Προγνωστικά Tennis 2021

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Kavajim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
1) Murray-Tsitsipas: Murray to take a set (2,2) Bet365 (1,5/10)
2) Herbert-Mannarino: 2 (2,5) Stoiximan (1/10)
3) Zverev-Querrey: 1&over3,5 sets (3,1) Bet365 (0,8/10)

Τελευταία επεξεργασία:
Σήμερα έχει ωραία παιχνιδακια για πονταρισμα αλλά σε όλα πλην ενός υπάρχει ένα αλλά που με κάνει να μείνω εκτός.

Ο Paire σε κάτι τέτοια τουρνουά είναι αδιάφορος και ο Simon που επιτέλους κέρδισε 1-2 ματς πρεπει να ανέβει αν δε θέλει να αποσυρθεί. Μπορει κάλλιστα το 2,2 αλλά έχει μια κάκιστη σεζόν για να μη πω 2ετια και δε μπορείς να τον εμπιστευτείς απολυτα.

Ο Bublik είναι σαφώς ανώτερος από τον Φινλανδο και τιμές κοντά στο 2 τον αδικούν. Πάντως υπάρχει μια άνοδος των τιμών και μπορεί να ισχυει κάτι που δε ξερω και θα απέχω σε τέτοιο τουρνουά...

Ο Murray όπως και ο Ramos θα έπρεπε να ήταν οριακά φαβορί και όχι outsider, αλλά μάλλον δε θα μπλεξω. Τον Murray ίσως του ρίξω μια δευτερη ματιά ως τότε.

Ivashka-Cilic: 2 (1.9) Bet365 (1/10)

O Cilic θα έπρεπε να ήταν μεγαλυτερο φαβορι. Στο 1,6 max. Αν και αυτό το τουρνουά είναι περιεργο, ειναι το value μεγάλο από ολες τις πλευρες για να το αφήσω.. Αν παιξει για να κερδίσει και όχι για τη συμμετοχή, θα κερδίσει...
Αυτά είναι τα τρελά κάθε βδομαδας που μόνο εγώ (ο γκουρου της γκαντεμιάς) μπορώ να πετυχω....

Στο ένα και μοναδικό παιχνιδι που έπαιξα και γράψαμε πως εξελίχτηκε, με ήττα μας από 1-0 σετ και 5-2 στο 2ο (είχε ευκαιρίες με ΒΡ και για το 4-0), τελικά αποδείχθηκε πως ήταν το οριακό ματς για τον Ivashka, ο οποίος χτες κατέκτησε το Winston Salem!!!!

Και εις ανώτερα...

6-2 ο Murray...

Πραγματικά ντροπή μου που μπήκα με τόσο μικρό bet σε αυτό το υπέρτατο δώρο.
Σε ένα bet που δε μπορω να πιστεψω αυτους τους άθλιους books, εφτασε και 2,5!!!!

Δυο πραγματα θα πω και θα κλείσω:

1) Όταν αποσυρθούν οι top4, θα αποσυρθω και εγω. Όποιος είδε τενις από 2005-2015/7 νομίζω είδε το απόλυτα ολοκληρωτικό τενις. Πλέον είναι μια γελοιότητα

2) Ο Στέφανος πριν 10 χρόνια με τα σημερινά δεδομένα δε θα ήταν ουτε παιχτης 15αδας. Και πραγματικα δε κάνω πλακα.

ΥΓ: Θεωρώ πως ο Murray θα αντέξει 1 σετ ακόμα maximum. Πάντως αν κερδίσει σημερα, δε θα συγχωρεσω ποτε τον εαυτό μου για αυτό το 10+!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Ertzan
Θα ήθελα πολύ να κερδίσει ο Μάρεϊ πάντως μου αρέσει η μαχητικότητα του παρά τις όποιες δυσκολίες δεν τα παράτησε

Συνολο: +22,68/10

Πρώτη φορά τρέχω να προλαβω 2 values του 2,2 και του 2,5 και τελικά βλέπω να φτάνουν 2,5 και 3,1 αντίστοιχα και να περνανε αμφότερα.
Για το 1ο έγραψα και παραπανω και δεν έχει νόημα να συνεχίσω.
Ευτυχώς για τον Στέφανο, έχασε ο Σκωτσέζος τα 2 set points στο 2ο σετ. Ευτυχως και για μένα γιατί δε θα το χώνευα ακόμα...

Μπράβο Στέφανε!!!
Έπιασες πατο!!!

Είμαι βέβαιος πως αυτές είναι οδηγίες του μεγάλου προπονητη του για να σπάει τον ρυθμό, αφου μελέτησε τον μέγα Djokovic. Όμως άλλο να το βλεπεις από τον επιστήμονα και άλλο από ένα κακέκτυπο. Ο άλλος το προετοιμαζει θεατρικά ώρες, με κραμπες, πονακια στη πλατη κτλ. Οχι στα καλά του καθουμενα ένα medical.

Έγινε τόσο αντιπαθης σε αρκετούς που δεν αποκλείω να βγαίνει στα courts και να πεφτει η γιουχα συννεφο

Συνολο: +21,88/10

1) Brooksby-Fritz: 2 (1st set winner) (1,93) Stoiximan (1,5/10)

2) Nishikori-McDonald: 1/2 (7) Bet365 (0,5/10)

Συνολο: +20,88/10

Χτες ήταν από αυτές τις μέρες που έχεις 4-5 σημεία στο μυαλό σου, από αυτά σου αρέσουν τα 2-3 περισσοτερο και τελικά καταλήγεις στο να είσαι συνετος και επιλέγεις το "καλυτερο".
Τελικά το special one χτυπάει δοκάρι και έξω και ολα τα αλλά δοκάρι και μέσα... Και εσυ χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο

Δε κάνω πλακα. Χτες σκεφτόμουν:

Gojowczyk (2,5)
Evans (1,75)
Alcaraz set (1,7)
Tiafoe (sets or match) (3, 75) και
Bautista Agut

Απο αυτα είπα να αφήσω τα 1,7-1, 75 λόγω απόδοσης (τα σκεφτόμουν για 2αδα) και είπα να ρίξω με σειρά πονταρισματος τον Ισπανό, τον Γερμανό και τον Αμερικανό.

