Νικητής Euroleague 2017

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Bakounin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Νικητής Euroleague 2017

• Σύνολο ψηφοφόρων
    20
  • Δημοσκόπηση κλειστή .

Bakounin

New Member
8 Σεπ 2003
7,138
2,291
0
42
Τσσκά και Ρεάλ είναι τα δύο μεγάλα φαβορί δικαίως.

Από κει και πέρα εγώ ξεχωρίζω Φενέρ, ΠΑΟ και Μπασκόνια.

Την τύχη της Φενέρ θα κρίνει ο Μπένετ. Με Κάλινιτς και Άντιτς στο 4 δεν πας πουθενά. Ο Ζοτς έχει αναγκαστεί και παίζει με Βέσελι στο 4 γιατί δεν γίνεται αλλιώς με τα δυο του 4άρια νεκρά. Τον Μπένετ τον είχα δει στο προολυμπιακό του Μεξικό. Εξαιρετικός παίχτης με φοβερά προσόντα. Τα έχει όλα, σουτ inside game, παίζει με πρόσωπο και με πλάτη στο καλάθι, το πικ εν ρολ το δουλεύει, ΑΛΛΑ μένει να τον δούμε.

Το ρόστερ του ΠΑΟ πλέον, για εμένα είναι τρομερό. Θα χρειαζόταν ακόμα έναν ρολίστα για 5αρι. Αλλά από κει και πέρα, η 3άδα Καλάθης, Τζέιμς, Ρίβερς στην μέρα τους καθαρίζουν οποιονδήποτε. Ο Ρίβερς είναι παίχτης ψυχολογίας, ο Καλάθης έχει πλέον βοήθειες από τον Τζέιμς και ο Τζέιμς είναι πολύ καλός παίχτης. Έχει ποιότητα ο ΠΑΟ σε όλες τις γραμμές, αλλά έχει και σοβαρό θέμα εκτός έδρας. Πιστεύω θα παλέψει δυνατά για φάιναλ4 και δεν τον ξεγράφω για κατάκτηση.

Μπασκόνια στην μέρα της παίζει το θελκτικότερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Υπερπλούσιο ταλέντο. Καλό κόουτς. Έλειψη ευρωπαϊκής εμπειρίας και παραστάσεων σε αρκετούς παίχτες, αλλά από τη στιγμή που έχει αρχίσει να δουλεύει και στην άμυνα, για εμένα είναι το ισχυρότερο αουτσάιντερ. Πιστεύω ότι θα φτάσει φάιναλ4 και είναι ισχυρό αουτσάιντερ.

Με την Μπαρτσελόνα γελάει ο κόσμος. Είχε ατυχίες ο Μπαρτζώκας με τους τραυματισμούς, αλλά οι επιλογές του είναι τραγικές. Ειδικά η αναβολή της αλλαγής του κλόουν Ντόρσει έγινε το μπασκετικό ανέκδοτο της χρονιάς σε όλη την Ευρώπη. Ο Φαβεράνι δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά, αλλά σε σχέση με τον Ντόρσευ μιλάμε για σοβαρή ενίσχυση στην τραγική φροντ λαιν της Μπάρτσα. Πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί πολύ να μπει 8αδα.

Νταρουσάφακα σοβαρή ομάδα με καλούς ξένους. Γουαναμέικερ και Μπέρτανς στην μέρα τους σου βάζουν 30 πόντους ο καθένας. Θ παλέψει κι αυτή για φάιναλ4.

Ο Ολυμπιακός, η πιο δεμένη ομάδα στην Ευρώπη, χωρίς όμως ποιοτικό βάθος στο ρόστερ. Βασίζεται σε δυο μη σταθερούς ψηλούς Μπιρτς και Γιανγκ. Ο Μιλουτίνοφ τίμιος, αλλά με χαμηλό ταβάνι. Όσο πατάνε καλά Σπανούλης και ο τρομερός Πρίντεζης ο ΟΣΦΠ θα προχωράει.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απάντηση: Νικητής Euroleague 2017

Η Φενέρ μέσα στην Πόλη,σε τελικό με ΤΣΣΚΑ.Αλλιώς,όπως λέει και φίλος μου,θα είναι καλή ευκαιρία για τον Ομπράντοβιτς να την κοπανήσει (αν δεν του βγαίνουν τα πλάνα).Για αουτσάιντερ που μπορεί να κάνει την έκπληξη θα σου πω τη Μπασκόνια!

