Στοίχημα και φορολογική δήλωση

Αυτό δεν το γνωρίζω.Το λογικό όμως είναι να μην μπαίνει αρνητικό ποσό στη δήλωση.
Τώρα για το ποσό των 65Κ που λες οτι έκανες ανακύκλωση , εαν τυχόν κληθείς από εφορία (που δεν νομίζω) να εξηγήσεις , μπορείς πολύ απλά να ζητήσεις από την τράπεζά σου που έγιναν οι αναλήψεις/καταθέσεις το statement αυτών των συναλλαγών ως αποδεικτικό.Απόσο γνωρίζω η εφορία έχει άμεση διασύνδεση με τα πιστωτικά ιδρύματα και ξέρουν ανα πάσα στιγμή το balance του κάθε λογαριασμού και ποια θεωρούνται έσοδα και ποια έξοδα.
Πάντως αυτό το μπάσε/βγάλε που κάνεις στα κερδισμένα χρήματα δεν το βλέπω λογικό.Εγώ παλιά έκανα καταθέσεις σε στοιχηματικές και άφηνα το ποσό μέσα όσο αύξανε.Όταν ήταν να κάνω ανάληψη , πάντα άφηνα κάποιο υπόλοιπο για να είναι διαθέσιμο για παίξιμο.Έτσι μέσα στη χρονιά φαινόμουν να κάνω πολύ λίγες καταθέσεις (όποτε το μηδένιζα δηλαδή).
Οι στοιχηματικές δεν νομίζω να σου δίνουν βεβαίωση όταν έχεις αρνητικό κέρδος.
Τελικά όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Οι δαπάνες έχουν χτυπήσει κόκκινο.
Eχω ετησιο εισοδημα 35000, οι δαπανες που εκανα μεσω καρτας ειναι 80000 (65000 στο στοιχημα λογω ανακυκλωσης των ιδιων χρηματων με πολλες καταθεσεις αναληψεις στις στοιχηματικες). Eχω χασουρα στα στοιχηματα μου οποτε δεν μπορω να λαβω βεβαιωση κερδων. Τι ειναι προσυμπληρωμενο στην φορολογικη και τι μπορω να συμπληρωσω εγω για να μην εχω καποια αρνητικη επιπτωση;
Τελικά όλοι το ίδιο θέμα έχουμε. Οι δαπάνες έχουν χτυπήσει κόκκινο. Πέρασα φοβερό άγχος αυτές τις μέρες. Αλλά αποφάσισα ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Τελικά όλοι το ίδιο θέμα έχουμε. Οι δαπάνες έχουν χτυπήσει κόκκινο. Πέρασα φοβερό άγχος αυτές τις μέρες. Αλλά αποφάσισα ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Οποιος εχει καποιο νεοτερο σε μια παρομοια περιπτωση θα ειναι καλο να το γραψει εδω για να βοηθησει τους υπολοιπους και να μειωσει το αγχος που υπαρχει. Eυχαριστω εκ των προτερων

1) Μήπως έχεις κανένα νεότερο με την φορολογική σου δήλωση;
2) Μήπως είχες καμία τύχη στην μηνιαία φορολοταρια εξαιτίας των μεγάλων δαπανών;

1) Μήπως έχεις κανένα νεότερο με την φορολογική σου δήλωση;
2) Μήπως είχες καμία τύχη στην μηνιαία φορολοταρια εξαιτίας των μεγάλων δαπανών;
Καλησπέρα,
Εχθές έκανα τη δήλωση. Μηδενική βγήκα. Ο λογιστής μιας και απλά μίλησα στο τηλ. δεν έδωσε καν σημασία και άφησε τον 049 όπως ακριβώς ήταν. Τώρα όσο αφορά τη φορολοταρια καμία τύχη μέχρι τώρα.

https://www.protothema.gr/economy/a...-10000-alla-dapanes-pano-kai-apo-200000-euro/ Συγχαρητήρια στην ααδε, θα σπαταλήσει χιλιάδες ώρες των ελεγκτών της και των φορολογουμένων, για να ανακαλύψει ότι τζογαρουν σα τρελοι οι Έλληνες (ανακύκλωση ποσών) . Είναι γνωστό άλλωστε ότι ένας φοροφυγας θα έκανε αγορές με κάρτα με τα μαύρα λεφτά του

