Πανδημία και... #μένωσπίτι

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και επίσης πρέπει πολύς κόσμος να καταλάβει τη σημαίνει η λέξη πανδημία και πως αντιμετώπιζε τα μια πανδημία.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
εδω ενωπιον ολων εγω δηλωνω οτι ειναι τουλαχιστον αστειο να λες σαν επιχειρτημα οτι θα μου στειλεις φωτο και ετσι θα μου αποδεικξεις οτι μενεις εκουαδορ. λες και ηξερα απο πριν τη φατσα σουτ κ θα μπορεσω να την επαλυηθευσω τωρα..... :p :p :p :p :p

δε πιστευω οτι μενεις στο ουργουαδισταν επειδη εισαι απολυταρχικος σαν αυτους που κραζεις εδω στο ελλαδισταν... τοση κακια για καποιον ποπυ μενει τοσο μακρια. δε μου κολλαει.

αρα δε με ενδιαφερει καθολου που μενεις. απλα εγω δε τρωω κουτοχορτο.
Tropoi uparxoun polloi gia na apodeikso oti eimai stin Uruguay mi se noiazei. Pes esu posa tha mou doseis k to kanonizoume sto pi k fi. Alla profanos tha sai kammia ftoxia noudoula i kaimeni opote adika to sizitame. Episis to oti eimai makria apo tin ellada de simainei k oti den exo oikonomika sumferonta stin ellada. Gkegke saini mou?

• Like
Αντιδράσεις: fairplay
Ego ta exo pei apo tin arxi. Mesa MONO oi ilikiomenoi, oi eupatheis omades, K osoi tous prosexoyn.Oi upoloipoi kanonika sunexizoun tis zoes tous. De noeitai gia mia gripi (oso foniki K an einai auti) na mantroneis mesa mia olokliri xora, k na katastrefeis oikonomika ekatommuria anthropous.
Αν έκανε αυτό που λες η Νότια Κορέα θα ήταν πρώτη σε κρούσματα και θανάτους. Η Αγγλία μέχρι την Δευτέρα ακολουθούσε την ανοσία αλλά προχθές αναθεώρησε.
Ο ιός h1n1 βρέθηκε θεραπεία μέσω της ανοσία αγέλης και βρέθηκε γρήγορα θεραπεία αλλά τα βασικά χαρακτηριστικά του ιού μεταδοτικό τη τα, θνησιμότητα ήταν χαμηλά εν σύγκριση με τον ιό της γρίπης ( κατόπιν εορτηςκαι μετά 1 χρόνο.) Αλλά δεν ενδεικνύεται ο συγκεκριμένος τρόπος ως πρωταρχικός τρόπος αντιμετώπισης σε περίπτωση πανδημιας. Αν ο επόμενος ιός έχει 5πλασια μεταδικοτητα από το σημερινό κορονοϊό? Αντιλαμβάνεται τις συνέπειες πιστεύω. Η σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι ξεκάθαρη για τα 4 πρωτα στάδια της αντιμετώπισης.

• Like
Αντιδράσεις: kwnstantinos20
Tropoi uparxoun polloi gia na apodeikso oti eimai stin Uruguay mi se noiazei. Pes esu posa tha mou doseis k to kanonizoume sto pi k fi. Alla profanos tha sai kammia ftoxia noudoula i kaimeni opote adika to sizitame. Episis to oti eimai makria apo tin ellada de simainei k oti den exo oikonomika sumferonta stin ellada. Gkegke saini mou?

παροτι δε μου καιγεται καρφακι για το ποου μενεις θα βαζαμε στοιχημα και δε θα ηξερα το τροπο που θα μου το αποδειξεις.??? για χαζους ψαχνεις?
οσο για τα οικονομικα σου συμφεροντα σαινη μου θα σου πω οτι κ τα δικα μου οικ. συμφερνοτα πανε πισω αλλα δε με νοιαζουν αφου βαζω την υγεια πανω απο την οικονομια. το χω πει και σε προηγουμενο post. αν εσενα δε σε νοιαζουν ανθρωποι που πολεμησαν ωστε να χουμε ελευθερη πατριδα αλλα τα χρηματα .... εμενα με νοιαζουν οι ανθρωποι και τωρα ηρθε η στιγμη να τους το επιστρεψω μενοντας σπιτι.

αλλα δινεις περισσοτερο σημασια στο στοιχημα κατοικιας σου παρα να μας πεις αν υπαρχει ιος και τι θα κανουμε. μηπως ηθελημενα?

