Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Conscious Player
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στο μυαλό μου είσαι δεν ξέρω με τι ενδεκάδα θα κατέβουν αλλά το τίμησα και εγώ

Κάποιοι είναι εκτός, υπάρχει μια βασική ιδέα για την αρχική 11αδα, μόνο οι Χάαλαντ και Μαρμούς φτάνουν κατά την γνώμη μου, ΑΝ δεν υπάρξει μεγάλη γκίνια... :priest:

Μην ξανακούσω να μου λέει κανείς περί όβερ θα γαμηθούμε. Μάντσεστερ Σίτι και σας μαμώ το σπίτι :smk1:

• Angry
Αντιδράσεις: Conscious Player
Μην ξανακούσω να μου λέει κανείς περί όβερ θα γαμηθούμε. Μάντσεστερ Σίτι και σας μαμώ το σπίτι :smk1:

Προφανώς το ναυάγιο μας κουβάδιασε.

Το ξενερωτικό της υπόθεσης είναι ότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν έκανε ούτε ΜΙΑ φάση, παρά ένα σουτ του Ντοκού από λάθος αμυντικού και μία υποψία ευκαιρίας στο 93'.

Άλλαζε πάσες από το 60' για να κρατήσει το 2-0.

Οπότε παίξαμε λάθος, δεν ήταν ατυχία...

Οι Αμερικάνοι την έχουνε ψωνίσει.
Χαρά Θεού είναι και διακόπτουν τους αγώνες.

• Like
  • Like
Ακόμα να ξεκινήσει ο αγώνας της Μπενφίκα το δεύτερο ημίχρονο θα το παίξουν στο subuteo αυτοί

Γνώμη μου είναι πως καλό είναι να κυνηγάει κάποιος τις ομάδες που είναι σε αγωνιστική κατάσταση δηλαδή παίζονται τα πρωταθλήματα τους. Τώρα ας πούμε την Πόρτο τι να την παίξει κανείς? Οι άνθρωποι κάνουν αγγαρεία για μένα. Φαντάσου έχει τελειώσει το πρωτάθλημα επιτυχημένα ή αποτυχημένα και κανονικά θα ξαναπαίξεις τον Σεπτέμβριο. Εντάξει αν μπει κανένας παίκτης που τον ξέρει μόνο η μάνα του εκεί σίγουρα θα θελήσει να αποδείξει τον εαυτό του αλλά μέχρι εκεί

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ερχόταν ο διαιτητής του Φλαμένγκο-Τσέλσι να σφυρίξει ένα ντέρμπι αιωνίων:ROFLMAO:

Επίσης παίρνουμε μια γεύση από το τι έχουμε να περιμένουμε του χρόνου στο κανονικό ορθόδοξο μουντιάλ.

Μπενφίκα-Μπάγερν 1-0 στο 67' και το over 1.5 δίνει 1.30!

Τι λες τώρα...

@Balaton μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το παιχνίδι στα γκολ όντως πέθανε.

• Haha
Αντιδράσεις: Balaton
Μπενφίκα-Μπάγερν 1-0 στο 67' και το over 1.5 δίνει 1.30!

Τι λες τώρα...

@Balaton μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το παιχνίδι στα γκολ όντως πέθανε.

Θα σου πω δύο facts.

1) To Χ έχει γίνει λόγω απόδοσης ασύμφορο ενω σε γενικές γραμμές η συχνότητα εμφάνισης του παραμένει περίπου στα ίδια.
2) Οι αποδόσεις του over 0,5 έχουν γίνει ασύμφορες ακόμα και αν παίζεις το 1,10 με ποσοστό επιτυχίας άνω του 93% επειδή οι αγώνες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι δραματικά λίγοι, σε σημείο να χρειάζεσαι 50 ζωές για να πιάσεις 50 αγώνες.

