ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος antartis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

antartis

New Member
5 Μαι 2003
1,198
84
48
52
ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ
Καλησπέρα συναγωνιστές
;)

Έκανα μια σκέψη για ένα σύστημα που μπορεί να μας αποφέρει ένα καλό μεροκάματο. Θα σάς αποκαλύψω το σενάριο και θα το θέσω σε διαβούλευση
:D
και ο καθένας θα το κρίνει μόνος του αν τον συμφέρει η όχι,αν του ταιριάζει και αν ικανοποιείται από τήν εξίσωση ρίσκου Vs κέρδους. Το βασικό συστατικό όπως πάντα στο στοίχημα είναι η τύχη και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα. Αλλά ας περάσουμε στο θέμα μας. Παίρνω ένα σημερινό μάτς π.χ Ατλέτικο Μαδρίτης-Φέγενορντ και ποντάρω π.χ 1 ευρώ στο να επιτευχθεί τέρμα απο το 1ο' εώς το 10ο' λεπτό με απόδοση 4.10 υποθετικά πάντα πάμε κουβά,-1 ευρώ,συνεχίζουμε με 11ο-20ο με απόδοση 4.40 λεπτό αλλά αυτή τη φορά πάμε στα 2 ευρώ ποντάρισμα,πάλι κουβάς,σύνολο -3 ευρώ χασούρα,21ο-30ο με απόδοση 5.75 αλλά με 3 ευρώ ποντάρισμα πάλι κουβάς,-6 ευρώ χασούρα,31ο-40 με απόδοση 7.25 και ποντάρισμα 4 ευρώ,πάλι κουβάς,-10 ευρώ χασούρα,και τέλος 41ο-50ο με 5 ευρώ ποντάρισμα και 8.50 απόδοση,αν υποθέσουμε οτι πάμε ταμείο 5Χ8.50=42.50 ευρώ,έχουμε πονάρει σύνολο 15 ευρώ απο το ξεκίνημα και κερδίσαμε 42.50,δηλαδή καθαρό κέρδος 27.50. Να διευκρινίσω ότι αν πιάσουμε την πρώτη επιλογή π.χ που ποντάραμε 1 ευρώ στο 4.10 παίρνουμε το 3.10 κέρδος και πάμε για το επόμενο μάτς,και ούτω καθεξής με τα υπόλοιπα πονταρίσματα,όταν κερδίσουμε πάμε γι'άλλα. Να πως επίσης οτι παίζουμε μόνο πρώτο ημίχρονο,και ανεβάζουμε 1 ευρώ ανα ποντάρισμα.
Περιμένω να ακούσω τις γνώμες σας.

Σ.Σ Δεν το έχω δοκιμάσει,το σκέφτηκα και το πόσταρα.
:)

• Like
Αντιδράσεις: betover και eto
Εφόσον θα μπει γκολ στο 1ο ημίχρονο τότε όλα καλά φαίνονται,στην περίπτωση όμως που δεν μπει γκολ στο 1ο ημίχρονο η χασούρα θα είναι μεγάλη.Είναι και θέμα τύχης όπως είπες,ξεκίνησέ το και βλέπεις πως θα πάει

• Like
Αντιδράσεις: antartis
Εφόσον θα μπει γκολ στο 1ο ημίχρονο τότε όλα καλά φαίνονται,στην περίπτωση όμως που δεν μπει γκολ στο 1ο ημίχρονο η χασούρα θα είναι μεγάλη.Είναι και θέμα τύχης όπως είπες,ξεκίνησέ το και βλέπεις πως θα πάει
Έχει ρίσκο είναι προφανές,αλλά πληρώνει και καλά.

Καλησπέρα συναγωνιστές
;)

