Νικητής Euroleague 2017

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Bakounin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Νικητής Euroleague 2017

• Σύνολο ψηφοφόρων
    20
  • Δημοσκόπηση κλειστή .
Απάντηση: Νικητής Euroleague 2017

Μέσα στους 7 ο μόνος που δεν πρέπει να ρωτάς τι έχετε δει στην φετινή Φενέρ είμαι εγώ. Τους άλλους ρώτα :)

Τώρα τι δεν έχω δει στην φετινή Φενέρ. Είναι το περσινό της παιχνίδι. Ίδιο ρόστερ αλλαγές σχεδόν καθόλου και φαίνεται να έχει αλλάξει σύστημα ο Ομπράντοβιτς και δεν μ'αρέσει αυτό

Για μένα όλα είναι θέμα απόδοσης.. να την έδιναν 7,00 να πω ναι, εκεί να παίξω κάτι ψιλά.Αλλά στο 3,50, από που κι ως που? Σε όσα παιχνίδια την είδα (και είναι πολλά αυτά αφού συνήθως παίζουν σε διαφρετικές ώρες από Ολυμπιακο-Παναθηναικό) δεν με έπεισε. Λείπει ξεκάθαρα ένας ηγέτης στην ομάδα, να την τραβήξει στα δύσκολα.Ναι οκ, ο Μπογκντάνοβιτς είναι αυτός, αλλά φέτος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Μάλιστα σκέφτομαι σοβαρά να ζητήσω απόδοση για το να μην είναι η Φενέρ στο final 4. Η ιστορία θα δείξει..

Για μένα όλα είναι θέμα απόδοσης.. να την έδιναν 7,00 να πω ναι, εκεί να παίξω κάτι ψιλά.Αλλά στο 3,50, από που κι ως που? Σε όσα παιχνίδια την είδα (και είναι πολλά αυτά αφού συνήθως παίζουν σε διαφρετικές ώρες από Ολυμπιακο-Παναθηναικό) δεν με έπεισε. Λείπει ξεκάθαρα ένας ηγέτης στην ομάδα, να την τραβήξει στα δύσκολα.Ναι οκ, ο Μπογκντάνοβιτς είναι αυτός, αλλά φέτος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Μάλιστα σκέφτομαι σοβαρά να ζητήσω απόδοση για το να μην είναι η Φενέρ στο final 4. Η ιστορία θα δείξει..

Για την ιστορία, η Φενέρ έχει το πιο εύκολο-βατό-ευνοϊκό (διαλέξτε λέξη) πρόγραμμα από όλους τους διεκδικητές της 4αδας με Τσσκα, Ρεαλ και Ολυμπιακό μέσα στην έδρα της και δεν έχει άλλο ματς με τον Αστέρα.

Αν πάνε τελικό οι δυο τους στο Σινάν Ερντέμ, με 9000+ Τούρκους μέσα οι αποδόσεις θα είναι μοιρασμένες για να μην πω ότι θα δίνεται οριακό φαβορί η Φενέρ.
Η Φενέρ έχει τρύπες στο ρόστερ της (κυρίως στον πάγκο) αλλά από κει και πέρα τα έχει όλα. Τον καλύτερο προπονητή, την καλύτερη φροντ λάιν (αν πιάσει ο Μπένετ θα μιλάμε για δυο επίπεδα διαφορά από τους υπόλοιπους σε παιχνίδι πάνω από την στεφάνη), έναν από τους καλύτερους (αν όχι τον καλύτερο) παίχτη ειδικών καταστάσεων, τον Ντατόμε. Σοβαρή οργάνωση, από δύο παίκτες με ταβάνι (Ντίξον, Σλούκα) που κάνουν την δουλειά, παρότι δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά και να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Ο Νουναλί είναι λίγος γι'αυτό το επίπεδο αλλά κι αυτός κάνει αυτά που θέλει ο Ομπράντοβιτς. Αν ο Μπένετ βγει στον Ζοτς (προφανώς και δεν είναι εύκολο) η Φενέρ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το σηκώσει μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Εγώ στο 4,5 της Ρεάλ δεν βρίσκω αξία, αλλά βάση εικόνας της Ρεάλ σίγουρα μπορεί να παιχτεί πιο εύκολα από τα 3αρια των Ρώσων.

