ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος DUMBA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
έχεις δίκιο...
απλα κανε αυτο που εχεις εσυ να κανεις και θα δεις οτι σιγα σιγα θα μαζευτει και ο κοσμος του ΠΡΟΠΟ εδω

geia sas paidia

geia xara ...thelo na rotiso ean kapios filos exei metablito systhma propo...

efxaristo poly..

geia xara ...thelo na rotiso ean kapios filos exei metablito systhma propo...

efxaristo poly..

Υπάρχουν πολλά μεταβλητά συστήματα τι ακριβός ψάχνεις;

Παράδειγμα:

Ένα σύνολο από αγώνες μπορείς να ζητήσεις να σου καθίσει το σύνολο σε 100%75% 30% κλπ.

Το σύνολο των αγώνων μπορεί να είναι από 2 έως 14

Τα ζητούμενα μπορεί να είναι από 1 διπλή έως 14 τριπλές!!!

Κάθε σύνολο αγώνων μπορεί να είναι ανακατεμένο με διπλές και τριπλές.

Όπως καταλαβαίνεις και τα συστήματα είναι εκατοντάδες έως χιλιάδες!!!

Θα σε σύστηνα να αγοράσεις ένα προγραμματάκι να τα έχεις όλα και να παίζεις κάθε φορά με τα γούστα σου...

Γεια χαρα σε ολους.
Διαβασα σε στοιχηματικη εφημεριδα πως υπαρχουν σκεψεις απο τον οπαπ για επιστροφη του προπο σε 13 αγωνες (για την αυξηση των εσοδων του παιχνιδιου κλπ).
Η αποψη μου ειναι οτι μελετωντας καποιος για το στοιχημα, ταυτοχρονα μπορει να εχει και προβλεψεις για το προπο και το προπογκολ, αφου οι περισσοτεροι αγωνες των δυο αυτων παιχνιδιων περιλαμβανονται στο κουπονι του στοιχηματος και μαλιστα με αποδοσεις σε πολλα επιμερους στοιχηματα (under /over συνολο γκολ κ.α.).
Δεν νομιζω οτι οι παικτες σνομπαρουν το προπο, απλα αλλο να πηγαινεις για τρια τεσσερα στο στοιχημα αλλο αν ψαχνεις 14 και 30 αγωνες. Θεμα χρονου και προγνωσης καθαρα.
Παντως θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για τους ορους στο προπο.
Ο οπαπ εχει ενα ελευθερο προγραμμα στο site για προπο που εχει μεσα μεταβλητα και δυσμεταβλητα συστηματα για παραγωγη δελτιου. Αν και οσο προσπαθησα τα παρατησα κυριως λογω χρονου.
Χαιρετω...

file 1x2

file 1x2 ksereis kapio programma...?ayto poy tha hthela einai ena systhma gyro stis 100 sthles....oso perosoteres 3ples bebaia...:emb:.....

efxaristo..

file 1x2 ksereis kapio programma...?ayto poy tha hthela einai ena systhma gyro stis 100 sthles....oso perosoteres 3ples bebaia...:emb:.....

efxaristo..

Φιλάρα κατέβασε από τον ΟΠΑΠ το πρόγραμμα διαλογής και πειραματή σου.
http://www.opap.gr/pages.fds?pageID=29&langid=1
Σίγουρα θα βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει.

Μετά ψάξε για κάτι καλύτερο δυστυχώς δεν μπορώ να σου συστήσω κάτι συγκεκριμένο ιδιωτικό πρόγραμμα, δεν θέλω να διαφημίσω κανένα.

Γράψε μου πριβέ.:sign:

ΠΡΟΠΟ

Φίλε Rainbow πράγματι το ΠΡΟΠΟ ήταν και είναι απο τα ωραιότερα παιχνίδια. Όλα αυτα που γράφεις μου θυμίζουν πολλά, τις ατέλειωτες ώρες μελέτης για να μπορέσουμε να βρούμε κάποιο όρο που να μας βοηθήσει να φθάσουμε στο 13αρι, 14αρι. Εγώ είχα το πρόγραμμα του Γεροντόπουλου. Ξεκινούσε η αγωνία απο τις 3 το μεσημέρι της Κυρικής και έφθανε μέχρι τις 9 το βράδυ. Πράγματι ώρες ευτυχίας. Ο κυριότερος λόγος που το σταμάτησα δεν ήταν που το έκαναν 14αρι. Άντε να βάζαμε 1 στάνταρ παραπάνω. Είναι ότι ακρίβηναν και την τιμή της στήλης. Μας βάλανε και το στοίχημα που είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις μεροκάματο, και έτσι αποτέλειωσαν το προπουδάκι.[/quote

