Πρόβλημα με ανάληψη από στοιχηματικη σε εθνική τραπεζα

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος klap
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

klap

New Member
20 Φεβ 2024
6
2
3
Γεια χαρά. Χθες ζήτησα 3 αναλήψεις από τρεις στοιχηματικες που έχω λεφτά και ενώ αυτές έστειλαν τα χρήματα στην εθνική μετά από δύο αναλήψεις που έγιναν δεκτές (η μία 180 ευρώ η άλλη 190 ευρώ) η τρίτη ανάληψη προς εθνική δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα το app της εθνικής μου έβγαλε notification ότι έχω ξεπεράσει το όριο καταθέσεων (κάτι τέτοιο διότι δε πρόλαβα να δω καλά τι έλεγε). Υπόψιν και η τρίτη κατάθεση ήταν 200 ευρώ. Γνωρίζει κάτι κάνεις επ'αυτου? Ευχαριστώ

Γεια χαρά. Χθες ζήτησα 3 αναλήψεις από τρεις στοιχηματικες που έχω λεφτά και ενώ αυτές έστειλαν τα χρήματα στην εθνική μετά από δύο αναλήψεις που έγιναν δεκτές (η μία 180 ευρώ η άλλη 190 ευρώ) η τρίτη ανάληψη προς εθνική δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα το app της εθνικής μου έβγαλε notification ότι έχω ξεπεράσει το όριο καταθέσεων (κάτι τέτοιο διότι δε πρόλαβα να δω καλά τι έλεγε). Υπόψιν και η τρίτη κατάθεση ήταν 200 ευρώ. Γνωρίζει κάτι κάνεις επ'αυτου? Ευχαριστώ
Πιθανο να γυρισε πίσω αφού το μήνυμα έγραφε ότι ξεπερασες το όριο (υπαρχει οριο σε καταθέσεις;;; πρωτη φορα το ακουω πάντως).. άρα την έκοψε.
Μίλα με την εταιρεία που εκανε την 3η καταθεση των 200 ευρω να το τσεκάρουν.

Πιθανο να γυρισε πίσω αφού το μήνυμα έγραφε ότι ξεπερασες το όριο (υπαρχει οριο σε καταθέσεις;;; πρωτη φορα το ακουω πάντως).. άρα την έκοψε.
Μίλα με την εταιρεία που εκανε την 3η καταθεση των 200 ευρω να το τσεκάρουν.

Κατάθεση είναι όταν στέλνουμε λεφτά προς την εταιρεία για να τροφοδοτήσουμε τον λογαριασσμό μας.
Εδώ μας λέει για ανάληψη.

Για τις καταθέσεις υπήρχαν τα capital controls κάποτε, τώρα δεν υπάρχουν.
Για ειδικώτερα capital controls που αφορούν τις καταθέσεις σε στοιχηματικές έχω ακούσει στη Γερμανία (για να μην παίζουν πολλά οι φτωχοί). Στην Ελλάδα όμως όχι.

Προκειμένου όμως περί αναλήψεων, δηλαδή να μπουν λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό μας, ποιό όριο ;
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Για εξηγείστε.

Κατάθεση είναι όταν στέλνουμε λεφτά προς την εταιρεία για να τροφοδοτήσουμε τον λογαριασσμό μας.
Εδώ μας λέει για ανάληψη.

Για τις καταθέσεις υπήρχαν τα capital controls κάποτε, τώρα δεν υπάρχουν.
Για ειδικώτερα capital controls που αφορούν τις καταθέσεις σε στοιχηματικές έχω ακούσει στη Γερμανία (για να μην παίζουν πολλά οι φτωχοί). Στην Ελλάδα όμως όχι.

Προκειμένου όμως περί αναλήψεων, δηλαδή να μπουν λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό μας, ποιό όριο ;
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Για εξηγείστε.
Το ίδιο λέω κι εγώ... μίλησα για κατάθεση της εταιρείας στον λογαριασμό του.

Ναι έκανα λάθος με την λέξη. Το θεμα ειναι πως ζήτησα να πανε τα λεφτα απο την στοιχηματικη στον λογαριασμο μου. Βλεπω τωρα το μηνυμα στο notiffication της εθνικης και γραφει "Εχετε υπερβεί το όριο ποσού για την καρτα χχχχχ. Ανανεώστε το όριο ποσού από τη διαχείριση κάρτας. ¨" Αυτο το ειναι το μηνυμα, Αναφέρει "όριο ποσού" το οποιο δεν ξερω τι σημαίνει και βεβαιως δεν υπαρχει κάποιο τέτοιο όριο στην κάρτα περα απο τα κλασικα οριο αναληψης κτλ. Δεν ξεπερασα βεβαιως το ήμερίσιο όριο αναληψης. Πιθανολογώ ότι η εθνική έχει κάποιο όριο με το οποιό δεχεται χρήματα στις κάρτες της από στοιχηματικές (ίσως και γενικότερα). ΙΣως αυτο το όριο δεν ειναι αριθμητικό καθαρά διοτι πριν λιγες μερες εχω κανει παλι αναληψη ΠΡΟΣ την τράπεζα ΑΠΟ στοιχηματική 500 ευρω και το δέχθηκα κανονικότατα. ΙΣως ειναι ενας συνδιασμός χρημάτων και αριθμού αναλήψεων προς την κάρτα. Ισως εχει απλα όριο 600 ευρω να δέχεσαι χρηματα στην καρτα τη μερα. (παραλογο αλλα υποθέσεις κανω). Οπως και να εχει τελικα απο οτι με ενημερωσε και η στοιχηματική, η τραπεζα ακύρωσε την αναληψη που έκανα και τα χρηματα επιστραφηκαν στην στοιχηματική η οποία μου ζητά εναλλακτικό τραπεζικό λογαριασμό ή τρόπο αν θέλω να προχωρήσω την αναληψη.
Γενικά πάντως σε ολες τις στοιχηματικε΄ς δεν ειναι τυχαίο που αναφέρουν συγκεκριμενα την Εθνικη τραπεζα πως αν αιτηθείς αναληψη να κανει εως 10 εργασιμες ημέρες. ΚΑτι υπάρχει μεταξύ εθνικης και στοιχηματικών.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Πρώτη φορά ακούω η τράπεζα να ... μην θέλει λεφτά.
Η ΑΑΔΕ άλλο ανέκδοτο - κυνηγάει τις μαύρες σακούλες αυτή.

• 19:45
    • UEFA Champions League 2025-26

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00

COSMOTE SPORT 2 HD

COSMOTE SPORT 3 HD

COSMOTE SPORT 5 HD