Είναι μια άποψη, εντάξει δεν διαφωνούμε κάθετα απ'οτι βλέπω πάντως. Πάντως νομίζω ότι υπερεκτιμάς ελαφρώς τον Μπένετ, αλλά ίσως είμαι και λάθος. Δεν νομίζω ότι θα κάνει τη διαφορά, προσωπικά πιστεύω πως ούτε καν πλησιάζει την κλάση των Vesely και Udoh, ή ακόμα ακόμα και αντιπάλων όπως π.χ Αγιόν-Ράντολφ. Θα δείξει..

@Bakounin: Θα δεις ότι με Μπάμπεργκ θα πετάει όπως με τη Μπασκόνια.Επίσης,παίζει με τον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες και παρόλο που και με ήττα έως 24 πόντους παραμένει πρώτος,για λόγους γοήτρου μπορεί να χτυπήσει το ματς.Το ξέρω ότι έχει δύσκολα ματς ο ΟΣΦΠ στην Ευρωλίγκα,όλες οι ομάδες ανταγωνιστικές είναι.Αλλά πώς θα ήταν πρώτος ο ΟΣΦΠ με νίκη αφού έχασε από ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ;Τρίτος θα ήταν έτσι και αλλιώς,τουλάχιστον μέχρι να παίξουν μεταξύ τους,συν του ότι μεσολαβούν άλλα ματς.

@demetrio26: Σε καμία περίπτωση δε θεωρώ καφενείο την Αρμάνι.Μάλιστα,όπως και κάποιος στο φόρουμ που στοιχημάτιζε στον άσσο (δε βρίσκω το ποστ τώρα),φοβόμουν τη στραβή.Αλλά όταν πας και κοιτάς τους αντιπάλους να βάζουν τη μπάλα στο πλεκτό,δίνεις άνετα αφορμή να σου πουν ότι αδιαφόρησες.

Και για τους δύο τώρα: Είδατε ότι ο ποδοσφαιρικός ΟΣΦΠ στο Γιουρόπα είχε (θεωρητικά τουλάχιστον) καλύτερη κλήρωση από τον πρώτο στον όμιλο ΑΠΟΕΛ.Η μπασκετική ΤΣΣΚΑ είναι η πιο σταθερή ομάδα στην Ευρώπη εδώ και χρόνια,τα φάιναλ φορ τα τρώει για πρωινό.Το να αποδέχεται ο ΟΣΦΠ ότι η ΤΣΣΚΑ θα τερματίσει πρώτη,δεν είναι αδυναμία αλλά ρεαλισμός.Εκτός του ότι όλες οι ομάδες πιστέυω ότι έχουν πάρε-δώσε (όπως μου είπε ένας ταξιτζής κάποτε "τι είναι φίλε το ποδόσφαιρο;22 εκατομμυριούχοι που κλωτσάνε τη μπάλα για την πλάκα τους".Αναφερόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ κυρίως και κάτι αντίστοιχο λέω για την Ευρωλίγκα).Και ναι,δεν αποκλείω ο ΟΣΦΠ να θέλει ως 3ος να παίξει με τον 6ο Ερυθρό Αστέρα (που έχουν καλές σχέσεις τόσο οι σύλλογοι όσο και οι οπαδοί),αλλά και ο ΠΑΟ με τη Φενέρ (λόγω Ομπράντοβιτς) ή τη Μπασκόνια.

Είναι μια άποψη, εντάξει δεν διαφωνούμε κάθετα απ'οτι βλέπω πάντως. Πάντως νομίζω ότι υπερεκτιμάς ελαφρώς τον Μπένετ, αλλά ίσως είμαι και λάθος. Δεν νομίζω ότι θα κάνει τη διαφορά, προσωπικά πιστεύω πως ούτε καν πλησιάζει την κλάση των Vesely και Udoh, ή ακόμα ακόμα και αντιπάλων όπως π.χ Αγιόν-Ράντολφ. Θα δείξει..

