Περαστικά σου, όμως δεν έχω χρωματίσει καφετζού ούτε μάγος...εγώ τα απωθημένα μου ,από οποιοδήποτε πρόβλημα μου, δεν τα ξεσπάω αλλού...εν οργή μηδέ πραττε ....πάντα να είσαι καλά...διάβασε κάτι για το τι είναι ο δοκισισοφος...
Περαστικά σου, όμως δεν έχω χρωματίσει καφετζού ούτε μάγος...εγώ τα απωθημένα μου ,από οποιοδήποτε πρόβλημα μου, δεν τα ξεσπάω αλλού...εν οργή μηδέ πραττε ....πάντα να είσαι καλά...διάβασε κάτι για το τι είναι ο δοκισισοφος...
Μάλιστα και υποδείξεις τι πρέπει να διαβάζω!!Περαστικά σου, όμως δεν έχω χρωματίσει καφετζού ούτε μάγος...εγώ τα απωθημένα μου ,από οποιοδήποτε πρόβλημα μου, δεν τα ξεσπάω αλλού...εν οργή μηδέ πραττε ....πάντα να είσαι καλά...διάβασε κάτι για το τι είναι ο δοκισισοφος...
Περαστικά σου, όμως δεν έχω χρωματίσει καφετζού ούτε μάγος...εγώ τα απωθημένα μου ,από οποιοδήποτε πρόβλημα μου, δεν τα ξεσπάω αλλού...εν οργή μηδέ πραττε ....πάντα να είσαι καλά...διάβασε κάτι για το τι είναι ο δοκισισοφος...Η σκέψη σου ότι αν μπορούσες θα έκανες delate, δείχνει πόσο υπερόπτης κ "καλός σαμαρειτης" είσαι, για όσα μου "εμαθες", αυτά με π.χ 10 αγωνες αποδοσεων 1,30 κ αν πίασης μια στήλη, να κερδίσει κάποιος πενταροδεκαρες....μεγάλη σοφία!!! Αυτά είναι γνωστά από τότε που βγήκανε οι λάσπες .....σου έδειξα απλώς ένα σεβασμό κ τιποτε άλλο.. όμως εσύ είσαι αυτός που είσαι κ οι άλλοι θεωρείς οι παρακάτιανοι .λυπάμαι κ εύχομαι νάσαι πάντα καλά κ πολλά πολλά,χρόνια ακόμη...."ευχαριστώ θερμά για τις ιδέες σου,"" όμως..μου αρκούν οι δικές μου..καλά Χριστούγεννα κ καλή χρονιά
Σε ευχαριστώ πολύ κ. Γιώργο...θα το μελετήσω.. νάσαι καλά.. Γιάννης
Χρόνια πολλά κ με το καλό ο καινούργιος χρόνος...μήπως ξέρει κάποιος, παιδιά, για την υγεία του κ. Τριανταφυλλου;;; έχει να εμφανισθεί μέρες, ήταν άρρωστος...μακάρι να είναι καλά για πολλά, πολλά χρόνια ακόμη, όπως κ όλοι μας...ευχαριστώΠεραστικά σας , καλή ανάρρωση.
Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ...σου εύχομαι χρόνια πολλά κ καλή πρωτοχρονιά με κάθε καλό..Δεν ξερω κατι... παρολα αυτα ισως αυτες τις μέρες να κανει αποχη ή να αφιερωνει περισσοτερο χρονο στην οικογενεια του. Οπως και να εχει ευχόμαστε να ειναι καλά ο άνθρωπος και περιμενουμε καποια στιγμη να ξαναρθει.
