Στοιχηματική κλείνει λόγω χρεών;

ginikou

New Member
11 Ιολ 2024
2
1
3
Καλημέρα σας! Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ χρόνια. Διάβασα σήμερα σε άλλη ιστοσελίδα πως υπάρχει στοιχηματική που λειτουργεί στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να κλείσει λόγω χρεών προς το δημόσιο. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για γνωστό σάιτ που ασχολείται με προγνωστικά, οπότε θεωρώ πως δεν είναι σκαμ.

Έχω κάποιες εταιρίες στο μυαλό μου που θα μπορούσαν να είναι, μιας και δεν αναφέρεται. Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται; Αν δηλαδή εγώ έχω μέσα λεφτά και αυτοί αποφασίσουν να κλείσουν, τι συμβαίνει; Δίνουν κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να σηκώσουμε ότι έχουμε στο λογαριασμό μας;

Καλημέρα σας! Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ χρόνια. Διάβασα σήμερα σε άλλη ιστοσελίδα πως υπάρχει στοιχηματική που λειτουργεί στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να κλείσει λόγω χρεών προς το δημόσιο. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για γνωστό σάιτ που ασχολείται με προγνωστικά, οπότε θεωρώ πως δεν είναι σκαμ.

Έχω κάποιες εταιρίες στο μυαλό μου που θα μπορούσαν να είναι, μιας και δεν αναφέρεται. Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται; Αν δηλαδή εγώ έχω μέσα λεφτά και αυτοί αποφασίσουν να κλείσουν, τι συμβαίνει; Δίνουν κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να σηκώσουμε ότι έχουμε στο λογαριασμό μας;

"Οι παίκτες δεν έχουν κανέναν λόγο να φοβούνται πως θα χάσουν τα λεφτά τους. Εξάλλου, μιλάμε για εταιρία που μέχρι σήμερα λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, έχοντας πάρει άδεια από την Επιτροπή Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.). Η παρουσία της τελευταίας πρακτικά αποτελεί εγγύηση για την ομαλή αναστολή λειτουργίας της εταιρίας.

Αυτό που έχει συμβεί και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις, είναι πως θα δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου οι παίκτες που έχουν λογαριασμό στη Betshop να «σηκώσουν» το υπόλοιπο τους από τους λογαριασμούς τους."
Αυτο διαβασα....

Ένα τραγούδι γα τη Νάνσυ

Τη Νάνσυ την ξανθειά
αγάπησα τρελά
είναι χρυσό κορίτσι
και με πολλά λεφτά.

πασοκάρα ολέ ολέ
πασοκάρα ολέ ολέ

Μιά μέρα με φεγγάρι
τη γέλασε το ζάρι
την είπαν ζαβολιάρα
την πήραν μακρυά μας
την λάβωσαν βαριά

πασοκάρα ολέ ολέ
πασοκάρα ολέ ολέ

Η Νάνσυ είχε φτιάξει
το πιό καλό καρέ
με φούρνους και αρχαία
στο ίδιο παλμαρέ

πασοκάρα ολέ ολέ
πασοκάρα ολέ ολέ

Μην κλαις ναζιάρα Νάνσυ
η πιάτσα σ' αγαπά
και οι καλές μας μέρες
θα έρθουνε ξανά

πασοκάρα ολέ ολέ
πασοκάρα ολέ ολέ

Η betshop ειναι...δεν μπορεις να μπεις πλεον στη σελιδα τους

• Like
Αντιδράσεις: magon
https://www.euro2day.gr/news/enterp...hrose-1-ekat-gia-thn-adeia-ekkremei-to-p.html

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας η Β2Β κατέθεσε την δόση του 1 εκατ. ευρώ για την άδεια διαδικτυακών παιγνίων. Σε εκκρεμότητα το πρόστιμο των 500 χιλ. ευρώ. Το πρόβλημα της φορολογικής ενημερότητας.

https://www.euro2day.gr/news/enterp...hrose-1-ekat-gia-thn-adeia-ekkremei-to-p.html

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας η Β2Β κατέθεσε την δόση του 1 εκατ. ευρώ για την άδεια διαδικτυακών παιγνίων. Σε εκκρεμότητα το πρόστιμο των 500 χιλ. ευρώ. Το πρόβλημα της φορολογικής ενημερότητας.
Εκλεισαν και το τσατ....ας ευχηθουμε ο κοσμος να παρει τα χρηματα του....

• Like
Αντιδράσεις: Stefania
Τι κανόνι ήταν αυτό; Υπήρχε κάποια προειδοποίηση; Εγώ πχ αυτό για το πρόστιμο κλπ δεν το ήξερα να πονηρευτώ να κάνω καμιά ανάληψη.

Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να μην χάσουμε τα λεφτά μας.

Τι κανόνι ήταν αυτό; Υπήρχε κάποια προειδοποίηση; Εγώ πχ αυτό για το πρόστιμο κλπ δεν το ήξερα να πονηρευτώ να κάνω καμιά ανάληψη.

Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να μην χάσουμε τα λεφτά μας.
τα λεφτα σου/τα λεφτα μου τα εκανε κατασχεση ο Κουλης...δεν νομιζω να πληρωθει κανεις

τα λεφτα σου/τα λεφτα μου τα εκανε κατασχεση ο Κουλης...δεν νομιζω να πληρωθει κανεις

Υπέροχα. Τι να πω, ας ελπίσουμε σε κάποιο θαύμα τότε.

Κυκλοφορεί στην πιάτσα και για καμιά άλλη εταιρία μήπως κανένας σχετικός κίνδυνος; Να σώσουμε από εκεί τουλάχιστον αν είναι.

