Θα το γυρίσω μόνο στο μπάσκετ μου φαινεταιSloukas over8,5 (1,98)
O Ιάπωνας αποχώρησε αν και ήταν bet against. Nagal πέρασε αλλά πολύ μικρή απόδοση..Nagal + Watanuki (1,9) Novibet
Όταν δε σε πάει τίποτε τελευταία και είσαι ανάμεσα στο 2πλο (4,2) και στο να βάλει πρώτος γκολ που το κάνει συνήθως (2,6) και επιλεγεις για ακόμη μια φορά το λάθοςΑν και τίποτε δε πάει καλά τελευταία, προχωραμε
ΠΑΟ 1ος γκολ (2,6)
Monfils (1,89)
Paul (2)
Με μεγάλη εμπιστοσύνη. Ελπίζω να μη μας προδώσουν....
Η αποτυχία από την επιτυχία μπορεί πολλές φορές να κρινεται σε μια κλωστή. Μπορεί να έχουμε τη δικαιολογία ότι παίξαμε μικρά bets και έτσι δε καηκαμε για την ήττα αλλά όταν η ήττα έρχεται ετσι, πάντα πονάει.Fritz 2-0 (3)
Dimitrov (2,51)
Μικρά bets
Άνετο το 3,25. Πέταξε ο δικέφαλος στη κανονική διάρκεια...2 bets που τα πιστεύω πάρα την μεγάλη τους απόδοση. Βέβαια τα bets θα είναι λελογισμενα
ΠΑΟΚ 1 & over5 corners (3,25) Bet365
ΠΑΟΚ (-2 EH) X (5,5) Novibet (δηλαδη το ματς να πάει παράταση)
1 μήνα μετά και το αποτέλεσμα δείχνει απυθμενος κουβας!!!!H Sakkari χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος γιατί δεν είναι το φόρτε μου το γυναικείο, νομίζω πως έφτασε στο τέλος της καριέρας της με το τρόπο που τη ξέραμε. Δηλαδή το top10 θεωρώ πως θα είναι οριστικά παρελθόν μετά και το τέλος της συνεργασίας της με τον Hill με τον οποίον έφτασε τόσο ψηλά χωρίς να έχει τα potentials
Αν και ακριβώς την ίδια πεποίθηση είχα και για το Στέφανο και έχω πει πολλάκις πως φέτος θα είναι μονίμως εκτός top10 ισως και top20, διαβάζοντας ένα άρθρο πριν λίγες μέρες, άρχισα να αναθεωρω.
Διάβασα λοιπόν για άλλο τρόπο εκγύμνασης, διαφορετική αντιμετώπιση του προγράμματος στα τουρνουά που θα συμμετέχει και ότι θα αποδωσουν καρπούς μετά το Indian Wells.
Επειδή ο ίδιος σε αντίθεση με την Σακκαρη, έχει όλα τα στοιχεία και τα potentials για top10 για να μη πω top5, θα περιμένω να δω πως θα κυλήσει και θα εκφέρω γνώμη στη συνέχεια. Αν πάντως και φέτος δε κάνει τίποτε σπουδαίο ή επιπέσει σε κάποιο τραυματισμό, θεωρώ πως δύσκολα θα τον ξαναδούμε σε μεγάλη φόρμα και αποτελέσματα.
Αν πάλι κατανοήσει ότι δε μπορεί να κατεβαίνεις σε κάθε τουρνουά σα να είσαι challenger player και δούμε διάφορα σε θέμα δύναμης και αντοχής, τότε ίσως τον ξαναδούμε άμεσα στο top5...
Όταν δε μπορείς να πάρεις ένα σετ ενώ πας στο 50-50 το 1ο σετ και τρως break στο τέλος, όταν στο 2ο σετ έχεις break pointnσε κάθε service game του αντιπάλου, όταν σερβίρεις στο 5-3 και τρως break, όταν στο 5-4 χάνεις 3 σερί set points στο 0-40 και όταν χάνεις εν τέλει στο ΤΒ....Wong (+1,5 sets) (1,6) / Muller (1,45) = (2,32) Stoiximan