Στοιχηματική κλείνει λόγω χρεών;

Δεν έχει ομοιότητες το θέμα με τις περιπτώσεις tipbet, vivobet, goalbet κτλ που αποσύρθηκαν από την ελληνική αγορά συντεταγμένα και προγραμματισμένα. Εδώ η εταιρεία κάνει λόγο για αιφνιδιαστική κατάσχεση χρημάτων και ουσιαστικά δηλώνει αδυναμία πληρωμής επιρρίπτοντας την ευθύνη στην ΑΑΔΕ. Ασφαλώς το ποσό μπορεί πολύ εύκολα (κατά τη γνώμη μου) να το καλύψει η Β2Β αλλά (επίσης κατά τη γνώμη μου) δε θα το κάνει ώστε να χρησιμοποιήσει τους χιλιάδες Έλληνες πελάτες της ως μοχλό πίεσης για μια υπέρ της δικαστική απόφαση. Οπλιστείτε με υπομονή φίλοι μου....
Η ιστορία δεν είναι απλή και θα τη μνημονεύουμε για πολλά χρόνια

για την ιδια υποθεση Bwin,sportingbet και vistabet αθωωθηκαν
δεν ειναι κρυφο

δεν υπαρχει περιπτωση η Β2Β να καλυψει τα κεφαλαια

η πλακα ειναι οτι ολες οι εταιριες γραφουν οτι τα κεφαλαια ειναι προστατευμενα. ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ
αν αυριο η ταδεμπετ πχ βρεθει σε αντιπαραθεση με το ελληνικο δημοσιο.... ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ; ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΛΕΦΤΑ;
πριν λιγο καιρο γραφτηκε οτι 2 εταιριες τουλαχιστον δεν απεδιδαν τους αντιστοιχους φορους. και μιλαμε για φορους του 21-22-23 κτλ και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πεσει προστιμο
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ; απο οτι φαινεται ναι...εγω θα το πληρωσω...γιατι βαραει με ευκολια ενα λουκετο η εταιρια και τελος. Τα μονο λεφτα που μπορει να βαλει χερι το δημοσιο ειναι του λογαριασμου των παιχτων απο οτι φαινεται

Μάλλον έχεις δίκιο, καλό θα ήταν μάλλον να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι τα χρήματά μας έκαναν φτερά.

Υπάρχει κι ένα άλλο κομμάτι στην ανακοίνωση, αυτό με bold που αναφέρει "θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το εν λόγω ζήτημα να μην επηρεάσει στο παραμικρό τις όποιες συναλλαγές έχουν διενεργήσει έως σήμερα." Δηλαδή αναφορά μόνο σε όποιον πρόλαβε και έκανε ανάληψη μέχρι χτες. Καμιά κουβέντα για τα χρήματα που έχουν μέσα στην εταιρία οι παίκτες.

• Like
Αντιδράσεις: nansas
Επιτρέπεται η κατάσχεση όταν τα λεφτά σ' αυτόν τον λογαριασμό ανήκουν σε άλλους, που δεν έχουν σχέση με τη φοροδιαφυγιά ;

ελληνικο δημοσιο λεγεται
καθε εταιρεια ειναι υποχρεωμενη απο τους κανονες της ΕΕΕΠ να εχει τραπεζικο λογαριασμο με το αντιτιμο των παιχτων. Για λογους ασφαλειας για να εχει να πληρωσει τα παντα αν παει κατι στραβα

για αυτο καθε φορα λενε οι εταιρειες αν μιλησεις μαζι τους "τα λεφτα σας ειναι φυλαγμενα με ασφαλεια"

σε χρωσταει λεφτα η betshop; βρες τροπο να τα παρεις απο την betshop
οχι απο την δικια μου τσεπη

δηλαδη αν αυριο η τραπεζα "θεσσαλονικης" χρωσταει στο ελληνικο δημοσιο 100 Mil τι θα κανουν; θα ανοιξουν τους λογαριασμους των καταθετων και οτι υπαρχει μεσα θα το παρουν;
αυτο ειναι πειρατεια

αυτο λεει οτι συνεβει η betshop. ειναι ψεματα; ας βγαλει ανακοινωση η ΑΑΔΕ να πει οτι εμεις δεν πειραξαμε τα κεφαλαια των χρηστων της betshop

• Like
Αντιδράσεις: magon
ελληνικο δημοσιο λεγεται
καθε εταιρεια ειναι υποχρεωμενη απο τους κανονες της ΕΕΕΠ να εχει τραπεζικο λογαριασμο με το αντιτιμο των παιχτων. Για λογους ασφαλειας για να εχει να πληρωσει τα παντα αν παει κατι στραβα

