Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Conscious Player
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Conscious Player

New Member
28 Οκτ 2023
1,180
722
113
Τι και αν ανέβηκε η θερμοκρασία και οι παραλίες μας καλούν?

Εμείς εδώ πιστοί στο ραντεβού για το πρώτο ουσιαστικά μουντιάλ συλλόγων.

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.

Ενώ σκεφτόμουν την εν λόγω διοργάνωση με "βασάνιζε" ένα ερώτημα, το κατα πόσο θα ασχοληθούν οι ομάδες με αυτήν.

Όλες οι ομάδες έρχονται από καταπονητικές και άκρως απαιτητικές σεζόν, ενώ μετά το τέλος της διοργάνωσης πολύ σύντομα θα ακολουθήσει άλλη μία τέτοια σεζόν ενώ και του χρόνου το καλοκαίρι έχουμε και το κανονικό μουντιάλ.

Ήμουν σε δίλλημα για το αν θα ασχοληθώ καθόλου με κάποιο μακροχρόνιο και τελικά αποφάσισα πως θα το κάνω, απλά όχι με σοβαρές μίζες πιο πολύ έτσι για το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το ξαναγράφω, δεν θα ποντάρω "σοβαρά" παρά μόνο έτσι για να έχω να λέω ότι ασχολήθηκα.

Μέσα σε αυτό το ελαφρύ κλίμα, ξεκινάω την σούπερ εξειδικευμένη ανάλυσή μου για κατάκτηση διοργάνωσης:npaper::yhe::

Πετάω έξω όλες τις μη ευρωπαίες ομάδες. Λίγα πράγματα γνωρίζω για αυτές, η Φλαμένγκο αν ήταν στην κατάσταση που ήταν πριν 1-2 χρόνια ίσως θα ήταν ένα καλό αουτσάιντερ. Πραγματικά δεν βλέπω κάποια μη ευρωπαία να χτυπάει ευρωπαία ομάδα. Ίσως βρεθεί κάποια να κάνει πορεία μέχρι τους 8 ή ακόμα και 4, αλλά το βλέπω χλωμό για κατάκτηση.

Πάμε στις ευρωπαίες:

Ρεάλ, Παρί, Σίτι, Μπάγερν, Τσέλσι, Ίντερ, Ατλέτικο, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Πόρτο.

Βλέποντας αυτό το γκρουπ των ομάδων διερωτήθηκα ποιά είναι τα στοιχεία αυτά που μπορούν να βγάλουν μία από αυτές μέχρι το τέλος, και κατέληξα στα εξής:

-Πείνα για διάκριση και μπουστάρισμα του κλαμπ σε αυτήν την χρονική στιγμή.
-Έτοιμες ομάδες= Δηλαδή οι ομάδες κατεβαίνουν 100% έτοιμες και ήδη "φτιαγμένες" χωρίς σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ομάδες που μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν τον Μάιο.
-Και Το πιο σημαντικό: Χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Μέσα στην κάψα του καλοκαιριού και ενδιάμεσα από δύο σεζόν αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο.

Αυτά τα τρία είναι τα βασικά "φίλτρα" μου.

Βρήκα δύο ομάδες που συγκεντρώνουν και τα τρία αυτά σε υπερθετικό βαθμό κιόλας

1) Παρί Σεν Ζερμέν
2) Τσέλσι

Δηλαδή δεν "βλέπεις ρεάλ η σίτι", θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει. Σίγουρα όχι την Σίτι. Για πολλούς λόγους που θα κουράσω αν τους γράψω.

Ούτε ρεάλ. Θεωρώ ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο η προσαρμογή με τσάμπι αλόνσο.

Μπάγερν ούτε καν. Ίσως μέχρι προημιτελικά για να αποκλειστεί.

Τις υπόλοιπες επίσης δεν τις βλέπω.

Οπότε κλείνοντας, ποντάρω σαν φαβορί Παρί Σεν Ζερμέν στο 6.00 και Τσέλσι στο 13.00.

Χαλαρό παιχνίδι και αν κάποιος ακολουθήσει προτείνω επίσης να το δει πολύ χαλαρά.

Έτσι και αλλιώς είναι μία καινούργια ουσιαστικά διοργάνωση και δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα πάει και πως θα την αντιμετωπίσουν οι ομάδες.

Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι εδώ είμαστε.

Αν προκύψει κάτι άλλο ενδιαφέρον κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, πάλι εδώ είμαστε.

