Πανδημία και... #μένωσπίτι

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Από την μία λες ότι δεν θα έπρεπε να παρθούν τα συγκεκριμένα μέτρα και θεωρείς ότι περιορίζουν την ατομική ελευθερία. Από την άλλη, λες ότι δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό.

Αν νέκρωναν τα πάντα και δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στους δρόμους, θα έκανες και πάλι συγκρίσεις με την χούντα. Τώρα που κάποιες δραστηριότητες δεν έχουν απαγορευτεί για να μην μηδενιστεί η οικονομική δραστηριότητα και η τροφοδοσία με κάποια απαραίτητα αγαθά, δεν σου αρέσει.

Από ότι καταλαβαίνω, θεωρείς πως με κάποια ενίσχυση της δημόσιας υγείας και οικονομική στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών θα ήμασταν εντάξει και δεν θα χρειαζόταν να γίνει κάτι περισσότερο. Μιλάς δηλαδή για ανοσία αγέλης με κοινωνική στήριξη. Ρωτάω λοιπόν, πόσες ΜΕΘ θα χρειαζόμασταν σε ένα τέτοιο σενάριο; Πόσες προσλήψεις προσωπικού για το ΕΣΥ; Πόσο χρόνο θα χρειαζόμασταν για την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου; Θα είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου;

Γενικότερα, μπορείς να μου πεις ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο που θα έπρεπε να ακολουθήσει η κυβέρνηση;
Kala koroideuomaste tora? Poia trofodosia? Pes tin alitheia.. Orismena erga sunexizontai kanonika se oikodomes, apla gia na mi ksenerosoun oi megaloependutes k fugoyn. Oso gia ta upoloipa pou rotas den gnorizo.. O kurios Tsiodras den akousa na leei kouventa gia eleipseis se nosokomeia.. Ola stin atomiki euthini ta rixnei.. E gia na leei o kurios Tsiodras pos ola einai ok me ta dimosia nosokomeia, etsi tha einai.

Kala koroideuomaste tora? Poia trofodosia? Pes tin alitheia.. Orismena erga sunexizontai kanonika se oikodomes, apla gia na mi ksenerosoun oi megaloependutes k fugoyn. Oso gia ta upoloipa pou rotas den gnorizo.. O kurios Tsiodras den akousa na leei kouventa gia eleipseis se nosokomeia.. Ola stin atomiki euthini ta rixnei.. E gia na leei o kurios Tsiodras pos ola einai ok me ta dimosia nosokomeia, etsi tha einai.

Άσε για λίγο τον Τσιόδρα, την ατομική ευθύνη, την κυβέρνηση και τις γνωστές διαπλοκές με το εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό κατεστημένο (που σχεδόν όλοι τις αντιλαμβανόμαστε εδώ και πολύ καιρό).

Εγώ θα ήθελα να μάθω ποια θα ήταν η σωστή αντιμετώπιση του ζητήματος (και δεν ρωτάω μόνο εσένα). Θα ήθελα να ακούσω μία ολοκληρωμένη εναλλακτική και τεκμηριωμένη λύση. Δεν μου φτάνει η επισήμανση των "παραλείψεων" της διαπλεκόμενης κυβέρνησης.

Θα ήθελα να ακούσω ποια θα ήταν η σωστή αντιμετώπιση του ζητήματος. Θα σεβαστώ ακόμα και αυτόν που θα επέλεγε την θυσία των ευπαθών ομάδων για την διάσωση της οικονομίας και θα το δήλωνε στα ίσια (χωρίς μπούρδες περί ανοσίας αγέλης, ΣΤΑ ΙΣΙΑ), αναλαμβάνοντας την ευθύνη και δεχόμενος την κριτική για την ηθική της επιλογής του.

Άσε για λίγο τον Τσιόδρα, την ατομική ευθύνη, την κυβέρνηση και τις γνωστές διαπλοκές με το εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό κατεστημένο (που σχεδόν όλοι τις αντιλαμβανόμαστε εδώ και πολύ καιρό).

