Προγνωστικα tennis 2022

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Kavajim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αξίζει λες λίγο Βοσνιάκι?
Δεν έχω δει ούτε έναν γυναικείο αγώνα, οπότε δεν έχω γνώμη.
Έβλεπα πως ο paul δεν είναι στα καλύτερά του, τον κόντραρα με τον Fokina και έχασε σήμερα με τον Shelton. Κρίμα που πέρασε έτσι το 3,5

Επίσης αυτός ο Gojo βάση στατιστικής αξίζει στο να πάρει σετ (ή 1ο σετ), αλλά δε θα ακουμπήσω μάλλον.

Medvedev:Finalist (4,33)
Zverev: QFinalist (3,3)
Ο Zverev σήμερα έχει 2,5 στο περίπου. Πάντως εγώ τον πιστεύω και θα μείνω στο 3,3 που έχω ρίξει στο να κερδίσει σήμερα τον Sinner.

Όσο για τον Medvedev δεν έχει εμφανιστεί πολύ καλος έκτοτε και το ίδιο bet δίνεται στο 4,5-4,75.
Πάντως εγώ σήμερα θα ρίξω κάτι στην ανατροπή του De Minaur (αφού ο Ρώσος ξεκινά δυνατά), ως κάλυψη και σε ένα ακόμα ειδικό

Medvedev-De Minaur:

Over34,5 games & over8,5 breaks (3,75)
1/2 (9)

Τελευταία επεξεργασία:
Δε βγήκε η κάλυψη στο ειδικό του Medvedev αλλά συνεχίζει το ειδικό του 4,33 και αυτό είναι το βασικό...
Όσο για τον Zverev, τα κατάφερε ο κερατάς το 3,3

Σήμερα αν και το 3αρι της νικης του με τρώει, θα πάω στο ελάχιστα πιο safe του 2 σετς γιατί ο Shelton μπορεί σε ένα πιθανό 5ο σετ να βγάλει όλη τη κόπωση από τα πιο δύσκολα προηγούμενα ματς ή της απειρίας...

Shelton to win 2 sets (2,02)

IMG_20230909_072732.jpg

(y)(y)

• Like
Αντιδράσεις: Kavajim
Εγώ μπορεί να έβγαλα λιγότερα από τον grace, αλλά πονταριστηκε για τα δεδομένα μου με μεγαλύτερο ποντάρισμα από το σύνηθες... Απλά σκέφτομαι πόσο τρομπας είμαι εγώ που πόνταρα με 4,33 2 γύρους πριν και μόνο με Alcaraz είχε 4,8 και δεύτερον πόσο τρομπες είναι οι books που έδωσαν κοντά 5 απόδοση για τον Medvedev σε 50-50 ματς...

Συνημμένα

• IMG_20230909_083528.jpg
    IMG_20230909_083528.jpg
    72.7 KB · Προβολές : 98
Αν υπήρχε εντολή να μην υπάρχουν toilet breaks θα έπαιζα όλα μου τα λεφτά στο 3,25 του Medvedev αν και πάλι δεν θεωρώ ότι η νίκη δεν έχει value.
O Djoko είναι αναγκασμενος να παίρνει τη δόση του κάθε 1-2 σετς για να κρατηθεί σε top επίπεδο και αυτό θα γίνει και εδω. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι σε top level είναι μακράν καλύτερος του Ρώσου θεωρώ πως γέρνει ελαφρώς τη πλάστιγγα προς τον Σέρβο για τελικό νικητή.
Σε σχέση με τον Alcaraz, ο Σέρβος έχει πολυυυυ καλύτερη υποδοχή, έχει πολύ χειρότερα αποθέματα αντοχής (αλλά αυτό όπως είπαμε διορθώνεται), έχει πολύ πιο αδύναμα χτυπήματα άρα και winners αλλά δίνει πολύ λιγότερα unforced errors....

