Προγνωστικά Tennis 2021

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Kavajim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε ertzan. Το Cinicinatti είναι η απομίμηση του Us Open και γενικά οι παίχτες που φαίνεται ότι πηγαινουν καλά εδώ είναι αυτοί που διαχρονικά τα πηγαινουν καλά και στο Us Open.

O Medvedev λοιπόν με 2 τίτλους στον Cincinatti και ίσως με 3ο σερί και με τίτλο στο Toronto δείχνει ο Νο1 αντίπαλος του Djokovic στο Us Open αν αναλογιστεί κανεις πως έχασε το 19 το τίτλο μέσα από τα χέρια του και το 20 εφτασε στα ημιτελικα.

Από την άλλη ο Zverev πέρυσι έφτασε ένα ποντο μακριά από το Us Open και με τη τρομερή παρουσια του στους Ολυμπιακους νομίζω είναι δικαιωματικά το Νο2 φαβορί...

Με RF, Nadal και Thiem εκτός (δηλαδή τους τελευταίους 2 νικητές και ένα μόνιμο πονοκεφαλο), με τον Berretini να δείχνει όχι σε τέλεια κατάσταση, και τον Rublev προβληματικό, θεωρώ πως το τουρνουά πρακτικα είναι για 4!!!
Δηλαδή τους top4 που θα πανε.

Αν και τον Τσιτσιπα δε τον βγάζω εκτός, θεωρώ πως το τουρνουά ξεκαθαρα δε του παει και ποτε δεν είχε καλή παρουσια. Έτσι και φέτος μόνο με μια βατή κλήρωση θα γίνει φαβορί.

Και παω στον Djoko. Ο Σέρβος είναι το 1ο φαβορί, αλλά μετά από χρόνια δε τον βάζω ως αδιαφιλονίκητο όπως δίνεται από τους books. Και όλα αυτά έρχεται ως ερωτηματικό με πρωτη φορα να μην έχει συμμετάσχει σε κανένα τουρνουά του Us Series!!!! Δεν αποκλείεται και η αποσυρση του...

Δε θα αλλάξω σκεπτικό από το Cincinnati και όπως λες σε αυτά τα ονόματα θα μπω γερά...

Medvedev: Winner (6) Stoiximan (2/10)
Zverev: Winner (10) Stoiximan (1/10)

ΥΓ: 5 και 8 στη Bet365

• Like
Αντιδράσεις: vaf3
Ο Στέφανος δεν μου αρέσει άσε που τώρα στην άκρη του μυαλού του έχει και όλο αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις του με το εμβόλιο. Δέχεται και έναν ψυχολογικό πόλεμο βέβαια δεν ξέρω με τους άλλους παίκτες τι συμβαίνει τι έχουν πει αν έχουν πει αλλά ο δικός μας μίλησε.

Ξέχασα τον Νόλε αλλά και αυτός κάπως πίσω είναι βέβαια στην σκληρή επιφάνεια τι προετοιμασία να χρειαστεί αλλά χλωμό βλέπω τον δίνει 1,70 κιόλας, καθίστε ρε παιδιά ήρεμα

Στις γυναίκες για φέτος αποκλείω το πουλέν μου την Οσάκα έχει τα ψυχολογικά μου και όπως λέει και το τραγούδι (έχω τα προβλήματα μου έχω τα προσωπικά μου άσε με, (Παούνης )γλυκοκοιτάζω προς Άσλεϊ Μπάρτι

Ερώτηση:

Αν είδε κανείς όλο το ματς του Στέφανου με τον Alliassime ή με τον Sonego (ιδιαίτερα το χτεσινο), μήπως παρατηρησε αν πηγε ο Στέφανος τουαλέτα μεταξυ 2ου και 3ου σετ??

