Παραβίαση υπεύθυνου στοιχηματισμου και αυτοαποκλεισμου.

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος giorgostsigia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

giorgostsigia

New Member
30 Μαι 2026
4
0
1
Καλησπέρα σε όλη την παρέα .Θα ήθελα να παραθέσω ένα πρόβλημα που εχω με στοίχηματικη εταιρία μήπως γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό.Στις 17/5/2025 έκανα αυτοαποκλεισμο αόριστης διάρκειας και ένα χρόνο μετά 17/5/2026 άνοιξε ο λογαριασμός αυτόματα χωρίς εγώ να το ζητήσω.Εγω κατάλαβα πως άνοιξε ο λογαριασμός καθώς μου ήρθαν 2 mail από την στοίχηματικη για κάποιο μπόνους και έτσι μπήκα στην σελίδα τους και διαπίστωσα ότι μπορώ να παίξω κανονικά με αποτέλεσμα να χάσω 1100 ευρώ σε 3 μέρες.Επειτα τους έστειλα μήνυμα μέσω της σελίδας και τους είπα γιατί άνοιξαν τον λογαριασμό χωρίς εγώ να το ζητήσω και είπαν ότι είχα κάνει αυτοαποκλεισμο 1 έτος και άνοιξε αυτόματα ,γεγονός που δεν ισχύει .Αυτή την στιγμή έχω στείλει μειλ- καταγγελία στην στιχοιματικη ζητώντας αποδείξεις για τον αυτοαποκλεισμο μου και ζητάω επιστροφή των καταθέσεων απο το παράνομο άνοιγμα του λογαριασμού και έπειτα.ευχαριστω προκαταβολικά για τις συμβουλές σας

Ο όρος "επ'αόριστον" έχουμε μάθει πως σημαίνει σχεδόν για πάντα αλλά στο μαγικό κόσμο των διαδικτυακών καζίνων και της ΕΕΕΠ η ερμηνεία είναι η παρακάτω.
Screenshot_20260531_121554_Samsung Internet.jpg

Και η ασάφεια δεν είναι τυχαία,ετσι ώστε να μπορούν οι εταιρείες να καλύψουν τα λάθη τους στον λεγόμενο κύκλο της ανευθυνότητας.(θα ισχυριστεί πως ηταν αυτοματοποιημένα μυνήματα,λάθος ενος καινουριου υπαλλήλου,λάθος ενος τρίτου μέρους κτλ).
Σου πέταξε η εταιρεία το τυράκι του μπόνους ένα χρόνο μετά,την στιγμή που θα έπρεπε να αποφασίσεις να ανανεώσεις τον αυτο αποκλεισμό σου και η κατάθεση σου αναίρεσε τον αυτο αποκλεισμό σου.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο όρος "επ'αόριστον" έχουμε μάθει πως σημαίνει σχεδόν για πάντα αλλά στο μαγικό κόσμο των διαδικτυακών καζίνων και της ΕΕΕΠ η ερμηνεία είναι η παρακάτω.
Προβολή συνημμένου 44278
Και η ασάφεια δεν είναι τυχαία,ετσι ώστε να μπορούν οι εταιρείες να καλύψουν τα λάθη τους στον λεγόμενο κύκλο της ανευθυνότητας.(θα ισχυριστεί πως ηταν αυτοματοποιημένα μυνήματα,λάθος ενος καινουριου υπαλλήλου,λάθος ενος τρίτου μέρους κτλ).
Σου πέταξε η εταιρεία το τυράκι του μπόνους ένα χρόνο μετά,την στιγμή που θα έπρεπε να αποφασίσεις να ανανεώσεις τον αυτο αποκλεισμό σου και η κατάθεση σου αναίρεσε τον αυτο αποκλεισμό σου.

Συνημμένα

• Screenshot_2026-05-29-07-59-27-711_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2026-05-29-07-59-27-711_com.android.chrome.jpg
    400.8 KB · Προβολές : 105
Δεν έγινε τίποτα από αυτά που αναφέρονται στους όρους δεν ζήτησα να ανοίξει ο λογαριασμός ούτε έγινε νέα σύμβαση ούτε εκ νέου ταυτοποίηση,μιλάμε για απατεώνες ξεκάθαρα.εχω κάνει αυτοαποκλεισμο από όλες τις στοίχηματικες επ αόριστον γιατί έχω πρόβλημα με τον τζογο και καθε φορά που περνούσε ένα έτος εγώ έστελνα μήνυμα για να με ξανανοίξουν και κάποιες δεν με άνοιξαν κιόλας λόγω του προβλήματος που έχω και αυτές που με άνοιξαν ζητούσαν ολόκληρο κείμενο συγκατάθεσης που να λέει ότι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον τζογο .αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει να ανοίξει μόνος του ο λογαριασμός ένα χρόνο μετα

