Νικητής Euroleague 2017

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Bakounin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Νικητής Euroleague 2017

• Σύνολο ψηφοφόρων
    20
  • Δημοσκόπηση κλειστή .
Απάντηση: Νικητής Euroleague 2017

Bakounin οι τρείς σίγουροι του F4 είναι CSKA, Ρεάλ και Ολυμπιακός κατά τη γνώμη μου που θα είναι τρίτος και θα παίξει με τον έκτο δηλαδή το πιθανότερο με Ερυθρό Αστέρα. Η άλλη ομάδα νομίζω ότι θα είναι η Φενέρ που θα συμπληρώσει την τετράδα. Από τις τέσσερις αυτές ομάδες ποία νομίζεις ότι είναι η πιο σοβαρή και σταθερή;

Bakounin οι τρείς σίγουροι του F4 είναι CSKA, Ρεάλ και Ολυμπιακός κατά τη γνώμη μου που θα είναι τρίτος και θα παίξει με τον έκτο δηλαδή το πιθανότερο με Ερυθρό Αστέρα. Η άλλη ομάδα νομίζω ότι θα είναι η Φενέρ που θα συμπληρώσει την τετράδα. Από τις τέσσερις αυτές ομάδες ποία νομίζεις ότι είναι η πιο σοβαρή και σταθερή;

Για μένα οι μόνες σίγουρες για φαιναλ φορ είναι ΤΣΣΚΑ και Φενέρ. Η πιο σοβαρή και σταθερή είναι σαφώς η ΤΣΣΚΑ, δεν τίθεται θέμα. Η Φενέρ πιστεύω ότι θα το πάρει.

• Like
Αντιδράσεις: Kavajim

structure-previous.jpg

-H ΤΣΣΚΑ δεν ήθελε την Μπασκόνια, αλλά θα ζήσει και με αυτήν. Είναι το καθαρό φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ 4, αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που θα μπορούσε να την αποκλείσει (εκτός της Ρεάλ) είναι η Μπασκόνια. Δεν βλέπω σκούπα σε καμία περίπτωση.
3-2 η ΤΣΣΚΑ

-Η Ρεάλ εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Η λογική λέει ότι είναι πιθανό να το κάνει και με σκούπισμα. Η Νταρουσάφα έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και κορυφαίο κόουτς, αλλά αποδείχτηκε ότι της λείπουν αρκετά από τα "συστατικά" που χρειάζονται γι'αυτό το επίπεδο. Κατά τη γνώμη μου η χημεία και η ομοιογένεια και δευτερευόντως η έλλειψη εμπειρίας και παραστάσεων αρκετών κορυφαίων παικτών της (Ζίζιτς, Κλάιμπερν, Γουιλμπέκιν). Λόγω απόδοσης θα επέλεγα το 3-1 και όχι το πιθανότερο 3-0.

-Η Φενέρ έμπλεξε και θα αναγκαστεί να διεκδικήσει την πρόκριση σε μια από τις δυνατότερες έδρες της Ευρώπης. Ο ΠΑΟ έχει εξαιρετικά ποιοτικούς παίχτες, αλλά έχει και τρύπες στο ρόστερ του. Κυρίως στο ζωγραφιστό. Εκεί όπου βρίσκεται η μεγάλη δύναμη της Φενέρ (Ούντο, Βέσελι). Η μόνη πιθανότητα του ΠΑΟ είναι το κλείδωμα του Μπογκντάνοβιτς, να καταφέρει ο Πάσκουάλ να τον βγάλει από τη σειρά. Χωρίς Μπογκντάνοβιτς η Φενέρ δεν μπορεί να προχωρήσει. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι θα δούμε τρομερή τακτική από τους δύο πάγκους. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πράγματα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε και να φανταστούμε. Γι' αυτό περιμένω με ανυπομονησία αυτή τη σειρά. Ο τραγικός εκτός έδρας ΠΑΟ θεωρώ ότι δεν έχει σοβαρές ελπίδες στην Πόλη, ως εκ τούτου η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα. Θεωρώ ότι η Φενέρ θα παιχτεί στα ίσια από την διαιτησία και αν χρειαστεί μπορεί να πάρει και κανά σφύριγμα. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για τους Τούρκους, αλλά έχουν όλες τις δυνατότητες για να προκριθούν.
3-1 η Φενέρ.

