Σειρές

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kosdpthess
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: αμερικανικη σειρα

its always sunny in philadelphia, parks and rec και the league από κωμωδίες. και arrested development για all time classic, φέτος είχε βγει 4 σεζόν μετα από καιρό.

• Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: αμερικανικη σειρα

Από τότε που ξεκίνησε...

Για μένα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα...

Καταπληκτικός James Spader στον ρόλο του Red... Λίγο αδύναμος ο γυναικείος lead χαρακτήρας αλλά οι υπόλοιποι δεύτεροι ρόλοι από αρκετά έως πολύ καλοί...

Η πλοκή ενδιαφέρουσα με αυτήν την λίστα με τους ultimate κακούς αλλά υπάρχει και μια background ιστορία που εξελίσσεται και στις 2 σεζόν...

Overall θα της έβαζα ένα 7... Βασικά θα της έβαζα 7 μόνο και μόνο για τον Spader αλλά ΟΚ είναι και καλή σειρά... Προτείνεται...

• Like
Αντιδράσεις: nicolas
Απάντηση: ΣΕΙΡΕΣ

http://www.imdb.com/title/tt2303687/?ref_=fn_al_tt_1

[h=1]Line of Duty[/h]Αυτή η σειρά είναι ότι καλύτερο σε αστυνομικό έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά ο 2ος κύκλος "τα σπάει".

Δεν περίμενα από Βρεττανούς να κάνουν τόσο ενδιαφέρουσα σειρά.

Έχετε να προτίνεται κάτι άλλο ανάλογο?

http://www.imdb.com/title/tt2303687/?ref_=fn_al_tt_1

Line of Duty

Αυτή η σειρά είναι ότι καλύτερο σε αστυνομικό έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά ο 2ος κύκλος "τα σπάει".

Δεν περίμενα από Βρεττανούς να κάνουν τόσο ενδιαφέρουσα σειρά.

Έχετε να προτίνεται κάτι άλλο ανάλογο?

http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=nv_sr_1

• Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984 και fractal

MR ROBOT κανείς;
2η season είμαι και λογικα τελος του μηνα θα την εχω τελειώσει την 2η και θα περιμένουμε την νεα :)

MR ROBOT κανείς;
2η season είμαι και λογικα τελος του μηνα θα την εχω τελειώσει την 2η και θα περιμένουμε την νεα :)

εγώ είχα δει την πρώτη, αρκέτα ενδιαφέρον απλώς το έμπλεκε σε μερικά σημεία δεν καταλάβαινες τι γίνεται πραγματικά και τι φαντάζεται αυτός. Για την 2η είχα ακούσει στην αρχή ότι ήταν χειρότερη από την πρώτη εσυ τι λες αξίζει ;

Συμφωνώ με τον Loco. Κάπου το'χανε ο δημιουργός, κάπου το μπέρδεμα ξεπερνούσε τη σειρά. Περίμενα περισσότερα χακερίσματα, γι' αυτό περισσότερο κάθησα και το είδα αλλά τελικά περισσότερο ασχολιόταν με το κομφούζιο στο μυαλό του πρωταγωνιστή.
Τον 2ο κύκλο δεν το είδα ακόμα...

Ο δεύτερος κύκλος του Μr.Robot ειναι καλύτερος του πρώτου, προσωπική άποψη.

Ο λόγος είναι πως ξεδιαλίνονται πολύ περισσότερα πράγματα και υπάρχει αυτό που λέμε χτίσιμο των χαρακτήρων το οποίο γίνεται με έναν τρόπο πετυχημένο. Κάτι αντίστοιχο σε άλλες σειρές με έχει κάνει να βαρεθώ τη ζωή μου. Επίσης, η main ιστορία προχωράει ακόμη και όταν νομίζεις πως η σειρά ασχολείται με κάτι εντελώς άσχετο. Επίσης το κάστινγκ αποδίδει πολύ καλά στην εν λόγο σειρά.

Μιας και ξεθάψαμε το νήμα, είδα μέσα στις γιορτές τις 2 σεζόν του "the man in the high castle", πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, με καλό σενάριο που κεντρίζει το ενδιαφέρον γτ κυρίως παρουσιάζει μια διαφορετική πραγματικότητα. Πολύ καλές ερμηνείες επίσης. Την προτείνω ανεπιφύλαχτα.

