για ουρουγουανο πολιτη πολυ ευεξαπτο σε παρατηρω για το τι συμβαιενι εδω. ΕΛΑ που ζεις κσι στην ουρουγουαη. το αλλο με το ποντιο το ξερεις? εμας θα κοριδεψεις τωρα; απλα διαβασες ενα αριστερο site της πλακας που γραφει "να πως καταπολεμουν τον κορωνοιο στην λατιν ικη αμερικη".
δικο μου και μονο δικο μου ζητημα τι ψηφισα. εδω το topic ανοιξε για την πανδημια του κορωνοιου και οχι για τις πολιτικες ταυτοτητες των αναγνωστων.
εγω θα τελειωσω γιατι ψαχνεστε αδικα και ασκοπα ενω το τελειο παραδειγμα το χουμε διπλα μας και λεγεται ΤΟΥΡΚΙΑ.
ποια χωρα σταμτησε τις αθλητικες δραστηριοτητες τελευταια? ποια χωρα ζει σε σχεδον δικτακτορικο καθεστως. τι ελεγε ο δικτακτορας ηγεητης τοσο καιρο για το ζητημα του κορωνοιου?
αν ηταν ενα ψεμα δε μπορω να πιστεψω γιατι η τουρκια σταματαει σχεδον ολες τις λειτουργιες της το τελευταιο καιρο. γιατι η τουρκξια φτιαχνει απομακρυσμενα νεκροταφεια? (μηπως επειδη πεθαινουν σωρηδων και θελει να αποκρυψει τον αριθμο των πτωματων?)
Η ουσια ειναι φιλε μου οτι εγω απλα δε πιστευω σε θεωριες συνωμοσιας. ξυπανω το πρωι και αν διαβασω στα μμε οτι στη κινα πεθαναν τοσοι απο τη νεα ασθενεια το πιστευω. δε θεωρω οτι με κοροιδευει επειδη ελεγχεται απο τον μαρινακη. εσυ αντιθετως πιστευεις οτι ακριβως αυτο συμβαινει. αρα περιμενω να μου πεις ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος???
συζητας για 50εκατ ενω εδω μιλαμε γινεται παρτυ δισ στα οπλικα συστηματα. ειναι αστεια αυτα τα νουμερα. αυτα νουμερα ειναι για πρωινο οποιασδηποτε κυβερνησεις. το τονιζω ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣειτε αριστερης ειτε δεξιας ειτε κεντροας.
αρα δε με πειθεις σε τιποτα. ουτε οτι μενεις παραγουαη βραζιλια εκουαδορ ουτε για το γλεντι χρηματων που γινεται.
αρα αν θες να χεις να σε ακουσει το κοινο εδω εξηγησε μας ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος αυτης της κρισης.
οτιδηποτε αλλο ειναι ανουσιο.
επισης διαβαζοντας ολα τα post ολων εδω εισαι ομονος που σχεδον σε καθε δημοσιευση σου επιοτιθεσαι σε οποιον εχει αντιθετη αποψη. μηπως εισαι χουντικος κατα βαθος?