Φιλε rainbow k Dumba για 23 χρονια παιζω προπο με ορους,το αγαπαω και το μελεταω ατελειωτες ωρες αυτη την στηγμη εχω το προγγραμα του Γεροντοπουλου (καλο)προσπαθω να βρω κιαλλους μονιμους ορους πιο βατους απο αυτους που εχω(το καθε δελτιο το παιζω με 12-14 τριπλες 250-270 ορους) αν μπορειται θα ηθελα να μου στειλεται ορους για να μελετησω .
το e-mail ειναι [email protected] Ευχαριστω ΓΙΑΝΝΗΣ

προπο-οροι

Να υποθεσω οταν λες περιπου 250 οροι ........οτι καμια 200.....περιπου
ειναι στηλες με ζητουμενα(κοντρες)????και οι υπολοιποι 10-20 κατα καποιο τροπο οροι..(εναλλαγες-συμετρικα-συνεχομενα-πληθος-ομαδες-......)αν θες αναρτισε ενα πληρες 14 τριπλες-με αναλυτικα πως παιζεις -με ορια-και τι τελικες περιπου παιρνεις ....καθε ορος που βαζεις απο τι ποσοστο και πανω εχει επαληθευση.....??για παραδειγμα στις αγωνιστικες 2008??
Πολλες φορες μερικοι οροι διαφορετικοι μεν κοβουν το ιδιο και να πει κανενας κατι αν δεν ξερει μεχρι που φτανει καποιος η τι δουλευει ειναι
αχρηστο....

Τελευταία επεξεργασία:
Φίλε VER0 έχω ακούσει ότι πιθανότατα μέσα στο Νοέμβριο το Προπο θα έχει πάλι 13 αγώνες. Βέβαια αύτό που ακούω είναι ότι η στήλη θα φθάσει στα 25 λεπτά. Τιμή απαγορευτική για παίκτες που βλέπουν το Προπό επαγγελματικά. Διότι παίζοντας κάποτε 400 στήλες πλήρωνες 40 Ευρώ, τώρα 100. Εμπάσει περιπτώσει φίλε Vero επειδή πραγματικά το Προπό ήταν η μεγάλη μου αγάπη γιατί ήταν ένα παιχνίδι που με γέμιζε παραγματικά γι αύτό έχω μιλήσει με πολλούς πραγραμματιστές - μελετητές, το 2ο έχει πολύ σημασία, και όλοι μου έχουν υποδείξει ότι εφόσον παίζεις συστήματα με πολλές τριπλές σε λίγες στήλες, η μόνη περίπτωση να κερδίσεις είναι η ένωση των στηλών. Δήλαδή άλλη η φιλοσοφία η δική σου, άλλη η δική μου στην μελέτη. Το πρόβλημα είναι ότι κατεβάζοντας ένα σύστημα με πολλές τριπλές φθάνεις κάπου που με τήν δική σου μελέτη δεν μπορεί να πάει χαμηλότερα εκτός και βάλεις όρους σφικτούς και όχι μόνο ένα, που πιθανότατα θα χάσεις και μπορεί να σου φάνε και τα 13αρια, 12αρια.
Εκτίμηση
Η μόνη λύση είναι να βρεθούμε 4 καλοί παίκτες, να κατεβάζουμε ένα σύστημα που θα συμφωνούμε όχι κάτω από 11 τριπλές, μέχρι το σημείο που πιστεύουμε ότι στατιστικά- προγνωστικά παίζει καλά το 14αρι και αν γίνει αργότερα 13αρι, να σταματάμε εκεί και μετά να ενώνουμε τις στήλες και να μένουν οι όμοιες. Μόνο έτσι μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα. Όποιος ξέρει απο Προπό πιστεύω ότι καταλαβαίνει τι λέω.

• Like
Αντιδράσεις: skouriarhs
Το μόνο που μπορώ να συμβουλεύσω αυτή την στιγμή για πρώτη δόση είναι ότι όταν μελετάτε μεγάλα συστήματα καλό είναι να αποφεύγετε τον όρο εναλλαγές ως μονό όρο. Αν χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο όρο καλό είναι να μπαίνει σε ομάδα με ζητούμενα. Είναι όρος που ύστερα απο πολλή μελέτη έχει αποδειχθεί ότι τρώει σήμερα τα δεκατριάρια, παλαιότερα τα δωδεκάρια σε περίπτωση που χαθεί κάποιος απο τους άλλους σου όρους, ακόμα και αν περάσει αυτός στην νικήτρια στήλη.

Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω το πρόγραμμα του γεροντόπουλου

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News