Περιμένεις την απάντηση της εταιρείας στην καταγγελία σου,λογικά θα είναι αρνητική.
Τότε επισυνάπτεις την αρχική καταγγελία σου και την απάντηση αυτής στην ΕΕΕΠ,ελπίζωντας πως το Μητρώο Αποκλεισμενων Παικτών έχει τεθεί σε λειτουργεία,εαν το μητρώο είναι ενεργό η ΕΕΕΠ σε δικαιώνει.
Αν όμως το μητρώο δεν είναι ενεργό(ευθύνη της ΕΕΕΠ) καταφευγεις στα αστικά δικαστήρια εναντίων όλων των παραπάνω.
Δαιδαλώδεις οι διαδικασίες και έχουμε εξηγήσει τον λόγο και πολλοί παίκτες βιώνουν αυτή την αναλγησία τόσο των καζίνο όσο και της ΜΗ ανεξάρτητης αρχής.
Αν και με μπερδευεις γιατί λες πως έχεις κάνει αναίρεση του αυτο αποκλεισμού σου για άλλο λογαριασμό σου σε άλλη εταιρεία οπότε αν δεν δούμε την αλληλουχία των γεγονότων δεν μπορούμε να εικάσουμε τίποτα.Θα πρέπει όσες φορές έχεις ανακαλέσει αυτοαποκλεισμό σου να έχει συμβεί πριν τις 17/05/2025 δλδ η ημερομηνία αυτή να είναι η τελευταία ενέργεια που έχεις προβεί γιατί αν έχεις προβεί σε αναιρεσή αυτοαποκλεισμού μετα απο αυτη την ημερομηνία σε άλλη εταιρεία πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: giorgostsigia
Περιμένεις την απάντηση της εταιρείας στην καταγγελία σου,λογικά θα είναι αρνητική.
Τότε επισυνάπτεις την αρχική καταγγελία σου και την απάντηση αυτής στην ΕΕΕΠ,ελπίζωντας πως το Μητρώο Αποκλεισμενων Παικτών έχει τεθεί σε λειτουργεία,εαν το μητρώο είναι ενεργό η ΕΕΕΠ σε δικαιώνει.
Αν όμως το μητρώο δεν είναι ενεργό(ευθύνη της ΕΕΕΠ) καταφευγεις στα αστικά δικαστήρια εναντίων όλων των παραπάνω.
Δαιδαλώδεις οι διαδικασίες και έχουμε εξηγήσει τον λόγο και πολλοί παίκτες βιώνουν αυτή την αναλγησία τόσο των καζίνο όσο και της ΜΗ ανεξάρτητης αρχής.
Αν και με μπερδευεις γιατί λες πως έχεις κάνει αναίρεση του αυτο αποκλεισμού σου για άλλο λογαριασμό σου σε άλλη εταιρεία οπότε αν δεν δούμε την αλληλουχία των γεγονότων δεν μπορούμε να εικάσουμε τίποτα.
Έχει σημασία αν είχα κάνει άρση του αυτοαποκλεισμου μου σε άλλη εταιρεία;

Αν μετα τις 17/05/2025 έχεις προχωρήσει σε αναίρεση του αυτοαποκλεισμού σου για αλλη εταιρεία τότε το Μητρώο Αποκλεισμένων Παικτών ενημερώνεται μέσα σε 24 ώρες και παυει να υπάρχει το όνομα σου,εκεί.Η ΕΕΕΠ δεν θα μπορεί να σε βρεί στην λίστα ερμηνευοντας πως έχεις ήδη ανακαλέσει,οπότε θα σηκώσει τα χέρια της.
Θεωρητικά ο αυτοαποκλεισμός και η άρση αυτού έχει καθολική εφαρμογή σε όλους τους κατόχους αδείας σε πραγματικό χρόνο.

• Like
Αντιδράσεις: giorgostsigia

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 21:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 22:00
    • Κατάρ - Ελβετία

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • Αύριο 14-06-2026
  • 00:00
    • Ώρα Μουντιάλ