Οχι δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις κατι, ετσι λειτουργει το κυκλωμα προσφορων μην σε απασχολει αν επαιζες μονο προσφορες! και τον 10 πλασια τζιρο να εκναες σε πονταρισματα εκτος προσφορων αν ησουν ισα βαρκα ισα νερα την στιγμη της κρισης θα σε εκοβαν.
Για να γινω ποιο συγκεκριμενος στα live table arena o 100 στην καταξη εφτασε να εχει πανω απο 1100 ποντους μεχρι που πριν απο 20 μερες το πολυ εγινε μια εκκαθαριση οπου μαζι με μενα εκοψαν πολλους λογαριασμους με αποτελσμα ο 100στος να βγαινει και με 300 ποντους τις πρωτες μερες. Αντιστοιχα και οι πρωτοι με πολυ λιγοτερους ποντους.
Αν δεν ειναι κατανοητο τι γραφω κανουν εκκαθαρισεις για να μπει και νεο αιμα στους διαγωνισμους!!!
Εγω ειχα το μαγικο status απο προσφορες να με αφηνουν μονο καζινο τουρνουα! τους ειχα καταλαβει απο τα mission με αποτελεσμα στο τελος της ημερας συνηθως να χανω... και κερδισα αρκετο χρονο!
Με την ευκαιρια αυτη να τους εχει ο θεος καλα εκει στην stoiximan ειχα εναν ζημιογονο και σχετικα ανενεργο λογαριασμο για χρονια μεχρι που ξεκινησαν τα FULL BET mission!!! αυτα που σου εδιναν το και το πονταρισμα, στο εξωτερικο τα λενε SNR (stake not return) 1000 καλα να εχουν!

Στο θεμα μας επειδη δεν υπαρχει στους ορους οποιος κερδιζει δεν λαμβανει προσφορες αλλα σε κοβουν με αλλους τροπους .... σε βαφτιζουν κατι ειτε εισαι ειτε δεν εισαι! με τη ιδια προσεγγιση το θεωρω το ιδιο ηθικο να παιζεις σε λογαριασμο τριτου. Ανηθικη θα ηταν η διαμαρτηρια μου αν το εκανα και με επιαναν!
Πρ. Εκτιμηση διοτι μπορει να εχω παιξει ολες τις προσφορες να μην εχω αφησει ουτε μια αλλα αν ο τζιρος για να παρω τις προσφορες ειναι 100.000 ευρω και εγω εχω παιξει 101.000 ευρω σε εκτος προσφορων δεν ειμαι bonus hunter! εχω παιξει τα ιδια χρηματ και χωρις επιβραυευση βρε παιδια! ειναι αποφαση του τμηματος ρισκου.... Ε ο καθενας ας πραξει οπως νομιζει