ΥΓ: Αυτή τη στιγμή το δείχνει επανάληψη η Cosmote και είναι στο τέλος του 1ου σετ, όποτε θα το δω σε καμία ώρα φαντάζομαι.
Σε δευτερο χρόνο, θα γραψω τι έχω παρατηρησει από το Toronto και μετα, και θα το επιβεβαιώσω σημερα

Δυστυχώς εκείνη την ώρα μετρούσα λαυράκια:p:ROFLMAO:

Πάντως απόψε λιγουρεύομαι (όπως λέει ο Άδωνις) Ζβέρεβ

• Like
Αντιδράσεις: Kavajim
Όπως το φαντάστηκα λοιπόν... Ο Στέφανος πηγε και χτες "τουαλέτα" στο τέλος του 2ου σετ με τον FAA.

Δε ξερω αν είναι κατακριτέο, αλλά το μέλλον θα δείξει...

Προς το παρον η κατάσταση δείχνει ως εξής:

Κερδίζει άνετα τα 1α σετς. Παλευει τα 2α. Αν κερδισει εχειν καλως... Αν χάσει, παει για ένα γρήγορο κατουρημα και yoga και με τρομερό περισυλλογισμο, έρχεται και τους διαλυει στο 3ο...

1o: Humbert (Toronto)
2o: FAA (χτες)
3ο: Δε ξερω αν έγινε το ίδιο και με τον Sonego.
4o: Με τον Ruud κέρδισε το ματς 2-0 και
5ο: Με τον Opelka πήγε για toilet break στο τέλος του 1ου σετ και ο ψηλός πηρε απο τυχη το 2ο σετ και μετά πηρε και το 3ο...

Τις επόμενες μέρες η συνέχεια...

ΥΓ: Πάντως αν δε κανει yoga, θα πρεπει να παει επειγόντως σε ουρολογο...

Ο Μεντβέντεβ τώρα στο 1-1 πήγε για κατούρημα πάντως. 1,50 στην πράσινη το λιγουρεύομαι

Το ξέχασα ότι είχε ματς τόσο νωρίς και είδα απο το 3ο σετ.
Αλλά ακουω κατι με πρόσκρουση με μια κάμερα.
Τι μαλακια παιχτηκε ρε πουστη... Μα παλι να έρθουν όλα τα στραβά και ανάποδα??? Ήμαρτον...

Απλά γελοίοι οι τυποι. Κόντεψαν να βάλουν τη κάμερα μέσα στο court... Διαβάζω πως στην απευθείας μετάδοση μιλουσε πως χτυπησε και θα τους κάνει μήνυση...

Δε ξερω πραγματικα ποσο επηρέασε την απόδοση του, αλλά έχω χάσει ματς με όλους τους δυνατους τρόπους...

1-0 o Zverev και ο Στέφανος έχει χαθεί 7+ λεπτά στη τουαλέτα..
Όλο το γήπεδο τον βρίζει...

Μάλλον θα κάνει το εμβόλιο...

Κάτι μου λέει πως στους πρώτους ποντους θα τρέχει σαν άλογο στο Ascot

Βασικά γέλαγα γιατί διάβασα καπου πως μετά το 2ο σετ ζήτησε να ξαναπαει τουαλέτα αλλά δε τον άφησε ο διαιτητής!!!
Ο άνθρωπος δεν είναι καλά. Είναι σίγουρο πως καποιο προβλημα έχει...

Και έτσι όπως το παει, βαδίζει ολοταχώς για να γίνει ένας από τους πιο αντιπαθείς παιχτες του tour. Έχει ξεπεράσει και τον Djoko σε φαιδρότητα...

Το τι κάνει στη τουαλέτα δε θα το μάθει κανείς... Ή μάλλον δε θα το μάθει κανείς...
Πάντως το ότι το μάτι μου το έπιασε εδώ και 2 βδομάδες, δεν ήταν τελικά τυχαίο και μέσα σε λίγο έγινε ρεζίλι σε όλο το tour.

Μόνο να δείτε τι του σέρνουν σήμερα στα social θα φρίξετε...

Στέφανε είπαμε:
1) Ψυχολόγος
2) Εκτός ο Απόστολος
3) Σκληρή δουλειά...

• Like
Αντιδράσεις: vaf3
Έχει στηθεί τρελό γλέντι στα social media πολύ γέλιο.