Κατάκτηση:

Παρί Σεν Ζερμέν @6.00

Τσέλσι @13.00

Υ.Γ. Επειδή ξέρω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πονταριστεί πολύ και για συναισθηματικούς λόγους από οπαδούς της, αν κάποιος ακολουθήσει Παρί και Τσέλσι, θα μπορούσε να κάνει και ένα μικρό μπετ στην βασίλισσα για κάλυψη. Έτσι και αλλιώς το 5.50 που δίνει η πράσινη αφήνει περιθώρια ανεκτά.

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel, A L E X και PANATHA
Ίσως κάποιοι παίκτες που ψάχνουν μια καλή μεταγραφή να έχουν ένα κίνητρο παραπάνω για διάκριση,όπως επίσης και ο Ντεμπελέ με τον Μέντες που είναι υποψήφιοι για παίκτες της χρονιάς.Από εκεί και πέρα είναι η πρώτη φορά για τις ομάδες και δεν ξέρω αν παίζοντας με μεγάλη έντσαη μήπως ξεφουσκώσουν αργότερα στα πρωταθλήματά τους

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Για μενα ειναι μια χαζη διοργανωση που μονο κακο θα κανει στους παιχτες.....και μεσα σε ολα εχεις και το ηλιθιο καναλι (ΑΝΤ1) που θα δειξει ελαχιστα ματς....οποτε.....παραλια, μπανια και καφεδες!

• Haha
Μονάχα 15 παιχνίδια (από τα συνολικά 63) θα καλυφθούν από τον ΑΝΤ1 για όλη τη διοργάνωση, εκ των οποίων 4 θα μεταδοθούν μόνο διαδικτυακά μέσω antenna.gr. Κοντολογίς, ο ΑΝΤ1 (πολυ)διαφήμισε ένα deal που πρακτικά θα προσφέρει στον τηλεθεατή μόνο 11 από τα συνολικά 63 παιχνίδια (και μόνο 7 από τα 48 της φάσης των ομίλων, μαζί με τα διαδικτυακά) και, κορυφαίο, δεν θα μεταδώσει κανένα παιχνίδι από αυτά της τελευταίας αγωνιστικής και των οκτώ ομίλων! Κι έχει και ματσάρες στην αυλαία τους: Μπενφίκα – Μπάγερν, Ιντερ – Ρίβερ Πλέιτ και Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ άλλων…

• Like
Εντάξει μια χαρά διοργάνωση να έχουμε να ασχοληθούμε για το καλοκαίρι. :smk1:

Ποιος Αντέννα ρε μάνα μου αυτό το κανάλι το έχω να δω κανένα Κωνσταντίνου και Ελένη, Dragons Den άααααμα θυμηθώ κανένα Φόρμουλα 1 και να ακούσω περιγραφή Τάκαρου Πουρναράκη.

• Haha
Μονάχα 15 παιχνίδια (από τα συνολικά 63) θα καλυφθούν από τον ΑΝΤ1 για όλη τη διοργάνωση, εκ των οποίων 4 θα μεταδοθούν μόνο διαδικτυακά μέσω antenna.gr. Κοντολογίς, ο ΑΝΤ1 (πολυ)διαφήμισε ένα deal που πρακτικά θα προσφέρει στον τηλεθεατή μόνο 11 από τα συνολικά 63 παιχνίδια (και μόνο 7 από τα 48 της φάσης των ομίλων, μαζί με τα διαδικτυακά) και, κορυφαίο, δεν θα μεταδώσει κανένα παιχνίδι από αυτά της τελευταίας αγωνιστικής και των οκτώ ομίλων! Κι έχει και ματσάρες στην αυλαία τους: Μπενφίκα – Μπάγερν, Ιντερ – Ρίβερ Πλέιτ και Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ άλλων…

Ποτέ δεν ξέρεις, Μπορεί να έχουμε και κανένα plot twist όπως με το μουντιάλ του 22'

Κρασάρει το αντ1+ και από την δεύτερη αγωνιστική τα γυρνάει όλα στο ελεύθερο.:cool:

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚΙΚΟ, γεμάτο αφθονία mindset που γουστάρω να διαβάζω-βλέπω :shk:
Επί ΠΑΣΟΚ θα είχαμε μετάδοση από την κρατική (ντεμέκ) τηλεόραση όλους τους αγώνες με περιγραφή Μανώλη Μαυρομάτη :smk1:

• Like
Από εκεί και πέρα είναι η πρώτη φορά για τις ομάδες και δεν ξέρω αν παίζοντας με μεγάλη έντσαη μήπως ξεφουσκώσουν αργότερα στα πρωταθλήματά τους

Αυτό είναι που με προβλημάτισε και μένα πολύ για αυτό είπα ότι δεν θα ασχοληθώ σοβαρά, χαλαρά μόνο έτσι για το παιχνίδι που λέμε.

