Tropoi uparxoun polloi gia na apodeikso oti eimai stin Uruguay mi se noiazei. Pes esu posa tha mou doseis k to kanonizoume sto pi k fi. Alla profanos tha sai kammia ftoxia noudoula i kaimeni opote adika to sizitame. Episis to oti eimai makria apo tin ellada de simainei k oti den exo oikonomika sumferonta stin ellada. Gkegke saini mou?εδω ενωπιον ολων εγω δηλωνω οτι ειναι τουλαχιστον αστειο να λες σαν επιχειρτημα οτι θα μου στειλεις φωτο και ετσι θα μου αποδεικξεις οτι μενεις εκουαδορ. λες και ηξερα απο πριν τη φατσα σουτ κ θα μπορεσω να την επαλυηθευσω τωρα.....![]()
![]()
![]()
![]()
δε πιστευω οτι μενεις στο ουργουαδισταν επειδη εισαι απολυταρχικος σαν αυτους που κραζεις εδω στο ελλαδισταν... τοση κακια για καποιον ποπυ μενει τοσο μακρια. δε μου κολλαει.
αρα δε με ενδιαφερει καθολου που μενεις. απλα εγω δε τρωω κουτοχορτο.
Αν έκανε αυτό που λες η Νότια Κορέα θα ήταν πρώτη σε κρούσματα και θανάτους. Η Αγγλία μέχρι την Δευτέρα ακολουθούσε την ανοσία αλλά προχθές αναθεώρησε.Ego ta exo pei apo tin arxi. Mesa MONO oi ilikiomenoi, oi eupatheis omades, K osoi tous prosexoyn.Oi upoloipoi kanonika sunexizoun tis zoes tous. De noeitai gia mia gripi (oso foniki K an einai auti) na mantroneis mesa mia olokliri xora, k na katastrefeis oikonomika ekatommuria anthropous.
Tropoi uparxoun polloi gia na apodeikso oti eimai stin Uruguay mi se noiazei. Pes esu posa tha mou doseis k to kanonizoume sto pi k fi. Alla profanos tha sai kammia ftoxia noudoula i kaimeni opote adika to sizitame. Episis to oti eimai makria apo tin ellada de simainei k oti den exo oikonomika sumferonta stin ellada. Gkegke saini mou?
Θεωρώ αστείο και γελοίο να ρωτάμε αν υπάρχει ιός. Μάλλον πιο πολύ επικίνδυνο θα έλεγα.
Εγώ το ανέβασα σε μια κουβέντα που γινόταν.συμφωνω 100% αλλα δε τον πιανω πουθενα τον tigres αρα γυρισα στα βασικα. αλλωστε ανεβηκε ενα βιντεακι απο τον τυπο στα χανια που εψαχνε τους νεκρους και δε τους εβρισκε. αρα σε καποιους εδω μεσα υπαρχει αυτο στο μυαλο.
ας μας εξηγησει λοιπον ο tigres τι πιστευει.
φορουμ ειναι κ καταθετουμε την γνωμη μας. οχι μονο να καταδειχνουμε με το δαχτυλο μας.
Εγώ το ανέβασα σε μια κουβέντα που γινόταν.
φανταζομαι ως ειρωνια.
Εγώ δεν θα πήγαινα.Εγώ παντως έχω έτοιμη τη λυση σε όσους είναι υπέρμαχοι της ανοσιας αγέλης και θέλουν άμεσα να βγουνε στην εργασία τους "αφοβα"...
Υπογεγραμμένη αίτηση ότι επιθυμούν να νοσησουν χωρίς να προβαλουν κανένα αίτημα αποζημίωσης σε οποιαδήποτε επιπλοκή και καπακι 15ημερη καραντινα-εγκλεισμου. Και για να μη γίνω και απάνθρωπος σε περιπτωση σοβαρής νοσησης θα μπορουσες να μπεις σε ΜΕΘ. Εκτός αυτου υπογραφή πως ο μισθός θα είναι ακέραιος για το 15ημερο και μετά συνεχιζεις κανονικά.
Ετσι και εσυ θα είσαι ευχαριστημένος αφου πετυχες να μη σου κοπουν οι μισθοί σου και η δουλειά σου αλλά και οι υπόλοιποι θα ξέρουν πως σε 15 μέρες θα είσαι εντελώς καλά και θα μπορουν να έρθουν άνετα στο μαγαζί σου, στη δουλειά σου χωρίς να κολλήσουν. Επίσης σιγά σιγά θα φτάσουμε πιο κοντά στη πιθανοτητα της ανοσιας αγέλης.
Απλά θα παρεις το ρισκο της νοσησης και σε αντάλλαγμα θα είσαι ελευθερος χωρίς περιορισμους.
Πλάκα θα είχε να ισχυσει έστω και σε ένα κράτος.
Ανάθεμα και αν θα υπήρχε ένας από αυτους που μιλάνε για "μια απλή ίωση" ή "χουντα" που θα πήγαινε...
Sovara tora les auta os epixeirimata? Sou upenthimizo pos eimai stin Uruguay.. Kukloforo kanonika pantou. Den exo kammia asfalisi edo, oute perimeno na paro apozimiosi apo kanena. Den me noiazei na kolliso, den fovamai giati gnorizo pos oi pithanotites na patho kati sovaro einai 0.4% Ti oxi? To eipe K o kurios tsiodras xtes.Εγώ παντως έχω έτοιμη τη λυση σε όσους είναι υπέρμαχοι της ανοσιας αγέλης και θέλουν άμεσα να βγουνε στην εργασία τους "αφοβα"...
Υπογεγραμμένη αίτηση ότι επιθυμούν να νοσησουν χωρίς να προβαλουν κανένα αίτημα αποζημίωσης σε οποιαδήποτε επιπλοκή και καπακι 15ημερη καραντινα-εγκλεισμου. Και για να μη γίνω και απάνθρωπος σε περιπτωση σοβαρής νοσησης θα μπορουσες να μπεις σε ΜΕΘ. Εκτός αυτου υπογραφή πως ο μισθός θα είναι ακέραιος για το 15ημερο και μετά συνεχιζεις κανονικά.
Ετσι και εσυ θα είσαι ευχαριστημένος αφου πετυχες να μη σου κοπουν οι μισθοί σου και η δουλειά σου αλλά και οι υπόλοιποι θα ξέρουν πως σε 15 μέρες θα είσαι εντελώς καλά και θα μπορουν να έρθουν άνετα στο μαγαζί σου, στη δουλειά σου χωρίς να κολλήσουν. Επίσης σιγά σιγά θα φτάσουμε πιο κοντά στη πιθανοτητα της ανοσιας αγέλης.
Απλά θα παρεις το ρισκο της νοσησης και σε αντάλλαγμα θα είσαι ελευθερος χωρίς περιορισμους.
Πλάκα θα είχε να ισχυσει έστω και σε ένα κράτος.
Ανάθεμα και αν θα υπήρχε ένας από αυτους που μιλάνε για "μια απλή ίωση" ή "χουντα" που θα πήγαινε...