Και τώρα σου λέω κάτι που δεν γνωρίζεις και απλώς θέλω να μου πεις εσύ τι θα έκανες. Εστω πως κάποτε έπαιζες ιππόδρομο και πριν από περίπου 10 χρόνια γιατί κουράστηκες τον σταματούσες ενώ θα μπορούσες με καθημερινή ετήσια ενασχόληση να βγάζεις περίπου 300 μονάδες το χρόνο τι θα έκανες; Σου ξαναλέω όμως καθημερινή ενασχόληση, ετήσια και χρονοβόρα, στο τονίζω το χρονοβόρα.

Και λες ασχολούμαι ξανά με τα αλογάκια λοιπόν και βλέπεις τις ίδιες στρατηγικές από προπονητές, δεν έχει σημασία αν έχουν αποσυρθεί οι παλαιοί ή έχουν πεθάνει, βλέπεις τα ίδια σκηνικά σαν να μην πέρασε μια μέρα και μπορείς να αντιληφθείς πράγματα που πάλι θα σου δίνουν 300 μοναδες το χρόνο με καθημερινή ενασχόληση όμως ετήσια και χρονοβόρα. Τι θα έκανες για πες μου;

• Like
Αντιδράσεις: betover και Conscious Player
Θα σου πω δύο facts.

1) To Χ έχει γίνει λόγω απόδοσης ασύμφορο ενω σε γενικές γραμμές η συχνότητα εμφάνισης του παραμένει περίπου στα ίδια.
2) Οι αποδόσεις του over 0,5 έχουν γίνει ασύμφορες ακόμα και αν παίζεις το 1,10 με ποσοστό επιτυχίας άνω του 93% επειδή οι αγώνες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι δραματικά λίγοι, σε σημείο να χρειάζεσαι 50 ζωές για να πιάσεις 50 αγώνες.

Και τώρα σου λέω κάτι που δεν γνωρίζεις και απλώς θέλω να μου πεις εσύ τι θα έκανες. Εστω πως κάποτε έπαιζες ιππόδρομο και πριν από περίπου 10 χρόνια γιατί κουράστηκες τον σταματούσες ενώ θα μπορούσες με καθημερινή ετήσια ενασχόληση να βγάζεις περίπου 300 μονάδες το χρόνο τι θα έκανες; Σου ξαναλέω όμως καθημερινή ενασχόληση, ετήσια και χρονοβόρα, στο τονίζω το χρονοβόρα.

Και λες ασχολούμαι ξανά με τα αλογάκια λοιπόν και βλέπεις τις ίδιες στρατηγικές από προπονητές, δεν έχει σημασία αν έχουν αποσυρθεί οι παλαιοί ή έχουν πεθάνει, βλέπεις τα ίδια σκηνικά σαν να μην πέρασε μια μέρα και μπορείς να αντιληφθείς πράγματα που πάλι θα σου δίνουν 300 μοναδες το χρόνο με καθημερινή ενασχόληση όμως ετήσια και χρονοβόρα. Τι θα έκανες για πες μου;

Αν ένιωθα σωματικά(πολλές ώρες καθίσματος σε γραφείο ) και ψυχικά κουρασμένος, δεν θα γυρνούσα ούτε για όλα τα χρήματα του κόσμου.

Αν ένιωθα φρέσκος, ίσως με κάποια μικρά adjustments στην καθημερινή ρουτίνα, όπως ειδικές γυμναστικές για σώμα και μυαλό θα γυρνούσα, ΑΝ αυτά τα 300 units σήμαιναν καλό ετήσιο εισόδημα(χωρίς απαραίτητα να είναι το μοναδικό) με βάση τα θέλω μου.

Μπορείς να δημιουργήσεις μία βιώσιμη από όλες τις απόψεις ρουτίνα;

Αυτήν την ερώτηση βασικά πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου. Αυτήν είναι η γνώμη μου.

• Like
ΑΝ αυτά τα 300 units σήμαιναν καλό ετήσιο εισόδημα(χωρίς απαραίτητα να είναι το μοναδικό) με βάση τα θέλω μου.

