Εσένα σου πέρασε από το μυαλό οτι μια εταιρία που σου ζητάει όλα αυτά τα γραφικά και παράλογα που μας εξιστόρησες προηγουμένως , όταν έρθει η ώρα να ζητήσεις τα κέρδη σου θα καθήσεις στον άξονα ή μπα;

• Like
Αντιδράσεις: kerkireos
Καλα λεει ρε παιδια, αν δεν μπορειτε να παιξετε στις 2 μοναδικες σοβαρες αξιοπιστες, παιξτε τουλαχιστον στον ΟΠΑΠ.Χαμηλοτερες αποδοσεις αλλα αν κερδιζετε θα παρετε τα λεφτα σας, σε αυτα τα καφενεια δεν...

Οπότε αφού οι σοβαρές εταιρίες δεν σε παίζουν μπάλα κατά τα λεγόμενά σου , λες ας πάω να δοκιμάσω και καμιά άλλη τυχαία και οτι κάτσει.Εσένα σου πέρασε από το μυαλό οτι μια εταιρία που σου ζητάει όλα αυτά τα γραφικά και παράλογα που μας εξιστόρησες προηγουμένως , όταν έρθει η ώρα να ζητήσεις τα κέρδη σου θα καθήσεις στον άξονα ή μπα;
Ναι φίλε, από την στιγμή που δεν έχω άλλη επιλογή και γενικώς βγάζω λίγα κέρδη από το στοίχημα αναγκάζομαι και παίζω και σε εταιρίες με κάποιο μεγαλύτερο ρίσκο. Και από την στιγμή που είναι αδειοδοτημένη δεν είναι κάποια τυχαία εταιρία που βρήκα ένα λινκ στο ιντερνετ και κατέθεσα χρήματα. Προφανώς πάντως και σε τέτοιες εταιρίες δεν θα άφηνα τα ποσά που είχα στο stoihiman ή στον opap. Πάντως μέχρι τώρα ευτυχώς δεν έχω χάσει χρήματα από κάποια αδειοδοτημένη εταιρία με εξαίρεση ίσως την betshop που απ ότι φαίνεται θα τα δώσουν. Και έχω κάνει ανάληψη σε όλες.

Όπως και να έχει δεν θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση. Ας παίζει ο καθένας όπου θέλει κι όπου μπορεί. Εγώ απλά κατέθεσα με ειλικρίνεια την εμπειρία μου από μια καινούργια εταιρία για να βοηθήσω άλλους χρήστες να έχουν μια εικόνα από αυτήν. Γιατί υποθέτω αυτός και είναι κατά βάση ο σκοπός του forum, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον επικοινωνώντας τις εμπειρίες μας. Και όχι να επιτιθέμαστε ο ένας στον άλλον για τις επιλογές μας, είτε σε εταιρίες είτε σε μεθόδους στοιχηματισμού.

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Ναι φίλε, από την στιγμή που δεν έχω άλλη επιλογή και γενικώς βγάζω λίγα κέρδη από το στοίχημα αναγκάζομαι και παίζω και σε εταιρίες με κάποιο μεγαλύτερο ρίσκο. Και από την στιγμή που είναι αδειοδοτημένη δεν είναι κάποια τυχαία εταιρία που βρήκα ένα λινκ στο ιντερνετ και κατέθεσα χρήματα. Προφανώς πάντως και σε τέτοιες εταιρίες δεν θα άφηνα τα ποσά που είχα στο stoihiman ή στον opap. Πάντως μέχρι τώρα ευτυχώς δεν έχω χάσει χρήματα από κάποια αδειοδοτημένη εταιρία με εξαίρεση ίσως την betshop που απ ότι φαίνεται θα τα δώσουν. Και έχω κάνει ανάληψη σε όλες.

