Ειμαστε στο ίδιο σημείοΚαλησπέρα σε όλους σχετικά με τις σειρές, ξεκίνησα πριν τρεις μέρες το Narcos, έχει 3 σεζόν , βρίσκομαι στο σεζον 2 επ.3.

Είμαι σίγουρος ότι βρήκες σημεία που θυμίζουν David lynch ετσι;Πολύ καλός ο 4ος κύκλος από το Mr Robot. H τρέλα του Esmail είναι ατελείωτη![]()

Σε ένα σάιτ, που είχε ψήφους κριτικών για τις καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα, το Mulholland Dr. βγήκε Νο 1Είμαι σίγουρος ότι βρήκες σημεία που θυμίζουν David lynch ετσι;![]()

)
(Τετάρτη εως Κυριακή) έπεσαν night shifts 
Σου προτείνω ανεπιφύλακτα House M.D. και The Shield!!!ειδα ολες τις season του Money Heist μεσα σε μιση βδομαδα(Τετάρτη εως Κυριακή) έπεσαν night shifts
για επόμενη σειρά σκέφτομαι Peaky Blinders or Queen's Gambit or Killing Eve(outsider)
δεν έχω δει πολλές σειρές
Games of Thrones
Narcos
Lie to me
Burn Notice
Mr Robot
Money Heist
Σε μισή εβδομάδα;;;; είσαι δυνατός φίλε ... Όλες που λες είναι καλές (κατά την γνώμη μου ) εγώ θα συνέχιζα με peaky blinders που είναι σε άλλο επίπεδο , αν και έχει ένα συγκεκριμένο στυλ που κάποιοι δεν είναι fan...ειδα ολες τις season του Money Heist μεσα σε μιση βδομαδα(Τετάρτη εως Κυριακή) έπεσαν night shifts
για επόμενη σειρά σκέφτομαι Peaky Blinders or Queen's Gambit or Killing Eve(outsider)
δεν έχω δει πολλές σειρές
Games of Thrones
Narcos
Lie to me
Burn Notice
Mr Robot
Money Heist
Για να δω καποια σειρα πρέπει να πληρεί την βασική προυπόθεση να έχει ολοκληρωθεί πριν την ξεκινησωΣε μισή εβδομάδα;;;; είσαι δυνατός φίλε ... Όλες που λες είναι καλές (κατά την γνώμη μου ) εγώ θα συνέχιζα με peaky blinders που είναι σε άλλο επίπεδο , αν και έχει ένα συγκεκριμένο στυλ που κάποιοι δεν είναι fan...
Αλλά σίγουρα θα εκτιμήσεις την Φωτογραφία όπως και την αισθητική εικονας/ μουσικής...
Ήθελα απλά να γράψω για μια που ξεκίνησα πρόσφατα (είναι και σε συνδρομητικό κανάλι) και δεν παίρνει το hype που της αξίζει (πάλι προσωπική μου γνώμη) Happy Valley λέγεται και ενώ δεν έχει τρομερή δράση για κάποιο λόγο σε κρατάει...Αν θες την τσεκάρεις