• Like
Αντιδράσεις: Bakounin

Μα είναι δυνατόν να κάνουμε τέτοια γκάλοπ ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε. Άκου εκεί ποιος θα πάρει την Ευρωλίγκα. Αυτό είναι fixed για το ποιος θα το πάρει :twis:

• Like

Η Φενέρ μέσα στην Πόλη,σε τελικό με ΤΣΣΚΑ.Αλλιώς,όπως λέει και φίλος μου,θα είναι καλή ευκαιρία για τον Ομπράντοβιτς να την κοπανήσει (αν δεν του βγαίνουν τα πλάνα).Για αουτσάιντερ που μπορεί να κάνει την έκπληξη θα σου πω τη Μπασκόνια!

Τι να κάνει τι να κάνει? Αν ήθελε να την κοπανήσει δεν θα υπέγραφε για άλλα 3 χρόνια τον Νοέμβριο. Αν φύγει θα φύγει μόνος αλλιώς δεν φεύγει άσε που δεν τον αφήνουμε κιόλας εμείς

Μόνο εγώ θεωρώ τους άσους του ΠΑΟ, μετριότατους; Δλδ εσείς βλέπετε σοβαρή οργάνωση παιχνιδιού; Ο Τζέιμς 9/10 κάνει drive ή pick 'n roll, ο δε Καλάθης πιο συμπαθητικός αλλά δεν έχει εγκεφαλική οξυδέρκεια και γρήγορη σκέψη και κατ εμε δεν διαβάζει πολλές φορές σωστά τα match up.

Μόνο εγώ θεωρώ τους άσους του ΠΑΟ, μετριότατους; Δλδ εσείς βλέπετε σοβαρή οργάνωση παιχνιδιού; Ο Τζέιμς 9/10 κάνει drive ή pick 'n roll, ο δε Καλάθης πιο συμπαθητικός αλλά δεν έχει εγκεφαλική οξυδέρκεια και γρήγορη σκέψη και κατ εμε δεν διαβάζει πολλές φορές σωστά τα match up.

Εμένα ο Καλάθης μ'αρέσει φέτος. Κολλάει το μυαλό του και χάνει την συγκέντρωσή του κάποιες φορές στα εκτός έδρας, αλλά γενικά είναι καλός. Τον Τζέιμς δεν τον πήραν για καθαρό οργανωτή. Παρά ταύτα, απελευθερώνει τον Καλάθη με την παρουσία του και του προσφέρει ποιοτικές ανάσες όταν κατεβαίνει στον άσσο, που πριν ήταν μαύρη τρύπα για τον ΠΑΟ, όταν έβγαινε ο Καλάθης.

Εντάξει δεκτό, εγώ όσες φορές είδα ΠΑΟ φέτος απογοητεύτηκα. Φυσικά σε όλο αυτό φταίει και η τραγική επιλογή να ξεκινήσει τη σεζόν με Άρτζι στον πάγκο...

Πάντως, σοβαρή ανάπτυξη και κυκλοφορία δεν είναι σε κανένα ματς. Επίσης, όσο και αν είναι η στιγμή, όσο και αν ήταν το αγχος, αυτό που κάνει φίλε ο Καλάθης στο κύπελλο, που σταμάτησε πριν περάσει το κέντρο και έφαγε την παγίδα που κακώς δόθηκε φάουλ ήταν όχι κακιά στιγμή, ήταν λάθος ερασιτέχνη παίχτη...

Με αυτούς τους άσους (γνώμη μου) ο ΠΑΟ δεν έχει καμία ελπίδα κόντρα σε ομάδες όπως ΤΣΣΚΑ, φενέρ, Ρεάλ, Μπασκόνια, ακόμη και με σοβαρό ΟΣΦΠ. Απλά πρέπει να περιμένει το θαύμα από κάποιον σε κάθε ματς να ξεκ$λιάζεται και να βάζει 40 πόντους στο ματς.

Επίσης, στην κακή εικόνα του ΠΑΟ, φταίει και ο πολύ μέτριος Μπουρούσης, ο οποίος μάλλον έκοψε τους χυμούς και σέρνεται.

