Προγνωστικα tennis 2022

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Kavajim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Kyrgios: To win 3rd Q (2,8) Stoiximan (2/10)
Kyrgios: Finalist (5,5) Bet365 (1/10)
Kyrgios: Winner (12) Bet365 (0,5/10)

O Kyrgios είναι ικανός για το καλυτερο και για το χειροτερο. Εδώ και 1 μήνα δείχνει πως είναι σε beast mode και η μοναδική του ήττα και μάλιστα τζάμπα ήταν από τον Nadal.
Με ένα quarter κομμενο και ραμμένο, με τον Sinner να δείχνει πως έχει θέμα, με τον Fognini σε φάση απόσυρσης με μισό ποδι, ο μόνος που μπορεί να του αντισταθεί ως τα ημιτελικά είναι ο Monfils με τον οποίον θα κάνω μια κάλυψη όταν έρθει η ώρα...

Όσο για παραπερα.... Ο Zverev είναι στα down του, όπως και ο Medvedev. Για τον Στέφανο τι να πεις? Κάπου θα ανεβάσει ρυθμους αλλά δε μπορείς να μαντέψεις το ποτε.
Ως τότε και χωρίς Nadal, Djoko έχει τη τεράστια ευκαιρία ο Kyrgios για να πάρει ένα Master.

Ένα δε θέλω να δω. Να αποσυρθεί λόγω ενός θέματος στο αριστερό γόνατο του....

H Bet365 πήγε τις τιμές του τελικου και του νικητή από 5,5 σε 5 και από 12 σε 10!!!

Αντίθετα ο Stoiximan το πηγε απο 5 σε 7 και από 12 σε 15.

Κάνω cashout στη Bet365 και αγοράζω με το ίδιο πονταρισμα στον Stoiximan!!!

Έτσι τα τελικά είναι όλα στον Stoiximan:

2,8 (2/10) Semifinalist
7 (1/10) Finalist
15 (0,5/10) Winner

Καλησπερα θα μου επιτρεψεις να δωσω κατι σημεια για τεννις στο Μαιαμι: Κοκινακης- κουντλα 2-0 σετ , κουντερμετοβα- ροτζερς οβερ 21,5 games, νικη για ζευγαρι ισνερ με
Χουρκατσ στο διπλο ανδρων και νικη για το ζευγαρι οσταπενκο- κιτσενοκ στο διπλο γυναικων. Ευχαριστω

• Like
Αντιδράσεις: Kavajim
Χαθηκαν τα 2 σημεια, βγηκε η νικη του ζευγους του ισνερ με τον χουρκατς και αναμονη για τον κοκινακη. Ενα σημειο ακομη η νικη τους ζευγους μουχαμαντ- σιμπαχαρα στις γυναικες με 2-0 σετ

IMG_20220327_215225.jpg

Αφου περασε αέρα ο Kyrgios στους 16 με 6-2/6-4 απέναντι στον Fognini, ας γράψουμε ενα "ευτραπελο".

Το πρωι κοιτουσα να βρω κάποιο ειδικό bet στο παραπάνω ματς αλλά δε βρήκα κάτι τελικά!!!

Πίστευα πως θα περασει ευκολα, αλλά συνδυαστικά δεν έβρισκα κάτι να βγάζει μια μεγάλη απόδοση...

Και εκεί όπως έφτιαχνα συνφυαζομενα στοιχήματα πέφτω πανω σε ένα έτοιμο που είχε η Bet365 και κατά λάθος πονταρω 30€. Για να πω την αλήθεια ουτε που κατάλαβα ότι πονταρα κατι και το είδα 1 ώρα μετά κοιτώντας κάποια διευθετημενα στοιχήματα.

Την ώρα που το συνειδητοποιησα, πηγαινω κατευθείαν να κάνω cashout, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο.
Ετσι παω στην επικοινωνία και αρχίζω να τους λέω πως το πονταρισμα μπήκε κατά λάθος και πως θέλω να ακυρώσω το στοίχημα αφου ουτε οι αποδόσεις έχουν αλλάξει, αλλά και το ματς αρχίζει ώρες μετά!!

Αμέσως μου απαντάνε πως το φταίξιμο είναι δικό μου και πως είμαι υπευθυνος να κοιτάω τα στοιχήματα πριν πονταρω.
Τους λέω πως όταν κάνουν αυτοί λάθος, αμέσως ακυρώνουν τα στοιχήματα κτλ.