Μετά τον αγώνα παραπονέθηκε που δεν τον άφησε ο διαιτητής γιατί έχει προηγούμενα μαζί του,

Τι να έκανα λέει να άλλαζα το σορτσάκι μπροστά στον κόσμο? Γιατί μάνα μου ο Ναδάλ τι είχε δηλαδή όταν το έκανε?

Άστο φίλε πολύ έχει καβαλήσει το καλάμι. Στην κορυφή φτάνεις δύσκολα αλλά πέφτεις σε χρόνο dt

Ο Rublev χτες ήταν τρομερός τουλάχιστον από πλευρας σέρβις. Σίγουρα σε ότι έγινε στο 2ο και 3ο σετ έπαιξε ένα ρόλο και η μετάπτωση του Medvedev μετά το τραυματισμό του αλλά το 3,3 είναι υπερβολικό.

Θα το παρω ως κάλυψη αφου έχουμε το 2/10 με 1,85 στον Zverev...

Rublev (3,31) Stoiximan (0,8/10)

Τζάμπα η κάλυψη... τζάμπα!!!

Σα να έπαιζα εγώ με τον Zverev ήταν σήμερα.

Απλά τον πελεκησε... Κρίμα, γιατί χάσαμε αυτη τη κάλυψη λόγω της χτεσινής καμερας και ότι προεκυψε από τραυματισμό ή μη μετέπειτα...

Δε πειράζει. Σε ένα τουρνουά που γενικά οι books ήταν απίστευτα διαβασμενοι, περασε και δεν ακουμπησε και παμε τώρα για το Us Open και αν βγει τίποτε καλό από το Winston Salem...

Συνολο: +20,38/10

Σήμερα έχει ωραία παιχνιδακια για πονταρισμα αλλά σε όλα πλην ενός υπάρχει ένα αλλά που με κάνει να μείνω εκτός.

Ο Paire σε κάτι τέτοια τουρνουά είναι αδιάφορος και ο Simon που επιτέλους κέρδισε 1-2 ματς πρεπει να ανέβει αν δε θέλει να αποσυρθεί. Μπορει κάλλιστα το 2,2 αλλά έχει μια κάκιστη σεζόν για να μη πω 2ετια και δε μπορείς να τον εμπιστευτείς απολυτα.

Ο Bublik είναι σαφώς ανώτερος από τον Φινλανδο και τιμές κοντά στο 2 τον αδικούν. Πάντως υπάρχει μια άνοδος των τιμών και μπορεί να ισχυει κάτι που δε ξερω και θα απέχω σε τέτοιο τουρνουά...

Ο Murray όπως και ο Ramos θα έπρεπε να ήταν οριακά φαβορί και όχι outsider, αλλά μάλλον δε θα μπλεξω. Τον Murray ίσως του ρίξω μια δευτερη ματιά ως τότε.

Ivashka-Cilic: 2 (1.9) Bet365 (1/10)

O Cilic θα έπρεπε να ήταν μεγαλυτερο φαβορι. Στο 1,6 max. Αν και αυτό το τουρνουά είναι περιεργο, ειναι το value μεγάλο από ολες τις πλευρες για να το αφήσω.. Αν παιξει για να κερδίσει και όχι για τη συμμετοχή, θα κερδίσει...

Όταν κερδίζεις 1-0 σετ και είσαι ένα ΒΡ μακρια απο το 4-0 στο 2ο και παραλληλα είσαι 5-2 μπροστά στο 2ο σετ και χάνεις, απλά είσαι μαλ.... ς ή αδιάφορος.

Τέλος το Winston Salem...

Συνολο: +19,38/10

Δεν το χάνει ο Τζόκοβιτς το αμερικάνικο όπεν αν κάτι αξίζει πάντως ειναι Μεντβέντεφ να φτάσει τελικό 2.50
αλλά θέλω να τους όλους και μετά να ποντάρω.

• 20:00
    • Μπιλμπάο - Οσασούνα

Novasports 1HD
  • 20:00
    • Μαγιόρκα - Βαλένθια

Novasports Start
  • 21:45
    • Λέστερ - Χαλ

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00
    • Ίντερ - Κόμο

Novasports 2HD