Πολύ καλό ποντάρισμα πάνω στις δυνατές ομάδες.Αν μία από τις κατωτέρω ομάδες σηκώσει την κούπα κέρδος 36-40%
Προβολή συνημμένου 44359
Πολύ καλό ποντάρισμα πάνω στις δυνατές ομάδες.
Τέτοιο παιχνίδι αξίζει.
Η δυναμική να είναι υπέρ μας.
Τα πονταρίσματα έγιναν με πρόγραμμα διαχείρισης κεφαλαίου.......???????????
Μπορούμε να παίζουμε και ομάδες από αγώνες πρωταθλήματων με τον τρόπο αυτο και να κερδίζουμε.Προβολή συνημμένου 44360
Με αυτό .Αλλά γίνετε και χωρίς κάποιο εργαλείο αλλά έχω ανεβάσει τον τρόπο αλλά πέρασε χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν
Αν θες το προγραμματάκι αυτό μπορώ να στο δώσω το μειλΜπορούμε να παίζουμε και ομάδες από αγώνες πρωταθλήματων με τον τρόπο αυτο και να κερδίζουμε.
Σου έστειλα μήνυμα.Αν θες το προγραμματάκι αυτό μπορώ να στο δώσω το μειλ Προβολή συνημμένου 44361
γραψε το μειλ σου να σου το στείλω και αν μου δώσεις και το τηλέφωνο να μιλήσουμε .Φυσικά το προγραμμα είναι δωρεάν
σου έστειλα το προγραμματάκι αλλά δεν ξέρω αν το πήρες γιατί μe το gmail με το Outlook υπάρχει πρόβλημαΣου έστειλα μήνυμα.
Όλα οκ.σου έστειλα το προγραμματάκι αλλά δεν ξέρω αν το πήρες γιατί μe το gmail με το Outlook υπάρχει πρόβλημα
Αγαπητέ φίλε, στείλε μου το μέιλ σου..σου έχω ένα...νεοΚατάλαβα τώρα που χτυπάει η καμπάνια αλλά υπάρχουν τρόποι να λυθούν παρεξηγησεις.
Δεν είναι ο τόπος εδώ ιδανικός για τετοιες κουβέντες. Έχεις αναρτήσει συστήματα.
Υπάρχει στο προφίλ μου.Αγαπητέ φίλε, στείλε μου το μέιλ σου..σου έχω ένα...νεο
20-6-2026
628 NG69.5% =1.68 UNDER75.1%=1.50 τελικό 4-1
632 NG 89.3%=150 UNDER88.8%=1.32 τελικό 2-0
638 GG68.3%=1.68 OVER69.01%=1.78τελικό 0-1
640 NG75.6%=1.60 UNDER73.03%=1.50 τελικό 1-2
Σημείωση παίζουν ταυτόχρονα NG+Under και GG και OVER
Σύστημα 1-2-3-4 στήλες 15 κόστος 3,75€
πιασμένα 3 παιχνίδια και επιστροφή 11,33€
Προβολή συνημμένου 44407 XXXXX
33,14€ το δείχνει το δελτίο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις δυο γεγονότα σε κάθε αγώνα GG και OVER ή UNDER και NG δηλαδή ζητώ στην τετράδα 8 γεγονότα άλλες φορές έρχονται άλλες όχιΛοιπόν αυτό μου αρέσει πολύ και μπορώ να καταλάβω τον τρόπο παιχνιδιού πιο εύκολα.
Έχω μία ερώτηση αν θέλετε να μου απαντήσετε. Με αυτές τις αποδόσεις στην τετράδα τι περίπου επιστροφές θα είχατε?
Στην τριάδα βλέπω υπήρχε επιστροφή και ένα καφεδάκι, διόλου άσχημα. Στην δυάδα υπολογίζω μισό ποντάρισμα πίσω περίπου.
33,14€ το δείχνει το δελτίο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις δυο γεγονότα σε κάθε αγώνα GG και OVER ή UNDER και NG δηλαδή ζητώ στην τετράδα 8 γεγονότα άλλες φορές έρχονται άλλες όχι