Ποια ομάδα του εξωτερικού υποστηρίζεις;

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,436
26,364
113
54
Infobeto Town
www.infobeto.com
Ας κανουμε το gallop που πρότεινε ο forest και ηταν πολύ ωραια ιδέα!:eye:

Ας γράψει ο καθένας την ομάδα που υποστηρίζει από το εξωτερικό. Αν έχετε περισσότερες από μια (πολυ συνηθες) γραψτε τες αναφέροντας την χώρα και οποιος θελει ας γραψει για ποιό λόγο υποστηρίζει την ομαδα αυτη! Θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερων!

Στο τέλος οταν μαζευτουν πολλά θα κανουμε καταταξη ομαδων να δουμε ποια εχει τις περισσότερες προτιμήσεις (αν και ειναι σχεδον σιγουρο ποια θα βγει πρωτη...)

Για παμε να διακσεδασουμε! :bravo:

Αν και δεν χρειάζεται να πω αλλά ας κάνω την αρχή

fbbayrak.gif
fbbayrak.gif
fbbayrak.gif
fbbayrak.gif

taraftar.gif
taraftar.gif
taraftar.gif
taraftar.gif

fenerbahce.gif
fenerbahce.gif

fenerbahce.gif
fenerbahce.gif

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Εκτος Ευρωπης: Boca Juniors
Ιταλια: Juventus(λόγω πιπο και del piero)
Γερμανια: Dortmund, St.Pauli(λογω οπαδων και τις 2)
Ισπανια: Valencia
Αγγλια, Γαλλια: καμια(αν και μου αρεσουν πολυ σαν πρωταθληματα)
Σκωτια: Σελτικ

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Ξεκιναω λεγοντας...

Γερμανια: Μπαγερν Μοναχου
Επειδη ο παιδικός μου ποδοσφαιρικός ηρωας που τον λατρεψα επαιζε σε αυτη την ομαδα και φυσικα μιλαω για τον Ρουμενινγκε! Ηταν ο απολυτος παικτης ΝΙΚΗΤΗΣ! Αυτος εκανε μια ομαδα να πιστευει οτι θα κερδισει ακομα και αν εχανε στο 90 λεπτο!!!
Πιστη ως το τελος!

Αγγλία: Λιντς
Γιατι ηταν η πρωτη μου ομαδα που μου αρεσε εκεινη την εποχη απο Αγγλία και την ειχα αγορασει κιολας στο Subbuteo! Στην Αγγλία υποστηριζα την Μαντσεστερ Γιουν την περιοδο που δεν επαιρνε πρωταθληματα. Ειχα επηρρεαστει απο το ατυχημα... Οταν αρχισε να παιρνει πρωταθληματα και ειχε γινει κατεστημενο...δεν μου αρεσε και τελικα η λατρεια που της είχα μετατραπηκε σε αδιαφορια οταν γυρισε τον τελικό με την Μπαγερν σε 2-1 στον τελικό του Champions League. Με χαλασε γιατι στο 89 εγινε αλλαγη ο Ματεους για να χειροκροτηθει απο όλο τον κόσμο μιας και ηταν το τελευταιο του παιχνιδι και ηδη κερδιζε με 1-0 το τροαπιο που του ελλειπε! Το παιχνιδι το ειχε παρει μονος του... και με το που βγηκε... αισθανθηκα αδικο να του το παρει η Μαντσεστερ με αυτο τον τροπο... Η αδικια με τρελαίνει! ΑΠο τοτε...τελος. Μονο Λιντς!

Ιταλία: Φιορεντινα
Παικαταρδες και μπαλαρα οταν ημουν μικρος...δεν με ενοιαζαν τα πρωταθληματα. Μπαλαρα... αυτο μονο!
Αργοτερα υποστηριξα και την Ιντερ αλλα αυτο μονο για όσο διαστημα πηγε εκει ο Ρουμενινγκε...οχι για καποιο αλλο λογο! Ρουμενινγκε και Αγιος ο Θεος!
Απο τοτε Μονο Φορεντινα...
Σκεφτομαι πολλες φορες γιατι δεν υποστηριξα την Ναπολι...αυτο που εκανε ηταν θαυμα και αξιζε να την υποστηριξω... αλλα δεν την υποστηριξα μαλλον επειδη την υποστηριζε ο ...αδελφός μου!!!! χα χα χα...

Ισπανια: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μπιλμπαο
Άλλη φαση η Μπιλμπαο... τι να λεμε... Αυτονομιστες, αγωνιστες, παικταραδες, μπαλαρα... Μονοι μας και ολοι τους....
Για την Μπαρτσα αλλη φορα...φευγω και τα λεμε μετα

δεν υποστηριζω καποια αλλα συμπαθω τις μπαρτσελονα,σαν παουλι,μποκα,ερυθρο αστερα

• Like
Από Ιταλία Μίλαν
από Ισπανία Ρεάλ
και από Αγγλία Λίβερπουλ

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και pitsinis7
Ιταλία: Μίλαν (Λόγω Βαν Μπάστεν, Μαλντίνι)
Ισπανία: Μπαρτσελόνα (Επειδή όταν ήμουν μικρός και είχα δει για πρώτη φορά από την τηλεόραση το Nuevo Campo- έτσι το έλεγαν τότε-με τα βαθιά τέρματα- παλιά στα άλλα γήπεδα δεν ήταν τόσο βαθιά- είχα νοιώσει δέος
Αγγλία: Έβερτον (λόγω Σάουθχολ επειδή παλιά έπαιζα στο σχολείο τερματοφύλακας και μου άρεσε το στυλ του)
Γερμανία: Γκλάντμπαχ (λόγω Σίμονσεν αν και τον πρόλαβα στο τέλος)
Γαλλία: Ναντ - λόγω χρωμάτων
Πολωνία: Λέχια Γκντανσκ γιατί έχω μείνει στο Γκντανσκ ένα καλοκαίρι και έχω δεθεί με το μέρος

• Like
Ιταλία: Γιουβέντους
Ισπανία: Συμπαθώ περισσότερο Ρεάλ, αλλά όχι ότι μισώ τη Μπαρτσελόνα, το αντίθετο :eye:
Αγγλία: Νιούκαστλ
Γαλλία: Τι;;;
Γερμανία: Μπααα
Ολλανδία: Άγιαξ

Γενικά δεν είμαι και φανατικός καμίας, μου αρέσει να παρακαλουθώ όλες τις ομάδες(εκτός εξαιρέσεων).