Εγώ θα ήθελα να μάθω ποια θα ήταν η σωστή αντιμετώπιση του ζητήματος (και δεν ρωτάω μόνο εσένα). Θα ήθελα να ακούσω μία ολοκληρωμένη εναλλακτική και τεκμηριωμένη λύση. Δεν μου φτάνει η επισήμανση των "παραλείψεων" της διαπλεκόμενης κυβέρνησης.

Θα ήθελα να ακούσω ποια θα ήταν η σωστή αντιμετώπιση του ζητήματος. Θα σεβαστώ ακόμα και αυτόν που θα επέλεγε την θυσία των ευπαθών ομάδων για την διάσωση της οικονομίας και θα το δήλωνε στα ίσια (χωρίς μπούρδες περί ανοσίας αγέλης, ΣΤΑ ΙΣΙΑ), αναλαμβάνοντας την ευθύνη και δεχόμενος την κριτική για την ηθική της επιλογής του.
Ego ta exo pei apo tin arxi. Mesa MONO oi ilikiomenoi, oi eupatheis omades, K osoi tous prosexoyn.Oi upoloipoi kanonika sunexizoun tis zoes tous. De noeitai gia mia gripi (oso foniki K an einai auti) na mantroneis mesa mia olokliri xora, k na katastrefeis oikonomika ekatommuria anthropous.

Ego ta exo pei apo tin arxi. Mesa MONO oi ilikiomenoi, oi eupatheis omades, K osoi tous prosexoyn.Oi upoloipoi kanonika sunexizoun tis zoes tous. De noeitai gia mia gripi (oso foniki K an einai auti) na mantroneis mesa mia olokliri xora, k na katastrefeis oikonomika ekatommuria anthropous.

Εγώ δε θα σχολιάσω την άποψη σου. Εξάλλου ο καθένας δικαιουται να έχει την άποψη του.

Εγω απλά θα κάνω μια ερωτηση.

Αν θα μου έλεγαν να δείξω 1-2 ανθρώπους-ηγετες που βάζουν το χρήμα πανω απο ολα θα σου έλεγα πρωτα τον Trump και μετά τον Johnson.
Επίσης νομίζω πως αυτή θα ήταν και η απάντηση σχεδόν όλου του κόσμου.

Ερωτηση: Πως σχολιαζεις ότι ο Johnson άλλαξε τις αρχικές του πεποιθησεις περι ιου και μέσα σε λίγες μέρες αναδιπλωθηκε και άρχισε τα περιοριστικά μέτρα σε μετακινήσεις, έκλεισε σχολεια και γενικα κατέληξε στις κινήσεις της λοιπης Ευρώπης πλην Σουηδίας?
Επίσης πως σχολιαζεις ότι ο Trump άρχισε με δηλώσεις τυπου εμάς δε μας ακουμπά τίποτε απλά κλείνουμε την επικοινωνία με τη Κίνα, μετά άρχισε το παιρνουμε περιοριστικα μέτρα για 2 βδομάδες και σήμερα άλλαξε το "ως το καθολικό Πάσχα" και έβγαλε ανακοίνωση πως τα πραγματα ειναι πιο σοβαρά και θα συνεχιστουν τα μέτρα ως το τέλος Απρίλη?

Και σκέψου πως και οι 2 έχουν τη δυνατότητα να κόψουν χρήμα χωρίς να ρωτούν κανένα. Ήδη ο Trump ανακοίνωσε ότι ρίχνει 2 τρις...

Μήπως λοιπόν η οικονομία είναι κάτι παραπανω απο το να πας στη δουλειά σου, να σκαψεις, να φυτέψεις, να φτιάξεις αυτοκίνητα, να ανοίξεις τη τράπεζα?
Μήπως η πραγματικη οικονομία είναι μια φουσκα που απλά σκάει ή δε σκάει από τη κοινωνική σταθερότητα ή το φόβο του κραχ?
Μήπως αν το αγοραστικο κοινό είναι χεσμένο και τρομοκρατημένο δεν έχει νόημα να φτιάξεις καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες?
Μήπως ο μοναδικός τρόπος να ηρεμήσεις το αγοραστικο κοινο-μαζα είναι να του προσφερεις σταθεροτητα (κοινωνική, υγεία)?