• Like
Αντιδράσεις: animusbet
Βλέποντας το 0-0 του πρώτου αγώνα να φανταστώ σούπα το ματσάκι καλύτερα να πήγαινα να δω κανένα τοπικό

Βλέποντας το 0-0 του πρώτου αγώνα να φανταστώ σούπα το ματσάκι καλύτερα να πήγαινα να δω κανένα τοπικό

Δεν είδα κάτι, ούτε φάσεις τίποτα.

Ποιά Αλ Αχλί-Ίντερ Μαιαμι ρε φίλε μόνο Παρί η Τσέλσι θέλουμε οι υπόλοιποι να πάνε να....

...Κάνουν διακοπές.

Δεν είδα κάτι, ούτε φάσεις τίποτα.

Ποιά Αλ Αχλί-Ίντερ Μαιαμι ρε φίλε μόνο Παρί η Τσέλσι θέλουμε οι υπόλοιποι να πάνε να....

...Κάνουν διακοπές.
Δεν υπάρχει Ίντερ Μάιαμι η μόνη Ίντερ που υπάρχει είναι αυτή του Κριστιάν Βιέρι, Χαβιέρ Ζανέττι, Ζαμοράνο
και Μάιάμι υπάρχει μόνο η Μαϊάμι Χιτς τώρα παίκτες δεν θυμάμαι δεν το κατέχω με τα Αμερικανάκια

Καλά για τους άραβες τώρα ποιο ποδόσφαιρο ρε μάνα μου αυτούς τους φώναξαν γιατί δεν συμπλήρωναν φαίνεται ομάδες που θα παίξουν σου λέει ας τους φωνάξουμε

• Like

Λογικά μέχρι τώρα όλοι μάλλον είδατε ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλα τα ματς δωρεάν.

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω εδώ τον τρόπο, για όποιον δεν έχει δει ακόμα, με μια γρήγορη αναζήτηση στο google θα βρει τον (νόμιμο) τρόπο.

Τελευταία επεξεργασία:
Λογικά μέχρι τώρα όλοι μάλλον είδατε ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλα τα ματς δωρεάν.

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω εδώ τον τρόπο, για όποιον δεν έχει δει ακόμα, με μια γρήγορη αναζήτηση στο google θα βρει τον (νόμιμο) τρόπο.
Καλά που έχω τα Τούρκικα κανάλια και πιάνω TRT1 και TRT spor τα κρατικά της Τουρκίας. Το κρατικό στην Ελλάδα έχει σε επανάληψη την σειρά "Παραλία" και τους πληρώνουμε κιόλας

• Like
Καλά που έχω τα Τούρκικα κανάλια και πιάνω TRT1 και TRT spor τα κρατικά της Τουρκίας. Το κρατικό στην Ελλάδα έχει σε επανάληψη την σειρά "Παραλία" και τους πληρώνουμε κιόλας
Λίγα τα λόγια σου για την Παραλία :mado:

Με την νέα σεζόν καλά να είμαστε "φτιάξε" με και μένα να βλέπω ελεύθερα κάνα ξένο πρωτάθλημα.:cool::?

Εκεί θα σε παραδεχτώ :smk1:

Δύο βαριά χαρτιά μπαίνουν απόψε στην διοργάνωση με Σίτι και Ρεάλ να δίνουν τους πρώτους αγώνες τους σήμερα.

Η Ρεάλ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την Αλ Χιλάλ.

Αυτό που θα ποντάρω σήμερα είναι μία ενισχυμένη απόδοση που προσφέρει η πράσινη στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι-Καζαμπλάνκα και αυτό είναι να σκοράρει η Σίτι και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.00.

Ελπίζω το φετινό μπλέ αγγλικό ναυάγιο να παρουσιαστεί σοβαρό και να μας πληρώσει, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει.

Μάντσεστερ Σίτι-Καζαμπλάνκα Σίτι να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

@2.00 (στην πράσινη)

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel
  • 15:00
    • Ολυμπιακός - Μπρέντα

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 18:00
    • ΠΑΟΚ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς

OPEN TV
  • 19:15
    • Στέρλινγκ Άλμπιον - Χαρτς