Το ματς θα εξαρτηθεί πολύ από το πώς θα εμφανιστεί στο σέρβις του ο Σέρβος...Αν δεν αφήσει περιθώριο στον Ρώσο και παίξει εξαιρετικά το σέρβις βολέ, ο Ρώσος δύσκολα θα έχει τύχη. Αν όμως δόσει ευκαιρίες που θεωρώ πως έτσι θα πάει, τότε τα 2 σετς τα έχει ο Ρώσος. Δε λέω νίκη γιατί ο Medvedev έχει παίξει σερί δύσκολα ματς και αν και δεν εχασε πολλά σετς, η καταπόνηση είναι τεράστια.

Προσωπικά θεωρώ πως τα πιθανά bets είναι ανάμεσα στο να πάρει 2 σετς ο Ρώσος, το over39/39,5 και το 3-2 του Σέρβου.

Πάω με μικρό bet στο 1ο.

Medvedev to take 2 sets (2,02) Stoiximan

ΥΓ: Κάνω και μια πρόβλεψη έτσι για να τη γράψω. 1ο σετ σχετικά εύκολα ο Σέρβος, 2ο σετ ο Ρώσος εύκολα ή δύσκολα. Toilet break μετά ο Σέρβος. Και 2-1 οριακα. Toilet break o Ρωσος. Αν αντέξει και κάνει το 2-2, όλα παίζονται....
Όλα αυτά σαν όνειρο. Μπορεί να έρθει και ένα πανευκολο 3-0... Σημερα πάμε σε μικρό bet έτσι για το χαβαλε της παρακολούθησης. Ότι βγάλαμε, βγάλαμε πριν...

Djokovic is 72-1 at the US Open when winning the first set.

Medvedev is 47-1 this season when winning the first set

Κρίμα κρίμα κρίμα.....
Περιγράψαμε ακριβώς τι θα γίνει στα 2 πρώτα σετς. Ο Σέρβος όταν είναι ξεκούραστος δε συγκρίνεται με κανέναν και το 1ο σετ ήρθε δικαιοτατα.
Όσο για το 2ο είναι τεράστια κλοπή. Όταν χάνεις ΒΡ στο 4-3 για να πας να σερβίρεις για το σετ, όταν μετά χάνεις σετ ποιντ στο 6-5 και καπάκι προηγείσαι 5-4 στο ΤΒ και το χάνεις και μάλιστα έχοντας κερδίσει όλα τα μεγάλα rallies απλά είναι κρίμα...

Δύο πράγματα κρίνουν ως τώρα το ματς και είναι βέβαιο πως πλέον το 3-0 φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό.

Το ότι δεν έχει βγάλει εύκολο πόντο στο ματς αφού το σερβίς του δε δουλεύει και παράλληλα με την μυθική υποδοχή του Σέρβου κανει το έργο πολύ δύσκολο. Το πιο τραγικό όμως είναι το 2ο κομμάτι και είναι πως για 2ο μεγάλο ματς πάει και υποδέχεται 5 μέτρα πίσω από τη βασική γραμμή. Αυτό κάνει τους αντιπάλους να παίζουν σερβίς/βολέ και όταν μιλάμε για Alcaraz και Djokovic και ιδιαίτερα τον 2ο που στο φίλε είναι μανούλα, είναι αδιανόητο να πάρεις πόντο.
Αλήθεια δε καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζει. Ας φάει 10 άσσους. Σε ένα game όμως που θα βγάλει 3-4 καλές υποδοχές θα το πάρεις αφού ο αντίπαλος δε θα τολμήσει να ανέβει στο φίλε...

Καλό βράδυ!!! Και πολλά μπράβο στον αντιπαθεστατο αλλά υπερπαιχτη Djokovic

Davis Cup:

Australia-Great Britain:
Best of 3 tie (2 singles/ 1 double). Played in Manchester, in hard indoors.

Group των 4 ομάδων: Μεγ.Βρετανια, Αυστραλία,Γαλλία, Ελβετία. Οι 2 πρώτοι περνάνε στο final8.