Μπορεί να τον υπερεκτιμώ, αλλά τον αναφέρω και επιμένω γιατί εκεί είναι που πονά η Φενέρ με Καλινιτς και Άντιτς νεκρούς και τον Βέσελι να μην είναι για το 4. Aν ο Μπένετ παίξει όπως στο προολυμπιακό τουρνουά του 16 τότε θα χει good impact στην Φενέρ και θα της δώσει το κάτι παραπάνω. Το αν θα πάιξει ή θα σέρνεται όπως στο ΝΒΑ θα το δούμε. Μόνο με τον Ράντολφ μπορείς να τον συγκρίνεις και ναι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σύγκριση, ο Ράντολφ είναι σε άλλο επίπεδο.

Τελευταία επεξεργασία:

@Bakounin: Θα δεις ότι με Μπάμπεργκ θα πετάει όπως με τη Μπασκόνια.Επίσης,παίζει με τον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες και παρόλο που και με ήττα έως 24 πόντους παραμένει πρώτος,για λόγους γοήτρου μπορεί να χτυπήσει το ματς.Το ξέρω ότι έχει δύσκολα ματς ο ΟΣΦΠ στην Ευρωλίγκα,όλες οι ομάδες ανταγωνιστικές είναι.Αλλά πώς θα ήταν πρώτος ο ΟΣΦΠ με νίκη αφού έχασε από ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ;Τρίτος θα ήταν έτσι και αλλιώς,τουλάχιστον μέχρι να παίξουν μεταξύ τους,συν του ότι μεσολαβούν άλλα ματς.

Θα ήταν στην πρώτη θέση (ισόβαθμος) και δεν θα κυνηγούσε. Τώρα είναι μια νίκη πίσω και με do or die τα μεταξύ τους γιατί με ήττες (με Ρεαλ-ΤΣΣΚΑ) χάνει όλες τις ισοβαθμίες.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν "περίεργα" παιχνίδια-αποτελέσματα. Εϊναι πολύ νωρίς και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη.

Group A

Τσσκα, Ρεάλ

Μας έχουν δείξει το ταβάνι τους και τρομάζουν. Περισσότερο η Τσσκα. Πάτωμα τους το final four.

Group ειδικών συνθηκών

Φενέρ, Ολυμπιακός

Η πρώτη έχει σαφή περιθώρια βελτίωσης. Ο δεύτερος είναι σκιάχτρο για πολλούς. Η Πόλη θα δώσει φτερά και στους δύο αν φτάσει κάποιος.

Group ερωτηματικό

ΠΑΟ

Μία κατηγορία μόνος του. Πληθωρικότητα, αναρχία, φανέλα. Συνδυασμός ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο στα παιχνίδια που η μπάλα θα ζυγίζει κάτι περισσότερο από 1 κιλό, ειδικά εκτός έδρας.

Group ομάδων ενστίκτου

Ταού, Red Star

Δεν είχα εξαρχής σε εκτίμηση την πρώτη, κάτι που δεν μπορώ να πω για τον δεύτερο που μου θυμίζει όμορφες ιστορίες Παρτιζάν, Ζαλγκίρις από το παρελθόν.

Στάλθηκε από το iQ1453 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Αντιδράσεις: Bakounin

Το ξαναλέω, Τράκη τράβα πάρε άσο, αν μπορείς τέτοια περίοδο, αλλιώς ξεχάστε τα όνειρα. Αμα βγάλει και τπτ περίεργες νίκες η Μπαρτσα ή η Εφες, τον βλέπω τον ΠΑΟ να μοιράζει κόλυβα...