Ο Καλάθης είναι το καλύτερο οργανωτικό και tο καλύτερο αμυντικό pg της Ευρώπης. Είναι καθαρά και μόνο οργανωτής και έχει ανάγκη να πλαισιώνεται από σουτέρ. Ο Τζέιμς θέλει να έχει την μπάλα στα χέρια για να αποδόσει, πράγμα που αναιρεί την παρουσία του Καλάθη. Δεν είναι τυχαίο που η απόδοση του Καλάθη άρχισε να πέφτει με την επιστροφή του Τζέιμς. Ο Τζέιμς ταιριάζει περισσότερο με ένα pg στυλ Μάντζαρη, παρά με τον Καλάθη. Αν και δεν είναι οργανωτής μπορεί να έρχεται από τον πάγκο για να αλλάζει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Επίσης ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από αθλητικό center, που ως τέτοιος παίζει ο Σίνγλετον, χωρίς να είναι center ο άνθρωπος. Ο Μπουρούσης έχει τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε στη Σάσκι με αποτέλεσμα ούτε αυτός να μπορεί να αποδόσει ανάλογα. Τα 10λεπτα συνύπαρξης δε με τον Φώτση που εφαρμόζει ο Πασκουάλ είναι ότι πιο τραγικό υπάρχει στην άμυνα στην ευρωλίγκα. Συνοψίζοντας ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη στο 1 και 5. Τώρα γιατί πήρε Τζεντίλε και Γκάμπριελ ο Πασκουάλ και ο Γιαννακόπουλος ξέρουν. Με τις υπάρχουσες συνθήκες πάντως και με το ερωτηματικό της επιστροφής του Γκιστ η είσοδος στην οχτάδα είναι ταβάνι.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: NASH

Το νζεντιλε τον πηρε μπας και βοηθησει στο 4, γτ με τον Φωτση γελαν και οι πετρες, με το ποσο χρονο του δινει μερικες φορες ο Πασκουαλ... Ο ανθρωπος πλεον δεν στριβει ουτε με προπελα... Επισης, δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαραει ο Φελντεϊν.

Οσο για το καλυτερο οργανωτικο pg Καλαθη, διαφωνω καθετα, οριζοντια και προς πασα κατευθυνση αλλα οκ ο καθενας εχει την αποψη του.

O Ιταλός δεν είναι τεσσάρι. Βασικά τον πήρε από σπόντα μιας και δεν θα του δώσει μία φέτος. Δεν νομίζω να κάνει κανένα λάθος και να τον πάρει το καλοκαίρι με buy out. Για τεσσάρι πήρε τον Γκάμπριελ, ο οποίος βέβαια δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει όταν γυρίσει ο Γκιστ. ο Φελντέιν, από την στιγμή που ο Παπάς δεν τραβάει και φέτος, έχει εξελιχθεί σε αναγκαίο κακό. Το καλοκαίρι θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει δρόμο μαζί με τον Νίκολς και να φέρουν ένα 3D τριάρι που να τα πιτσιλάει. Έτσι και με την προΎπόθεση ότι θα πάρουν 1, ας πούμε Ζήση και 5 ας πούμε Ντάνστον ο Παναθηναϊκός μπορεί άνετα να γίνει contender με περίπου το ίδιο μπάτζετ με φέτος και άντε λίγα ψηλά παραπάνω.
Για τον Καλάθη μιλάνε τα νούμερα μέχρι μέσα Δεκέμβρη που κουβαλούσε στην οργάνωση μόνος τον Παναθηναϊκό και ήταν κάπου στην τετράδα. Καλώς ή κακώς ούτε Μίλος ούτε Γιουλ είναι στην εκτέλεση, αλλά είναι ένας πολύ καλός οργανωτής ο οποίος αν είχε ένα μέτριο σουτ δεν θα έπαιζε καν Ευρώπη.

Τελευταία επεξεργασία:

Ναι συμφνω για ΤΖεντιλε, απλα οσες φορες τον ειδα, εχιε παρει και ρολο 4αριου, οποτε ειπα μηπως. Φελντειν και Νικολς ναι ειναι για δρομο ξεκαθαρα. Για τον Γκαμπριελς δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη, απο τη μια θα πω καλος παιχτης, χρησιμος και στην αλλη θα πω για τα σκυλια, ειναι αναλογα τα ματς. Ο Καλαθης εχει τα νουμερα δνε μπορει να διαφωνησει κανεις με αυτο, αλλα οσες φορες ειδα εχω ΠΑΟ φετος μια φορα δεν ειπα, πω τι ωραια επιθεση, ωραιο συστημα, ωραια γυρισε η μπαλα. Πραγματικ για μενα ο ΠΑΟ παιζει το πιο βαρετο μπασκετ απο οσες ομαδες εχω δει. Μπορει το χειροτερο να το παιζιε η Γαλατα πχ αλλα δεν ειδα ματς της για να ξερω, λεω απο οσα εχω δει. Ακομη και στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που ειδα στο γηπεδο, το χειροτερο ματς, τη ζωη μου βαρεθηκα.