υπαρχει ιος?
αν υπαρχει τι προτεινεις να κανουμε?
αν τα μετρα που θα προτεινεις πεσουν εξω τι θα θελες να χες σαν προσωπικη επιπτωση?

γιατι μη ξεχναμε αν καποια κυβενρηση λαβει μετρα λανθασμενα θα χει τις επιπτωσεις της. εμεις εδω που γραφουμε τις μαλ$%^&ες μας και το παιζουμε πρωθυπουτγοι γιατροι κτλπ δεν εχουμε καμια επιπτωση.

Θεωρώ αστείο και γελοίο να ρωτάμε αν υπάρχει ιός. Μάλλον πιο πολύ επικίνδυνο θα έλεγα.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Θεωρώ αστείο και γελοίο να ρωτάμε αν υπάρχει ιός. Μάλλον πιο πολύ επικίνδυνο θα έλεγα.

συμφωνω 100% αλλα δε τον πιανω πουθενα τον tigres αρα γυρισα στα βασικα. αλλωστε ανεβηκε ενα βιντεακι απο τον τυπο στα χανια που εψαχνε τους νεκρους και δε τους εβρισκε. αρα σε καποιους εδω μεσα υπαρχει αυτο στο μυαλο.

ας μας εξηγησει λοιπον ο tigres τι πιστευει.
φορουμ ειναι κ καταθετουμε την γνωμη μας. οχι μονο να καταδειχνουμε με το δαχτυλο μας.

συμφωνω 100% αλλα δε τον πιανω πουθενα τον tigres αρα γυρισα στα βασικα. αλλωστε ανεβηκε ενα βιντεακι απο τον τυπο στα χανια που εψαχνε τους νεκρους και δε τους εβρισκε. αρα σε καποιους εδω μεσα υπαρχει αυτο στο μυαλο.

ας μας εξηγησει λοιπον ο tigres τι πιστευει.
φορουμ ειναι κ καταθετουμε την γνωμη μας. οχι μονο να καταδειχνουμε με το δαχτυλο μας.
Εγώ το ανέβασα σε μια κουβέντα που γινόταν.

Εγώ παντως έχω έτοιμη τη λυση σε όσους είναι υπέρμαχοι της ανοσιας αγέλης και θέλουν άμεσα να βγουνε στην εργασία τους "αφοβα"...

Υπογεγραμμένη αίτηση ότι επιθυμούν να νοσησουν χωρίς να προβαλουν κανένα αίτημα αποζημίωσης σε οποιαδήποτε επιπλοκή και καπακι 15ημερη καραντινα-εγκλεισμου. Και για να μη γίνω και απάνθρωπος σε περιπτωση σοβαρής νοσησης θα μπορουσες να μπεις σε ΜΕΘ. Εκτός αυτου υπογραφή πως ο μισθός θα είναι ακέραιος για το 15ημερο και μετά συνεχιζεις κανονικά.

Ετσι και εσυ θα είσαι ευχαριστημένος αφου πετυχες να μη σου κοπουν οι μισθοί σου και η δουλειά σου αλλά και οι υπόλοιποι θα ξέρουν πως σε 15 μέρες θα είσαι εντελώς καλά και θα μπορουν να έρθουν άνετα στο μαγαζί σου, στη δουλειά σου χωρίς να κολλήσουν. Επίσης σιγά σιγά θα φτάσουμε πιο κοντά στη πιθανοτητα της ανοσιας αγέλης.

Απλά θα παρεις το ρισκο της νοσησης και σε αντάλλαγμα θα είσαι ελευθερος χωρίς περιορισμους.

Πλάκα θα είχε να ισχυσει έστω και σε ένα κράτος.

Ανάθεμα και αν θα υπήρχε ένας από αυτους που μιλάνε για "μια απλή ίωση" ή "χουντα" που θα πήγαινε...

• Like
Εγώ παντως έχω έτοιμη τη λυση σε όσους είναι υπέρμαχοι της ανοσιας αγέλης και θέλουν άμεσα να βγουνε στην εργασία τους "αφοβα"...

Υπογεγραμμένη αίτηση ότι επιθυμούν να νοσησουν χωρίς να προβαλουν κανένα αίτημα αποζημίωσης σε οποιαδήποτε επιπλοκή και καπακι 15ημερη καραντινα-εγκλεισμου. Και για να μη γίνω και απάνθρωπος σε περιπτωση σοβαρής νοσησης θα μπορουσες να μπεις σε ΜΕΘ. Εκτός αυτου υπογραφή πως ο μισθός θα είναι ακέραιος για το 15ημερο και μετά συνεχιζεις κανονικά.

