Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών 2025 – Συζητήσεις & Προβλέψεις

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος OddsSeeker
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

OddsSeeker

New Member
18 Αυγ 2025
2
1
1
Καλησπέρα στην παρέα του φόρουμ! :woohoo:

Από τις 12 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2025 θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών, το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για το άθλημά μας. Εδώ μπορούμε να μοιραζόμαστε νέα, αναλύσεις, εντυπώσεις και φυσικά στοιχηματικές ιδέες γύρω από το τουρνουά.

Προσωπικά θεωρώ ότι η Πολωνία παραμένει φαβορί λόγω βάθους στο ρόστερ και σταθερότητας τα τελευταία χρόνια, ενώ η Βραζιλία και η Ιταλία σίγουρα θα είναι δυνατοί αντίπαλοι. Η Σερβία ίσως αποτελέσει την «έκπληξη» αν βρεθεί σε καλή φόρμα.

• Ποια ομάδα πιστεύετε ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σηκώσει το τρόπαιο;
  • Υπάρχουν παίκτες-κλειδιά που ξεχωρίζετε για το φετινό τουρνουά;

Ανυπομονώ να διαβάσω τις απόψεις σας και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί το μεγάλο event! :shk:

Τελευταία επεξεργασία:
Φαβορί είναι η Πολωνία που εδειξε και στο πρόσφατο τουρνουά την δύναμή της ειδικά απέναντι στην επισης πολύ δυνατή Ιταλία. Η Βραζιλία είναι πάντα μέσα στο κόλπο αλλά νομλιζω δεν θα ξεπερασει την Πολωνία.

Για (αγαπημένες μου) μπομπίτσες, αξίζει να ψαχτούν σε Ιράν, Βουλγαρία, Σλοβενία και Φιλιππίνες. Δεν μιλάω για 4αδες και τετοια... αλλά πιστευω μπορουν να κάνουν κηδειούλες.

Όλες οι ομάδες πλέον συμπλήρωσαν 2 αγώνες. Πολωνία, Ολλανδία, Αργεντινή, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Τουρκία, Καναδάς, Βραζιλία και το Βέλγιο (μετά τη σημερινή νίκη του επί της Ιταλίας) έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση, άσχετα αν δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα ματς. Γαλλία και Φινλανδία θα παλέψουν για την πρόκριση στον 3ο όμιλο, αν και η Φινλανδοί έχουν πιο εύκολη δουλειά απέναντι στους Νοτιοκορεάτες. Στον 4ο όμιλο Πορτογάλοι και Κουβανοί διεκδικούν την πρόκριση, με τον εύκολο δρόμο να τον έχει η Πορτογαλία κόντρα στην Κολομβία. Μεγάλο το ματς το Σλοβενία - Γερμανία αφού ο νικητής προκρίνεται, όπως και το Ιταλία-Ουκρανία. Στο δεύτερο εμπιστεύομαι τους Ιταλούς, στο άλλο δεν ξέρω. Η Τσεχία με την Σερβία διεκδικούν την πρόκριση στον τελευταίο όμιλο, με τους Τσέχους να έχουν να αντιμετωπίσουν την Κίνα και τους Σέρβους την πιο ζόρικη Βραζιλία. Και τέλος, στον 1ο όμιλο, όλοι έχουν από 3 βαθμούς και θα παίξουν για τη νίκη (Τυνησία, Αίγυπτος, Φιλιππίνες και Περσία θα τα δώσουν όλα για όλα

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και OddsSeeker
Μετά τα σημερινά παιχνίδια έχουμε ήδη εκπλήξεις. Η Πορτογαλία πέρασε τη φάση των ομίλων (κάτι που προσωπικά δεν το περίμενα) και η Σλοβενία νίκησε τη Γερμανία με 3-1. Εγώ υποστηρίζω την Ουκρανία και θα ήθελα να κερδίσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές, αλλά δεν το βλέπω πολύ πιθανό.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ακόμα το σενάριο να κάνει την έκπληξη η Κίνα. Έχει 0 βαθμούς, αλλά αν πάρει καθαρή νίκη 3-0 με την Τσεχία, νομίζω μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις, έχουμε δει αρκετές «εκπλήξεις». Με εξέπληξαν τα αποτελέσματα του Βελγίου, της Φινλανδίας και της Πορτογαλίας. Οι Βέλγοι δείχνουν πολύ καλοί, ίσως επειδή δεν σπατάλησαν δυνάμεις σε άλλες διοργανώσεις και προετοιμάστηκαν ειδικά για το Παγκόσμιο.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Η Φινλανδία, από εκεί που δεν είχε να επιδείξει σχεδόν τίποτα σε ομαδικά αθλήματα, ξαφνικά και στο μπάσκετ έσκισε και στο βόλεϊ πέρασε στους 16 και θα δούμε τι θα κάνει. Και οι Τούρκοι πάνε μια χαρά στον ομαδικό αθλητισμό. Και στο τέννις έχουν βγάλει 2 κοπελίτσες που βλέπω να την "καταπίνουν" την Σάκκαρη