-Δεν είναι καλός αντίπαλος για τον Ολυμπακό η Εφές. Αποδείχτηκε και στην κανονική περίοδο ότι μπορούσε να κουλαντρίσει ευκολότερα ομάδες όπως η Μπασκόνια, παρά η Εφές. Τα τρομερά αθλητικά προσόντα των παιχτών της Εφές θα δημιουργήσουν στον Ολυμπιακό μεγάλο πρόβλημα μέσα στη ρακέτα. Ο Γιάνγκ δεν είναι γι' αυτό το επίπεδο και ο Μπιρτς μόνος του δύσκολα να τα βάλει με τα τέρατα της Εφές. Η ομοιογένεια του Ολυμπιακούς και η χημεία των παιχτών του είναι το τεράστιο πλεονέκτημά του και αυτό που τον καθιστά φαβορί. Η ομάδα του Περάσοβιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μακράν στην καλύτερη φάση της στη σεζόν και πιστεύω ότι θα δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι η Εφές θα πάρει και τα δύο ματς στην έδρα της.
Το θεωρώ αμφίρροπο ζευγάρι και δεν θα κάνω πρόβλεψη σκορ. Μόνο ότι έχει καλές πιθανότητες να πάει σε 5ο ματς.

- Είναι κρίμα που η Μπασκόνια δεν έπσασε την έδρα. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς και το έχασε μέσα από τα χέρια. Στο δεύτερο πήγε να το κλέψει, αλλά ο μέγας Τεόντοσιτς και οι διαιτητές δεν την άφησαν. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σίτο Σάντσεθ, πήρε το ρίσκο με τα 3 πλέυμέικερ (ο Μπιμπουά είναι καθαρότατο πλέυμέικερ, παρότι έχει βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στο 2) και γύρισε ένα χαμένο ματς από τους 12 πόντους. Τεράστιο ρισπέκτ.

-Δυστυχώς ακόμα και δημοσιογράφοι νόμιζαν ότι ο Σίνγκλετον, που στην Γουάσινγκτον έπαιζε στο 3, θα μπορούσε να σταθεί απέναντι σε κανονικούς ψηλούς (σοβαρά 5αρια, όχι αστείους ψευτοψηλούς και 5άρια τσέπης) μέσα στο ζωγραφιστό. Αστεία πράγματα. Να μου πεις εντάξει που είναι τα τρίποντα του; Με την άμυνα της Φενέρ δεν υπήρχε αδύναμη πλευρά, δεν υπήρχε έξτρα πάσα, δεν υπήρχε τρίποντο του Σίνγκλετον.
Ο ΠΑΟ μια χαρά παίκτες έχει, κορυφαίου επιπέδου. Ομάδα δεν έχει. Καλά για προπονητή δεν χρειάζεται να πούμε, αρκεί να βάζουμε το βίντεο να παίζει όταν ζητάει τάιμ άουτ 5 δευτερόλεπτα μετά την επαναφορά και ωρύεται στην γραμματεία που δεν του το δωσε ενώ παιζόταν 5 δευτερόλεπτα το ματς. Το ότι ο Καλάθης παίζει 1-2 φορές το χρόνο μπάσκετ τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Για το ότι εξαρτάτει το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟ από το αν θα βάλει 4 τρίποντα ο διαχρονικά ασταθής Ρίβερς, δεν φταεί ο Ρίβερς, ούτε σημαίνει ότι είναι κακός παίκτης ο Ρίβερς. Και μένα μ'αρέσουν πολύ τα τρίποντα, αλλά αυτό το πράγμα με τον ΠΑΟ του Πασκουάλ που υπάρχει μόνο για να σουτάρει τρίποντα καταντάει αηδία. Το γεγονός ότι η μόνη λύση που μπορεί να φανταστεί ο συγκλονιστικά άσχετος Πασκουάλ για να αντιμετωπίσει το ινσάιντ γκειμ της Φενέρ είναι να βάλει μαζί Μπουρούση-Σίνγκλετον (ενώ δεν του βγαίνει όλη τη σεζόν) είναι το τέλος της κουβέντας. Κοινώς δεν υπάρχει σωτηρία. Παρακαλάω να κλείσει τα μάτια ο θεός, να βάλει 8 τρίποντα ο Ρίβερς, να πάθει κόψιμο ο Πασκουαλ και να μην κάτσει στον πάγκο, μπας και κάνει νίκη ο ΠΑΟ και πιάσω το 3-1 της Φενέρ.