Μήπως λοιπόν τα βαριά κεφαλια της οικονομίας που είναι ο ορισμός της "δεξιάς" ξέρουν καλυτερα γιατί έπρεπε να κάνουν αυτή την εσκεμμενη κωλοτουμπα για να επιβιώσει η οικονομία?

Και μια δευτερη υποερώτηση: Σε παλιοτερο μου post, έγραψα πως "σχεδόν" τη λυση σου εφάρμοσαν σε Ιαπωνία και Κορέα. Και λέω σχεδόν γιατί υπήρχαν διάφορες.

Μπορείς να μου απαντήσεις γιατί εφαρμόστηκε μόνο εκεί και όχι στη προηγμενη δυση?

Την απάντηση θα τη διαβάσω αυριο...

ΥΓ: Είχα και μια δευτερη ερώτηση πιο προσωπικη, αλλά θα την αφήσω για να μη φανεί πως είμαι προκατειλημμενος...

Τελευταία επεξεργασία:
Σχετικά με την οικονομία... Νομιζω είναι ξεκάθαρο οτι προσπαθούν να κρατήσουν τα πράγματα όπως έχουν. Δε θέλουν να χαλάσουν αυτό το παραμύθι . Άλλωστε δεν έχουν πολλά να χάσουν, δικές τους είναι οι τράπεζες και κόβουν όσο χρήμα θέλουν.
Το μόνο που τους νοιάζει ειναι να περνάνε καλά και οι φτωχοί να δουλεύουν γι'αυτους χωρίς πολλές αντιρρήσεις και να τους προσφέρουν υπηρεσίες. Γι'αυτό ρίχνουν τρις και θα συνεχίσουν να ρίχνουν οσα χρειάζονται.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε ;
Έχουν αξία οι ζωές μας ;
Προσωπική μου άποψη ίσως για λίγο ακόμα μέχρι όλα να γίνουν αυτοματοποιημένα και να υπάρχει παντού τεχνητή νοημοσύνη.
Μετά οι περισσότεροι θα είναι άχρηστοι ακόμα και επιστήμονες ή γιατροί .
Στη καλύτερη θα παίρνουμε ένα μικρό επίδομα για τα βασικά και θα λένε ευχαριστώ.
Εκτός αν βρίσκεσαι στην Αφρική εκεί δε παίρνεις βοήθεια και πεθαίνεις της πείνας .
Τέλος δε πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα αυτή εκμετάλλευση οπότε η οικονομία θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα οπότε μην ανησυχείτε.
Όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει η σειρά ντοκιμαντέρ zeitgeist για να μάθει κάποια βασικά πράγματα .
Επίσης η καινούργια ταινία του netflix η πλατφόρμα δίνει τροφή για σκέψη.
Αυτά από εμένα .

• Like
Αντιδράσεις: goal2

Παιδιά το ξαναγράφω. Η αντιμετώπιση μιας πανδημιας με ιό που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής θεραπεία είναι τα 4 βήματα αυτά που ποσταρα στο λινκ. Η Νότιος Κορέα έβαλε τον επιδημιολογο και το λοιμοξιολογοι να κυβερνήσει και η Ιταλία μέχρι προχθές δεν ήθελε να κλείσει τις αυτοκίνητο βιομηχανίες και σκέφτονταν το χρήμα.

Μάλιστα το 2009 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατηγορήθηκε από πολλές χώρες ότι λανθασμενα λειτουργησε έτσι κσι χαρακτήρισε πανδημία τον h1n1.
Λογικά ξέρουν καλύτερα αυτές οι χώρες τι πρέπει να κάνουν όταν ο ιός εξαπλώνεται παγκόσμια και δεν ξέρουμε μέχρι τότε ούτε τα χαρακτηριστικά του ιού και φυσικά δεν υπήρχε θεραπεία μέχρι τότε.