Με γειωνουν και μιλάω με υπευθυνο ο οποίος μου αραδιαζει κάτι κανόνες και δεν έγινε τίποτε....
IMG_20220327_112608.jpg

Anyway, το αποδέχομαι και συνεχίζω.

Το bet θα μπορουσε να κερδίσει μόνο με ένα σκορ 6-2/7-6 ή με 2-1 σετς και τα 2 κερδισμένα να ήταν μεγάλα...

Το σκορ παει 6-2 στο 1ο σετ και στο 2-2 τους 2ου, μου δίνουν cashout 80€.

Αν και έτσι όπως εξελίχτηκε θα μπορουσα να τους παρω κι αλλα, πιστευα πως θα κάνει break, όπως και έκανε στο 4-4 και έτσι με ένα χαμένο bet το οποίο τοποθετήθηκε κατά λάθος τους πηραμε ένα 50αρικο!!!

Αλήτες.. Θεία δική..

• Like
  • Angry
Αντιδράσεις: defectus και Ertzan
Busta-Sinner: 1 (2, 57) Stoiximan (1/10)

Παίρνω τον Busta με βαριά καρδιά ως κόντρα του Ιταλου και θα περιμενω να διαβάσω περισσοτερες πληροφοριες και αναλογα κασαρω. Δε νομιζω πως υπάρχει περιπτωση να ανέβει η τιμή...
Αν δε θελει, δε προκειται να κερδίσεις ποτε...

Αυτό το χτεσινο είναι μια από τις χειρότερες ήττες...

Πέφτω για υπνο στο 1-0 σετ και 1-0 στο 2ο με τον Busta να δείχνει πως είναι ένα κλικ πανω απο τον Sinner.

Τι έγινε μετά?

5 χαμενα match points (1 στο 2ο σετ και 4 στο 3ο σετ)!!!!

3 διαδοχικά service games στο 2ο σετ όπου ο Busta έχει ΒΡς και δε κανει break, ενώ τρώει break στο μοναδικό που έδωσε!!

Στο 3ο σετ βρίσκεται μπροστά με 5-2 και σερβίρει για το ματς στο 5-3!!! Στο 5-4 χάνει 4 match points...

Αυτά γίνονται 1-2 φορές το χρόνο. Ε το πετυχαμε...

Και εκεί που έλεγα πως πάμε σχεδόν στο μηδέν, παλι τα ίδια... Σκέφτομαι το σενάριο να κάνει κανα τσαφ ο Κυργιος. Θα μαστε για κλαματα

O Kecmanovic πέρασε άνετα και αν δεν είχαμε και αυτή την απόλυτη ατυχία με τον Sinner σήμερα θα είμαστε στα θετικά...

Ας ελπίσουμε να παρει το quarter ο Kyrgios και να κλεισουμε καλά τη βδομάδα...

Συνολο: -2,16/10

Δε θα πω τίποτε για το ποσο μακακας είναι ένας διαιτητής όταν ανέχεται έναν Κυργιο να ψιλοσιχτιριζει σε όλο το σετ και στο 5-3 του ΤΒ του δίνει point penalty και καπάκι με το που τελειώνει το σετ του δίνει game penalty, δηλαδή break με το καλημέρα σε ένα ματς που δεν έγινε ουτε ενα break!!!!
Με μια λέξη έδωσε το παιχνιδι με το έτσι θέλω στον Sinner, γιατί έδειξε τη δυναμη του στο πιο ιδιαίτερο σημείο του ματς ενώ θα μπορουσε να δώσει στον Kyrgio να καταλάβει πως δεν αστειεύεται σε μια φάση όπου δε θα επηρέαζε τόσο το ματς

Όμως λέω και πάλι. Δε θα μείνω στο ποσο τραγικός είναι ίσως ο χειρότερος διαιτητής στο AtP, ο οποίος έχει τσακωθεί με καμια δεκαριά παιχτες.

Εγώ θα τα βάλω για ακόμη μια φορά με τη μαμημενη τη τυχη μου.
Και θα αναλυσω 2 σημεία που γίνονται κάθε χρόνο από 10 φορές και στο τέλος έχει γίνει γραφικη η κατάσταση!!!