Τελικά πηρα την απόφαση να μείνω μόνο στον Ισπανο.

Όπως αποδειχτηκε, πηρα το πουλο...

Σήμερα είχαμε δοκάρι και μέσα

Συνολο: +21,78/10

Tiafoe-FAA: 1 (2,5) Bet365 (1/10)

• Like
Αντιδράσεις: vaf3
Με το γυναικείο τένις δεν ασχολουμαι αλλά ανάμεσα σε κάτι αντρικά είδα στιγμιότυπα από τη Βρετανο-Ρουμανα (δε θυμάμαι πως τη λένε) και εντυπωσιάστηκα. Βέβαια πολλες φορες βλέπεις κάτι καινουριο και εντυπωσιάζεσαι.
Πάντως επειδή βλέπω πως μπορει να παιξει με τη Barty (no1), αν έχει καλή απόδοση θα της ρίξω κάτι...

Barty στο γαμο σου...

Τα κατέστρεψε όλα με την αυτοκτονία της.. Ουτε η τυχη δε θέλει να παιξουμε γυναικείο...

Barty στο γαμο σου...

Τα κατέστρεψε όλα με την αυτοκτονία της.. Ουτε η τυχη δε θέλει να παιξουμε γυναικείο...
Μου έφαγες το φαβορί και την είχα για νικήτρια.

Πάντως πολύ ωραίο παιχνίδι γίνεται στο Κέρμπερ-Φερνάντεζ όπου η 18χρονη είναι πάαααρα πολύ καλή και πάει να αποκλείσει την Κέρμπερ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το υψηλό ποσοστό νίκης της Αντρέσκου απέναντι στην Σάκαρη. Μου αρέσει η Αντρέσκου πάντως να ξέρεις

Τρομερό φαβορί. Αυτή ήταν για τα πανηγυρια...

Όσο για την Andreescu, αν και δε βλέπω γυναικειο, πρεπει να πω πως τα στατιστικά στο hard και στο Us Open, δεν είναι για outsider.

Και επίσης επειδή έτυχε να δω το ματς τους στο Miami, η δικιά μας εδειχνε χειρότερη αν και η άλλη βουβαλοποιηθηκε...

Και όμως αυτή με το slice κερδισε το Γουίμπλεντον.

Ωραίο ματς θα είναι και το Μπενσιτς-Σφιάντεκ ντέρμπι οπου Μπενσιτς σε φόρμα κερδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς. Φαβορί έστω και για λίγο η Ίγκα αλλά λόγο φόρμας θα έλεγα Μπενσιτς.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνολο: +20,78/10

Πολυ καλός ο FAA. Άδικα τον κοντραρα 2 φορές. Είναι σε τρομερή κατάσταση και αν μπορουσε να κοντρολαρει αυτά τα 2πλα λάθη και να έχει καλυτερο 2ο σέρβις θα ήταν για πολλα εδω...

Για σήμερα:

Opelka-Harris: over42,5 (1,83) Bet365 (1,5/10)
Otte-Berrettini: Otte to take a set (2) Bet365 (1/10)

• Like
Αντιδράσεις: irréversible
Εγώ πήρα τριάδα Μπενσιτς, αντρεσκου και Ζβερεβ τον τελευταίο να συμπληρώσω 6 απόδοση

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Αντιδράσεις: Kavajim
Τον Otte το πιστευα, τον πιασαμε.
Όσο για το άλλο ματς, έλεγα να παιξω το over42,5 ή τον Harris ή ένα συνδυασμό. Πήγα τελικά σε αυτό που πιστευα περισσοτερο, αλλά δεν...

Ποιος να το πιστευε, στο 7-6/4-5 που σέρβιρε ο Opelka για το 5-5, ότι θα κέρδιζε ο Harris και δε θα ερχόταν το over. Όμως έτσι είναι, ο Opelka εκεί παρεδωσε πνευμα και με 3 συνεχόμενα breaks, το bet παραδόξως τελείωσε...

Συνολο: 20,28/10

Και παω σε ένα bet που το πιστευω τρελα, αλλά ως ειδικό bet είναι αδυνατο να μην έχει τόσο πολυ.
Ο FAA πραγματικά είναι εντυπωσιακός και είναι μεγαλυτερο φαβορί για μένα από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις... Επίσης είδα το τελευταίο ματς του Alcaraz και πραγματικά αν ο Gojowcjyk δεν έπαιζε απλά για να παιζει στα 2 τελευταία sets, δυσκολα θα περναγε.
Όποτε όλο το ματς θα παιχτει στο 1ο σετ όπου θα είναι 50-50.
Έτσι βλέπω να παιζουμε ένα bet στο 6 για ένα coin flip του 1ου σετ...

Alcaraz-FAA: 1/2 (6) Bet365 (0,78/10)

• Like
Τελικά η Σάκκαρη δεν μας έκανε την χάρη δεν πειράζει.

Μεγάλο παιχνίδι πάλι Σβιτολίνα-Φερνάντεζ

• Like
  • 15:00
    • Ολυμπιακός - Μπρέντα

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 18:00
    • ΠΑΟΚ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς

OPEN TV
  • 19:15
    • Στέρλινγκ Άλμπιον - Χαρτς

COSMOTE SPORT 2 HD