Οικονομικά συστήματα στοιχήματος

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος nmpropo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν γνωρίζω για ποιον ήταν η καμπάνια. Προσωπικά δεν έχω συμπεριφερθει με τους τρόπους που αναγράφει το κείμενο.
Σε σέβομαι απόλυτα και την προσπάθεια που κάνεις. Αυτός που κρίνει χωρίς να εχει δώσει ένα δείγμα της δουλειάς του. Το έργο του είναι η κριτική η λέξη εμεις που γράφουμε είμαστε γίδια πως σου ακούγετε..

Από την πλευρά μου δεν το παίζω ξερόλας ούτε ακόμη και στο φορεξ που λατρεύω. Βρήκα κάποιες πατέντες συστημάτων τις οποίες δοκίμασα πολύ καιρό και επειδή είδα ότι αξίζουν προβολής τις ανέβασα. Όλες οι κριτικές είναι δεκτές.

• Like
Αντιδράσεις: nmpropo
Από την πλευρά μου δεν το παίζω ξερόλας ούτε ακόμη και στο φορεξ που λατρεύω. Βρήκα κάποιες πατέντες συστημάτων τις οποίες δοκίμασα πολύ καιρό και επειδή είδα ότι αξίζουν προβολής τις ανέβασα. Όλες οι κριτικές είναι δεκτές.
.όμως στο ινφομπετο υπάρχουν πολλοί ΞΕΡΟΛΕΣ, παραμύθια ζουν τα γίδια, η λέξη γίδια πως την ακους

Κατάλαβα τώρα που χτυπάει η καμπάνια αλλά υπάρχουν τρόποι να λυθούν παρεξηγησεις.
Δεν είναι ο τόπος εδώ ιδανικός για τετοιες κουβέντες. Έχεις αναρτήσει συστήματα.

Κατάλαβα τώρα που χτυπάει η καμπάνια αλλά υπάρχουν τρόποι να λυθούν παρεξηγησεις.
Δεν είναι ο τόπος εδώ ιδανικός για τετοιες κουβέντες. Έχεις αναρτήσει συστήματα.
από το 1982 την εποχή του προπο είμουν παιδί και τώρα κοντεύω τα 80 αλλά η αγάπη μου για την κατασκευή συστημάτων παραμένει ίδια

από το 1982 την εποχή του προπο είμουν παιδί και τώρα κοντεύω τα 80 αλλά η αγάπη μου για την κατασκευή συστημάτων παραμένει ίδια
Και γω κατάλαβα ότι τα συστήματα που μας πασάρουν οι εταιριες να παίξουμε είναι μπούρδες. Αν το πλήρες ενος συστήματος δεν σπάσει δεν αξίζει να παιχθεί. Αυτο κατάλαβα.

• Like
Εσύ έχεις διοριστεί δικηγόρος κανενος; γιατί τσιμπηθηκες; έγραψα κάτι για σενα; είδες πουθενά το όνομα σου; οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται, όπως φαίνεται.. δεν ήθελες ενόχληση, όμως τώρα ενοχλείς εσύ...ασχολήσου με κανένα παραμύθι, .να φανταζεσαι ότι είσαι ο Πα'ππας...

Εσύ έχεις διοριστεί δικηγόρος κανενος; γιατί τσιμπηθηκες; έγραψα κάτι για σενα; είδες πουθενά το όνομα σου; οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται, όπως φαίνεται.. δεν ήθελες ενόχληση, όμως τώρα ενοχλείς εσύ...ασχολήσου με κανένα παραμύθι, .να φανταζεσαι ότι είσαι ο Πα'ππας...
Κ. ΓΙΩΡΓΟ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ BET SITE. ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ. ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ BET SITE, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΚΡΙΑ.
από το 1982 την εποχή του προπο είμουν παιδί και τώρα κοντεύω τα 80 αλλά η αγάπη μου για την κατασκευή συστημάτων παραμένει

1780841669012.png

• Like
Αντιδράσεις: summi
Δεν θα χαλάσω το άρθρο του ανθρώπου για να απαντώ σε αηδίες.
Μπορείς να γράψεις ότι θες.
Εγω ένα θα πω.
Ο Φιλλας βγάζει καλά συστήματα και αν θες να ξέρεις αυτά που ανάρτησα δικές του πατέντες ήταν.
Όμως είναι υπερόπτης και ξερόλας και γω αυτούς δεν τους γουστάρω.
Τα υπόλοιπα που λες τα ακούω βερεσέ. Όχι δεν θα πέσω στην παγίδα σου.

galileos φίλε .Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει συστήματα και αν σου αρέσουν τα παίζεις αν όχι δεν ακολουθείς τόσο απλά. Πρέπει να σκεφθείς ότι έχει αφιερώσει ώρες για την δημιουργία συστημάτων και αυτό δεν το ξεχνώ..​

• Like
Και γω κατάλαβα ότι τα συστήματα που μας πασάρουν οι εταιριες να παίξουμε είναι μπούρδες. Αν το πλήρες ενος συστήματος δεν σπάσει δεν αξίζει να παιχθεί. Αυτο κατάλαβα.

Α
Κλάψε λίγο ακόμη και πράγματι οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.. καληνύχτα σας

.Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει συστήματα και αν σου αρέσουν τα παίζεις αν όχι δεν ακολουθείς τόσο απλά. Πρέπει να σκεφθείς ότι έχει αφιερώσει ώρες για την δημιουργία συστημάτων και αυτό δεν το ξεχνώ..​

Εγω δεν ξέρω να στήνω συστήματα αλλά αυτά που φτιάχνουν άλλοι μελετώ τις στήλες φτιάχνω δικές μου στρατηγικές και βάζω λεφτά. Με τον τρόπο αυτό κατάφερα να βρω λαθος σε σύστημα του φιλλα το οποίο έπαιζε κόσμος και το οποίο διόρθωσαν. Τώρα σε κουτσομπόλες έπαψα εδώ και πάρα πολλούς μήνες να δίνω σημασία οπότε ας λένε ότι θέλουν.

Επίσης προτιμώ τα συστήματα όρων με πολλές επιλογές για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Διότι βάζω ολο το κεφάλαιο σε ματς όλης της ημέρας ώστε να μην παίζω συνέχεια. Έτσι αποφεύγω και την πορωση με τον συνεχή στοιχηματισμο.

• Like
7-6-2026
708 OVER απόδοση 1,80 τελικό1-2√♥
719 UNDER απόδοση 1,32 τελικό 1-0√♥
722 UNDER απόδοση 1,42 τελικό 0-1√♥
724 UNDER απόδοση 1,40 τελικό 1-1√♥
Ζητούμενα 3-4 στήλες 5 πολλαπλασιαστής 4 κόστος 5€
Μέγιστη επιστροφή17,52€
Πέρασε η τετράδα και επιστροφή 17,52€

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
9-6-2026
605 1 απόδοση 2,15 πιθανότητα 1=75% τελικό 1-1☻
606 1 απόδοση 1,92 πιθανότητα 1=75% τελικό3-0√♥
608 OVER 2.5 απόδοση 1,62 πιθανότητα 75,6% τελικό 1-2√♥
Σύστημα 1-2-3στήλες7 πολλαπλασιαστής 4 κόστος 7€
Μέγιστη απόδοση 23,08€
Επιστρέφει 6,65€

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • ΑΕΚ-Ντε Γκραασφχαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 17:00
    • ΑΕΚ - Ντε Γκράαφστσαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
    • Δεν υπάρχουν μπασκετικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 10:35
    • MotoGP 2026