Όπως και να έχει δεν θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση. Ας παίζει ο καθένας όπου θέλει κι όπου μπορεί. Εγώ απλά κατέθεσα με ειλικρίνεια την εμπειρία μου από μια καινούργια εταιρία για να βοηθήσω άλλους χρήστες να έχουν μια εικόνα από αυτήν. Γιατί υποθέτω αυτός και είναι κατά βάση ο σκοπός του forum, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον επικοινωνώντας τις εμπειρίες μας. Και όχι να επιτιθέμαστε ο ένας στον άλλον για τις επιλογές μας, είτε σε εταιρίες είτε σε μεθόδους στοιχηματισμού.
Εγώ ξέρω οτι όσο αβαντάρει κάποιος αυτές τις εταιρίες τόσο αυτές αποθρασύνονται.Όσο πάει κόσμος και γράφεται σε αυτούς τόσο δύναμη τους δίνει με οτι και αν αυτό συνεπάγεται.
Όπως και να έχει , δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου πω τι να κάνεις με τα χρήματά σου.Έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία.Εγώ αν κάτι δεν μου κάνει το κόβω μαχαίρι.Δεν πάω κάπου από ανάγκη.

• Like

Πολύ σωστα όλα αυτά.
Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τι να περιμένουμε ότι θα ζητήσει η εφμπετ όταν έρθει η ώρα να πληρώσει.
Αν δε μπορούμε να τα παρέχουμε,δεν κάνουμε καν εγγραφή.

Elabet χωρίς beta version, είμαι σε φάση ταυτοποίησης.update πρόβλημα στην πίστωση του αθλητικού μπόνους,δεν έχει UCL σήμερα.

Τελευταία επεξεργασία:
Επίσημα πότε θα βάλουν διαφημίσεις σε στοιχηματικές σελίδες;

Σε αντίθεση με την τραγελαφική εφμπετ εξαιρετικά πρώτα δείγματα από την Ελαμπετ. Οργανωμένη ,καλή εξυπηρέτηση ,άμεσες πληρωμές, σχετικά μεγάλα όρια και καλές αποδόσεις . Μακάρι να συνεχίσει έτσι.(Ακόμη δεν διαθέτει εφαρμογή)

• Wow
Αντιδράσεις: JordanRules
Σε αντίθεση με την τραγελαφική εφμπετ εξαιρετικά πρώτα δείγματα από την Ελαμπετ. Οργανωμένη ,καλή εξυπηρέτηση ,άμεσες πληρωμές, σχετικά μεγάλα όρια και καλές αποδόσεις . Μακάρι να συνεχίσει έτσι.(Ακόμη δεν διαθέτει εφαρμογή)
Μη με βάζεις σε πειρασμούς δαίμονα

• Like
  • Haha
Αντιδράσεις: Mj1963 και seftelos
Update: μετά από κάποιες αρκετές αναλήψεις σήμερα παρατηρώ όρια(όχι 1€ αλλά Μαξ να βγάζω κέρδος 200-300 -400 ευρώ ) επίσης μου αφαίρεσαν την προσφορά απορρόφησης φόρου τον πληρώνω εγώ

μου αφαίρεσαν την προσφορά απορρόφησης φόρου τον πληρώνω εγώ
Τον απορροφούσαν όλο το φόρο ή μόνο 2,5% όπως η κλεφτσσον πχ;
Update: μετά από κάποιες αρκετές αναλήψεις σήμερα παρατηρώ όρια(όχι 1€ αλλά Μαξ να βγάζω κέρδος 200-300 -400 ευρώ )
Είμαι υπέρ της άποψης "ανάληψη μια και καλή στο τέλος όταν φας τελειωτικό limit" αλλά με καινούρια εταιρεία που όλοι την εκραζαν, δεν ήταν να το ρισκάρεις.

Αν δω και ακούσω κι από άλλους ότι συνεχίζει να πληρώνει κανονικά, θα δοκιμάσω να μπω και να το πάω all the way,μπας και αργήσει το λιμιτ,αν και πεπρωμένο φυγειν αδύνατον

• Like
Αντιδράσεις: chri213
Εγώ έφαγα ήδη μπλόκο στην elabet και δεν μπορώ να πάρω και τα λεφτά μου, ευτυχώς είναι λίγα.

• Like
  • 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime
  • 17:30:00