-Όποιος θέλει να καταλάβει γιατί έχασε ο Ολυμπιακός από την ΚΑΚΗ και εχθές Εφές δεν έχει παρά να δει τις τελευταίες επιθέσεις των Τούρκων όπου στοχεύουν τον Σπανούλη, τουλάχιστον στις 3 από τις 4 τελευταίες. Ψιλά γράμματα για τους Έλληνες δημοσιογράφους, ας μείνουμε στο "Σπανούλης και Πρίντεζης έκαναν παπάδες", αλλά δεν ήταν καλά τα άστρα, φυσούσε ανάποδα ο αέρας κλπ.
Κέρδισε το πρώτο ματς ο Σφαιρόπουλος,κέρδισε το δεύτερο ματς ο Περάσοβιτς και μπράβο και στους δύο.
Η Εφές δείχνει σε μεγάλη κάμψη, μετά τις τρομερές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου. Στην κατάσταση που είναι ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες να σπάσει την έδρα και να πάει τη σειρά σε 5ο ματς, όπως είχα προβλέψει εδώ. Ο Μιλουτίνοφ δεν μπορεί να πάρει μόνος του τη σειρά. Εχθές βοήθησε ο Μπιρτς, αλλά ο Ολυμπιακός θα έχει τεράστιο πρόβλημα στο ζωγραφιστό αν ξυπνήσουν οι ψηλοί της Εφές. Ο Κιρκ εχθές ήταν πολύ καλός. Ο Ντάνστον έκανε πάρτι μόνο όταν έλειπε ο Μιλουτίνοφ ή όταν ήταν κουρασμένος ή όταν υπήρχε στο γήπεδο ο αξιοθρήνητος Γιανγκ. Σε κάθε περίπτωση, δεν γίνεται να περιμένεις από τον 3ο σου ψηλό, όταν ξεκίνησε η σεζόν, να σου καλύψει όλες τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τρύπες στο ρόστερ σου και να σου παίρνει τα ματς. Ας πρόσεχες και ας έδινες κανα φράγκο να πάρεις κανά παίχτη της προκοπής.
Η Εφές πλέον είναι το φαβορί, αλλά εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ήταν και είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι, με δύο ισοδύναμες ομάδες, που πολλά εξαρτώνται από το σε τι μέρα θα βρεθούν οι παίχτες τους, όχι 1-2, αλλά παραπάνω.

- Η Νταρουσάφα έχει καλύτερο προπονητή, βασικά ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!. Έχει και παικταράδες. Όταν δίνεις λεφτά με το τσουβάλι θα πάρεις παιχταράδες, όχι Γουέιτερς κλπ. Θα πάρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω, Γουάναμέικερ, Ζίζιτς, Άντερσον, Κλάιμπερν (τι μάτι έχει ο Πλατ ρε φούστη μου. Προσωπική επιλογή Πλατ ο Κλάιμπερν) και στον πάγκο θα έχει παιχταράδες όπως ο Μπέρτανς, ο Σλότερ κλπ Αποδείχτηκε τρομερα ισορροπημένο το ρόστερ της. Δεν με είχε πείσει σε κανένα σημείο όμως της σεζόν ότι θα μπορέσει να κοντράρει ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ρεαλ. Τα κατάφερε και μπράβο της. ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την Ρεαλ και στα δύο ματς. Έπρεπε να προηγείται 2-0 και να έχει τελειώσει τη σειρά. Η Ρεαλ όμως έχει παικταράδες, είναι ομαδάρα και εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει. 50-50 είναι για μένα πλέον η σειρά.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: loxagos mark και betador