• Like
Απο το ''νησι'' Σελτικ(λογω του κοινου μισους για τους Αγγλους)!:npaper:

Απο Ισπανια-Μπιλμπαο(μεγαλη ιστορια γιατι εγινα,ξεκιναει απο την αντισταση στον φασισμο και καταληγει απο τον μεγαλο ερωτα με μια κοπελα απο αυτη την πανεμορφη πολη):eye:

Απο Ιταλια-Ναπολι(λογω Μαραντονα):sign:

Απο Γερμανια-Μπαγερν(λογω του τεραστιου Ρουμενιγκε αλλα και του Εφενμπεργκ,ενος τεραστιου ηγετη και παραλιας παραλληλα!!!:twis:)

Απο Κυπρο-ΑΠΟΕΛ(η ομαδα συνδυασμενη με την ΕΟΚΑ Α και Β):sign:

Απο Γαλλια-Αζαξιο(λογω καταγωγης της μητερας μου απο το συγκεκριμενο μερος,μου αρεσει και η Μπαστια για την αλητεια που εχει να πω την αληθεια:cool:)

Απο Σερβια-Παρτιζαν(με ''ψησανε'' πριν αρκετα κατι φιλαρακια Σερβοι φαν της συγκεκριμενης ομαδας):bb:

Εκτος Ευρωπης Μποκα φυσικα!!!Η ομαδα του λαου και του ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!:sign:

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: nikitas και BetLaden
απο πιτσιρικι και ασυνειδητα θα ελεγα

Αγγλια: Λιντς & Τσελσι........χρονια κραταει αυτη η κολωνια και δεν ξερω

Ασυνειδητα ακομη υποστηριζω .........Ιντερ μου αρεσει εκπληκτικα το συμβολο της & Μπαρτσα απο εποχη Ροναλντινιο.

• Like
Porto : Επειδη ως συλλογος εχει λογικη εδω και πολλα χρονια.Χωρις πολλα λεφτα παντα μετραει στο ευρωπαικο στερεωμα.Με συστημα 4-3-3 που το θεωρω ως το αποδοτικοτερο στο συγχρονο ποδοσφαιρο αλλα και απο ανεκαθεν ειναι οτι καλυτερο για μενα.Παιρνει παιχτες ταλεντα τα δουλευει τα βελτωνει τα πουλαει και τα αντικαθιστα αμεσως με φερελπις.Ομαδα μοντελο και οχι ενα μεγαλο ονομα.Εχει και τις κατακτησεις της και σε γενικες γραμμες ειναι παντα "εκει".

Marseille : Λογω ελληνικης προελευσης (Φωκαεις) πανω απ ολα,για το λαο της,για το γκετο της Μασσαλιας και για την επικρατηση της στον τελικο του κυπελλου πρωταθλητριων το 1993 απεναντι των μισητων Ιταλων και απεναντι σε φαβορι που το γουσταρω τρελα.

• Like
Εκτος Ευρωπης: Boca Juniors
Ιταλια: Juventus(λόγω πιπο και del piero)
Γερμανια: Dortmund, St.Pauli(λογω οπαδων και τις 2)
Ισπανια: Valencia
Αγγλια, Γαλλια: καμια(αν και μου αρεσουν πολυ σαν πρωταθληματα)
Σκωτια: Σελτικ

ειχα ξεχασει τους Κελτες

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και biancoseleste
Aγγλία : Liverpool (και λίγη συμπάθεια στη Newcastle )
Ισπανία : Barca ( και ολίγον Atletic Bilbao)
Γαλλία : Bastia

:sign:

• Like
Re: ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ?

ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (λογω Σαντσες, Μπουντραγκένιο κλπ κλπ)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Re: ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ?

ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕ (πολυ το χαρηκα οταν κερδισε τον μεγαλο τοτε αιαντα κ πηρε την κουπα, ενω στενοχωρια μεγαλη με την ηττα απο νορτμουντ), αλλα κ ΙΝΤΕΡ
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ (απο εποχες ροναλντο, τζιοβανι κλπ, παρακολουθουσα πολλα ματς της σερι κ χορταινα μπαλα αλα μπραζιλ, ενω στα ντερμπυ με ρεαλ φανατιζομαι ασχημα μαζι της, αν κ με εχει κουβαδιασει παμπολες φορες - για να βαλουμε κ λιγο απο στοιχημα μεσα - γενικα την θεωρω μπουκομαδα)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (δεν θυμαμαι πως μου κατσε αυτο)
ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (απο εποχες αλαν σιρερ, εχει κ υπεροχο μοτο-σηματακι) κ μετα ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ φυσικα, dale boca (το χω κ στο κουνητο) κ δε συμμαζευεται :beers1:

• Like
  • 20:00
    • Μπιλμπάο - Οσασούνα

Novasports 1HD
  • 20:00
    • Μαγιόρκα - Βαλένθια

Novasports Start
  • 21:45
    • Λέστερ - Χαλ

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00