• Like

Οταν ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας κηρύσσει πανδημία ο τρόπος αντιμετώπισης είναι ένας, το ποσταρα πιο πάνω το τρόπο.
Ο i1n1 το 2009 αποδείχθηκε εν τέλει χαμηλής θνησιμότητας και με λιγότερη μεταδοτικότητα από τον ιό της γρίπης και η θεραπεία βρέθηκε σε 4 μήνες. Αλλά αυτά όλα κατόπιν εορτής. Αν ο επόμενος ιός που θα κηρύσσει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έχει 5πλασια μεταδοτικότητα από ότι ο σημερινος ιός?
Δεν πάει έτσι.......... ο τρόπος αντιμετώπισης είναι ένας.

Η ανοσία της αγέλης που γράφουν μερικοί αν ακούσουν έναν λοιμοξιολογο αναφέρει ξεκάθαρα ότι ναι μεν θα βρούμε πολύ πιο γρήγορα τη θεραπεία αλλά οι θάνατοι θα εκτοξευθούν παγκόσμια. Έτσι έγινε περίπου σε πολλές δυτικές χώρες το 2009 αλλά ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας δεν τον έχει σαν πρώτο μέτρο αντιμετώπισης πανδημιας.

Τελευταία επεξεργασία:

Τι έκανε η Ταϊβάν ή Νότιος Κορέα και ξεμπέρδεψε και η Ιταλία δε το έκανε και μπαίνει Απρίλιος και ακόμα τρέχει να φτάσει τον ιό.
Ή Αμερική που ο Τραμπ δήλωνε τον Απρίλιο θα πεθάνει ο ιός και χθες ανακοίνωσε 2τρις για να αντιμετωπίσει τον ιό που δε νομίζω να φτάσουν γιατί όταν έπρεπε να δράσει χλευαζε και κοίταγε πως αυξήσει τα κέρδη της η Αμερική.

DIAVASTE TO OLOI, OLO. O KLEANTHIS GRIVAS EXEI APODEIKSEI OLA AUTA TA XRONIA POIOS EINAI. AN EPIXEIRISETE NA VGALETE FAKE K AUTON TON ANTHROPO.. E MONO TSIODRES SAS AKSIZOUN.
(4) Όλοι οι, άκρως αιματηροί, «πόλεμοι διαδοχής» στην ιστορία του, εγγενώς σχιζοφρενικού, ανθρώπινου είδους, ποτέ δεν προβλήθηκαν ως τέτοιοι. Προβάλλονταν πάντοτε ως πόλεμοι για την υπεράσπιση κάποιων σαθρών ιδεοληψιών για την μοναδική «ορθή» θρησκευτική πίστη, την «καθαρότητα» του αίματος και της φυλής, την υπεράσπιση κάποιων μεταφυσικών «νόμων» της ιστορίας, κ.ο.κ.

Και τώρα, που εξαντλήθηκε το οπλοστάσιο των αμιγώς μεταφυσικών αιτιάσεων, επιχειρείται η επίκληση μιας μεταφυσικής «επιστημονικής» αιτίασης: η αντιμετώπιση ενός ιού που μας συντροφεύει επί χιλιετίες.

Έτσι, πλάι στον θρησκευτικό φανατισμό έρχεται να προστεθεί και ένας «επιστημονικός» φανατισμός, που συνδυάζονται σε ένα διανοητικά επικίνδυνο και τοξικό χαρμάνι.

Γιατί, βέβαια, η άκριτη πίστη στον «ένα και αληθινό Θεό» και η άκριτη πίστη στη «μία και αληθινή επιστήμη», δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές.

Pro, ότι γράφει το thetoc το έγραψα ακριβώς μια μέρα πριν εδώ σχεδόν αυτολεξεί, στο post μου περι δυνητικών λύσεων και ανοσία αγέλης...

Επίσης την έκφραση ανοησία αγέλης βλέπω την χρησιμοποιουν καμποσοι πλεον. Χτες διάβασα άρθρο νυν βουλευτή με αυτό το τιτλο...

Μαλλον πρεπει να το γυρισω στη δημοσιογραφία..