Αν με αυτό το ρόστερ είχε τον Μπλατ ο Παναθηναικός που πιστεύεις οτι μπορεί να έφτανε?

Αν με αυτό το ρόστερ είχε τον Μπλατ ο Παναθηναικός που πιστεύεις οτι μπορεί να έφτανε?

Δεν ξέρω.
Θα έπαιζε όμως σίγουρα καλύτερα και θα ήταν ανταγωνιστικός, αυτό το ξέρω.

- Το σπρώξιμο που είχε φέτος η ΤΣΣΚΑ είναι πρωτοφανές, σε διάρκεια τουλάχιστον, για την Ευρωλίγκα. Δεν άξιζε να τερματίσει 2η, 3η και με το ζόρι θα ήταν με διαιτησία στα ίσια, ούτε φυσικά να σκουπίσει τη Μπασκόνια. Τα 2 ματς τα πήραν μόνοι τους οι διαιτητές και το 3ο (το 1ο στη Μόσχα) το έκριναν σε σημαντικό βαθμό. Αυτό προφανώς θα πρέπει να τρομοκρατεί την Φενέρ.

-Ομαδάρα η ΤΣΣΚΑ, αλλά η Φενέρ είναι καλύτερη ομάδα. Καλός ο Όγκουστιν, καλός και ο Χάινς, αλλά όταν οι άλλοι έχουν Ούντο και Βέσελι γελάει ο κόσμος, πρέπει να βαφτούν κίτρινα τα ζωγραφιστά του Σινάν Ερντέμ. Αν, λέω αν, ο Φρίλαντ έπαιζα και ήταν ο Φρίλαντ προ τραυματισμού, η ΤΣΣΚΑ θα ήταν άλλη, η ιστορία θα ήταν άλλη.

-Η ομάδα που πρέπει να τρέμει και νομίζω ότι τρέμει είναι η Εφές. Την ξεφτίλισε στο κύπελλο, είναι η πιο αθλητική ομάδα της διοργάνωσης, είναι η μόνη ομάδα με ψηλούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν τα τέρατα της Φενέρ και φυσικά είναι Τουρκική ομάδα. όλοι ξέρουμε ότι στους εμφυλίους τα αγωνιστικά δεδομένα πολλές φορές μπορούν να ανατραπούν.

-Το φερέφωνο του τοξικοεξαρτημένου, η Πράσινη, κάνει χειρότερη την κατάσταση στον ΠΑΟ, που ουσιαστικά οδεύει στην διάλυση. Δηλαδή μας λέει ότι κάποιοι παίχτες του ΠΑΟ έκαναν πειθαρχικά παραπτώματα και γι'αυτό τιμωρήθηκε όλη η ομάδα;; Τα λένε σοβαρά και δημοσίως αυτά (για να στηρίξουν τον εργοδότη τους) και δεν αντιδρά κανείς στην ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟ. Αν κάποιοι κάναν πειθαρχικά παραπτώματα να τιμωρηθούν αυτοί. Τι σχέση έχουν οι υπόλοιποι που δεν έκαναν. Γελάει ο κόσμος, γελάν τα ντουβάρια και πλέον φαίνεται ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια του ΠΑΟ την έχει ο άσχετος από μπάσκετ κόσμος του, που ανέχεται τόσο καιρό αυτή την κατάσταση, και του φταίει ο Καλάθης, ο Τζέιμς και οι επιλογές του Πεδουλάκη.

-Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι το ρόστερ του ΠΑΟ είναι εξαιρετικό, κλάσεις ανώτερο ας πούμε από του ΟΣΦΠ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό στο μπάσκετ. Επειδή αναφέρθηκα στον ΟΣΦΠ, ο ΟΣΦΠ έχει σοβαρή διοίκηση, που μπορεί πλέον να μην βάζει λεφτά στην ομάδα (ενώ ο Τράκης βάζει και πάρα πολλά μάλιστα) αλλά ξέρει μπάσκετ, είναι διοίκηση σοβαρή. Εχεί καλό προπονητή που ο ΠΑΟ δεν έχει. Έχει υπομονή, δεμένη ομάδα με τρομερή χημεία, που ο ΠΑΟ δεν έχει. Και πάμε στο σημείο κλειδί που κατά τη γνώμη μου διαφοροποιεί τις δύο ομάδες, και μετατρέπει τον ΠΑΟ σε ομάδα της πλάκας (μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκα τώρα) , ενώ τον ΟΣΦΠ σε άκρως ανταγωνιστική ομάδα: Τα κριτήρια επιλογής των παιχτών για την κατάρτιση του ρόστερ. Ο ΟΣΦΠ παίρνει παίχτες όχι μόνο με αγωνιστικό κριτήριο, αλλά με κριτήριο την συμπεριφορά (κοιτάνε πχ αν έχει οικογένεια και πολλά άλλα για την προσωπική του ζωή και την ψυχοσύνθεσή του) και το πόσο θα ταιριάξει στο αγψνιστικό πλάνο που υπάρχει ήδη. Δεν παίρνει παίχτες ο ΟΣΦΠ για να ταιριάξει η ομάδα πάνω τους, παίρνει παίχτες για να κάνουν την δουλειά στο υπάρχον σχέδιο. Ο ΠΑΟ στην εντελώς αντίθετη καταστροφική άκρη, πήρε παίχτες αποκλειστικά με κριτήριο την ικανότητα και την αξία τους. Θα μπορούσε να φέρει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίξει στην ομάδα γιατί είναι παικταράς....Πήρε τους καλύτερους παίχτες πέρσι στην ΕΥρωλίγκα (μετά τον Ντε Κολό και τον Ντιλέινι που δεν μπορούσε να τους πάρει) τον Τζειμς και τον Σίνγκλετον. Πήρε τον Μπουρούση που ήταν το καλύτερο πεντάρι πέρσι στην Ευρώπη με διαφορά. Ταιριάζαν αυτοί στον ΠΑΟ. πέραν του Σίγκλετον που θέλει όμως κουβέντα αν ταίριαζε και υπό ποιες προυποθέσεις, οι άλλοι δύο φυσικά και δεν ταιριαζαν. Τους πήρε όμως γιατί ήταν παιχταράδες και θα προσάρμοζε πάνω τους το παιχνίδι της ομάδας. Ερασιτεχνικά πράγματα που δεν ταιριάζουν σε μια ομάδα με την ιστορία του ΠΑΟ. Έχω πολλά να πω ακόμα, αλλά νομίζω άρχισα να κουράζω.
Εν κατακλείδι, πείθομαι ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια του ΠΑΟ την έχει ο κόσμος του. Ο Τράκης βάζει τα ωραία του λεφτά, χωρίς να τα παίρνει πίσω, είναι συγκλονιστικά άσχετος από μπάσκετ. Ο κόσμος του ΠΑΟ ανέχεται αυτό τον συνδιασμό, που σε πολλούς αρέσει πάρα πολύ, οπότε αυτή την κατάσταση θα βιώνει από την ομάδα του.

Αν ξανανοίξουν κάποια στιγμή αποδόσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΟΣΦΠ και είναι πάνω από 1,45 προφανώς αξίζουν τεράστιο ποντάρισμα.