1) Είναι ένα quarter που έχει μείνει ο Sinner και μόνο ως σοβαρός αντίπαλος και τι κάνει? Στο 1ο αγώνα γλυτώνει 3 match points από τον αντίπαλο.
Στο 2ο ματς γλυτώνει 5 match points και μάλιστα σε ματς που έχω πονταρει τον αντίπαλο!!!
8 match points γιατι?? Άλλοι θα πουν γιατί είναι μαχητής!!!
Οχι λοιπόν, γίνεται γιατί κάποιος μου κάνει πλακα και γελάει. Γιατί αν είχα πονταρει τον Sinner, θα τον έβρισκε κεραυνός την ώρα ποτ θα πηγαινε στο γήπεδο. Ή θα τράκαρε πριν το ματς? Ή θα παθαινε σκωληκοειδιτιδα? Η....

Κουράστηκα με την ίδια μαλακια...
Κουραστηκα ένας παιχτης παντα να γλυτώνει από του χαρου τα δόντια για να έρθει να μου χαλάσει όλα τα τεραστια στοιχηματα ..

2) Πάω τώρα στο 2ο. Όλη μέρα λέω να κάνω κάλυψη αφου η τιμή είχε και 2,75.
Ε λοιπόν, όσες φορές έχω κάνει κάλυψη στη ζωή μου, στο τέλος χανω 100% τη κάλυψη και μετά ίσως στον επόμενο γυρο χάνω και το αρχικό bet.
Aν δε κανω, παντα χανω και λέω γιατί ρε κερατα έχασα τζάμπα ένα καλό κέρδος.

Σήμερα τι να πεις?

Παίζει ένας παιχτης που στο Indian Wells ήταν κακιστος και στο τέλος αποχώρησε πριν το ματς με το Κυργιο. (Ίσως να είχα σκεφτεί να πονταρω τον Sinner)
Στο Miami παιζει μόνο 3 σετα και έχει γλυτώσει όπως είπα ποσα match points!!!
Ε λέω χεστο δε θα παιξω με όλα αυτά, γιατί αν καλυψω θα πρεπει να το κάνω και αυριο...

Όποτε τι έγινε? Μέχρι το 3-3 έχασε 3 ΒΡς και μετά επειδή κάτι τον πειραζε στο κοινό με τις φωνές του (καλός καραγκιόζης και αυτός που τον ενοχλουν τα παντα) βγήκε εκτός ρυθμου και για το κερασάκι στη τουρτα, ο γελοίος του τη φυλαγε στο καλυτερο σημείο για να τον διαλυσει...

Συνολο: -5,66/10

1) σερβίρει για το 1ο σετ στο 5-4. Τρωει 1o break στο σετ
2) σερβίρει για το σετ στο 6-5. Τρώει το 2ο break.
3) Παίζει το 1ο σετ στο ΤΒ. Το χάνει
4) Στο 2ο σετ στο 5-4 χάνει σετ ποιντ

και πάει στο ΤΒ το 2ο σετ.

Περίμενα το φυσιολογικό, αλλά όχι. Έγινε θαυμα. Ο Cerundolo πήρε το 2ο σετ...

Συνολο: -4,83/10

σε τιμές 2,6 θέλω να παιξω τον Στέφανο και σίγουρα θα στεναχωρηθώ αν κερδίσει και δε τον έχω πονταρει, αλλά κάτι με τραβα πισω...

Το αφήνω

1) Ruud-Zverev: 1 to take a set (1,9) Bet365 (1/10)

2) Alcaraz winner/ Sinner Runner-up (15) Stoiximan (0,5/10)

Χαχαχαχχα....

Δεν αντέχεται άλλο....

Ο Sinner μετά από 8 MPs που γλυτωσε σε 2 ματς (στο ένα τον ειχαμε κοντράρει) και μετά από το μεγαλειώδες στραπάτσο που μας έκανε απέναντι στον Κυργιο μαζί με το διαιτητή... αποσυρθηκε στο ματς με τον Cerundolo!!!

ΥΓ: Ας διαβάσει κανείς τι έγραφα χτες πως θα γινόταν αν επαιζα τον Sinner αντί για τον Κυργιο...
Με το που εριξα ψιλά στο ειδικό που περιελεμβανε τον Sinner, αμέσως αποσυρθηκε...

Είναι λοιπόν δυνατόν να μη μιλάω για εξοφθαλμη ατυχία? Μα όποιον παιζουμε σε μακροχρόνιο, αποσύρεται ή χάνει με το πιο γελοίο τρόπο...

Σιχαμερό!!!

• Sad
Αντιδράσεις: defectus
Σε όλο το τουρνουά σκέφτομαι πως θα παιξουμε σοφότερα στα ειδικά το να μη το παρουν οι Medvedev και Zverev και τα ρίχνω όλα στον Kyrgio.