Και σου ξαναλεω για μενα μεγαλο ρολο επαιξε η τραγικη επιλογη Αρτζι σε ολο αυτο που βλεπουμε, ειναι δυσκολο ξαφνικα να αλλαξει ολη η φιλοσοφια της ομαδας σε μερικους μηνες. Αλλά αν φτάσουμε τελικούς πρωτθαλήματος και ο ΠΑΟ είναι έτσι τότε υπάρχει σοβαρό θέμα Πασκουαλ, εκτος και αν είναι αυτό που λέμε με αυτούς που έχω αυτό μπορώ να κάνω.

εντιτ: επισης η ανυπαρξια των ασων του ΠΑΟ φανηκε στο κυπελλο που αν ο κορακας δεν εδινε το φαουλ στο φιναλε και εκλεβαν την μπαλα, τοτε θα μιλουσαμε για επικες ανατροπες κτλ κτλ και στον ΠΑΟ θα ειχαμε λαικα δικαστηρια. (Βεβαια δεν ειχαν δωσει και ενα καθαρο φαουλ στον Τζειμς για βολες στην αμεσως προηγουμενη φαση και εκει πλησιασε ο ΟΣΦΠ το ματς).

Τελευταία επεξεργασία:

Είδατε τον Ολυμπιακό,ενώ μπορούσε με νίκη να βρεθεί με τους άλλους 2 στην πρώτη θέση (και ας είναι 3ος στην ισοβαθμία),έχασε εύκολα σχετικά.Όλες οι ομάδες κοιτάζουν τη διασταύρωση στους "8".Α,επί την ευκαιρία σάς ξάφνιασε η ήττα του Ιτούδη από το Γιασικεβίτσιους;Ε συγγνώμη..,ήθελα να πω της ΤΣΣΚΑ από τη Ζαλγκίρις;

Είδατε τον Ολυμπιακό,ενώ μπορούσε με νίκη να βρεθεί με τους άλλους 2 στην πρώτη θέση (και ας είναι 3ος στην ισοβαθμία),έχασε εύκολα σχετικά.Όλες οι ομάδες κοιτάζουν τη διασταύρωση στους "8".Α,επί την ευκαιρία σάς ξάφνιασε η ήττα του Ιτούδη από το Γιασικεβίτσιους;Ε συγγνώμη..,ήθελα να πω της ΤΣΣΚΑ από τη Ζαλγκίρις;

Εννοείς ότι ο Ολυμπιακός έκατσε να χάσει επίτηδες;

Ο Ολυμπιακός έχασε στα ίσια χθες και δηλώνω 100% βέβαιος για αυτό. Μην γράφετε κούβεντος της πλάκας.

Στάλθηκε από το iQ1453 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like

Εννοείς ότι ο Ολυμπιακός έκατσε να χάσει επίτηδες;
Αυτό εννοώ και για ΟΣΦΠ και για ΤΣΣΚΑ.Διαλέγουν στον Ολυμπιακό όταν είναι μαζεμένα ματς κάποιο το οποίο δε θα "χτυπήσουν",ώστε να επικεντρώνονται στα υπόλοιπα (σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα).Το ίδιο έγινε και απέναντι στη Μπάμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός έχασε στα ίσια χθες και δηλώνω 100% βέβαιος για αυτό. Μην γράφετε κούβεντος της πλάκας.

But why?Βρες μου ένα σάιτ που να μη λέει ότι ήταν ανύπαρκτος αμυντικά,όχι που να λέει ότι ήταν κακός.

Έχεις obsessions. Θα μπορούσα να σου εξηγήσω πολύ πιο χοντρές ήττες σαν κι αυτήν του Άρη τις προάλλες από τη Φρανκφούρτη αλλά κάτι μου λέει ότι αν τσεκάρεις τον όμιλο θα το μαυρίσεις κι αυτό...