Group A
Φενέρ, Ολυμπιακός

Η πρώτη έχει σαφή περιθώρια βελτίωσης. Ο δεύτερος είναι σκιάχτρο για πολλούς. Η Πόλη θα δώσει φτερά και στους δύο αν φτάσει κάποιος.
Στάλθηκε από το iQ1453 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόλη+1453,χμμ,άσχημοι συνειρμοί. :emb:

• Like
Αντιδράσεις: underdog και Bakounin

E.T. phone home :twis:

Οι 8 της Ευρωλιγκα
2 ελληνικες => ΟΣΦΠ,ΠΑΟ
2 τουρκικες => Φενερ,Νταρουσαφακα ή Εφες
2 ισπανικες => Ρεαλ,Μπασκονια
+ΤΣΣΚΑ,Ερυθρος Αστερας
(Δηλαδη απο 2 των 3 χωρων,συν την πανταχου παρουσα ΤΣΣΚΑ και μια σερβικη ομαδα,που ολοι ξερουμε οτι τους βρισκεις παντου στο μπασκετ).

Θα ρισκαρω να προβλεψω τα ζευγαρια:
ΟΣΦΠ-Μπασκονια
ΠΑΟ-Ρεαλ
Φενερ-Ερυθρος
ΤΣΣΚΑ-Νταρουσαφακα ή Εφες
Ή θα παιξουν ΟΣΦΠ-Ερυθρος και Φενερ-Μπασκονια.
Με λιγα λογια,θεωρω πως στο φάιναλ φορ θα εχουμε Φενερ,ΤΣΣΚΑ,μία ελληνικη και μία ισπανικη.

[h=1]Ναβάρο: «Πιάσαμε πάτο. Ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται»[/h]http://www.sport-fm.gr/article/3261857

[h=1]Στηρίζει Μπαρτζώκα η Μπαρτσελόνα[/h]
http://www.sport-fm.gr/article/basket/stirizei-mpartzwka-i-mpartselona/3261746

Προσπαθώ να φανταστώ αν γινόντουσαν αυτά στην Ελλάδα τι θα είχε πάθει ο Μπαρτζώκας, ο οποίος επαναλαμβάνω έκανε εγκληματικές επιλογές από τι στιγμή που πήγε, και συνεχίζει τα λάθη σε κάθε παιχνίδι. Απο ένα σημείο και μετά, οι τραυματισμοί και η γκαντεμιά δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία, όταν η ομάδα παρουσιάζει σημάδια διάλυσης σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

καλυτερα να φυγει για να μην παει ο Λοτζεσκι εκει . Τελη Φλεβαρη με μεσα Μαρτη θα δουμε που θα βρισκονται οι ομαδες για προβλεψη 8αδας. Εγω πιστευω οτι ο Ερυθρος με τον Οσφπ θα δωσει τα παντα γιατι θα καιγεται στο Βελιγραδι και δεν θα ειναι ουτε φιλικο ουτε θα κατσει να χασει . Θα καιγεται για καλυτερο πλασαρισμα ειδικα αν πεφτει με τσσκα θα κανει τα παντα για να την αποφυγει ακομα και να νικησει τον οσφπ . Η Μπασκονια τωρα κανει κοιλια πιστευω και ο Ερυθρος θα κανει μια κοιλια . Το πιο κρισιμο για τον ΟΣΦΠ ειναι με Νταρουσαφακα μεσα και Φενερ εξω . Αν κερδισει αυτα τα δυο συν την Ρεαλ στο ΣΕΦ μπορει να ειναι και στην τριαδα

καλυτερα να φυγει για να μην παει ο Λοτζεσκι εκει . Τελη Φλεβαρη με μεσα Μαρτη θα δουμε που θα βρισκονται οι ομαδες για προβλεψη 8αδας. Εγω πιστευω οτι ο Ερυθρος με τον Οσφπ θα δωσει τα παντα γιατι θα καιγεται στο Βελιγραδι και δεν θα ειναι ουτε φιλικο ουτε θα κατσει να χασει . Θα καιγεται για καλυτερο πλασαρισμα ειδικα αν πεφτει με τσσκα θα κανει τα παντα για να την αποφυγει ακομα και να νικησει τον οσφπ . Η Μπασκονια τωρα κανει κοιλια πιστευω και ο Ερυθρος θα κανει μια κοιλια . Το πιο κρισιμο για τον ΟΣΦΠ ειναι με Νταρουσαφακα μεσα και Φενερ εξω . Αν κερδισει αυτα τα δυο συν την Ρεαλ στο ΣΕΦ μπορει να ειναι και στην τριαδα