Το ακόμα πιο τραγικο θα ήταν να δουμε το τρέξιμο που κάνει η Αμερική τις τελευταίες ημέρες.
Σήμερα μίλησαν για ένα ευοίωνο σενάριο 100.000-200.000 νεκρών!!!

• Like
As milisoume omos ligo gia tin Uruguay pou meno tora.

για ουρουγουανο πολιτη πολυ ευεξαπτο σε παρατηρω για το τι συμβαιενι εδω. ΕΛΑ που ζεις και στην ουρουγουαη. το αλλο με το ποντιο το ξερεις? εμας θα κοριδεψεις τωρα; απλα διαβασες ενα κιτρινο site της πλακας που γραφει "να πως καταπολεμουν τον κορωνοιο στην λατινικη αμερικη".

δικο μου και μονο δικο μου ζητημα τι ψηφισα. εδω το topic ανοιξε για την πανδημια του κορωνοιου και οχι για τις πολιτικες ταυτοτητες των αναγνωστων.

εγω θα τελειωσω γιατι ψαχνεστε αδικα και ασκοπα ενω το τελειο παραδειγμα το χουμε διπλα μας και λεγεται ΤΟΥΡΚΙΑ.
ποια χωρα σταμτησε τις αθλητικες δραστηριοτητες τελευταια? ποια χωρα ζει σε σχεδον δικτακτορικο καθεστως. τι ελεγε ο δικτακτορας ηγεητης τοσο καιρο για το ζητημα του κορωνοιου?

αν ηταν ενα ψεμα δε μπορω να πιστεψω γιατι η τουρκια σταματαει σχεδον ολες τις λειτουργιες της το τελευταιο καιρο. γιατι η τουρκξια φτιαχνει απομακρυσμενα νεκροταφεια? (μηπως επειδη πεθαινουν σωρηδων και θελει να αποκρυψει τον αριθμο των πτωματων?)

Η ουσια ειναι φιλε μου οτι εγω απλα δε πιστευω σε θεωριες συνωμοσιας. ξυπανω το πρωι και αν διαβασω στα μμε οτι στη κινα πεθαναν τοσοι απο τη νεα ασθενεια το πιστευω. δε θεωρω οτι με κοροιδευει επειδη ελεγχεται απο τον μαρινακη. εσυ αντιθετως πιστευεις οτι ακριβως αυτο συμβαινει. αρα περιμενω να μου πεις ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος???

συζητας για 50εκατ ενω εδω μιλαμε γινεται παρτυ δισ στα οπλικα συστηματα. ειναι αστεια αυτα τα νουμερα. αυτα νουμερα ειναι για πρωινο οποιασδηποτε κυβερνησεις. το τονιζω ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣειτε αριστερης ειτε δεξιας ειτε κεντροας.

αρα δε με πειθεις σε τιποτα. ουτε οτι μενεις παραγουαη βραζιλια εκουαδορ ουτε για το γλεντι χρηματων που γινεται.
αρα αν θες να χεις να σε ακουσει το κοινο εδω εξηγησε μας ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος αυτης της κρισης.

οτιδηποτε αλλο ειναι ανουσιο.

επισης διαβαζοντας ολα τα post ολων εδω εισαι ομονος που σχεδον σε καθε δημοσιευση σου επιοτιθεσαι σε οποιον εχει αντιθετη αποψη. μηπως εισαι χουντικος κατα βαθος? :p :p :p :p :p

Τελευταία επεξεργασία:
για ουρουγουανο πολιτη πολυ ευεξαπτο σε παρατηρω για το τι συμβαιενι εδω. ΕΛΑ που ζεις κσι στην ουρουγουαη. το αλλο με το ποντιο το ξερεις? εμας θα κοριδεψεις τωρα; απλα διαβασες ενα αριστερο site της πλακας που γραφει "να πως καταπολεμουν τον κορωνοιο στην λατιν ικη αμερικη".

δικο μου και μονο δικο μου ζητημα τι ψηφισα. εδω το topic ανοιξε για την πανδημια του κορωνοιου και οχι για τις πολιτικες ταυτοτητες των αναγνωστων.