• Like
Αντιδράσεις: nicolas

Χτες τέλειωσα τον 2ο κύκλο. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ότι δεν βαριέσαι με τίποτα σε κανένα επεισόδιο. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί. Πιστεύω ότι είχαμε μια ιδέα από το πρώτο, τι μας περιμένει και γι' αυτό μας φάνηκε κάπως πιο στρωτή αυτή η σεζόν. Πάντως εξακολουθεί να γίνεται ο κακός χαμός, ειδικά στη φάση με τη φυλακή εμένα με άφησε μ@λ@κ@, δεν το περίμενα με τίποτα. Επίσης ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από χακαρίστικη άποψη. Σπάνε δίκτυα, το λινουξ δίνει και παίρνει, ωραία πράγματα!
Πάντως αυτός ο Esmail πρέπει να είναι πολύ πολύ πολύ καμμένος :vuu:

http://www.imdb.com/title/tt1740299/

The man in the high castle χθες τελειωσα τον δευτερο κυκλο Αρκετα ενδιαφερουσα και καλογυρισμενη βραβευμανη με ΕΜΜΥ

ριξτε μια ματια

Έχω δει τον πρώτο κύκλο και μου φάνηκε και μένα αρκετά ενδιαφέρουσα. Μοναδικό μείον ότι είναι λίγο "αργή" για τα γούστα μου. Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό η 2η σεζόν;

Έχω δει τον πρώτο κύκλο και μου φάνηκε και μένα αρκετά ενδιαφέρουσα. Μοναδικό μείον ότι είναι λίγο "αργή" για τα γούστα μου. Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό η 2η σεζόν;

ναι σε ρυθμο συνεχιζει σχετικα αργα οπως στον πρωτο κυκλο απλα ο δευτερος εχει ψιλοανατροπες και αρχιζει να εξηγει τι συμβαινει

• Like
Αντιδράσεις: steven4

είδα και την 2η Season MrRobot
είχα μεγαλύτερες προσδοκίες απο την σειρά αν και τα 2 τελευταία επεισόδια μετρούσαν

Προσωπικά αυτό που με ξενέρωση από τη δεύτερη σεζόν του MrRobot είναι πως οι τύποι έκαναν ένα τεράστιο οικονομικό μπαμ στην παγκόσμια αγορά και έχει περάσει στο φλου, ετσι χαλαρα απλα ειναι μια κριση και θα το ξεπερασουμε.

Προσωπικά αυτό που με ξενέρωση από τη δεύτερη σεζόν του MrRobot είναι πως οι τύποι έκαναν ένα τεράστιο οικονομικό μπαμ στην παγκόσμια αγορά και έχει περάσει στο φλου, ετσι χαλαρα απλα ειναι μια κριση και θα το ξεπερασουμε.

Μπορεί να έχει σχέση οτι μιλάμε για τους αλαζόνες αμερικάνους

για μένα το πιο ενδιαφέρον στην σειρά είναι

c0d4577cc63f428122b981a36b34ffdd.jpg portia-doubleday-carly-chaikin-emmys-2016-07.jpg

• Like
Αντιδράσεις: kosdpthess

Peaky Blinders (2013 - )
Ξεκίνησε το 2013 και βρίσκεται ήδη στον 5ο κύκλο. Ο 1ος και ο 4ος τα σπάνε. Και οι άλλοι 2 είναι καλοί αλλά κάπου έκανε μια κοιλιά. Toν 5ο αναμένουμε να τον δούμε.
Παραγωγή ΒΒC. Σενάριο του Steven Knight (κορυφή). Πολύ καλός ο Cillian Murphy στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Και οι υπόλοιποι ηθοποιοί (οι περισσότεροι) παίζουν άψογα! Κορυφαία η χρήση της γλώσσας του Μπέρμινγχαμ στις αρχές του 20ου αιώνα.
Όπως καταλαβαίνετε η ιστορία διαδραματίζεται πριν 120 χρόνια, στο Μπέρμινγχαμ με μια οικογένεια τσιγγάνικης καταγωγής να προσπαθεί να μπει στα κόλπα. Ιππόδορομο, στοιχήματα, πολιτική, απ' όλα! Όσα πιο πολλά κερδίζουν τόσο πιο πολλά θέλουν. Αλλά ο πόλεμος μεταξύ των συμμοριών που θέλουν να κυριαρχήσουν σε όλα αυτά είναι αδυσώπητος. Και κρατάει το ενδιαφέρον μας στο πικ.

Μην μπερδεύεστε από τη Netflix. Έχει απλά τη διανομή στις ΗΠΑ

• Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS

La casa de papel

Γράψαμε σε άλλο νήμα για το Casa de Papel και το Νεϊμάρ αλλά δεν γράψαμε για τη σειρά, η οποία έχει συμπληρώσει 2 κύκλους και αναμένουμε τον 3ο.....Μετά από παρότρυνση του johnbill κάθησα και το είδα και τελικά έμεινα άφωνος. Πολύ καλή σειρά, στην (υπέροχη) ισπανική γλώσσα, με ηθοποιούς που δίνουν ρέστα. Με τις υπερβολές της σίγουρα, αλλιώς δεν τσουλάει το πράγμα αλλά με "όμορφες" υπερβολές.

Αξίζει να τη δείτε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη!!

la-casa-de-papel.jpg

• 13:30
    • Τζένοα - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:00
    • Μπέρμιγχαμ - Ρέξαμ

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Φόλκερκ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Πάντερμπορν - Μαγδεβούργο