Η Μπασκόνια πάντως εχθές έκανε την καλύτερή της εμφάνιση, καλύτερη κι από το διπλό μέσα στη Μαδρίτη και ίσως την καλύτερη και πιο ουσιαστική εμφάνιση ομάδας φέτος στην Ευρωλίγκα. Και η Μπάρτσα μπορεί να είναι πτώμα, αλλά σίγουρα έχει κάνει πολύ χειρότερα παιχνίδια φέτος.
Ο Λαπροβίτολα, στον λίγο χρόνο που έπαιξε (5 ασσιστ πρόλαβε να δώσει) έδειξε ότι είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες στην Μπασκόνια, ίσως και στην διοργάνωση.

Στον stoiximan πέρασε δεύτερο φαβορί πλέον για κατάκτηση η Φενέρ με 3,75. Τσσκα 3,00, Ρεάλ υποχώρησε σε τρίτο φαβορί με 4,00.

Ο περισσότερος κόσμος όπως και όλοι οι book δίνουν φαβορί ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μ. Δεν μπορώ να αποκλείσω Ολυμπιακό, Νταρουσάφακα και Μπάσκόνια.

Από τη στιγμή που αποδεικνύεται ότι οι Βάσκοι δεν έχουν σχεδόν ούτε έναν παίκτη που μπορεί να παίξει άμυνα (άντε κανας Μπάντιτζερ στην περιφέρεια και Βόιτμαν Ντιοπ στο ζωγραφιστο) δεν πάνε πουθενά. Και ο Σίτο καλός, εμένα μαρέσει, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις Ευρωλίγκα,ακόμα τουλάχιστον. Η Νταρουσάφακα είναι η προσωποποιηση της αστάθειας. Αν δεν ήταν ο Μπλατ θα χε αποκλειστεί ήδη. Η ΤΣΣΚΑ έχει θέματα στον πάγκο της, φάνηκε και σήμερα με την Ουνίξ, που όποτε έβγαιναν οι βασικοί η Ουνίξ κάλυπτε αμέσως τις διαφορές των 10 πόντων.
Ο Μπένετ δεν έχει προσαρμοστεί και νομίζω ότι είνακ πιο χοντρός από τον Σοφο πλέον. Χωρις τον Μπένετ να αρχίσει να παίζει μπάσκετ η Φενερ θα το χάσει πάλι.

28/1 τα ελεγα για την Μπασκονια . Αν πανε Φ4 τσσκα φενερ ρεαλ οσφπ. βλεπω τελικο ρεαλ-φενερ και το σηκωνει ο Γιουλ

Πιστεύω ότι η Νταρουσάφα θα φτάσει στις 16 νίκες (πληρώνει 1,87 στον στοιχημαν) γεγονός που δεν είναι σίγουρο ότι θα της δώσει θέση στην 8άδα. Το απόψινό παιχνίδι είναι καθοριστικό για τους Τούρκους. Αν κερδίσουν απόψε θεωρώ δεδομένο ότι θα προκριθούν στα νοκ άουτ. Αλλά ακόμα και με ήττα μένουν δυνατά στο παιχνίδι. Οι 4 νίκες που υπολογίζω ότι θα κάνουν δεν συμπεριλαμβάνει πιθανή νίκη τους σήμερα εννοείται.

Η Μπασκόνια έπεσε στο 20,00 για κατάκτηση. όποιος τυχερός την αγόρασε πριν το διπλό στη Φενέρ θα έχει ευκαιρίες για άνετη και καλή πληρωμή με cash out στη συνέχεια. Θεωρώ ότι η Μπασκόνια είναι (ή θα έπρεπε να είναι) η ομάδα που όλες οι ομάδες της 4αδας θα θελαν να αποφύγουν. Καλά για την Ρεαλ δεν το συζητάω. ή του ύψους ή του βάθους οι Βάσκοι, αλλά αν καταφέρουν να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους τότε δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη να βρεθούν στο φάιναλ 4 για δεύτερη σερί σεζόν, το αντίθετο μάλιστα.