Σιδερένιος ξανά κ. Γιώργο κ καλή καλή χρονιά...Προβολή συνημμένου 43675
17-1-2026
301 —Coleraine vs Crusaders
• Ποσοστά:1 (68,75%)
• Tipsters:1 & Under 2.5
• Σκορ:1–0=6,5 ή 2–0=5,5
303 —Dungannon vs Ballymena
• Ποσοστά:1 (75%)
• Tipsters:1 & NG
• Σκορ:1–0=5,75 ή 2–0=6,75
330 — Lensvs Auxerre
• Ποσοστά:1 (81,25%)
• Σκορ:2–0=6,5 ή 3–0=9,5
266 —Merthyr Town vs Peterborough Sports
• Tipsters:1 & Over 2.5
• Σκορ:3–1=14,5 ή 4–1=12
286 —Dagenham & Redbridge vs Salisbury City
• Ποσοστά:1 (70%)
• Tipsters:Χ ή Under 2.5
• Σκορ:1–1=5,5
203 — ΝίκηΒόλου vs Νέστος Χρυσούπολης
• Σκορ:1–0=4,25 ή 2–0=3,75
360 — RapidBucurești vs Metaloglobus
• Σκορ:3–0==6,5 ή 3–1=8,5
Σημείωση: Αποχή από εντάσεις συγκινήσεις εντολή καρδιολόγου λόγω κολπικής μαρμαρυγής έπειτα από το λούκι που πέρασα
Σας εύχομαι περαστικά, σιδερένιος και καλή χρονιά με υγεία.Προβολή συνημμένου 43675
17-1-2026
301 —Coleraine vs Crusaders
• Σκορ:1–0=6,5 ή 2–0=5,5
303 —Dungannon vs Ballymena
• Σκορ:1–0=5,75 ή 2–0=6,75
330 — Lensvs Auxerre
• Ποσοστά:1 (81,25%)
• Σκορ:2–0=6,5 ή 3–0=9,5
266 —Merthyr Town vs Peterborough Sports
• Σκορ:3–1=14,5 ή 4–1=12
286 —Dagenham & Redbridge vs Salisbury City
• Ποσοστά:1 (70%)
• Tipsters:Χ ή Under 2.5
• Σκορ:1–1=5,5
203 — ΝίκηΒόλου vs Νέστος Χρυσούπολης
• Σκορ:1–0=4,25 ή 2–0=3,75
360 — RapidBucurești vs Metaloglobus
• Σκορ:3–0==6,5 ή 3–1=8,5
Σημείωση: Αποχή από εντάσεις συγκινήσεις εντολή καρδιολόγου λόγω κολπικής μαρμαρυγής έπειτα από το λούκι που πέρασα
Προβολή συνημμένου 43690
Ταπαγκόσμια έγκυρα περιοδικά και tipstersσυγκλίνουν σε νίκες για Στουτγκάρδη,Ατλέτικο, ΠΑΟΚ, Μίλαν και Λυών, με υψηλήεμπιστοσύνη στα φαβορί και προτάσειςγια συνδυαστικά στοιχήματα (1 & Over).
431 – Στουτγκάρδηvs Ουνιόν Βερολίνου: Πρόταση 1. Υψηλήεμπιστοσύνη. Η Στουτγκάρδη είναι σεφόρμα και ισχυρή εντός έδρας.
• 439 – Λούγκοvs Γιουνιονίστας: Πρόταση 1. Μέτριαεμπιστοσύνη. Η Λούγκο έχει καλύτερηφόρμα αλλά ασταθή άμυνα.
• 441 – ΑτλέτικοΜαδρίτης vs Αλαβές: Πρόταση 1 & Over 2.5.Πολύ υψηλή εμπιστοσύνη. Η Ατλέτικο έχειψυχολογία και ποιότητα, η Αλαβές είναιαδύναμη εκτός.
• 443 – Αλ Χαζμvs Αλ Καντισιγιάχ: Πρόταση 2. Υψηλήεμπιστοσύνη. Η Αλ Καντισιγιάχ είναιαήττητη σε 6/7, η Αλ Χαζμ ασταθής.
• 453 – Ρεν vsΧάβρη: Πρόταση 1. Υψηλή εμπιστοσύνη. ΗΡεν είναι σε ανοδική πορεία, η Χάβρηέχει αμυντικά κενά.
• 464 – ΠΑΟΚ vsΟΦΗ: Πρόταση 1/1 & Over 2.5. Πολύ υψηλήεμπιστοσύνη. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητοςεντός, ο ΟΦΗ έχει απουσίες.
• 471 – ΡεάλΜαδρίτης Β' vs Μέριδα: Πρόταση 1. Μέτριαεμπιστοσύνη. Η Ρεάλ Β' έχει καλύτερηεπίθεση, η Μέριδα είναι ασταθής εκτός.
• 484 – ΑΕΚ vsΠαναθηναϊκός: Πρόταση Goal/Goal ή Χ. Μέτριαεμπιστοσύνη. Η ΑΕΚ είναι σε κρίση, οΠαναθηναϊκός έχει ψυχολογία καιενισχύσεις.
• 490 – Λυών vsΜπρεστ: Πρόταση 1. Υψηλή εμπιστοσύνη. ΗΛυών έχει 5 σερί νίκες, η Μπρεστ είναιμαχητική αλλά ασταθής.
• 492 – Μίλαν vsΛέτσε: Πρόταση 1 & Over 1.5. Πολύ υψηλήεμπιστοσύνη. Η Μίλαν κυριαρχεί εντός,η Λέτσε έχει αμυντικά
Εμένα η φόρμα μου δίνει σημείο αριστερά με 63% πιθανότητα άλλα λενε τα εγκυρα παγκοσμια έντυπα και τιπστερςGoal/Goal στο ντέρμπι της Φιλαδέλφειας νομίζω. Το Χ μάλλον δεν βολέυει κανέναν.
Εγώ νομίζω θα έχει και αποβολή....
Για να δούμε...