για αυτο καθε φορα λενε οι εταιρειες αν μιλησεις μαζι τους "τα λεφτα σας ειναι φυλαγμενα με ασφαλεια"

σε χρωσταει λεφτα η betshop; βρες τροπο να τα παρεις απο την betshop
οχι απο την δικια μου τσεπη

δηλαδη αν αυριο η τραπεζα "θεσσαλονικης" χρωσταει στο ελληνικο δημοσιο 100 Mil τι θα κανουν; θα ανοιξουν τους λογαριασμους των καταθετων και οτι υπαρχει μεσα θα το παρουν;
αυτο ειναι πειρατεια

αυτο λεει οτι συνεβει η betshop. ειναι ψεματα; ας βγαλει ανακοινωση η ΑΑΔΕ να πει οτι εμεις δεν πειραξαμε τα κεφαλαια των χρηστων της betshop

Μα επιτρέπεται ;
Σου δίνω εγώ εσένα 10,000 γιούρο, με υπογραφές, για κάποια χρήση που δεν μπορώ να κάνω ο ίδιος.
Μετά σε πιάνουν εσένα για φοροδιαφυγιά, για εμπρησμό δασικών εκτάσεων, για οτιδήποτε.
Τα ξένα λεφτά που έχεις στα χέρια σου πως τα κατάσχουν ;
Εγώ δεν είμαι συνεργός στην οποιαδήποτε δικιά σου παράβαση. Δεν προκύπτει ούτε καν εφαπτομενική συνέργεια.

Να περιέλθουν στο κράτος και το κράτος να τα μοιράσει στους δικαιούχους θα το καταλάβαινα.

• Like
Αντιδράσεις: venoss και magon
προφανως και οχι

για αυτο παντα εδιναν οι εταιριες το σημα για αναληψη μεχρι την ταδε ημερομηνια και τελος
τι εγινε με την περιπτωση της betshop δεν μπορω να το καταλαβω

θα δείξει η ιστορία σε κανα χρόνο και βάλε από τώρα. Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι οτι τα χρήματα έκαναν φτερά. Μαλλον το γεγονός οτι δεν δοθηκε χρόνος στην εταιρεία (είτε η εταιρεία δεν ενημέρωσε νωρίτερα) δεν είναι καλος οιωνός

Μα επιτρέπεται ;
Σου δίνω εγώ εσένα 10,000 γιούρο, με υπογραφές, για κάποια χρήση που δεν μπορώ να κάνω ο ίδιος.
Μετά σε πιάνουν εσένα για φοροδιαφυγιά, για εμπρησμό δασικών εκτάσεων, για οτιδήποτε.
Τα ξένα λεφτά που έχεις στα χέρια σου πως τα κατάσχουν ;
Εγώ δεν είμαι συνεργός στην οποιαδήποτε δικιά σου παράβαση. Δεν προκύπτει ούτε καν εφαπτομενική συνέργεια.

Να περιέλθουν στο κράτος και το κράτος να τα μοιράσει στους δικαιούχους θα το καταλάβαινα.
Αυτό πρέπει (θα έπρεπε) να συμβεί. Ενα ενθαρυντικό γεγονός τουλάχιστον είναι πως η Β2Β πριν λίγες μέρες κατέθεσε εγγυητικη 1 εκατομμύριο. Οταν έχεις σκοπό να φύγεις δεν το κάνεις. Βέβαια εδω κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι κατέθεσε γι αυτο ακριβώς τον λόγο. Για να μπορεί σε περίπτωση που διαμαρτυρηθούν οι παίκτες να πει- εγώ παιδιά τα έκανα όλα συννομα, και τα χ χρηματα που είχα στους λογαριασμούς μου τα κατέσχεσε το ελληνικο δημόσιο(τα οποία μπορεί να είναι πολύ περισσότερα απο 1 εκατομμυριο και μπορεί να έχει ήδη τραβήξει πριν την κατάσχεση πολλά από αυτά). Και επιπλέον γιατί έχει μία υπόθεση που εκκρεμει οπότε πρέπει να φαίνεται ότι λειτουργεί νόμιμα.

• Like
Αυτό πρέπει (θα έπρεπε) να συμβεί. Ενα ενθαρυντικό γεγονός τουλάχιστον είναι πως η Β2Β πριν λίγες μέρες κατέθεσε εγγυητικη 1 εκατομμύριο. Οταν έχεις σκοπό να φύγεις δεν το κάνεις. Βέβαια εδω κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι κατέθεσε γι αυτο ακριβώς τον λόγο. Για να μπορεί σε περίπτωση που διαμαρτυρηθούν οι παίκτες να πει- εγώ παιδιά τα έκανα όλα συννομα, και τα χ χρηματα που είχα στους λογαριασμούς μου τα κατέσχεσε το ελληνικο δημόσιο(τα οποία μπορεί να είναι πολύ περισσότερα απο 1 εκατομμυριο και μπορεί να έχει ήδη τραβήξει πριν την κατάσχεση πολλά από αυτά). Και επιπλέον γιατί έχει μία υπόθεση που εκκρεμει οπότε πρέπει να φαίνεται ότι λειτουργεί νόμιμα.