Έκανα μια σκέψη για ένα σύστημα που μπορεί να μας αποφέρει ένα καλό μεροκάματο. Θα σάς αποκαλύψω το σενάριο και θα το θέσω σε διαβούλευση
:D
και ο καθένας θα το κρίνει μόνος του αν τον συμφέρει η όχι,αν του ταιριάζει και αν ικανοποιείται από τήν εξίσωση ρίσκου Vs κέρδους. Το βασικό συστατικό όπως πάντα στο στοίχημα είναι η τύχη και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα. Αλλά ας περάσουμε στο θέμα μας. Παίρνω ένα σημερινό μάτς π.χ Ατλέτικο Μαδρίτης-Φέγενορντ και ποντάρω π.χ 1 ευρώ στο να επιτευχθεί τέρμα απο το 1ο' εώς το 10ο' λεπτό με απόδοση 4.10 υποθετικά πάντα πάμε κουβά,-1 ευρώ,συνεχίζουμε με 11ο-20ο με απόδοση 4.40 λεπτό αλλά αυτή τη φορά πάμε στα 2 ευρώ ποντάρισμα,πάλι κουβάς,σύνολο -3 ευρώ χασούρα,21ο-30ο με απόδοση 5.75 αλλά με 3 ευρώ ποντάρισμα πάλι κουβάς,-6 ευρώ χασούρα,31ο-40 με απόδοση 7.25 και ποντάρισμα 4 ευρώ,πάλι κουβάς,-10 ευρώ χασούρα,και τέλος 41ο-50ο με 5 ευρώ ποντάρισμα και 8.50 απόδοση,αν υποθέσουμε οτι πάμε ταμείο 5Χ8.50=42.50 ευρώ,έχουμε πονάρει σύνολο 15 ευρώ απο το ξεκίνημα και κερδίσαμε 42.50,δηλαδή καθαρό κέρδος 27.50. Να διευκρινίσω ότι αν πιάσουμε την πρώτη επιλογή π.χ που ποντάραμε 1 ευρώ στο 4.10 παίρνουμε το 3.10 κέρδος και πάμε για το επόμενο μάτς,και ούτω καθεξής με τα υπόλοιπα πονταρίσματα,όταν κερδίσουμε πάμε γι'άλλα. Να πως επίσης οτι παίζουμε μόνο πρώτο ημίχρονο,και ανεβάζουμε 1 ευρώ ανα ποντάρισμα.
Περιμένω να ακούσω τις γνώμες σας.

Σ.Σ Δεν το έχω δοκιμάσει,το σκέφτηκα και το πόσταρα.
:)

Οι αποδόσεις που αναφέρεις ανά δεκάλεπτο, είναι τελείως υποθετικές ή ρεαλιστικές; Σε ρωτάω γιατί αυτές οι αποδόσεις είναι οι pregame αποδόσεις, από ότι κατάλαβα. Εσύ όμως δεν θα παίζεις pregame αλλά στο live (διόρθωσε με αν κάνω λάθος). Δηλαδή θα παίζεις να μπει το πρώτο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και αν δεν μπει, θα ποντάρεις να μπει στο δεύτερο δεκάλεπτο κτλ. Όμως, στο live λογικά δεν θα βρεις τις pregame αποδόσεις για τα επόμενα δεκάλεπτα αλλά αρκετά μικρότερες. Οπότε μάλλον θα μπαίνεις μέσα.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: seftelos
Είναι αποδόσεις πρίν το μάτς,δεν έχω καταφέρει να το τσεκάρω σε κανονική ροή γιατί τρέχω λίγο με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις,θα το τσεκάρω το Σ/Κ και θα σας πω τα συμπεράσματα μου.

• Like
Αντιδράσεις: animusbet και FunBet
Καλησπέρα συναγωνιστές
;)

Έκανα μια σκέψη για ένα σύστημα που μπορεί να μας αποφέρει ένα καλό μεροκάματο.

Μιλάς γιά μεροκάματο μέσω του στοιχήματος αλλά κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, κατά καιρούς, καταγγέλλουν ότι αν παρουσιάζει κάποιος κέρδη, οι στοιχηματικές βρίσκουν τρόπο να τον μπλοκάρουν. Οπότε, πως εσύ αξιώνεις κάτι τέτοιο;

Μιλάς γιά μεροκάματο μέσω του στοιχήματος αλλά κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, κατά καιρούς, καταγγέλλουν ότι αν παρουσιάζει κάποιος κέρδη, οι στοιχηματικές βρίσκουν τρόπο να τον μπλοκάρουν. Οπότε, πως εσύ αξιώνεις κάτι τέτοιο;
Αν πάς καλά και σε μπλοκάρουν σε μπλόκαραν,εγώ τι θές να σου απαντήσω τώρα;

• Like
Αντιδράσεις: Ertzan
ερώτηση αν το παιχνίδι βγει 0-0 πόσα χάνεις συνολικά;;;
η προσεγγιση/ποντάρισμα μου θυμίζει την Fibonacci Sequence

