ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος DUMBA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DUMBA

New Member
28 Απρ 2008
3,086
2,034
113
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ. Ο ΟΡΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΣΤΗΛΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ. ΟΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. ΣΕ 12-16 ΣΤΗΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ 1 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΚΤΑΡΙ ή ΕΝΝΙΑΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΣΤΗΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Π.Χ ΕΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ 1-3 ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟ 11-14 ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ 1 ΣΤΗΛΗ 11 ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙΑ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΡΟΠΟ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΗΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ( ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ) ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ. Ο ΟΡΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΣΤΗΛΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ. ΟΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. ΣΕ 12-16 ΣΤΗΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ 1 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΚΤΑΡΙ ή ΕΝΝΙΑΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΣΤΗΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Π.Χ ΕΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ 1-3 ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟ 11-14 ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ 1 ΣΤΗΛΗ 11 ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙΑ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΡΟΠΟ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΗΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ( ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ) ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ

Φωνή βοώντος εν τι ερήμου...

Είναι αλήθεια τη λετε;

Ρώτησα κάποιον φίλο μου το εξής:

Επισκέπτομαι κάποια σελίδα στο Internet που έχει σχέση με το στοίχημα και κάπου κάπου δίνω και προγνωστικά για ΠΡΟΠΟ.
Παράλου που έχω δώσει προγνωστικά για 12άρι,13άρι, και 14άρι!!! δεν βλέπω όμως ανταπόκριση από τούς παίχτες τη λες να συμβαίνει;

Αυτοί μου λεει δεν είναι σε θέση να μαντέψουν έναν αγώνα, εκεί που σου προτείνουν κάποιον αγώνα στον άσσο σου λένε βάλε και λίγο Χ και θα σου δώσουν 14 αγώνες τη λες τώρα!!!

Έμεινα με ανοιχτό το στόμα, τη λετε εσείς;

• Like
Αντιδράσεις: s-t-x-m-a και ermhs
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΟΡΟ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΟΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ 4-5 ΕΤΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΝΙΚΗ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1. ΑΛΛΗ ΗΤΑΝΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Η ΝΙΚΗ ΜΕΤΡΟΥΣΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1. Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ 27 ΦΟΡΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΟΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΈΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΊΓΟ Χ. ΤΟ ΛΙΓΟ Η ΤΟ ΠΟΛΥ Χ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ 1Χ2 ΜΕ ΤΙ 1 ΠΆΝΩ ΑΠΟ 70% ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ Χ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ SUPER ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ, ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΕΛΗΞΕ 4-3. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

• Like
Αντιδράσεις: s-t-x-m-a, ermhs και floric
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΟΡΟ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΟΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ 4-5 ΕΤΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΝΙΚΗ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1. ΑΛΛΗ ΗΤΑΝΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Η ΝΙΚΗ ΜΕΤΡΟΥΣΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1. Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ 27 ΦΟΡΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΟΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΈΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΊΓΟ Χ. ΤΟ ΛΙΓΟ Η ΤΟ ΠΟΛΥ Χ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ 1Χ2 ΜΕ ΤΙ 1 ΠΆΝΩ ΑΠΟ 70% ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ Χ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ SUPER ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ, ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΕΛΗΞΕ 4-3. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Φίλε δεν κατάλαβες καλά.

Δεν ενδιαφέρονται εδώ για ΠΡΟΠΟ!!!

Για σήμερα έδωσα προγνωστικά και οι επισκέπτες του τόπινκ μου είναι μόλις 18

Αν θέλεις να σου πω την γνώμη μου για τους όρους που βρίσκω εγώ σωστούς θα σου πω άλλη φορά τώρα δεν ευκαιρώ διότι παρακολουθώ...

