Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Conscious Player
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σίγουρα οι Γερμανοί θα έχουν την κατοχή θα προσπαθούν με όλους τους τρόπους και ίσως ένα γκολ νωρίς να λύσει τον γόρδιο δεσμό, αλλά....αν δεν μπεί νωρίς?

Εδώ τελικά όχι μόνο μπήκε το γκολ νωρίς αλλά στράβωσε το ματς για την Φλαμένγκο από πολύ νωρίς. Το πάλεψε στο μέτρο του δυνατού, αλλά τελικά αποκλείστηκε.

Κατά τα άλλα, καλά πάει μέχρι τώρα, περιμένουμε τα ματς των προημιτελικών.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απ' όταν έβαλες το πρώτο post σε αυτό εδώ το θέμα και πρότεινες Τσέλσι, το έπαιξα E/W στο 8.00.
Δεν ξέρω αν έκανα σωστά που προτίμησα αυτό αντί για το ξερό 13.00. Τέλος πάντων, θα δείξει.

Πολλά like για τη φωτο προφίλ σου.
Στο 12.00 βλέπω γράφει την απόδοση που είχα παίξει αλλά επειδή είναι E/W πέφτει στο 8.00.
Εν τω μεταξύ για ματς που αν προκριθεί η Τσέλσι κερδίζω το στοίχημα, το cash out που μου δίνει είναι το 1/3 του ποσού που θα κερδίσω. Για γέλια.

Screenshot 2025-07-08 at 1.50.53 PM.png

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover και Conscious Player
Καλημέρα, πρώτη φορά παίζω στοίχημα E/W και δεν το κατέχω.
Νόμιζα πως με την πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό θα είχα πληρωθεί, αλλά μέχρι στιγμής μου δίνει cash out τα μισά λεφτά απ' το συνολικό κέρδος.

• Sad
Αντιδράσεις: Conscious Player
Καλημέρα, πρώτη φορά παίζω στοίχημα E/W και δεν το κατέχω.
Νόμιζα πως με την πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό θα είχα πληρωθεί, αλλά μέχρι στιγμής μου δίνει cash out τα μισά λεφτά απ' το συνολικό κέρδος.

Απάντησα και σε μήνυμα, δεν το γνωρίζω καθόλου. Μήπως αν το σηκώσει η Τσέλσι κερδίζει το στοίχημα, και αν βγει δεύτερη παίρνεις το ποντάρισμά σου πίσω?

Αν γνωρίζει κάποιος ας μας φωτίσει.

• Like

Οπότε αυτό σημαίνει ότι θα πάρεις ότι σου δίνει τώρα ή κάτι λιγότερο αν βγει δεύτερη, και όλο το ποσό αν το κατακτήσει.

Σωστά;

κανονικά ειτε 1η ειτε 2η... θα παρει την μισή απόδοση κερδος. Αν δεν εχει αλλαξει κατι αποσα γνωριζω... ηδη ειναι κερδισμενος με απόδοση 6.

Η Τσέλσι που ήταν μία από τις δύο βασικές επιλογές είναι ήδη στον τελικό, ενώ σήμερα περιμένουμε ποιά εκ των Παρί ή Ρεάλ θα κλείσει το ζευγάρι του τελικού.

Δεν μετανιώνω καθόλου που κάλυψα τα πονταρίσματα με την Ρεάλ Μαδρίτης αφού σήμερα δεν θα έχω καθόλου άγχος. Ούτε μετανιώνω που "θυσίασα" ελάχιστο κέρδος για να παίξω Φλαμένγκο για έκπληξη.

Ουσιαστικά παίξαμε τις 3 από τις 4 ομάδες των ημιτελικών!

Με κάποια δόση τύχης θα έλεγα που πάντα χρειάζεται, η διοργάνωση πήγε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την υπολόγιζα.

Ίσως έπρεπε να το δω λίγο πιο σοβαρά αλλά υποσεινήδητα "ψήθηκα" ότι μπορεί οι ομάδες να μην το δουν σοβαρά, εθελοτυφλώντας ουσιαστικά αφού την σήμερον ημέρα ειδικά οι αθλητές είναι μηχανάκια-δούλοι παραγωγής θεάματος και χρημάτων.

Τέσπα.

Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα στο Παρί-Ρεάλ Μαδρίτης.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και Eric Castel
Αν έχω καταλάβει καλά, σε περίπτωση που βγει 2η η Τσέλσι θα πάρω λιγότερα απ' ότι μου δίνει cash out αυτή τη στιγμή. Να κασάρω ή να φανώ άντρας;;; :nyxi:

• Like
Ασε τι λενε οι λουζερς στο τσιλι...:p
Αντρας θα εισαι αν κασάρεις...
Το να περιμενεις να κερδισει η Τσελσι την Παρι ειναι μεγαλύτερο ρισκο απ ότι θα έπρεπε ωστε να το αφησεις ετσι!