Πλάκα πλάκα τους συνταξιούχους τους έχω ικανούς να ξόδεψαν όχι βέβαια τόσο αλλά παραπάνω από το ελάχιστο αφορολόγητο. Πόσοι συνταξιούχοι πιστεύεις κάθονται και υπολογίζουν και κοιτάνε στις τράπεζες αν έχουν συμπληρώσει το ελάχιστο αφορολόγητο με κάρτα? Εγώ σου λέω ελάχιστοι, τους έχει βάλει ο κούλης όλους στο λούκι του "Πληρωμές με κάρτα και με κάρτα" και βαράνε όλοι στο κεφάλι του δίνουν και καταλαβαίνει, τους βλέπεις και στο περίπτερο ακόμα και το νερό των 50σέντς να πληρώνουν με κάρτα αν έχουν και έναν λογιστή βόδι που δεν θα κάτσει να δει ότι έχει ξεφύγει οπότε διόλου απίθανο, όχι βέβαια απαραίτητα σε στοιχήματα.

Βέβαια δεν ξέρω και ποιους συνταξιούχους εννοεί το άρθρο, διότι μετά τα 70 δεν είσαι υποχρεωμένος στις πληρωμές με κάρτα. Το ξέρατε? Έτσι είναι. Βέβαια η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι και καθοδηγούμενη από την κυβέρνηση να λέμε και την αλήθεια

https://www.protothema.gr/economy/a...-10000-alla-dapanes-pano-kai-apo-200000-euro/ Συγχαρητήρια στην ααδε θα σπαταλήσει χιλιάδες ώρες δική της και τον φορολογουμένων για να ανακαλύψει ότι τζογαρουν σα τρελοι οι Έλληνες (ανακύκλωση ποσών) . Είναι γνωστό ότι ένας φοροφυγας θα κάνει αγορές με κάρτα με τα μαύρα λεφτά
Πλάκα πλάκα τους συνταξιούχους τους έχω ικανούς να ξόδεψαν όχι βέβαια τόσο αλλά παραπάνω από το ελάχιστο αφορολόγητο. Πόσοι συνταξιούχοι πιστεύεις κάθονται και υπολογίζουν και κοιτάνε στις τράπεζες αν έχουν συμπληρώσει το ελάχιστο αφορολόγητο με κάρτα? Εγώ σου λέω ελάχιστοι, τους έχει βάλει ο κούλης όλους στο λούκι του "Πληρωμές με κάρτα και με κάρτα" και βαράνε όλοι στο κεφάλι του δίνουν και καταλαβαίνει, τους βλέπεις και στο περίπτερο ακόμα και το νερό των 50σέντς να πληρώνουν με κάρτα αν έχουν και έναν λογιστή βόδι που δεν θα κάτσει να δει ότι έχει ξεφύγει οπότε διόλου απίθανο, όχι βέβαια απαραίτητα σε στοιχήματα.

Βέβαια δεν ξέρω και ποιους συνταξιούχους εννοεί το άρθρο, διότι μετά τα 70 δεν είσαι υποχρεωμένος στις πληρωμές με κάρτα. Το ξέρατε? Έτσι είναι. Βέβαια η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι και καθοδηγούμενη από την κυβέρνηση να λέμε και την αλήθεια
200.000-300.00 ευρώ για ετήσιες αγορες αναφέρει το άρθρο...πόσες τσίχλες να πάρει κανεις...

https://www.protothema.gr/economy/a...-10000-alla-dapanes-pano-kai-apo-200000-euro/ Συγχαρητήρια στην ααδε θα σπαταλήσει χιλιάδες ώρες δική της και τον φορολογουμένων για να ανακαλύψει ότι τζογαρουν σα τρελοι οι Έλληνες (ανακύκλωση ποσών) . Είναι γνωστό ότι ένας φοροφυγας θα κάνει αγορές με κάρτα με τα μαύρα λεφτά

200.000-300.00 ευρώ για ετήσιες αγορες αναφέρει το άρθρο...πόσες τσίχλες να πάρει κανεις...
Τώρα μεταξύ μας μ@λακίες λέει αλλά τι να πεις,

https://www.protothema.gr/economy/a...-10000-alla-dapanes-pano-kai-apo-200000-euro/ Συγχαρητήρια στην ααδε, θα σπαταλήσει χιλιάδες ώρες των ελεγκτών της και των φορολογουμένων, για να ανακαλύψει ότι τζογαρουν σα τρελοι οι Έλληνες (ανακύκλωση ποσών) . Είναι γνωστό άλλωστε ότι ένας φοροφυγας θα έκανε αγορές με κάρτα

Δεν νομίζω με ανακύκλωση ποσών έχω κάνει και εγώ "αγορές" αυτού του ύψους κάποιες χρονιές

Δεν νομίζω με ανακύκλωση ποσών έχω κάνει και εγώ "αγορές" αυτού του ύψους κάποιες χρονιές
"Δεν επιλέγησαν δηλαδή μόνον όσοι εμφανίζουν τις μεγαλύτερες διαφορές, αλλά δείγματα φορολογουμένων που είχαν αποκλίσεις από 30.000 έως 50.000 ευρώ, από 100.000 έως 200.000 ευρώ ή πάνω και από 200.000 ευρώ" Άλλο πάλι και τούτο. Με λίγα λόγια είναι μη σου κάτσει η μπίλια.