• Like
Αντιδράσεις: loxagos mark και john13

23111111.jpg

Η Φενέρ απέφυγε τελικά τον αντίπαλο που πιστεύω ότι φοβόταν περισσότερο. Που δεν της ταιριάζει καθόλου αγωνιστικά και που την πάτησε κάτω στον τελικό κυπέλλου στην Τουρκία.
Για στοιχηματικούς λόγους όπως έχω εξηγήσει θέλω την ΤΣΣΚΑ στον τελικό (ώστε να έχει αξία το cash out μου, τουλάχιστον στο live), αλλά από κει και πέρα στο φάιναλ φορ πέρασαν οι 4 πιο σταθερές και καλύτερες (σε σύνολο διάρκειας) ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας. Τα φαβορί είναι ΤΣΣΚΑ και Φενέρ για να πάνε τελικό, αλλά είναι σαφές ότι τα ζευγάρια είναι αμφίρροπα και οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες μικρές.

• Like
Αντιδράσεις: loxagos mark

Πολύ καλύτερη η φετεινή διοργάνωση από άλλες χρονιές,πολλά περισσότερα παιχνίδια αλλά νομίζω οτι δίκαια φτάσανε και οι 4 στο final-4.Συνολικά ήταν οι πιο σταθερές ομάδες στη διοργάνωση.Υπήρχαν και άλλες που έκαναν τα ξεσπάσματά τους αλλά είχαν πολλά κενά διαστήματα.

• Like
Αντιδράσεις: Bakounin

Πιστεύω χθες ο Τεόντοσιτς "έκαψε" την ομάδα εκεί στην τελευταία επίθεση της Τσσκα αντί να κάνει μπάσιμο μέσα πήγε για τρίποντο.
Όσο για την νίκη του Ολυμπιακού εντάξει όταν πλησίασε στον πόντο και μετά ισοπαλία άρχισα να το πιστεύω μάλιστα εκείνη την ώρα στην 365 έδινε 2.40 αλλά δεν το έπαιξα.

Για Φενέρ εντάξει τι να πεις ο Ούντοχ από νωρίς είπε "Απόψε είμαστε κλειστά" ο Βέσελι άρχισε τις νυχτερινές πτήσεις αν και η Μαδριλένοι ξεκίνησαν να παίζουν π@στικα εκεί στον Ντατόμε ας πούμε αλλά δεν έπιασε. Μια Ρεάλ φτιαγμένη πάνω σε έναν παίκτη τον Γκιούλ τι να σου κάνει και αυτός.

Κυριακή οι αποδόσεις είναι όπως το περίμενα. Κάπου στο 1,30 δηλαδή.

Με τον Ολυμπιακό μου είδα πολλά Φάιναλ από το χαμένο Φάιναλ Φορ με την Μπανταλόνα αν θυμάμαι καλά τότε στο 59-57 ο Ζάρκο Πάσπαλι να χάνει 2 βολές από ένα χαμένο Ευρωπαϊκό τότε δεν θυμάμαι ομάδα αλλά ο Τάρπλεϊ με τα τρίποντα του να κάνει παπάδες μέχρι τον Ντεϊβιντ Ρίβερ που όπου "κατάπιε" μόνος του την Μπαρτσελόνα του Τζόρτζεβιτς και μετά ερχόμαστε στα σημερινά κατορθώματα.

Κυριακή όμως δυστυχώς τα πράγματα είναι διαφορετικά και όπως καταλαβαίνεται είμαι με την Φενέρ.

Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα σε Τεόντοσιτς και Σπανούλη Ερτζάν.Ο Τεόντοσιτς για 35 λεπτά είχε τον τίτλο του mvp στο τσεπάκι του και τα χάλασε με το επιπόλαιο τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα όταν ήταν στο -2.Και δεν ειναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό.Από την αλλη ο Σπανούλης για 30 λεπτά ήταν άφαντος και άστοχος αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν βάραινε η μπάλα είχε καθαρό μυαλό και ευστοχία.Αν και κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να είναι αυτός ο mvp του αγώνα,ο Αγραβάνης για παράδειγμα μου άρεσε περισσότερο.