Μία ακόμη σημείωση εδώ:

Ακόμα και αν αυτά τα units δεν ήταν πολύ καλό ετήσιο εισόδημα ΑΛΛΑ θα μπορούσαν να γίνουν σε 2-3 χρόνια, με την λογική ότι θα ανέβαινε η αξία τους, πάλι θα άξιζε ΜΟΝΟ αν μπορούσες να κρατήσεις ισορροπία στα άλλα που ανέφερα.

Φίλε το ξαναλέω για σένα, για μένα, για όλους: Δεν αξίζει να καείς σωματικά και ψυχικά ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου...Αυτήν είναι η γνώμη μου.

• Like
Με βάση αυτά που λες δεν βρίσκω το λόγο για να τα παρατήσεις 10 χρόνια πριν εκτός και αν η βασική ενασχόληση σου αποφέρει τόσα όσα να μην αξίζει η προσπάθεια για τα 300υ. Και επίσης σε βάθος δεκαετίας το 300υ κέρδος/χρόνο με ποσοστιαία αύξηση του αρχικού ρολλ κάθε σεζόν θα αυξάνονταν και αυτά.
Αν δεν παίζουν λιμιτς και διάφορα τέτοια στον υποδρομο (δεν το γνωρίζω) ή αν έχεις βρει το αντίδοτο σε αυτά, προσωπικά δε θα το σκεφτόμουν να το ξεκινούσα ξανά.

Στα του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων με την τρίτη αγωνιστική να φτάνει στο τέλος της, το συμπέρασμα που βγαίνει τελικά είναι ότι όλες οι ομάδες το είδαν και συνεχίζουν να το βλέπουν σοβαρά.

Από την Καζαμπλάνκα και την Ουράβα μέχρι την Παρί και την Σίτι όλες το βλέπουν σοβαρά.

Οι αμφιβολίες και οι δεύτερες σκέψεις των φιλάθλων-δημοσιογράφων-στοιχηματζήδων αποδείχθηκαν πολύ λάθος τελικά.

Τα φράγκα είναι πολλά, πιθανές μεταγραφές στο τραπέζι, γόητρο, όλα αυτά συμβάλλουν για έναν πολύ ενδιαφέρον νοκ άουτ γύρο.

Για να δούμε τι θα γίνει...

Πετάω έξω όλες τις μη ευρωπαίες ομάδες. Λίγα πράγματα γνωρίζω για αυτές, η Φλαμένγκο αν ήταν στην κατάσταση που ήταν πριν 1-2 χρόνια ίσως θα ήταν ένα καλό αουτσάιντερ. Πραγματικά δεν βλέπω κάποια μη ευρωπαία να χτυπάει ευρωπαία ομάδα. Ίσως βρεθεί κάποια να κάνει πορεία μέχρι τους 8 ή ακόμα και 4, αλλά το βλέπω χλωμό για κατάκτηση.

Λοιπόν επειδή μου αρέσει να τα γράφω όλα και να μην είμαι κρυψίνους, εδώ έκανα μία μικρή κάλυψη μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης που παίχτηκε από την αρχή ως κάλυψη.

Έτσι και αλλιώς δεν πάω να κλείσω μαγαζιά, ας χάσω λίγο από το πρόφιτ αν το πάρει η Παρί ή η Τσέλσι, ή ας δώσω κάτι λίγο παραπάνω αν είναι να χαθούν όλα.

Την Φλαμένγκο την είχα πολύ στον νού μου πριν ξεκινήσει η διοργάνωση και όπως γράφω αν ήταν στην κατάσταση που ήταν πριν 1-2 χρόνια θα μπορούσε να είναι το απόλυτο dark horse που λέμε.

Αυτήν την στιγμή δίνει 26.00 απόδοση και αφήνει περιθώρια όχι μόνο για κάλυψη αλλά και κέρδος.

