Στο μυαλό μου είσαι δεν ξέρω με τι ενδεκάδα θα κατέβουν αλλά το τίμησα και εγώ
Κάποιοι είναι εκτός, υπάρχει μια βασική ιδέα για την αρχική 11αδα, μόνο οι Χάαλαντ και Μαρμούς φτάνουν κατά την γνώμη μου, ΑΝ δεν υπάρξει μεγάλη γκίνια...

Στο μυαλό μου είσαι δεν ξέρω με τι ενδεκάδα θα κατέβουν αλλά το τίμησα και εγώ
Μην ξανακούσω να μου λέει κανείς περί όβερ θα γαμηθούμε. Μάντσεστερ Σίτι και σας μαμώ το σπίτι![]()
Πουστόφλωροι κανονικά και με τον νόμο όμωςΟι Αμερικάνοι την έχουνε ψωνίσει.
Χαρά Θεού είναι και διακόπτουν τους αγώνες.
Μπενφίκα-Μπάγερν 1-0 στο 67' και το over 1.5 δίνει 1.30!
Τι λες τώρα...
@Balaton μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το παιχνίδι στα γκολ όντως πέθανε.
Θα σου πω δύο facts.
1) To Χ έχει γίνει λόγω απόδοσης ασύμφορο ενω σε γενικές γραμμές η συχνότητα εμφάνισης του παραμένει περίπου στα ίδια.
2) Οι αποδόσεις του over 0,5 έχουν γίνει ασύμφορες ακόμα και αν παίζεις το 1,10 με ποσοστό επιτυχίας άνω του 93% επειδή οι αγώνες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι δραματικά λίγοι, σε σημείο να χρειάζεσαι 50 ζωές για να πιάσεις 50 αγώνες.
Και τώρα σου λέω κάτι που δεν γνωρίζεις και απλώς θέλω να μου πεις εσύ τι θα έκανες. Εστω πως κάποτε έπαιζες ιππόδρομο και πριν από περίπου 10 χρόνια γιατί κουράστηκες τον σταματούσες ενώ θα μπορούσες με καθημερινή ετήσια ενασχόληση να βγάζεις περίπου 300 μονάδες το χρόνο τι θα έκανες; Σου ξαναλέω όμως καθημερινή ενασχόληση, ετήσια και χρονοβόρα, στο τονίζω το χρονοβόρα.
Και λες ασχολούμαι ξανά με τα αλογάκια λοιπόν και βλέπεις τις ίδιες στρατηγικές από προπονητές, δεν έχει σημασία αν έχουν αποσυρθεί οι παλαιοί ή έχουν πεθάνει, βλέπεις τα ίδια σκηνικά σαν να μην πέρασε μια μέρα και μπορείς να αντιληφθείς πράγματα που πάλι θα σου δίνουν 300 μοναδες το χρόνο με καθημερινή ενασχόληση όμως ετήσια και χρονοβόρα. Τι θα έκανες για πες μου;
ΑΝ αυτά τα 300 units σήμαιναν καλό ετήσιο εισόδημα(χωρίς απαραίτητα να είναι το μοναδικό) με βάση τα θέλω μου.
Πετάω έξω όλες τις μη ευρωπαίες ομάδες. Λίγα πράγματα γνωρίζω για αυτές, η Φλαμένγκο αν ήταν στην κατάσταση που ήταν πριν 1-2 χρόνια ίσως θα ήταν ένα καλό αουτσάιντερ. Πραγματικά δεν βλέπω κάποια μη ευρωπαία να χτυπάει ευρωπαία ομάδα. Ίσως βρεθεί κάποια να κάνει πορεία μέχρι τους 8 ή ακόμα και 4, αλλά το βλέπω χλωμό για κατάκτηση.
Απ' όταν έβαλες το πρώτο post σε αυτό εδώ το θέμα και πρότεινες Τσέλσι, το έπαιξα E/W στο 8.00.
Δεν ξέρω αν έκανα σωστά που προτίμησα αυτό αντί για το ξερό 13.00. Τέλος πάντων, θα δείξει.
Πολλά like για τη φωτο προφίλ σου.