Εξάλλου τα έγραψα εξ αρχής, δε τα λέω τώρα κατόπιν εορτής...

Μετά τη γελοία αποχώρηση του Κυργιου και τη τραγική παραμονη από κωλοφαρδία του Sinner, ποντάρω στο 2ο πουλεν τον Alcaraz. Αλλά επειδή έδινε 4, δηλαδή τίποτε παω να τον παιξω με τον Sinner να χασει στο τελικό.

Τότε λέω δε παίζω και άλλο ένα 0,5/10 στο 1-2 τους Alcaraz- Ruud με 20 απόδοση περιπου?

Μετά λέω ο Sinner είναι καλυτερος του Ruud και ήδη τον πονταρα τον Ruud ενάντια στον Zverev.. Ας μη χάσω 2πλα..

Τελικά, ο Zverev τον ήπιε. Ο Medvedev τον ήπιε...

Και εν τέλει θα πανε τελικό Alcaraz-Ruud και θα το παρει ο Ισπανός...

ΥΓ: Πλεον μπορώ ευκολα να δω ποια φαβορί δε θα τραβηξουν, αλλά παντα γίνεται το απόλυτο στραβοπάτημα σε οποιο άλογο πονταρω και χάνει από γελοιότητες

Καλο βράδυ...

Συνολο: -4,43/10

Brooksbie-Tiafoe: H2H (1) (1,8) Stoiximan (1/10)

Ο Tiafoe δεν είναι σε καλή κατάσταση το 2022 σε αντίθεση με τον Brooksbie ο οποίος κάνει τρομερή χρονια. Οι αντίπαλοι είναι ισοδυναμοι και σε τιμες equal, παίρνω τον άσσο.

Kyrgios or Fritz: Winner (3) Stoiximan (1/10)
Kyrgios: Winner (6) Stoiximan (0,5/10)

Το τουρνουά του Houston είναι το 1ο χωμάτινο της σεζόν αλλά είναι πρακτικά σα έναν αργό hard, αφου ειναι μακράν του 2ου το πιο γρήγορο hard
Και επειδή όλοι οι Αμερικανοί παίζουν τέλεια εδώ, ο Fritz που είναι μακράν ο καλυτερος του 2ου αυτή τη περιοδο και κάτοχος του Indian Wells νομίζω έχει το πρωτο λόγο.
Βέβαια δε ξερω ποσο ενδιαφέρεται αφου καπάκι υπάρχει το Monaco και δε ξερω αν στοχευει εκεί.
Από την άλλη ο Kyrgios σίγουρα έρχεται για τη κατάκτηση, αφου μετά το Houston πάει για 2μηνες διακοπές αφου δήλωσε πως θα επανέρθει στο χόρτο πλεον...

Όποτε πάω στα 2 μεγάλα φαβορί ευελπιστοντας να το αποδείξουν και να μη μαλακιστούν...

2nd Q: Winner (3,2) Bet365 (1/10)

Musetti και Djere έχουν παιξει ως τώρα το καλυτερο τένις στο Marrakesh και γενικά αυτά τα αργά courts τους πηγαινουν. Εδώ που έφτασαν κανενας δε νομίζω πως δε θα προσπαθησει για τη κατάκτηση.
Το κακό είναι πως παιζουν μεταξυ τους και οποιος περασει πηγαινει στον ημιτελικό με το νικητή από το 1ο q, όπου είναι θεωρητικά το πιο βατό. Οπότε θεωρώ πως θα βρεθεί στο τελικό ο σημερινός νικητής εκτός απροόπτου.
Εκεί αν δε βρεθεί με τον Goffin που ίσως λογω ιστορίας να παρει ένα αβαντάζ τιμών, με όλους τους άλλους θα είναι το φαβορί και αν χρειαστεί κανουμε μια κάλυψη.
Το 2ο quarter είναι μακράν το καλυτερο και θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνεται σε τιμές κοντά στο 2,5-2,75 όπως το κανει ο Stoiximan.

Musetti ή Djere λοιπόν για νικητης στο Marrakesh

Ερυθρός Αστέρας 1 (1/10)
IMG_20220408_233637.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
  • Love
Αντιδράσεις: defectus
  • 15:00
    • Ολυμπιακός - Μπρέντα

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 18:00
    • ΠΑΟΚ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς

OPEN TV