Σήμερα μου ήρθε πρόσκληση από την εφορία για ακριβώς αυτόν τον λόγο.
Αγορές με κάρτα μεγαλύτερες από το δηλωθέντα εισόδημα. Που οι υπέρογκες αγορές με κάρτα έγιναν λόγω ανακύκλωσης κεφαλαίου σε στοιχηματικες όλες ελληνικές

Σήμερα μου ήρθε πρόσκληση από την εφορία για ακριβώς αυτόν τον λόγο.
Αγορές με κάρτα μεγαλύτερες από το δηλωθέντα εισόδημα. Που οι υπέρογκες αγορές με κάρτα έγιναν λόγω ανακύκλωσης κεφαλαίου σε στοιχηματικες όλες ελληνικές
Νατα τα μαντάτα. Αν επιτρέπεται για τη διαφορά μιλάμε?

Νατα τα μαντάτα. Αν επιτρέπεται για τη διαφορά μιλάμε?
40k.
Αύριο θα πάω από εκει.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αυτό το ποσό.
Ελπίζω η συζήτηση στην εφορία να είναι σε λογικά πλαίσια και να υπάρχει λογική

40k.
Αύριο θα πάω από εκει.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αυτό το ποσό.
Ελπίζω η συζήτηση στην εφορία να είναι σε λογικά πλαίσια και να υπάρχει λογική
Το ίδιο ελπίζω κι εγώ και εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα. Κράτα μας ενήμερους. Όπως λέει και ο φίλτατος Mj τσάμπα εργατοώρες για να ανακαλύψουν το τίποτα.

Το ίδιο ελπίζω κι εγώ και εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα. Κράτα μας ενήμερους. Όπως λέει και ο φίλτατος Mj τσάμπα εργατοώρες για να ανακαλύψουν το τίποτα.
Ότι θα πέσει πρόστιμο θα πέσει, είμαι σίγουρος το θέμα είναι τι θα γίνει, από χθε μου έχει φάει το κεφάλι για κάτι που δεν έχει γίνει.

Τελικά οι καταθέσεις στις στοιχηματικές συμπεριλαμβάνονται ή δεν συμπεριλαμβάνονται στις δαπάνες που χτίζουν το αφορολόγητο; Οι τράπεζες τα συμπεριλαμβάνουν κανονικά στις δαπάνες για το αφορολόγητο;

Μ
Ότι θα πέσει πρόστιμο θα πέσει, είμαι σίγουρος το θέμα είναι τι θα γίνει, από χθε μου έχει φάει το κεφάλι για κάτι που δεν έχει γίνει.
Μα γιατί να πέσει πρόστιμο? Όλες οι αναλήψεις σου έχουν φορολογηθεί κανονικά.

Για τις υπέρογκες αγορές με κάρτα είναι ο έλεγχος
Φυσικά οι οποίες έγιναν
Για τις υπέρογκες αγορές με κάρτα είναι ο έλεγχος
Έκανες αναλήψεις ένα Χ ποσο το οποίο το ξόδεψες (στη συγκεκριμένη περίπτωση σε καταθέσεις σε στοιχηματικές) γιατί να φας πρόστιμο?

Φυσικά οι οποίες έγιναν

Έκανες αναλήψεις ένα Χ ποσο το οποίο το ξόδεψες (στη συγκεκριμένη περίπτωση σε καταθέσεις σε στοιχηματικές) γιατί να φας πρόστιμο?
Γιατί να με καλέσουν για έλεγχο τότε ?
Έλεγχο για εισοδήματα.
Έκανα κατάθεση με την κάρτα στην στοιχηματική πχ 1000
Την επόμενη μπορεί να έκανα ανάληψη 1020.
Την μεθεπόμενη να ξανά έκανα κατάθεση στην στοιχηματική πάλι 1000 και ούτω καθεξής

• 18:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 21:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 18:15:00
    • Σουηδία - Μεγάλη Βρετανία

ΕΡΤ2
  • 20:30:00
    • Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε

COSMOTE SPORT 9 HD