επίσης παντα υπάρχει και η περιπτωση να μην προλάβεις να παιξεις το επομενο γκολ και να μπει και τι εννοω.
Σκέψου στο 19:42 το κλειδώνει για VAR πέναλτι και το πεναλτι εκτελειται στο 22:15​
Η απλά το κλειδώνει στο 19:50 και μπαινει το γκολ στο 20:17​

μιας και ερχεται ΣΚ θα σου προτεινα οπως ειπες και ενας φιλος να κανεις καταγραφη αποδοσεων και να δεις με πραγματικά δεδομένα αν έχει πάντα 4

Τελευταία επεξεργασία:
Μόλις μου απάντησες ότι ο τίτλος που έχεις βάλει στο νήμα που άνοιξες, είναι παραπλανητικός.
Τα πονταρίσματα ή κάθε ποντάρισμα ισχύουν πριν την έναρξη των αγώνων οπότε
άνθρακας ο θησαυρός

Σημείωση: copy paste ολόκληρο το κείμενο δεν παρέλειψες ούτε ένα γράμμα
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Μόλις μου απάντησες ότι ο τίτλος που έχεις βάλει στο νήμα που άνοιξες, είναι παραπλανητικός.
Τα πονταρίσματα ή κάθε ποντάρισμα ισχύουν πριν την έναρξη των αγώνων οπότε
άνθρακας ο θησαυρός
Σημείωση: copy paste ολόκληρο το κείμενο δεν παρέλειψες ούτε ένα γράμμα
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Σόρρυ, δεν κατάλαβα αυτό που έγραψες. Αν θες εξηγησέ μου.

Πριν τον αγώνα αν ποντάρεις στο 80ο λεπτό να μπει γκολ από το 81ο λεπτό έως το 90ο λεπτό η απόδοση
θα είναι (ανάλογα με τις ομάδες) από 11- 16,5 .
Αν δεν έχει μπει γκολ και αν ποντάρεις στο 80ο λεπτό στη διάρκεια του αγώνα να μπει πρώτο γκολ από 81ο λεπτό έως 90ο λεπτό
Δεν θα πάρεις απόδωση 11-16 αλλά κάτω από 2,00

χθες που έριξα μια ματια στην πρασινη σε ενα παιχνιδι Παραγουαης ολα τα 10λεπτα η αποδοση να μπει γκολ ήταν στο 4,00(μεχρι το 60 που ειδα) δε μιλάμε για πρωτο γκολ απλα για over 0.5 goal στο διαστημα αυτο η έστω ήταν στο χθεσινό εκτος απο το 40-49:59 δεκαλεπτο επειδη φανταζομαι εχει το extra time που ηταν 3,25

δεν ξερω αν αξιζει να εισαι πανω απο ενα υπολογιστη για να εχεις κερδος ενα μπετ

Τελευταία επεξεργασία:
ο καθένας παραθέτει την άποψη του και τις εμπειριες του, νομιζω με ενα πολιτισμενο διαλογο και κάποια επιχειρηματα θα μπορουσε να βγει κάτι καλο

τωρα αν το επιχειρημα σου σε ολα τα σχόλια μας ειναι το ξερόλες δεν εχω να πω κατι παραπάνω

επίσης οτι μπορει να θεωρουν/θεωρω οτι δεν αξιζει κάτι δεν σημαίνει οτι ισχυει και απόλυτα

πχ αρκετος κοσμος θεωρει οτι δεν αξιζουν τα 1,15 και τα 1,20 παρόλα αυτα το κύριο μου στοιχημα βασίζεται σε αυτα

• Like
Αντιδράσεις: betover, FunBet και nmpropo
Τελικά δεν είναι να γράφει κανείς τίποτα,έχει γεμίσει ο τόπος ξερόλες.
Συγνώμη ρε φίλε αλλά δεν το λέω ειρωνικά. Νομίζω είναι ρεαλιστική η ερώτηση μου. Πολλά ματς κάθονται 0-0. Απλά ρωτάω πόσα χάνεις για να δω πόσα ματς χρειάζονται μετά για να ρεφαρεις.

• 22:00
    • Αγγλία - Γερμανία

ΕΡΤ3
  • 17:30:00
    • Τουρκία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 17:30:00
    • Τουρκία - Γαλλία

Novasports Start
  • 18:30:00
    • Σλοβενία - Λιθουανία

Novasports 4HD