Τσπ, το κράτος έκανε ντου στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας και πήρε αυτά που του χρώσταγαν, ή μέρος αυτών. Αν αυτοί χρωστάνε και σε άλλους λέει το κράτος "ας βρουν την άκρη - εγώ βρήκα τα λεφτά τα δικά μου, τα πήρα, άντε γειά".
Τώρα αν η B2B λέει "αααα, τα πήραν από το αριστερό συρτάρι και τα δεν τα πήραν από το δεξιό" το κράτος θα πει "στα π*π*ρια μου". Συμπερασματικώς εσείς μάλλον την B2B κυνηγάτε τώρα για τις καταθέσεις σας.

Τελευταία επεξεργασία:
οσο πληρωθηκε απο mybet ο κοσμακης ,αλλο τοσο θα πληρωθει κι απο δαυτους

• Like
Έχω μέσα ένα αρκετά μεγάλο ποσό (για τα δικά μου δεδομένα).

Τα χάσαμε τα λεφτά δηλαδή;

Κάποιος διαχειριστής ή admin ξέρει να μας πει κάτι;

Εξώδικο και αγωγή.
Θες να σου συστήσω avocat ;
Με ενδιαφέρει και μένα για δικηγόρο γιατί μου έφαγε 1300+ η betsson πριν κάνα τρίμηνο και άκρη δε βλέπω να βρίσκω με ΕΕΕΠ.
Με 2 δικηγόρους που μίλησα δε το κατέχουν το θέμα και δεν ενδιαφέρονται να το μάθουν από ότι φαίνεται.

Ο δικός σου ασχολείται με τέτοια; πώς τον λένε;

Από μπετσοπ πιστεύω και γω πως δε θα πάρει φράγκο κανείς. Ευτυχώς εγώ τα έχω πάρει όλα προ πολλού. Άλλωστε λόγω λιμιτ δε μπορούσα να παίξω άλλο

εννοείται

Πώς τον λένε;
Αθήνα είσαι ;
Γράψε μου pm να μιλήσουμε τηλεφωνικά γι αυτό αν θες.
Αλλά ξέρεις σε ποιούς να τα επιδώσεις αυτά ;
Που θα επιδώσεις το εξώδικο πχ ;
Θα πρέπει ίσως να ζητήσεις και κάποιες πληροφορίες από την ΑΑΔΕ τι κινήσεις μπορείς να κάνεις (πληροφορίες λέμε όχι να πεις στην ΑΑΔΕ δώστε μου τα λεφτά εσείς, εφ' όσον κινούμαστε κατά της εταιρείας και όχι κατά της ΑΑΔΕΕ !).

Αθήνα είσαι ;
Γράψε μου pm να μιλήσουμε τηλεφωνικά γι αυτό αν θες.
Αλλά ξέρεις σε ποιούς να τα επιδώσεις αυτά ;
Που θα επιδώσεις το εξώδικο πχ ;
Θα πρέπει ίσως να ζητήσεις και κάποιες πληροφορίες από την ΑΑΔΕ τι κινήσεις μπορείς να κάνεις (πληροφορίες λέμε όχι να πεις στην ΑΑΔΕ δώστε μου τα λεφτά εσείς, εφ' όσον κινούμαστε κατά της εταιρείας και όχι κατά της ΑΑΔΕΕ !).
ο δικηγορος πρεπει να την κατευθυνει σε αυτο.

ο εκαστωτε χρηστης που να ξερει που θα επιδωσει το εξωδικο?

αμα ηξερε αυτα θα ηταν ο ιδιος ο χρηστης δικηγορος

ο δικηγορος πρεπει να την κατευθυνει σε αυτο.

ο εκαστωτε χρηστης που να ξερει που θα επιδωσει το εξωδικο?

αμα ηξερε αυτα θα ηταν ο ιδιος ο χρηστης δικηγορος

Απαντώ και στον προηγούμενο.
Οι δικηγόροι είναι παράξενοι. Μερικές φορές δεν δέχονται να υπερασπισθούν κάποια υπόθεση και δεν σου λένε το λόγο. Μπορεί και λόγω που δεν έχουν την ειδικότητα, ή λόγω πολιτικών πεποιθήσεων, μπορεί και άλλα - δε λένε. Μόνο αν έχουν ήδη αναλαβει την υπόθεση και την έχουν προχωρήσει και μετά θέλουν να αποχωρήσουν είναι κάπως υποχρεωμένοι να σου πούνε.