Παίχτες ομάδων:
Μεγ.Βρετανια: Norrie, Evans, A.Murray, Draper, Skupski
Australia: De Minaur, Thompson, Kokkinakis, Purcell, Ebden

Αρχίζω το σκεπτικό. Για να πάρεις τη νίκη θέλεις 2 νίκες σίγουρα, αλλά επειδή μπορεί να παίξει ισοβαθμία θα προσπαθησουν και για 3η.
Στις 2 ομαδες αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Η μεν Αυστραλία έχει τη δεδομένη στιγμή ένα φορμαρισμένο παίχτη που δείχνει πιο ποιοτικός και από τους 10 και είναι ο De Minaur. Έτσι συνήθως στο Davis Cup οποια ομάδα έχει το σίγουρο πόντο, έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη. Όμως αυτό δεν είναι απόλυτο.
Επίσης δεν είναι απόλυτο ότι ο De Minaur θα κερδίσει κάποιον από όλους αυτούς, γιατί μπορεί να δοθεί μεν φαβορί αλλά με κανέναν από τους Βρετανούς αντιπάλους δε θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρος νικητής...
Από την άλλη ολοι οι υπόλοιποι Αυστραλοί δύσκολα θα είναι φαβορί με όποιον από τους άλλους Βρετανους (ίσως ο Κοκκινάκης αλλά δε ξέρω αν θα προτιμηθεί από τον Hewitt σε σχέση με τον Thompson)
Πάω όμως στα αβαντάζ της Βρετανίας:

1)Εδρα. Παίζει εντός έδρας και σε κλειστό γήπεδο. Όποιος έχει δει ματς της Βρετανίας σε Xavis Cup εντός έδρας γίνεται λίγο ποδοσφαιρικό το τοπίο. Αυτό δίνει ξεκάθαρο αβαντάζ στους γηπεδούχους.
2)Επιφάνεια. Όλοι οι Βρετανοί είναι συνηθισμένοι σε indoors τουρνουά, σε αντίθεση με τους Αυστραλους που όχι μόνο δεν έχουν τουρνουά indoors στη πατρίδα τους αλλά δεν είχαν και ποτέ σοβαρές επιτυχίες σε τέτοια τουρνουά πλην του Kyrgios που δεν παίζει.
3)Εμπειρία: Norrie και Murray μπορεί να είναι πεσμένοι από πλευράς φόρμας αλλά σίγουρα το indoors επίπεδο τους είναι διαχρονικά πολύ υψηλό. Αν θα ήμουν προπονητής θα έβαζα τον Murray αρχικά στα 2πλα που έχει πολλά στοιχεία και αν τον έβλεπα δυνατό θα τον έβαζα στα μονά στα επόμενα ματς του τουρνουά και θα έπαιζα ή με Norrie/Evans ή με Norrie/Draper.
4)2πλο: Άφησα τελευταίο το κομμάτι του 2πλου που είναι και το μεγαλύτερο αβαντάζ. Ο Skupski είναι το Νο1 του κόσμου στα 2πλα και αρκετά χρόνια είναι από τα κορυφαία ονόματα σε grand slams και Davis Cup. Απέναντι σε Ebden (No9) και Purcell πιθανότατα (που όμως εχει ανέβει τρέλα το τελευταίο 2μηνο), προβλέπω να παιρνουν τον πόντο με όποιον συμπαίχτη και να παίξει αν και θεωρώ πως αυτός θα είναι ένας εκ των Murray ή Evans...

2-1 το πιθανό σκορ...

Τώρα στοιχηματικα, η Bet365 το δίνει στο equal σε αντίθεση με τον Stoiximan που χει βγει στο 1,65/2,2 και θεωρώ πιο φυσιολογική τιμή. Εγώ θα το έδινα 1,6

Τελευταία επεξεργασία:
Το 1,65 του Stoiximan έγινε 1,88. Κασαρω στη Bet365 το 1,83 και κάνω λίγο υπομονή μήπως αλλαξε κάτι από πλευράς πληροφοριων.... Αν όχι, επανέρχομαι σε λίγο να αγοράσω το 1,88.
Το σκεπτικό σίγουρα δεν έχει αλλαξει

Δε βλέπω κάποιο ιδιαίτερο νέο....

Αγοράζω το 1,88 του Stoiximan

• 21:30
    • Προεπισκόπηση Premier League

Novasports Prime
  • 21:30
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Start
  • 22:00
    • Μπράιτον - Λίβερπουλ

Novasports Premier League