• Like
4 ματς το Σ/Κ
Τουρκία - Ολλανδία και Πολωνία - Καναδάς το Σάββατο
Αργεντινή - Ιταλία και Βέλγιο - Φινλανδία την Κυριακή

Η Τουρκία δίνεται ως φαβορί αλλά οι Ολλανδοί έδειξαν πολύ καλή στόφα και θα τους προτιμήσω, έστω και συντηρητικά. Στο άλλο οι Πολωνοί είναι το μεγάλο φαβορί και δε νομίζω να στραβώσει κάπου
Επίσης οι Ιταλοί δίνονται ως φαβορί αλλά η Αργεντινή εμένα μου άρεσε κι αυτή πάλι θα προτιμήσω συντηρητικά. Βέλγιο και Φινλανδία θεωρώ ότι θα γίνει ωραίο ματς και στην απόδοση που δίνεται το Βέλγιο δεν μου αρέσει. Ωραία ομάδα αλλά και οι σκανδιναβοί έδειξαν πολύ καλά στοιχεία

Μια δυάδα Ολλανδία +2,5 σετ και Αργεντινή +2,5 σετ (απόδοση 1,66)
Ενα σετ να πάρει η κάθε ομάδα, με κάλυψε

• Like
Δυστυχώς η Αργεντινή έχασε με 3-0 από την Ιταλία, οπότε πάει η δυάδα
Σήμερα, Βουλγαρία και ΗΠΑ πήραν τις νίκες οπότε περιμένουμε και τις άλλες δυο ομάδες για να συμπληρωθεί η οχτάδα

Ιταλία - Βέλγιο
Πολωνία - Τουρκία
ΗΠΑ - Βουλγαρία
Τσεχία - Ιράν

αυτές είναι οι αναμετρήσεις των προημιτελικών
Ως μεγάλα φαβορί δίνονται σήμερα οι Ιταλοί και οι Πολωνοί. Και είναι. Όμως το Βέλγιο κέρδισε τους Ιταλούς στους ομίλους με 3-2 και νομίζω ότι 1 σετ μπορούν να το πάρουν (τουλάχιστον). Και οι Τούρκοι έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και θα ρισκάρω να πάρουν κι αυτοί 1 σετ.
2,58 η δυάδα Τουρκία +2,5σετ και Βέλγιο +2,5σετ

• Like
Και η Ιταλία και η Πολωνία αποδείχτηκαν πολύ σκληρές κ@ριολες και δεν άφησαν τις αντιπάλους τους να κάνουν ούτε κιχ. Φαίνεται ότι όσο πάμε προς τον τελικό σφίγγουν τα γάλατα

• Like
  • Haha
Αντιδράσεις: nicolas και BetLaden
To Ιραν τελικά έχασε από τους Τσέχους κι έχασα κι εγώ την δυάδα. Οι Βούλγαροι όμως, πολύ σκληρά καρύδια! Κέρδισαν και προχτές, κέρδισαν και σήμερα την Τσεχία και πάνε τελικό :surprise: με τους Ιταλούς, οι οποίοι στα ματς με σημασία έχουν ξεσκίσει όποιον βρήκαν μπροστά τους. Σήμερα κέρδισαν και το μεγάλο φαβορί, την Πολωνία και μάλιστα με 3-0

Πρωταθλητές λοιπόν οι Ιταλοί, αυτό είναι το φυσιολογικό

• Like
Πραγματικά το Παγκόσμιο είχε μεγάλο ενδιαφέρον φέτος. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να ήταν μάλλον αναμενόμενο με την Ιταλία να κατακτά το τρόπαιο, αλλά είδαμε αρκετές εκπλήξεις στην πορεία. Για μένα η πιο απρόσμενη εξέλιξη ήταν η παρουσία της Βουλγαρίας στον τελικό – λίγοι το περίμεναν πριν ξεκινήσει η διοργάνωση. Αυτά τα «μη αναμενόμενα» κάνουν το τουρνουά ακόμη πιο συναρπαστικό εδώ.

Τελευταία επεξεργασία:
Φαβορί είναι η Πολωνία που εδειξε και στο πρόσφατο τουρνουά την δύναμή της ειδικά απέναντι στην επισης πολύ δυνατή Ιταλία. Η Βραζιλία είναι πάντα μέσα στο κόλπο αλλά νομλιζω δεν θα ξεπερασει την Πολωνία.

Για (αγαπημένες μου) μπομπίτσες, αξίζει να ψαχτούν σε Ιράν, Βουλγαρία, Σλοβενία και Φιλιππίνες. Δεν μιλάω για 4αδες και τετοια... αλλά πιστευω μπορουν να κάνουν κηδειούλες.

:fish:

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 22:10
    • Γαλλία - Βόρεια Ιρλανδία

Novasports Start
  • 20:00:00
    • Μπαχτσεσεχίρ - Μπεσίκτας

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 21:00:00
    • Basket League 2025-26

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 12:00
    • ATP 250 2026

COSMOTE SPORT 6 HD