Ο Αστέρας αν κερδίσει τον Ολυμπιακό είναι καβάλα στο άλογο για την 8αδα. Η Εφές με τη φόρα που έχει και έχοντας μετατρέψει την έδρα της σε απόρθητο φρούριο και νομίζω ότι είναι δύσκολο να χάσει την 8άδα, στην λογική πάντα ότι κερδίζει στην έδρα του.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, η μόνη ομάδα που διεκδικεί την 8αδα, χωρίς να βρίσκεται σε αυτή είναι η Νταρουσάφα. Όπως προείπα πιστεύω ότι θα κάνει 4 νίκες, που και με αυτές έχει ελπίδες. Αν, λέω αν, κερδίσει απόψε πιστεύω ότι περνάει και κάποιος πρέπει να μείνει εκτός. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;; Για ΠΑΟ και Αστέρα χτυπάει. Αν ο Αστέρας περάσει από Μιλάνο και μετά κερδίσει τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ, που κράτησε τον επικίνδυνο Πασκουάλ και βρίσκεται στα όρια του πανικού, θα πρέπει να αρχίσει να τρέμει. Το ματς με την Ρεαλ είναι do or die. Αν δεν το πάρει, οι πιθανότητες να αποκλειστεί θα είναι περισσότερες απ' ότι να προκριθεί, έστω και στο 49-51.

H Φενέρ είχε και ένα κέρδος από την χθεσινή ήττα, τον Μπένετ, ο οποίος όπως έχω γράψει είναι η μεταβλητή στην εξίσωση που μπορεί να οδηγήσει στον πολυπόθητο τίτλο. Για πρώτη φορά εχθές έδειξε ότι αρχίζει να προσαρμόζεται. Έδειξε μάλιστα ότι μπορεί να σταθεί και στο 5, αφού με τον όγκο του γεμίζει (κυριολεκτικά :twis: ) την ρακέτα. Ούντο και Βέσελι δεν μπορούν να απειλήσουν έξω από τη γραμμή. Φανταστείτε όμως ένα σχήμα ειδικών συνθηκών με Μπένετ και Άντιτς στην φροντ λάιν, έστω και για λίγα λεπτά, τι αναστάτωση και μπέρδεμα μπορεί να προκαλέσει στην αντίπαλο άμυνα (συμπερασματάκι: Ομπράντοβιτς είναι μεγάλος, όσα βλέπεις εσύ τώρα, οι άλλοι τα βλέπουν μεθαύριο. Ε ρε τι διάβαζα για την επιλογή του Μπένετ από τον Ζοτς και πόσο κακές επιλογές ξένων κάνει. Τα ίδια και με τον Νάναλι φυσικά. Φυσικά όσοι γράφουν τέτοια πράγματα απλά δεν καταλαβαίνουν). Το πάλαι ποτέ νο. 1 του Ντραφτ έδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, έχει αυτοπεποίθηση, καθώς με το που έπαιρνε την μπάλα στην περιφέρεια, ακόμα και να μην είχε γίνει το σωστό-επιτυχημένο σκριν μακριά από την μπάλα, έπαιρνε το τρίποντο χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Φενέρ τον χρειάζεται, χρειάζεται τον καλό Μπένετ που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, έστω και για 10-15' για να μπορέσει να σηκώσει την κούπα.

Τελευταία επεξεργασία:

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 19:00
    • Τζένοα - Σουντιρόλ

Novasports Prime
  • 20:00
    • Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ

Magenta Sport 3 League
  • 21:00
    • Άγιαξ - Βίλεμ

Novasports Start
  • 21:00
    • Αλαβές - Βαλένθια

Magenta Sport 4 League