Αυτό εννοώ και για ΟΣΦΠ και για ΤΣΣΚΑ.Διαλέγουν στον Ολυμπιακό όταν είναι μαζεμένα ματς κάποιο το οποίο δε θα "χτυπήσουν",ώστε να επικεντρώνονται στα υπόλοιπα (σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα).Το ίδιο έγινε και απέναντι στη Μπάμπεργκ.

Ποια Ελλάδα; Το πρωτάθλημα της Α1 εννοείς; Υποθέτω αστειεύεσαι.

Δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν θέλει να βγει πρώτος; Γιατί, γνωρίζοντας ότι η ΤΣΣΚΑ είχε χάσει νωρίτερα, με νίκη στο Μιλάνο ήταν 1) πρώτος και καβάλα στο άλογο 2) θα έκανε το σημαντικότερο βήμα για κλείδωμα 4άδας και πλεονέκτημα έδρας.
Σημείωση: Ο Ολυμπιακός έχει να πάει ακόμα σε Βελιγράδι και Μόσχα.

Τελευταία επεξεργασία:

But why?Βρες μου ένα σάιτ που να μη λέει ότι ήταν ανύπαρκτος αμυντικά,όχι που να λέει ότι ήταν κακός.

Φίλε μου, με όλη τη καλή διάθεση που έχω, κακό στον εαυτό σου κάνεις με το να σκέφτεσαι συνέχεια σενάρια συνομωσίας (σε έχω δει και σε άλλα topics να το κάνεις). Ο Ολυμπιακός έχασε χθες στα ίσια, καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Όταν αφήνεις την πρωταθλήτρια Ιταλίας να σε τρέξει στο γήπεδο της, θα χάσεις, τόσο απλά. Όσοι δεν το έχετε καταλάβει παίζουν μεταξύ τους οι 16 από τις 30 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, το λέω για κάποιους που περίμεναν ο Ολυμπιακός να κάνει πλάκα χθες και πιστεύουν πως οι ομάδες έχουν την πολυτέλεια να διαλέγουν αντιπάλους! Τι ακούμε θεέ μου! Φιλικά στα λέω όλα αυτά, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Στο poll τώρα, καμία αξία για Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό (άκου 3.50 και 8.00, γελάει όλος ο πλανήτης). Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή κάποιων εδώ και χρόνια με την Φενέρ. Δηλαδή τι έχετε δει φέτος βρε παιδιά από την Φενέρ που την έχετε ψηφίσει και 7 άτομα και θεωρείτε ότι αξίζει να παιχτεί στο 3,50 (!!!) ?? Απλή απορία και τίποτα παραπάνω.. ξέρετε πόσο θα δίνει αν πάει σε τελικο με την ΤΣΣΚΑ? Το λιγότερο 2.40. Το λιγότερο! Το να την παίξεις στο 3.50 χωρίς καν να έχει εξασφαλισμένο πλεονέκτημα έδρας στα play-offs και χωρίς να πείθει, ισοδυναμεί με στοιχηματική αυτοκτονία.. είναι η προσωπική μου γνώμη και τίποτα παραπάνω. Αξία υπάρχει σε Ρεάλ (4.50) και ΤΣΣΚΑ (3.00), ειδικά έτσι όπως πάει το πράγμα, εννοώντας ότι αν συνεχιστεί έτσι μέχρι τέλους, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ μπορούν να διασταυρωθούν ΜΟΝΟ στον τελικό. Μην σας πω ότι τα αγοράζεις και τα 2 και απλά περιμένεις :) . Tώρα για κάποια έκπληξη, η μεγάλη έκπληξη φέτος είναι ο Ερυθρός Αστέρας, ομαδάρα με τα όλα του ενώ τον είχαμε ξεγραμμένο στην αρχή όλοι μας λίγο πολύ. Αλλά τον έχουν ψιλιαστεί οι μπουκ, στο 30,00 δεν έχει αξία. Καμία.