εγω θα τελειωσω γιατι ψαχνεστε αδικα και ασκοπα ενω το τελειο παραδειγμα το χουμε διπλα μας και λεγεται ΤΟΥΡΚΙΑ.
ποια χωρα σταμτησε τις αθλητικες δραστηριοτητες τελευταια? ποια χωρα ζει σε σχεδον δικτακτορικο καθεστως. τι ελεγε ο δικτακτορας ηγεητης τοσο καιρο για το ζητημα του κορωνοιου?

αν ηταν ενα ψεμα δε μπορω να πιστεψω γιατι η τουρκια σταματαει σχεδον ολες τις λειτουργιες της το τελευταιο καιρο. γιατι η τουρκξια φτιαχνει απομακρυσμενα νεκροταφεια? (μηπως επειδη πεθαινουν σωρηδων και θελει να αποκρυψει τον αριθμο των πτωματων?)

Η ουσια ειναι φιλε μου οτι εγω απλα δε πιστευω σε θεωριες συνωμοσιας. ξυπανω το πρωι και αν διαβασω στα μμε οτι στη κινα πεθαναν τοσοι απο τη νεα ασθενεια το πιστευω. δε θεωρω οτι με κοροιδευει επειδη ελεγχεται απο τον μαρινακη. εσυ αντιθετως πιστευεις οτι ακριβως αυτο συμβαινει. αρα περιμενω να μου πεις ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος???

συζητας για 50εκατ ενω εδω μιλαμε γινεται παρτυ δισ στα οπλικα συστηματα. ειναι αστεια αυτα τα νουμερα. αυτα νουμερα ειναι για πρωινο οποιασδηποτε κυβερνησεις. το τονιζω ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣειτε αριστερης ειτε δεξιας ειτε κεντροας.

αρα δε με πειθεις σε τιποτα. ουτε οτι μενεις παραγουαη βραζιλια εκουαδορ ουτε για το γλεντι χρηματων που γινεται.
αρα αν θες να χεις να σε ακουσει το κοινο εδω εξηγησε μας ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος αυτης της κρισης.

οτιδηποτε αλλο ειναι ανουσιο.

επισης διαβαζοντας ολα τα post ολων εδω εισαι ομονος που σχεδον σε καθε δημοσιευση σου επιοτιθεσαι σε οποιον εχει αντιθετη αποψη. μηπως εισαι χουντικος κατα βαθος? :p :p :p :p :p
Loipon exeis xasei ton elegxo, exeis sterepsei apo epixeirimata, k les vlakeies. Gia polu kaki sou tuxi omos epeses pano se emena k ego de kruvomai apo KANENA, epeidi de xrostao se KANENA, k den exo anagki KANENA. Edo enopoion olon tora, posa xrimata tha mou doseis an sou steilo TORA foto mou apo Uruguay? Gia na se do megale k trane sukofanti... Pou tolmas na les pos sas koroideuo oti eimai stin Uruguay, K na me vgazeis pseuti.

Από την μία λες ότι δεν θα έπρεπε να παρθούν τα συγκεκριμένα μέτρα και θεωρείς ότι περιορίζουν την ατομική ελευθερία. Από την άλλη, λες ότι δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό.

Αν νέκρωναν τα πάντα και δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στους δρόμους, θα έκανες και πάλι συγκρίσεις με την χούντα. Τώρα που κάποιες δραστηριότητες δεν έχουν απαγορευτεί για να μην μηδενιστεί η οικονομική δραστηριότητα και η τροφοδοσία με κάποια απαραίτητα αγαθά, δεν σου αρέσει.

