Σαν τι έγγραφα? Αποδείξεις? Καλό κουράγιο πάντως.Η διαδικασία τρέχει κανονικά, έχουν πάρει δεδομένα από τράπεζες και λογαριασμούς και από σήμερα θα μου σώσουν πιστώσεις και χρεώσεις και πρέπει να τις δικαιολογήσω μια μια με έγγραφα.
Σαν τι έγγραφα? Αποδείξεις? Καλό κουράγιο πάντως.Η διαδικασία τρέχει κανονικά, έχουν πάρει δεδομένα από τράπεζες και λογαριασμούς και από σήμερα θα μου σώσουν πιστώσεις και χρεώσεις και πρέπει να τις δικαιολογήσω μια μια με έγγραφα.
Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με την εφορία και ξεκίνησε έλεγχος. Έχω πολλές δαπάνες με κάρτα αλλά είναι από ανακύκλωση χρημάτων στο στοίχημα. Για να δουμε τι θα γίνειΣήμερα μου ήρθε πρόσκληση από την εφορία για ακριβώς αυτόν τον λόγο.
Αγορές με κάρτα μεγαλύτερες από το δηλωθέντα εισόδημα. Που οι υπέρογκες αγορές με κάρτα έγιναν λόγω ανακύκλωσης κεφαλαίου σε στοιχηματικες όλες ελληνικές
Καλησπέρα, καλό κουράγιο. Ελπίζω να ξεμπέρδεψετε γρήγορα και ανώδυνα. Κι εμείς αν τυχόν μας τύχει. Κρατήστε μας ενήμερους.Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με την εφορία και ξεκίνησε έλεγχος. Έχω πολλές δαπάνες με κάρτα αλλά είναι από ανακύκλωση χρημάτων στο στοίχημα. Για να δουμε τι θα γίνει
Ε ναι εννοείται πλέον. Έπρεπε να τη πατήσουμε για να μάθουμε.ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ για να μην βρεθουμε σε παρομοια θεση
Παιδιά έχετε κανένα νεότερο?Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με την εφορία και ξεκίνησε έλεγχος. Έχω πολλές δαπάνες με κάρτα αλλά είναι από ανακύκλωση χρημάτων στο στοίχημα. Για να δουμε τι θα γίνει
Σε καλέσανλόγω μεγάλου ποσού αγορών με κάρτα? Δηλαδή σε δικούς σου λογαριασμούς! και στην πορεία ανακάλυψαν εμβάσματα μεγάλων ποσών στον λογαριασμό σου τα οπόια δεν μπορόυσες να δικαιολογήσεις(ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ) με βεβαίωση κερδών εφόσον έγιναν με στοιχεία άλλων! Ερώτηση με τι ποσοστό επί του ποσου σε φορολογήσαν?Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί στην δική μου περίπτωση . Είχε ξεκινήσει ένας έλεγχος από την εφορία που στην αρχή περιλάμβανε μόνο τις κινήσεις μου στις ελληνικές τράπεζες . Δυστυχώς για εμένα υπηρχαν κάποιες μεγάλες αναλήψεις από ηλεκτρονικό πορτοφόλι (σκριλ) στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς με αποτέλεσμα να πρέπει να δικαιολογήσω όλες τις συναλλαγές και από εκεί . Το όλο ζήτημα ήταν ότι από κάποια περίοδο και μετά με είχαν λιμιτάρει όλες οι στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα και ένα μεγάλο μέρος συναλλαγών ήταν από και προς τρίτους των οποίων τους στοιχηματικούς λογαριασμούς χρησιμοποιούσα για να παίζω . Αποτέλεσμα ήταν να φορολογηθώ για όλα τα ποσά αυτά σαν δανεισμός μεταξύ ιδιωτών είτε τα ποσά αυτά ήταν σε τράπεζα είτε σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι .
Καλησπερα,εχεις καποιο νεο?Η διαδικασία τρέχει κανονικά, έχουν πάρει δεδομένα από τράπεζες και λογαριασμούς και από σήμερα θα μου σώσουν πιστώσεις και χρεώσεις και πρέπει να τις δικαιολογήσω μια μια με έγγραφα.
Καλησπερα,εχεις καποιο νεο?Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με την εφορία και ξεκίνησε έλεγχος. Έχω πολλές δαπάνες με κάρτα αλλά είναι από ανακύκλωση χρημάτων στο στοίχημα. Για να δουμε τι θα γίνει
Με τον έλεγχο είχατε κάποιο νέο?Καλησπερα,εχεις καποιο νεο?
Χασούρα > κέρδη κοινώς έπαιξες συνολικά ένα Α ποσό το οποίο είναι μεγαλύτερο από το Β ποσό που είναι το συνολικό κέρδος.Άρα δεν έχει νόημα να σου εκδώσουν βεβαίωση.τωρα με αυτο τι θελει να πει ο ποιητης???
Σου κανουν ελεγχο και ζητησες βεβαιωση?γιατι αν δεν ειχες κερδη δε μπορεις να δηλωσεις κερδη στη δηλωσηΚαλησπέρα ζήτησα και εγώ δήλωση βεβαίωσης από την στοιχηματικη εταιρία "fonbet" και μου στέλνει το συγκεκριμένο email
Κατόπιν ελέγχου που έγινε στο λογαριασμό και την δραστηριότητα σας, δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί η έκδοση Βεβαίωσης Κερδών για το οικονομικό έτος 2024.
Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία της χρήσης 2024 δεν προκύπτει κερδοφορία και δεν μπορούμε να παρέχουμε την σχετική βεβαίωση κερδών.
τωρα με αυτο τι θελει να πει ο ποιητης???
Καλησπερα δλδ κανετε την φορολογηκη δηλωση και οι χασουρα δν μπαινει στην δαπανες η το ποσο που παιζετε;Εχω εισοδηματα 10000 και 83000 σε ανακυκλωση χρηματων.Πωε γινεται να μην εχουν ενοχλησει εδω και δεκαετια.ενω καποιοι δεχονται κλησεις απ την εφορια? Μηπως να αλλαζατε λογιστη ρε παιδια?
μονο κέρδη μπαινουν...Καλησπερα δλδ κανετε την φορολογηκη δηλωση και οι χασουρα δν μπαινει στην δαπανες η το ποσο που παιζετε;
Ουτε στο αφορολόγητο μπαινει το ποσο που παιζουμε ξερετε;μονο κέρδη μπαινουν...
και για τα κέρδη παίρνεις βεβαιωση κερδων απο τις στοιχηματικές που είχες κέρδος.