Ετσι και εσυ θα είσαι ευχαριστημένος αφου πετυχες να μη σου κοπουν οι μισθοί σου και η δουλειά σου αλλά και οι υπόλοιποι θα ξέρουν πως σε 15 μέρες θα είσαι εντελώς καλά και θα μπορουν να έρθουν άνετα στο μαγαζί σου, στη δουλειά σου χωρίς να κολλήσουν. Επίσης σιγά σιγά θα φτάσουμε πιο κοντά στη πιθανοτητα της ανοσιας αγέλης.

Απλά θα παρεις το ρισκο της νοσησης και σε αντάλλαγμα θα είσαι ελευθερος χωρίς περιορισμους.

Ανάθεμα και αν θα υπήρχε ένας από αυτους που μιλάνε για "μια απλή ίωση" ή "χουντα" που θα πήγαινε...
Εγώ δεν θα πήγαινα.

Το ξερω. Ακόμα και αυτοί που θα γράψουν ότι θα πηγαιναν, δε θα πηγαιναν στο τέλος.

Στη θεωρία όλα τα πραγματα ειναι εφικτά, στη πραξη υπάρχει η δυσκολία.

Και όταν μιλάμε έστω και για 1/1.000.000 πιθανοτητα θανατου (οχι εδώ που είναι πολυ μεγαλυτερη), κανένας δε θα έπαιζε με αυτή τη πιθανοτητα για όσα χρήματα του κόσμου.

Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε έζησε προσωπικα κάποια εμπειρία θανατου. Και επειδή εγώ έζησα, νομίζω πως οι μόνες σκέψεις είναι να μπορουσα να είχα λίγο ακόμα, η οικογένεια σου κτλ και όχι τα χρήματα.

Βέβαια μετά τα ξεχνάς και μπορεί να φτάσεις στο άλλο ακρο

Sovara tora les auta os epixeirimata? Sou upenthimizo pos eimai stin Uruguay.. Kukloforo kanonika pantou. Den exo kammia asfalisi edo, oute perimeno na paro apozimiosi apo kanena. Den me noiazei na kolliso, den fovamai giati gnorizo pos oi pithanotites na patho kati sovaro einai 0.4% Ti oxi? To eipe K o kurios tsiodras xtes.

Δεν μπορεί να συμβεί αυτό που λέτε.

Το να βγεις νικητής από την μάχη με τον κορονοϊό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξανανοσήσεις από κορονοϊό. Αυτό έχει σχέση με την αντοχή των αντισωμάτων που αποκτούμε όταν νοσούμε.
Ακόμα οι επιστήμονες ερευνητές ψάχνουν να δουν πόσο χρονικό διάστημα παραμένουν δυνατά τα αντισώματα όσων έγιναν καλά από τον Κορωνοϊό. Να μάθουν πόσο είναι ένας κύκλος του, και σε πόσο καιρό μπορεί κάποιος να ξανασθενήσει από τον ίδιο ιό. Δεν υπάρχουν ακόμα ικανοποιητικά στοιχεία καθώς εκτός του ότι είναι μικρό το δείγμα, είναι και πολύ πρόσφατο το ότι ιάθηκαν.

• Like
Αντιδράσεις: okonski και goal2
Tigres θα σε παρακαλέσω να ρίξεις λίγο τους τόνους γιατί μιλάς με αρκετή ένταση και δεν υπάρχει λόγος.
Και αυτό αφορά και όποιον άλλον έχει ανεβάσει την ένταση.

Επίσης να υπενθυμίσω ότι στο forum απαγορεύονται οι πολιτικές κουβέντες και επίσης ότι το τοπικ αφορά τον Κορονοϊό και την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωσή μας με αποδεδειγμένα άρθρα και όχι θεωρίες συνωμοσίας.

• Like
Αντιδράσεις: okonski
Όποιος δε το κατάλαβε, εννοείται πως είναι μια ουτοπική, "χιουμοριστικη" και ανήθικη προταση.
Όπως βέβαια είναι και η ευθανασία για πολλους, αλλά ας μη μπλέκουμε τα θέματα και χάσουμε το νόημα του topic που λέει και ο betladen.
Όσον αφορά τα αντισώματα που λες betladen, ανοσία αποκτάς!! Αυτό είναι δεδομένο. Όσο βέβαια δεν υπάρχει μεταλλαξη.