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και Eric Castel
Διαστημική Παρί... 4 και λιγα ηταν...
Αν καμιά μέρα της πιάσουν σχεδόν όλα... θα ριξε 10 γκολ σε κανενα "μεγαθηριο"...

Αν και χθες προηγήθηκε 2-0 με δύο γρήγορα λάθη της Ρεάλ, είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό κιόλας ότι η Παρί αυτήν την στιγμή δεν έχει αντίπαλο πάνω στον πλανήτη.

Για αυτό εξάλλου ήταν και το πρώτο και ξεκάθαρο φαβορί και για μένα.

Είναι ΟΛΑ υπέρ της. Νιάτα, ταλέντο, μομέντουμ, κάβλα για διάκριση, λίγη δόση τύχης που στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, όλη η διακύμανση σε όλους τους τομείς είναι υπέρ της.

Η Παρί αυτήν την στιγμή τρέχει σε God mode που λέγαμε κάποτε στο πόκερ. Δεν μπορεί να χάσει.

Μόνο με συνδυασμό τύχης/ατυχίας μπορεί κάποιος να την χτυπήσει αυτήν την στιγμή.

Κάνω και γω κάποιες σκέψεις να τα κασάρω όλα τώρα και να πάρω περίπου 3 φορές όλη την επένδυση που έκανα σε αυτό το τουρνουά.

Αν το αφήσω και το πάρει η Παρί διπλασιάζω, στην μεγάλη πιθανή έκπληξη της Τσέλσι θα πάρω κάτι παραπάνω από 4 φορές την επένδυση.

Θα δούμε. Θα ενημερώσω εδώ μέχρι την Κυριακή αν το κάνω.

Αν έχω καταλάβει καλά, σε περίπτωση που βγει 2η η Τσέλσι θα πάρω λιγότερα απ' ότι μου δίνει cash out αυτή τη στιγμή. Να κασάρω ή να φανώ άντρας;;; :nyxi:

Να κάνεις ότι γουστάρεις, αλλά την επόμενη φορά σε παρακαλώ να ακολουθείς όλες τις επιλογές που δίνω για να μην έχεις τέτοιες ανησυχίες:smk1::paidi::p

Να'στε καλά ρε παιδιά ευτυχώς ασχολείστε και εσείς και δεν μιλάω μόνος μου εδώ!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και Eric Castel
Κάνω και γω κάποιες σκέψεις να τα κασάρω όλα τώρα και να πάρω περίπου 3 φορές όλη την επένδυση που έκανα σε αυτό το τουρνουά.

Αν το αφήσω και το πάρει η Παρί διπλασιάζω, στην μεγάλη πιθανή έκπληξη της Τσέλσι θα πάρω κάτι παραπάνω από 4 φορές την επένδυση.

Θα δούμε. Θα ενημερώσω εδώ μέχρι την Κυριακή αν το κάνω.

Μετά από ώριμη σκέψη :twis: αποφάσισα να τα αφήσω όλα όπως έχουν και να ΜΗΝ κάνω cashout.

Έπαιξα εξαρχής και τις δύο αυτές ομάδες, στάθηκα τυχερός, έφτασαν στον τελικό τώρα περιμένω να το πάρει η ομάδα που θα παίξει καλύτερα ή πιο έξυπνα.

Η Παρί είναι σαφώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά δεν θα υποτιμήσω την Τσέλσι. Έχει κάποιες πιθανότητες και θα τις διεκδικήσει μέχρι τέλους. Δεν την έχω ξεγραμμένη.

Καλό ματς να δούμε!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και animusbet
Τελικώς...ο τελικός ηταν απρόσμενος για μένα! Δεν το περίμενα καθολου...
Ομως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε μανούλα η Τσελσι σε mind games... ενω οι νεόπλουτοι της ΠΣΖ την πατησαν και εβγαλαν και ασχημο εαυτό...

Μπραβο στον Conscious Player για όλη την πορεία μέχρι τέλους...

ΣΗΜ.: Eric τι εγινε με το each way;

• Love
Καλημέρα, είχα κάνει cash out αν και το ποσό του πονταρίσματος μου ήταν μικρό και δεν υπήρχε λόγος, αλλά με κάτι ψιλά απ' το κασάρισμα έπαιξα νίκη Τσέλσι και κέρδισα σχεδόν ότι έχασα απ' το cash out.

Με λίγα λόγια... ότι να ναι έκανα σε αυτό το στοίχημα αλλά μου βγήκε σε καλό κι ευχαριστώ τον Conscious Player για την έμπνευση γιατί χωρίς αυτό το thread δεν θα είχα ασχοληθεί με τη διοργάνωση.

Τελευταία επεξεργασία:
  • 15:00
    • Ολυμπιακός - Μπρέντα

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 18:00
    • ΠΑΟΚ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς

OPEN TV
  • 19:15
    • Στέρλινγκ Άλμπιον - Χαρτς

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00
    • Σουηδία - Γερμανία