• Like
Αντιδράσεις: ermhs
Έμεινα με ανοιχτό το στόμα, τη λετε εσείς;

Εγω να πω οτι μου θύμισες παλιές καλες εποχές 1994-2000 όπου παρεα 7 ατόμων παίζαμε και στο αγγλικο του σαββατου και το ελληνικο της κυριακής (εγω επαιζα και το προπογκόλ μου )

Και το παλευαμε με το πρόγραμμα samios.Και αντε βαλε ορους απο το fix13αρι αντε ομοια φαινομενα αντε βασικες στηλες αντε υπερομάδες αντε ορους απο το "Ολυμπος-2001" του γιαννη ρηγα και νικου σαμιου και κοψε στηλες απο εδω και κόψε στηλες απο εκεί κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ..........και ολο και κατι παιρναμε που και που και ειμαστε μια η αλλη.

Ωραιο παιχνιδι φιλε και οφειλω να πω οτι μου λειπει. Και μου λειπει πιο πολυ η ολη φαση του να ριχνεις τα δελτία σου το σαββατο το απόγευμα και μετα να καθεσαι το μεσημερακι της κυριακης με το ραδιακι και να ακους τους αγωνες και να "αγωνιάς" και να βρίζεις εννίοτε κλπ κλπ. Ηταν μια ιεροτελεστία την οποία πιστευω λάτρευαν ολοι οι παικτες του προπό.

Το γιατι δεν ασχολείται κανεις με το προπο είναι προφανές. Πέρα απο το οτι το σαμποτάρανε οι ιδιοι μεσα απο τον Οπαπ το στοίχημα ηταν αυτο που τα σαρωσε ολα.

btw επειδη εχω αρχειο κανα 2 σακουλες με καμποσα fix13ari και κανα 2 κλασσερ με σελιδες με ορους και διαφορα αρθρα της εποχης 1997-1999
αν θελετε κατι μπορω να κανω τον κόπο να σκανναρω τιποτις και να ανεβασω εδω.

CU!
Rainbow!

Ps : ετσι απο περιεργεια θα ηθελα να δω στην σημερινη στατιστικη του προπο αν ισχυει το "αν γυρισεις αναποδα την νικητρια στηλη του προηγουμενου διαγωνισμου τοτε θα πιάσεις 5-8 σημεία" (το ριχναμε μεσα και αυτο και ολο και κατι εκοβε απο στηλες...και περναγε φυσικά)

Φίλε Rainbow πράγματι το ΠΡΟΠΟ ήταν και είναι απο τα ωραιότερα παιχνίδια. Όλα αυτα που γράφεις μου θυμίζουν πολλά, τις ατέλειωτες ώρες μελέτης για να μπορέσουμε να βρούμε κάποιο όρο που να μας βοηθήσει να φθάσουμε στο 13αρι, 14αρι. Εγώ είχα το πρόγραμμα του Γεροντόπουλου. Ξεκινούσε η αγωνία απο τις 3 το μεσημέρι της Κυρικής και έφθανε μέχρι τις 9 το βράδυ. Πράγματι ώρες ευτυχίας. Ο κυριότερος λόγος που το σταμάτησα δεν ήταν που το έκαναν 14αρι. Άντε να βάζαμε 1 στάνταρ παραπάνω. Είναι ότι ακρίβηναν και την τιμή της στήλης. Μας βάλανε και το στοίχημα που είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις μεροκάματο, και έτσι αποτέλειωσαν το προπουδάκι.