• Like
Αντιδράσεις: account και Bakounin

Μέσα στους 7 ο μόνος που δεν πρέπει να ρωτάς τι έχετε δει στην φετινή Φενέρ είμαι εγώ. Τους άλλους ρώτα :)

Τώρα τι δεν έχω δει στην φετινή Φενέρ. Είναι το περσινό της παιχνίδι. Ίδιο ρόστερ αλλαγές σχεδόν καθόλου και φαίνεται να έχει αλλάξει σύστημα ο Ομπράντοβιτς και δεν μ'αρέσει αυτό

• Like
Αντιδράσεις: account και Bakounin

Φίλε μου, με όλη τη καλή διάθεση που έχω, κακό στον εαυτό σου κάνεις με το να σκέφτεσαι συνέχεια σενάρια συνομωσίας (σε έχω δει και σε άλλα topics να το κάνεις). Ο Ολυμπιακός έχασε χθες στα ίσια, καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Όταν αφήνεις την πρωταθλήτρια Ιταλίας να σε τρέξει στο γήπεδο της, θα χάσεις, τόσο απλά. Όσοι δεν το έχετε καταλάβει παίζουν μεταξύ τους οι 16 από τις 30 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, το λέω για κάποιους που περίμεναν ο Ολυμπιακός να κάνει πλάκα χθες και πιστεύουν πως οι ομάδες έχουν την πολυτέλεια να διαλέγουν αντιπάλους! Τι ακούμε θεέ μου! Φιλικά στα λέω όλα αυτά, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Στο poll τώρα, καμία αξία για Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό (άκου 3.50 και 8.00, γελάει όλος ο πλανήτης). Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή κάποιων εδώ και χρόνια με την Φενέρ. Δηλαδή τι έχετε δει φέτος βρε παιδιά από την Φενέρ που την έχετε ψηφίσει και 7 άτομα και θεωρείτε ότι αξίζει να παιχτεί στο 3,50 (!!!) ?? Απλή απορία και τίποτα παραπάνω.. ξέρετε πόσο θα δίνει αν πάει σε τελικο με την ΤΣΣΚΑ? Το λιγότερο 2.40. Το λιγότερο! Το να την παίξεις στο 3.50 χωρίς καν να έχει εξασφαλισμένο πλεονέκτημα έδρας στα play-offs και χωρίς να πείθει, ισοδυναμεί με στοιχηματική αυτοκτονία.. είναι η προσωπική μου γνώμη και τίποτα παραπάνω. Αξία υπάρχει σε Ρεάλ (4.50) και ΤΣΣΚΑ (3.00), ειδικά έτσι όπως πάει το πράγμα, εννοώντας ότι αν συνεχιστεί έτσι μέχρι τέλους, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ μπορούν να διασταυρωθούν ΜΟΝΟ στον τελικό. Μην σας πω ότι τα αγοράζεις και τα 2 και απλά περιμένεις :) . Tώρα για κάποια έκπληξη, η μεγάλη έκπληξη φέτος είναι ο Ερυθρός Αστέρας, ομαδάρα με τα όλα του ενώ τον είχαμε ξεγραμμένο στην αρχή όλοι μας λίγο πολύ. Αλλά τον έχουν ψιλιαστεί οι μπουκ, στο 30,00 δεν έχει αξία. Καμία.

Αν πάνε τελικό οι δυο τους στο Σινάν Ερντέμ, με 9000+ Τούρκους μέσα οι αποδόσεις θα είναι μοιρασμένες για να μην πω ότι θα δίνεται οριακό φαβορί η Φενέρ.
Η Φενέρ έχει τρύπες στο ρόστερ της (κυρίως στον πάγκο) αλλά από κει και πέρα τα έχει όλα. Τον καλύτερο προπονητή, την καλύτερη φροντ λάιν (αν πιάσει ο Μπένετ θα μιλάμε για δυο επίπεδα διαφορά από τους υπόλοιπους σε παιχνίδι πάνω από την στεφάνη), έναν από τους καλύτερους (αν όχι τον καλύτερο) παίχτη ειδικών καταστάσεων, τον Ντατόμε. Σοβαρή οργάνωση, από δύο παίκτες με ταβάνι (Ντίξον, Σλούκα) που κάνουν την δουλειά, παρότι δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά και να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Ο Νουναλί είναι λίγος γι'αυτό το επίπεδο αλλά κι αυτός κάνει αυτά που θέλει ο Ομπράντοβιτς. Αν ο Μπένετ βγει στον Ζοτς (προφανώς και δεν είναι εύκολο) η Φενέρ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το σηκώσει μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Εγώ στο 4,5 της Ρεάλ δεν βρίσκω αξία, αλλά βάση εικόνας της Ρεάλ σίγουρα μπορεί να παιχτεί πιο εύκολα από τα 3αρια των Ρώσων.

• 13:30
    • Τζένοα - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:00
    • Μπέρμιγχαμ - Ρέξαμ

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Φόλκερκ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Πάντερμπορν - Μαγδεβούργο

Novasports 4HD