Νομίζω ότι η σύγκριση της Φενέρ με οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα είναι άτοπη, καθώς είναι ομάδα άλλου επιπέδου, κυρίως λόγω της φροντ λάιν Ούντο Βέσελι που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τίποτα και από κανένα. Τρομερό ριμ προτέκτινγκ και τρομερό επιθετικό παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Ο Βέσελι περνούσε πάνω από Αγιόν και Ράντολφ.
Κρίσιμο το ξύπνημα του Σπανούλη στο τέλος, αλλά ο παίχτης που έκανε τη διαφορά ήταν ο Παπανικολάου, που κράτησε μόνος του τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι στην 3η περίοδο και έκανε συνολικά το καλύτερο αμυντικά παιχνίδι της ζωής του και μάλιστα στο 2. Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στον τρομερό Σφαιρόπουλο (όπως θα χρεωνόταν στο 100% την ήττα με τα ρίσκα του) που ξεφτίλισε με ανεπανάληπτο τρόπο τον Ιτούδη. Θεωρητικά το σχήμα νταμπλ Παπ δεν μπορούσε να δουλέψει απέναντι σε Τεόντοσιτς - Ντε Κολό αλλά δούλεψε, όπως και το ρίσκο να αφήσει ευάλωτο το ζωγραφιστό, βγαίνοντας το 5 στην κορυφή της ρακέτας, για να σπάσει το πνρ. Θρυλικό παιχνίδι για τον Σφαιρόπουλο και γενικά απίστευτη σεζόν. Με το υλικό που έχει στα χέρια του έχει κάνει ιστορική υπέρβαση και αδικείται τρομακτικά από τα ΜΜΕ που αποθεώνουν Σπανούλη, Πρίντεζη κλπ ενώ η νίκη είναι δικιά του.

• Like
Αντιδράσεις: john13, loxagos mark και BornMMXV

Ακομα χτυπιεμαι που δεν πηρα οσο μπορουσα την εποχη που την εδιναν στο 7! Ειχε τους τραυματισμους και ψιλοκωλοσα να βαλω παρα πολλα. Συμφωνω πως ειναι σε αλλο επιπεδο αυτη τη στιγμη παρα το μικρο ροτεισον που κανει (αλλωστε δεν ειναι πολλες οι δυνατοτητες του). Σημερα δυσκολα να μπορεσει να ακολουθησει ο Ολυμπιακος το ρυθμο που ειχαν εχθες οι Τουρκοι, νομιζω εχει πιασει ταβανι και ακομα και η 2η θεση ειναι τεραστια επιτυχια σε αυτο το μαραθωνιο της ευρωλιγκα

• Like
Αντιδράσεις: Bakounin

Για εμάς τους μη μπασκετικους, δώστε μια εκτίμηση των δικαιων αποδοσεων:
Ας πούμε: 60-40 Φενερ;
70-30 Φενερ; Ποσο;
Και που είναι το line? (50-50). Στο -6.5 Φενέρ ας πουμε; Στο -8,5?
Τι πιστευετε;
Thanks.

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακομα χτυπιεμαι που δεν πηρα οσο μπορουσα την εποχη που την εδιναν στο 7! Ειχε τους τραυματισμους και ψιλοκωλοσα να βαλω παρα πολλα. Συμφωνω πως ειναι σε αλλο επιπεδο αυτη τη στιγμη παρα το μικρο ροτεισον που κανει (αλλωστε δεν ειναι πολλες οι δυνατοτητες του). Σημερα δυσκολα να μπορεσει να ακολουθησει ο Ολυμπιακος το ρυθμο που ειχαν εχθες οι Τουρκοι, νομιζω εχει πιασει ταβανι και ακομα και η 2η θεση ειναι τεραστια επιτυχια σε αυτο το μαραθωνιο της ευρωλιγκα

Μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση εχθές ότι δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Άντιτς και προτίμησε να ανεβάζει τον Κάλινιτς στο 4 (όχι ότι δεν μπορεί, 4άρι είναι για τα ευρωπαίκά δεδομένα ο άνθρωπος, αλλά πλέον τον έχει καθιερώσει στο 3) που έπαιξε πάνω από 38 λεπτά!!! Πιθανώς είναι ρεκόρ καριέρας σε χρόνο συμμετοχής. Δυνατότητες για περισσότερο ροτέισον έχει (Μαχμούτογλου, Μπένετ, Άντιτς, για να μην πω και τον Ντεβεριόγλου που είναι τρομερό ταλέντο και έχει κάνει μερικές φοβερές εμφανίσεις τελευταία στο πρωτάθλημα). Αλλά σε κάθε περίπτωση ο Ζοτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα και η κάθε κίνηση του είναι μελετημένη μέχρι όσο δεν πάει.

Για εμάς τους μη μπασκετικους, δώστε μια εκτίμηση των δικαιων αποδοσεων:
Ας πούμε: 60-40 Φενερ;
70-30 Φενερ; Ποσο;
Και που είναι το line? (50-50). Στο -6.5 Φενέρ ας πουμε; Στο -8,5?
Τι πιστευετε;
Thanks.

Εγώ πιστεύω από την αρχή της σεζόν ότι η Φενέρ ήταν και είναι το φαβορί. Οι αποδόσεις της πλέον εννοείται ότι δεν έχουν κάποια αξία. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με χάντικαπ σε ένα τέτοιο τελικό.

Το λέω γιατί αν πιστεύουμε ότι είναι 60-40, τότε στοιχηματικα παίζεται το 3.50 του Ολυμπιακού. Η αίσθηση μου όμως είναι ότι Ουύτε 40% δεν δίνετε στον Ολυμπιακό. Το θεμα όμως είναι ότι ούτε με την ΤΣΣΚΑ δίναμε 40%.
Η συζήτηση είναι ότι σε σχέση με το ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ το αουτσάιντερ θεωρείται γενικα πιο αδυναμο.
Σε τελικό Τσ Λ, δεν μπορώ να διανοηθώ αποδοση 1.40. Εδώ ομως είναι μπάσκετ.

Το λέω γιατί αν πιστεύουμε ότι είναι 60-40, τότε στοιχηματικα παίζεται το 3.50 του Ολυμπιακού. Η αίσθηση μου όμως είναι ότι Ουύτε 40% δεν δίνετε στον Ολυμπιακό. Το θεμα όμως είναι ότι ούτε με την ΤΣΣΚΑ δίναμε 40%.
Η συζήτηση είναι ότι σε σχέση με το ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ το αουτσάιντερ θεωρείται γενικα πιο αδυναμο.
Σε τελικό Τσ Λ, δεν μπορώ να διανοηθώ αποδοση 1.40. Εδώ ομως είναι μπάσκετ.

Στο μπάσκετ τις περισσότερες φορές η καλύτερη ομάδα, ή η ομάδα που παίζει καλύτερα, κερδίζει. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι περισσότερο ρευστά και η καλύτερη ομάδα μπορεί να χάσει πιο εύκολα απ' ότι στο μπάσκετ. Μια ομάδα μπορεί να έχει ισοπεδωτική κατοχή, να έχει 30 σουτ και η άλλη κανένα, να είναι το ματς στο 0-0 και με μια αντεπίθεση η ομάδα που είχε 0 σουτ να κάνει το 0-1 και να κερδίσει. Στο μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει.

• Like
Αντιδράσεις: loxagos mark

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 22:10
    • Γαλλία - Βόρεια Ιρλανδία

Novasports Start
  • 20:00:00
    • Μπαχτσεσεχίρ - Μπεσίκτας

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 21:00:00
    • Basket League 2025-26

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 12:00
    • ATP 250 2026

COSMOTE SPORT 6 HD