• Like
Θυμάμαι φίλε Rainbow όταν ξεκίνησα να μελετώ σοβαρά το Προπό, είχα αγοράσει ένα βιβλίο, το ΜΑΥΡΟ- ΚΟΚΚΙΝΟ που με το 1/4 των στηλών σου έδινε 50% 13αρι. Και στα μικρά Προπό εάν επαληθεύοντουσαν οι προβλέψεις έπιανε σχεδόν σίγουρα το 13αρι. Στα μεγαλύτερα ήταν δύσκολο. Απο κει πρωτοξεκίνησα και έφθασα να μελετώ ημερησίως με προγράμματα 3 έως 5 ώρες. Τι ευτυχία να βρίσκεις όρους που κόβανε και παιρνούσανε. Νόμιζες πάντα ότι εφθανες στο 13αρι, και μετά πάλι συνέχεια. Ωραίο το στοίχημα αλλά δεν εχει με τίποτα την αίγλη του ΠΡΟΠΟ. Λυπάμαι που κατάντησε έτσι το Προπουδάκι

• Like
ΜΑΥΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

ΦΙΛΕ DUMBA ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟ FIX 13ARI SAMIOS OLYMPOS ZHKOS ΣKLP ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΜΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΥΦΑΙΟ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟ ΜΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ .
ΤΟ ΜΑΥΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΠΙΕΣ .
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ 210 9319892

και εγω ειμαι λατρης του προπο κια οταν παιζω με τον υπολ
και το προγραμα του ζηκου τωρα ασχοληται κανης με τουσ ορους
στο προπο θα ηθελα να μηλησουμε

• Like
Αντιδράσεις: s-t-x-m-a
ΠΡΟΠΟ .

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ,

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ . ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ .ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ .ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ,ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ .ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ 14ΑΡΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1300 ΕΥΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΙ ΟΡΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΝΩ ΠΡΟΠΟ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21/09/2008 ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ
ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
SOURVIN.

• Like
καλημερα μπορω να βρω προγραμμα για το προπο απο το ιντερνετ??

για σημερα εριξα

A/A ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2 Σκορ 12X Ημ. 'Ωρα 1 Α.Ε.Κ. ΗΡΑΚΛΗΣ Χ
ΚΥ 21:15 2 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1Χ
ΚΥ 17:00 3 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 2
ΚΥ 17:00 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 ΚΥ 19:00 5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Ο.Φ.Η. Χ2
ΚΥ 19:00 6 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
ΚΥ 17:00 7 ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2
ΚΥ 17:00 8 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1
ΚΥ 17:00 9 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑ Χ
ΚΥ 17:00 10 ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΘΝΙΚΟΣ Π. 12
ΚΥ 17:00 11 ΚΑΛΙΑΡΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1Χ
ΚΥ 16:00 12 ΜΙΛΑΝ ΛΑΤΣΙΟ 12
ΚΥ 21:30 13 ΤΟΡΙΝΟ ΙΝΤΕΡ 12 ΚΥ 16:00 14 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Χ
ΚΥ 16:00

btw επειδη εχω αρχειο κανα 2 σακουλες με καμποσα fix13ari και κανα 2 κλασσερ με σελιδες με ορους και διαφορα αρθρα της εποχης 1997-1999
αν θελετε κατι μπορω να κανω τον κόπο να σκανναρω τιποτις και να ανεβασω εδω.

CU!
Rainbow!

Ps : ετσι απο περιεργεια θα ηθελα να δω στην σημερινη στατιστικη του προπο αν ισχυει το "αν γυρισεις αναποδα την νικητρια στηλη του προηγουμενου διαγωνισμου τοτε θα πιάσεις 5-8 σημεία" (το ριχναμε μεσα και αυτο και ολο και κατι εκοβε απο στηλες...και περναγε φυσικά)
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ?
ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ

• Like
ΟΡΟΙ ΓΙΑ 7ΑΡΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
ΤΟ 7ΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ Μ.Ο. ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2.00 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ
ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ

Αγαπητε bookman εδω μεσα και γενικα σε ολα τα φορουμ που εχω αναρτισει ορους ...αν καποιος συμφωνει καπως μαζι μου....εχω δει
οτι θα με κατηγορισουν οτι εγω μπαινω με αλλο νικ και λεω μπραβο στον εαυτο μου...η βαζω καποιον φιλο μου να συμφωνει μαζι μου......εγω νομιζω αν καποιος μπορει να προσφερει κατι ας το κανει ...αλλωστε
στο φορουμ λεει(ιδεες και προτασεις)αν ειναι να σνομπαρει καποιος τι
ωφελει??????το κακο ειναι οτι αναρταω κατι τοσο αναλυτικα και προσφερω
οσες εξηγησεις ζιτηθουν και ολοι οσοι απαντανε λενε τα παντα εκτος για τον ορο η την σκεψη η την λογικη του ορου?????αφου δεν ξερουν τι εννοω γιατι δινουν απαντισεις που δεν αφορουν το θεμα????να φανταστεις
κλειδωσαν το θεμα ....γιατι το εγραψα 2 φορες ....και καποιος που με κατηγορει οτι μπαινω με αλλο νικ και ειμαι ο ιδιος χαιρει ασυλιας...αυτο οσο αφορα το πως κρινουν καποιοι κατα το δοκουν...δεν με πειραζει αλλα τ ο θετω σαν παραδειγμα αντιμετωπισης....οποτε αν η σκεψη καποιων
κυμενεται μονο στην θεωρια οσους ορους και να πω παλι βλακας θα ειμαι....

Τελευταία επεξεργασία:
ωραια επειδη εμενα με ενδιαφερει το θεμα αν θελεις ωσε το μσν σου να τα πουμε

Παιδια μην το παιρνετε προσωπικα...
με το ΠΡΟΠΟ ελλαχιστοι ασχολουντια πια. Εμεις εχουμε ανοιξει αυτη την γωνια για οσους θελουν να γραψουν για το ΠΡΟΠΟ. Κατα διαστηματα μπαινουν αρκετοι και ρωτανε, γραφουν, προτεινουν κλπ αλλα επειδη δεν ειναι πολλοι εκεινη την ωρα...απογοητευονται και δεν ξαναγραφουν για ΠΡΟΠΟ. Αν ξεκινησει καποιος να γραφει και εχει υπομονη ολο και καποιος θα δει οτι υπαρχει κινηση και θα μπει να γραψει κι εκεινος. μετα απο λιγο καιρο θα δειτε οτι θα μαζευτουν και οι υπολοιποι και θα ειναι πολυ καλυτερα...Απλα θελει υπομονη και καλη διαθεση.

Yπομονη και καλη διαθεση υπαρχει αυτο που ενοχλει προσωπικα εμενα ειναι οτι οταν απντανε καποιοι ειναι εκτος ΘΕΜαΤΟς και κατα καποιο τροπο
ειρωνευονται και σνομπαρουν οτι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .....ΑΝΤΙ να να κανουν αντιπαραθεση και να εκθεσουν με παραδειγματα την γνωμη τους
απλα αμολανε καποια φιλοσοφια ΑΟΡΙΣΤΗ και χωρις περιεχομενο......εγω
για παραδειγμα παραθεσα εναν απο τους πολους ορους που εχω στην δικη
μου σκεψη μεΠΛΗΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ.....οποτε οσοι το ειδαν και ΑΠΑΝΤΙΣΑΝ...ΑΠΛΑ.....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ και το ριξαν στην πλακα και στο αν η συνταξη του
κειμενου ειναι συντακτικα ορθη.......και για τον ορο ΤΙΠΟΤΑ......απο ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΣΚΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ
:hammer::hammer::hammer: ΤΙΠΟΤΑ.......ΛΕς ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΙΣΑ Η ΑΝΑΡΤΙΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ??????εγω νομιζω αν υπαρχει καλη διαθεση φενεται
απο τις ορθες σκεψεις -αποριες- προβληματισμους......νομιζω οτι σχολεια
για οτιδοιποτε αλλο εκτος απο οτι παραθετουμε να σχολιαζεται στο ποστ
του ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ....εγω δεχομαι να μου λενε οτιδοιποτε αλλα να ειναι στο θεμα της συζιτισης.....

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News