ας πάρουμε αυτό που είπες εδώ βλέπουμε να έχει πάρει κλίση η πάνω ζώνη μπολινγκερ θα μπαίναμε? (το μόνο αρνητικό εδώ είναι το κόκκινο κερί δεν ειναι μαριμπόζου αλλά έχει μεγάλο σώμα)
δεν κατάλαβα τι έγραψες έχω πράσινο ισούψες ?Όχι δεν μπαίνει γιατί ενω κυρτώσει η ζώνη εχεις πρασινο ισοϋψες κερί. Και ο κμο δεν διασπάστηκε καθώς η τάση γύρισε ανοδικά.
την τάση την κοιτάμε αν υπάρχει η περιμένουμε μόνο να συμβούν αυτά που έγραψες?Θα περιμενεις και θα μπεις όταν συμβούν όλα αυτά που σου έγραψα στην προηγούμενη εικόνα με εντολή απο 7 έως 10 κεριών.
άρα πάντα θα κοιτάμε διαγράμματα που έχουν κάποια τάση ή ανοδική ή καθοδική για να βρούμε την αντιστροφή σωστά ? σε πλευρική κίνηση δεν παίζουμε ποτέ σωστά??Την αντίστροφη τάσης ψάχνουμε.
θα το δω το άρθρο όμως πες μου εδώ τι γίνεται πιο είναι το ενδιαφέρον που λες αφου η μία πάει επάνω και η άλλη κάτω τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωσηΚοιτάς παντα τι συμβαίνει στην μπολιγκερ που υπάρχει το ενδιαφέρον. Δες το σημερινο άρθρο seek and destroy .
ναι αλλα πριν είπες στην προ προηγούμενη φωτογραφία ανέφερες και την πάνω ζώνη ότι δεν έχει πάρει κλίση η κάτω ή η πάνω είναι σημαντική ή και οι 2?Κάτω είναι το ενδιαφέρων. Την κάτω ζώνη κοιτάς.