αν τα λεφτά έγιναν κατάσχεση θα πληρωθούν κανονικά οι παίκτες.(τουλάχιστον κάποιο ποσό). Αν δεν έκαναν κατάσχεση τα χρήματα γιατί η εταιρεία προνόησε και τα πήρε κλάφτα χαράλαμπε

αν τα λεφτά έγιναν κατάσχεση θα πληρωθούν κανονικά οι παίκτες.(τουλάχιστον κάποιο ποσό). Αν δεν έκαναν κατάσχεση τα χρήματα γιατί η εταιρεία προνόησε και τα πήρε κλάφτα χαράλαμπε
Ειναι δυνατον πριν 1 εβδομαδα να δεινει 1 εκ.ευρω και σημερα να κλεινει?.?καπου βρωμαει το πραγμα

Υπάρχει ιστορικό εταιρίας που να έκλεισε χάνοντας οι παίκτες τα χρήματά τους;

Όσες περιπτώσεις μπορώ να θυμηθώ εγώ, κάτι Tipbet, Vivobet, Betrebels, σε όλες με το κλείσιμο δόθηκε περιθώριο για ανάληψη του υπολοίπου, ή έγινε ανάληψη αυτόματα.

Προσωπικά πάντως, και χωρίς να ξέρω προφανώς τα περιθώρια κέρδους των εταιριών, προσπαθώ να καταλάβω αν όλη η υπόθεση έγινε για το πρόστιμο των 500.000 (αν κατάλαβα καλά). Δηλαδή αν είχε πληρώσει αυτό το ποσό (ή αν το πληρώσει τώρα ίσως εφόσον υπάρχει στα ταμεία της) δεν θα είχε θέμα;

Ξαναδιαβαστε την ανακοινωση της Betshop
εγινε κατασχεση στον λογαριασμο που οφειλει να εχει για να καλυπτει τα λεφτα των παιχτων. Δηλαδη η betshop ειχε σε εναν τραπεζικο το αντιτιμο των χρηματων που ειχαν οι παιχτες στους λογαριασμους τους. Εφοσον εγινε κατασχεση απο το ελληνικο δημοσιο τα λεφτα εγιναν αερας. Η κατασχεση εγινε γιατι το δημοσιο θεωρει οτι η betshop επρεπε να πληρωσει τις οφειλες που ειχε προς το Δημοσιο.
Βεβαια κατασχεθηκαν τα δικα μου και τα δικα σας λεφτα...οχι κεφαλαια της εταιριας αλλα δεν τους νοιαζει. Αυτοι ηθελαν να παρουν λεφτα και πηραν

Η ολη υποθεση δεν εγινε για τα 500 χιλιαρικα προστιμο. Τα 500 χιλιαρικα ηταν γιατι δεν ειχε φορολογικη ενημεροτητα. Δεν ειχε φορολογικη ενημεροτητα γιατι υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στην εταιρια και το ελληνικο δημοσιο για μια υποθεση απο το 2013 που αγγιζει τα 20+ milions με τις προαυξησεις και ειναι στο ΣτΕ αυτη την στιγμη.

Σε σχεση με τις υπολοιπες εταιριες που λετε υπαρχει διαφορα. Εκει υπηρξε ας το πουμε μια παυση δραστηριοτητας. Παρτε οτι εχετε μεσα και στο καλο. Αν και εκει η tipbet δεν πληρωσε παρα πολλους. Εγω πχ εχασα κανα διχιλιαρο γιατι σαν εταιρεια δεν απαντουσε στα εμαιλ ουτε με αφηνε να κανω αναληψη.

Εδω δεν εχουμε παυση. Μπορουσαν να τους κανουν ανακληση αδειας οποτε θα επρεπε να σταματησει τις δραστηριοτητες σαν εταιρια και να πει μπειτε παρτε οτι εχετε θα το ξαναδουμε.
Εδω εγινε κατασχεση.... πηραν τα λεφτα μας και την εγγυητικη που ειχε δωσει οταν ανοιξε σαν εταιρια. 500 χιλιαρικα νομιζω. Η betshop εχει ενεργη αδεια...δηλαδη θεωρητικα θα επρεπε να δουλευει κανονικα. Απλα εξαφανιστηκαν τα χρηματα των παιχτων.
Ποια στοιχηματικη μπορει να λειτουργησει οταν εξαφανιζονται τα χρηματα των παιχτων; καμια!
Ποιος θα ξαναβαλει λεφτα σε στοιχηματικη που εξαφανιστηκαν τα χρηματα των παιχτων; κανενας!
Τους τελειωσαν βασικα,τους εκλεισαν....τους εκαναν να βαρεσουν κανονι.

Μπροστα στο διλημμα το δημοσιο να πληρωθω εγω η' να παρει ο κοσμος τα λεφτα του απο την εταιρια πρωτα το δημοσιο ειπε ας παρω εγω αυτα που μου χρωστανε και οι υπολοιποι να πανε να........

Υπαρχει περιπτωση δηλαδη τωρα η betshop να πει....παιδια σας χρωσταω ξερω εγω 4 Mil.... παρτε τα και τελος! ΚΑΜΙΑ
Η' θα τους υποχρεωσει η ΕΕΕΠ να πληρωθουν οι παιχτες; πως;;;;

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: magon και nansas
τα καζινο του Πηλαδακη απο οτι διαβαζω εκλεισαν επειδη υπηρχαν χρεη
ειναι σαν να μπηκαν στα καζινο του Πηλαδακη ενα βραδυ και να ειπαν το κλεινουμε γιατι χρωσταει και οποιος ειναι μεσα στο καζινο σαν πελατης του περνουμε τα λεφτα.....lol

ελληνικο δημοσιο

• 13:15
    • Φέγενορντ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Novasports 2HD
  • 13:30
    • Ουντινέζε - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Μπέρμιγχαμ - Λιντς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Κίελo - Σάλκε