Ποτέ δεν ξέρεις, δεν θέλω να γίνει η έκπληξη και να τραβάω τα μαλλιά μου που λένε. Άσε που υπάρχει και η επιλογή πιθανού cashout που τις περισσότερες φορές δεν αξίζει βέβαια αλλά θα το δούμε και αυτό.

Οπότε μπαίνω στην φάση των 16 με τέσσερις ομάδες:

Αν το πάρει η Ρεάλ είμαι breakeven σύν 5 καφέδες.

Αν το πάρει η Παρί παίρνω δύο φορές το συνολικό ποντάρισμα.

Αν το πάρει η Τσέλσι παίρνω τέσσερις φορές και λίγο το συνολικό ποντάρισμα.

Αν το πάρει η Φλαμένγκο παίρνω περίπου τρεισίμιση φορές το συνολικό ποντάρισμα.

Αν δεν το πάρει καμία θα γίνω σοφότερος! :cool!:

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel
Απ' όταν έβαλες το πρώτο post σε αυτό εδώ το θέμα και πρότεινες Τσέλσι, το έπαιξα E/W στο 8.00.
Δεν ξέρω αν έκανα σωστά που προτίμησα αυτό αντί για το ξερό 13.00. Τέλος πάντων, θα δείξει.

Πολλά like για τη φωτο προφίλ σου.

• Like
Απ' όταν έβαλες το πρώτο post σε αυτό εδώ το θέμα και πρότεινες Τσέλσι, το έπαιξα E/W στο 8.00.
Δεν ξέρω αν έκανα σωστά που προτίμησα αυτό αντί για το ξερό 13.00. Τέλος πάντων, θα δείξει.

Πολλά like για τη φωτο προφίλ σου.

Φίλε αυτό σημαίνει ότι κερδίζεις αν το πάρει ή βγεί δεύτερη?

Για την φωτό στο προφίλ, έτσι είναι φίλε μετά την άνοδο στην Λιγκ 1 έπρεπε να σηκώσω σημαία :sign:

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel
Ναι είτε βγει πρώτη είτε δεύτερη.

Γουίμπλεντον μεγάλη λατρεία εξαιτίας αυτών που έχει κάνει ο κόσμος της.
Τιμή και δόξα στον Βίνι Τζόουνς :D

• Like
Φλαμένγκο-Μπάγερν σήμερα και μου κάνουν εντύπωση αυτά τα 3αρια που κυκλοφορούν για την πρόκριση της Φλαμένγκο.

Δεν ξέρω μπορεί να είμαι προκατειλημμένος επειδή έπαιξα σαν έκπληξη την Φλαμένγκο για κατάκτηση, αλλά η Μπάγερν αυτήν την στιγμή δεν τρομάζει.

Η Φλαμένγκο μπορεί άνετα να βρει γκολ σε αυτήν την άμυνα ΚΑΙ να βραχυκυκλώσει την Μπάγερν επιθετικά.

Βασικά θεωρώ σίγουρο το ενα (τουλάχιστον) γκολ των βραζιλιάνων.

Σίγουρα οι Γερμανοί θα έχουν την κατοχή θα προσπαθούν με όλους τους τρόπους και ίσως ένα γκολ νωρίς να λύσει τον γόρδιο δεσμό, αλλά....αν δεν μπεί νωρίς?

Πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει κάτι να φοβηθεί η Φλαμένγκο.

Εσείς που έχετε πιο καθαρό μυαλό από μένα, τι λέτε πως το βλέπετε?

Υ.Γ. Βλέπω άνετα αυτό το 3 να γίνεται 2.62 μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.

• 15:00
    • Ολυμπιακός - Μπρέντα

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 18:00
    • ΠΑΟΚ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς

OPEN TV
  • 19:15
    • Στέρλινγκ Άλμπιον - Χαρτς

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00
    • Σουηδία - Γερμανία

ΕΡΤ2