Αυτο που πρεπει να αποδειχτεί όπως λες είναι το ποσο αυτά τα αντισώματα θα είναι πανω απο ενα επίπεδο που θα έχεις πραγματικη αντοχή απέναντι στον ιό. Με λίγα λόγια ποτε θα χρειάζεται κανεις αναμνηστική δόση... Οπου αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Εγώ ευχομαι σε όλους καλή δυναμη, καλά μυαλα, καλά αυτιά πανω απο ολα στις συζητήσεις και μετά γλώσσα, και πάνω από όλα υγεία σε ΟΛΟΥΣ!!!

Μαζί θα τα πουμε με το πέρας του "δραματος". Ευελπιστώ δηλαδή...

Αν έχω κάποιο σοβαρό άρθρο, θα ποστάρω, χωρίς σχολιασμους. Χωρίς αυτό βέβαια να είναι απόδειξη έλλειψης επιχειρημάτων..

Για όποιον άλλον σχολιασμο, τα λέμε με pm..

Χαιρετώ....

Μετέφερα τα πολιτικά που κάνετε χιούμορ στο αντίστοιχο τοπικ ώστε εδώ να μείνει καθαρό για κουβέντες για Κορονοϊό.

Δεν θα επιτρέψω να διαλυθεί το τοπικ ούτε εξαιτίας των τρόπων μερικών, να σταματούν να γράφουν τις απόψεις τους ο grace ή ο Kavajim και άλλοι που πιθανόν να ξενερωνουν με τις τελευταίες αψιμαχίες.

Ξαναγυρίζουμε στον κανονικό ρυθμό... Παρακαλώ όλους να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο που κατά 90% κρατήθηκε τόσες μέρες...

Για θεωρίες και χαβαλέ σε άλλο τοπικ παρακαλώ

Από απόψε έχουμε το παρακάτω.

Σε πλήρη καραντίνα τίθενται από σήμερα στις 8 το βράδυ 5 δήμοι της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι δήμοι Ξάνθης και Μύκης.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς τόνισε ότι επειδή παρατηρείται υψηλό επιδημιολογικό φορτίο τα τελευταία 24ωρα λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα τοπικού χαρακτήρα στους δήμους Καστοριάς, Ορεστίδος, Νεστορίου, Ξάνθης και Μύκης.

Τι θα ισχύει

Για 14 μέρες απαγορεύεται η κυκλοφορία από 8 μμ έως 8 πμ.

Αναστέλλεται η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για (4) συνδρομή σε άτομο που χρειάζεται βοήθεια, (5) μετάβαση σε τελετή και (6) προσωπική άσκηση ή έξοδος με κατοικίδιο.

Για τη συνδρομή σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια θα εξυπηρετεί το Βοήθεια στο Σπίτι. Για ληδείες θα επιτρέπονται μόνο συγγενείς α βαθμού και η έξοδος για κατοικίδια επιτρέπεται μόνο πέριξ της οικίας για 15 λεπτά.

Πλάκα πλάκα με εξιτάρει ρε φίλε όλο αυτό. Να βγαίνεις έξω να πας από διάφορα σοκάκια για να φτάσεις στον στόχο. Πω πω σκηνή Χόλιβουντ σε φτιάχνει κάπως :paidi:

• Like
Αντιδράσεις: kostas69
IMG_20200331_224612.jpg

Εύχομαι να έπρεπε να τα βάλω στο χιουμοριστικό session

Μια ιδιαίτερη συνέντευξη, που αξίζει να διαβαστεί απο ολους με απαντήσεις ή πιθανες απαντήσεις σε πολλα ερωτήματα που κατατρεχουν το μυαλό αρκετών..
Αρκεί να μη μείνει ο καθένας στα σημεία εκείνα που θέλει για να ικανοποιήσει τις προσωπικες του ορεξεις και ποθους-φοβους.
Σε όσους έχουν διαβάσει τα παλιοτερα posts μου (περιπου πριν 10-15 μέρες) εχω αναφερθεί ξανά στον ίδιο καθηγητη. Τυγχάνει να τον έχω γνωρισει και έτσι τον εκτιμώ παραπανω....

Στα περισσοτερα συμφωνώ απολυτα, σε μερικά κρατω κάποιες "αποστασεις"

Πάντως ξαναλέω, αξίζει να διαβαστεί...

• Like
  • 13:30
    • Ρόμα - Λάτσιο

COSMOTE SPORT 1 HD
    • Γιουβέντους - Φιορεντίνα

COSMOTE SPORT 2 HD
    • Τζένοα - Μίλαν