Αλλά καλό είναι να την ψάχνεις κι εσύ την ιστορία, που-πως-γιατί, ταυτόχρονα με τον δικηγόρο.
Πάλι δεν γουστάρουν καθόλου τη φάση να τους τα ζαλίζεις συνέχεια, ωστόσο πρέπει κι εσύ να την ψάχνεις για να τον ενημερώνεις.

Αλλά αν κερδηθεί η αγωγή, η b2b θα στάξει και τα έξοδα φυσικά.

Betshop αναστολή λειτουργίας – Τι σημαίνει αυτό για τους παίκτες​

Aρχικά θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τους παίκτες επειδή η Betshop αναστέλει την λειτουργία της στην Ελλάδα. Το πλαίσιο της στοιχηματικής αγοράς στη χώρα είναι πλήρως ρυθμισμένο και υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που προστατεύουν τους παίκτες από τέτοιες εξελίξεις.

Σε πρώτη φάση οι λογαριασμοί των παικτών δεν είναι πλέον προσβάσιμοι, αλλά αυτό είναι προσωρινό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαφορά με το Δημόσιο.

Δεν πρόκειται να χαθεί ούτε ένα ευρώ από τους παικτικούς λογαριασμούς. Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ίδια την Betshop προς τους παίκτες, μέσω ατομικής ειδοποίησης, που θα εξηγεί τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να προχωρήσει σε ανάληψη του ποσού του.

Betshop Ερωτήσεις/Απαντήσεις σχετικά με την αναστολή λειτουργίας​

Το BetMarket συγκέντρωσε τις πιο συχνές ερωτήσεις των παικτών σχετικά με το μέλλον της Betshop, έκανε την έρευνά του και παραθέτει τις απαντήσεις.

Η Betshop έχει κλείσει ή έχει αναστείλει τη λειτουργία της;​

Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ενημέρωση της εταιρίας, δεν πρόκειται για απόφαση κλεισίματος. Η Betshop έχει αναστείλει τη λειτουργία της λόγω κατάσχεσης του τραπεζικού λογαριασμού εξυπηρέτησης πελατών της από τις φορολογικές αρχές. Η ίδια έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες αναίρεσης της απόφασης και στοχεύει σύντομα να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία.

Πόσος χρόνος απαιτείται για αυτό;​

Σκοπός της Betshop είναι όλες οι ενέργειες να γίνουν άμεσα και οι εξελίξεις να τρέξουν το συντομότερο δυνατό. Οι πληροφορίες του BetMarket αναφέρουν πως έχουν κατατεθεί ήδη τα απαιτούμενα έγγραφα από πλευράς εταιρίας για την άρση της κατάσχεσης.

Τι γίνεται στο μεσοδιάστημα με τους λογαριασμούς των παικτών;​

Η Betshop έχει άδεια Νόμιμης Λειτουργίας στην Ελλάδα και ελέγχεται από την ΕΕΕΠ. Ολοι οι λογαριασμοί των παικτών είναι απολύτως ασφαλής και η ενημέρωση που έχει φτάσει στο BetMarket είναι πως κανένας παίκτης δεν θα χάσει τα χρήματά του.

Τι γίνεται με τα εκκρεμή στοιχήματα;​

Στοιχήματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί το πιθανότερο είναι πως θα διευθετηθούν ως μονάδα πριν οι παίκτες προχωρήσουν σε ανάληψη του υπολοίπου τους. Από τη στιγμή που υπάρχει αναστολή της δραστηριότητας, κανένα στοίχημα δεν διευθετείται ως κερδισμένο ή χαμένο.

Πότε θα μπορέσει κάποιος να κάνει ανάληψη;​

Ο στόχος της Betshop είναι σε άμεσο χρόνο να δοθεί η δυνατότητα στους παίκτες να αποσύρουν τα κεφάλαιά τους. Ηδη δρομολογούνται οι διαδικασίες για τον τρόπο που θα γίνει αυτό.

Τι πρέπει να κάνει ο παίκτης;​

Το πιθανότερο σενάριο είναι η Betshop να αποστείλει ατομική ειδοποίηση προς τους παίκτες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να αποσύρουν τα κεφάλαιά τους

• Like
Αντιδράσεις: nansas
  • 13:15
    • Φέγενορντ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Novasports 2HD
  • 13:30
    • Ουντινέζε - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Μπέρμιγχαμ - Λιντς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30