Από ότι καταλαβαίνω, θεωρείς πως με κάποια ενίσχυση της δημόσιας υγείας και οικονομική στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών θα ήμασταν εντάξει και δεν θα χρειαζόταν να γίνει κάτι περισσότερο. Μιλάς δηλαδή για ανοσία αγέλης με κοινωνική στήριξη. Ρωτάω λοιπόν, πόσες ΜΕΘ θα χρειαζόμασταν σε ένα τέτοιο σενάριο; Πόσες προσλήψεις προσωπικού για το ΕΣΥ; Πόσο χρόνο θα χρειαζόμασταν για την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου; Θα είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου;

Γενικότερα, μπορείς να μου πεις ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο που θα έπρεπε να ακολουθήσει η κυβέρνηση;

δε μπορει να σου πει κανενα σχεδιο. μην τον πιεζεις. αστον να κραζει ξανα και ξανα με οσα διαβαζει στα κιτρινα site.

εγω μια ερωτηση θα σου κανω λοιπον tigres. υπαρχει ο ιός η΄οχι?
γιατι ολα αυτα που λες με οδηγουν μια στο οτι δεν υπαρχει μια στο οτι υπαρχει αλλα δε χρειαζονται μετρα μια στο οτι υπαρχει αλλα γαμι$%^&νται οι ολες κυβερνησεις για το διελυμενο συστημα υγεια. και μετα παλι οτι εχουμε δικτακτορια. δεν εχω καταλαβει.

υπαρχει ο ιος?????? αν υπαρχει τι θα πρεπει να κανουμε? 2 απλα ερωτηματα.

Loipon exeis xasei ton elegxo, exeis sterepsei apo epixeirimata, k les vlakeies. Gia polu kaki sou tuxi omos epeses pano se emena k ego de kruvomai apo KANENA, epeidi de xrostao se KANENA, k den exo anagki KANENA. Edo enopoion olon tora, posa xrimata tha mou doseis an sou steilo TORA foto mou apo Uruguay? Gia na se do megale k trane sukofanti... Pou tolmas na les pos sas koroideuo oti eimai stin Uruguay, K na me vgazeis pseuti.

εδω ενωπιον ολων εγω δηλωνω οτι ειναι τουλαχιστον αστειο να λες σαν επιχειρτημα οτι θα μου στειλεις φωτο και ετσι θα μου αποδεικξεις οτι μενεις εκουαδορ. λες και ηξερα απο πριν τη φατσα σουτ κ θα μπορεσω να την επαλυηθευσω τωρα..... :p :p :p :p :p

δε πιστευω οτι μενεις στο ουργουαδισταν επειδη εισαι απολυταρχικος σαν αυτους που κραζεις εδω στο ελλαδισταν... τοση κακια για καποιον ποπυ μενει τοσο μακρια. δε μου κολλαει.

αρα δε με ενδιαφερει καθολου που μενεις. απλα εγω δε τρωω κουτοχορτο.

Tires με αυτά που γράφεις μια λες για ανοσία αγέλης, μια λες τον ελέγχουν συμφέροντα τον ιό μια το ένα μια το άλλο ο άλλος δεν θα σε πάρει σοβαρά. Καλοπροαιρετα το λέω.

Tires με αυτά που γράφεις μια λες για ανοσία αγέλης, μια λες τον ελέγχουν συμφέροντα τον ιό μια το ένα μια το άλλο ο άλλος δεν θα σε πάρει σοβαρά. Καλοπροαιρετα το λέω.
Nai Kai k tha paro sta sovara esena pou upakous sa provato sta metra tou kouli, K enimeronesai apo tin tsiodritsa. Ela trava K min asxoleisai mazi mou.

Τελευταία επεξεργασία:
Kai Kai k tha paro start sovara esena pou upakous sa provato sta metra tou kouli, K enimeronesai apo tin tsiodritsa. Ela trava K min asxoleisai mazi mou.

Μην πάρεις σοβαρά ούτε ούτε εμένα ούτε τον Κουλή, πάρε σοβαρά τη χώρα της Ταϊβάν των 20 εκατομ κατοίκων ή της Ν. Κορεας των 45 εκατομ που τ αντιμετώπισε σωστά και η Ιταλία των 60 εκατομμυρίων έχει σχεδόν 100.000 κρούσματα.

• Like
Αντιδράσεις: kwnstantinos20
  • 19:45
    • UEFA Champions League 2025-26

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00

COSMOTE SPORT 2 HD

COSMOTE SPORT 3 HD