Συνεντευξη Μελισσανιδη για Μαρινακη

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Yannisss
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Yannisss

New Member
11 Μαι 2002
13,480
8,460
113
52
Ναύπλιο
Τον Μελισσανιδη δεν τον παω γιατι πιστευω οτι εχει βλάψει την ΑΕΚ αλλα τον θεωρω ικανο να κοντραριστει με το Μαρινακη, μακαρι να αλλαξει κατι αν και το θεωρω δυσκολο γιατι το φραγκα ειναι πολλα και ο Βαγγελας εχει στρατο που αναπνεει απλα και μονο αν το διαταξει

http://lib.tilesport.tv/videos/21062/Ολόκληρη-η-Συνέντευξη-Τύπου-του-Δημήτρη-Μελισσανίδη-20-11-2014

μου εκλεψε και το Καραπαπαρας:twis:

• Like
Αντιδράσεις: okonski
Απάντηση: Συνεντευξη Μελισσανιδη για Μαρινακη

Στο ελλαντα δεν μας νοιαζει οτι μας πηδανε, μας νοιαζει ο νταβατζης. Και ο απολυτος στοχος ολονων ειναι να γινουν οι νταβατζηδες, ολοι χεστηκαν για το ποδοσφαιρο, τους αθλητες, τους οπαδους για ολα. Απλα να κανουν κουμαντο στο χρημα.

Εγω προσωπικα δεν κατηγορω κανεναν οπαδο της ΑΕΚ καθοτι δεν ξερω πως θα ενιωθα εγω και πως θα ηθελα την ομαδα μου αν ηταν στην ιδια θεση. Αλλα σαν τριτος θεωρω τον Μελισσανιδη μια απο τα ιδια... Εκτος οτι πηρε την ομαδα οπως την πηρε, αυτος δλδ τι καλο εκανε την προηγουμενη φορα που περασε απο το ιδιο ποστο? Νομιζω ολοι ξερουμε λιγο πολυ τι εκανε...

Τεσπα, εμενα με νοιαζιε ο ΠΑΟΚ να παιζιε λιγο καλη μπαλα να μπορω να τον βλεπω και να λεω οτι κατι ειδα, τιτλους και τα σχετικα ξερουν ολοι πως μπορουν να τους παρουν. Αμα μπορουν ας το κανουν, οπως πχ παει να το κανει ο "τιγρης"

• Like
Αντιδράσεις: SJim, MAN7 και gdouvl1984

Ηταν 2 μυγες πανω σε κατι σκατα και η μια εκλασε κατα λαθος.Γυριζει η αλλη και της λεει ρε μεγαλη ....την ωρα που τρωμε κλανεις;

• Like
Αντιδράσεις: Jimmakos

Μεχρι στιγμης μονο ο Βαγγελας τρωει ..... και σαν φαταουλας που ειναι αρνητε να μοιραστει το φαγητο του με τους υπολοιπους. Γιαυτο και φοβαται μια ομαδα της football league.

Έρχεται ο τίγρης και θα τρομοκρατησει πολλους.Η αλητεία μονο με αλητεία αντιμετωπίζεται.Με το σεις και με το σας το πολύ πολύ να αναγνωρίσουν υποκριτικά οι δημοσιογράφοι τι μεγάλη μπάλα επαιξες.Άλλα οι άλλοι κανουν επαγγελματικές νίκες και κερδιζει η καρδια του πρωταθλητή.Γνωστά αυτά εδώ κ χρονια.

• Like
Αντιδράσεις: ManolisGti, okonski και Yannisss

Έρχεται ο τίγρης και θα τρομοκρατησει πολλους.Η αλητεία μονο με αλητεία αντιμετωπίζεται.Με το σεις και με το σας το πολύ πολύ να αναγνωρίσουν υποκριτικά οι δημοσιογράφοι τι μεγάλη μπάλα επαιξες.Άλλα οι άλλοι κανουν επαγγελματικές νίκες και κερδιζει η καρδια του πρωταθλητή.Γνωστά αυτά εδώ κ χρονια.

Δεν παει μονο ετσι. Δλδ αν στην κοκορομαχια κερδισει ο Μελισσανιδης και περνει η ΑΕΚ 15 συνεχομενα πρωταθληματα τι διαφορα θα εχει με το σημερα? Η σαπιλα ξεκινα απο ψηλα και ειναι μεγαλη. Η ελλαδα ειναι χωρα που δεν εχει λεφτα γυρω απο τη μπαλα δηλαδη ολοι περιμενον τα λεφτα της ουεφα για να ζησουν (και αυτη η εταιρια φταιει για πολλα σαπια πρωταθληματα ανα την ευρωπη).

Αμα μειωνονταν τα μπικικινια απο την ευρωπη, εγω πιστευω τα περισσοτερα λαμο-για θα εφευγαν γιατι no money, no party. Αλλα και κατι που ολοι ξεχνατε, οταν η πολιτικη ειναι τοσο μπλεγμενη πισω απο ολα τι περιμενουμε ακριβως? Ασε που εγω πιστευω οτι ο Μαρινακης θα επικρατησει, τα 3/4 της βουλης δικοι του ειναι και βαλε και τοπικους "αρχοντες"...

Eγω βλέπω τον Μωραλη σε λιγο να βαζει θεμα σε Δημοτικο συμβουλειο και να ζηταει να φυγουν τα γραφεια του Μελισσανιδη απο το λιμανι:twis:

Δεν παει μονο ετσι. Δλδ αν στην κοκορομαχια κερδισει ο Μελισσανιδης και περνει η ΑΕΚ 15 συνεχομενα πρωταθληματα τι διαφορα θα εχει με το σημερα? Η σαπιλα ξεκινα απο ψηλα και ειναι μεγαλη. Η ελλαδα ειναι χωρα που δεν εχει λεφτα γυρω απο τη μπαλα δηλαδη ολοι περιμενον τα λεφτα της ουεφα για να ζησουν (και αυτη η εταιρια φταιει για πολλα σαπια πρωταθληματα ανα την ευρωπη).

Αν γίνει αυτό καμία, αλλά στόχος της ΑΕΚ δεν είναι να πάρει δεκαπέντε πρωταθλήματα.Ποτέ δεν ηταν αυτός ο στόχος της ουτε βεβαια αλλων ομάδων.Καποτε λέγανε οτι για 20 χρονία έλεγχε ο Βαρδινογιάννης το πρωτάθλημα.Αληθές μέχρι ενός σημείου.Γιατί όμως δεν πήρε 15 πρωταθλήματα;Δεν παίρνανε λεφτά εστω και λιγότερα απο το τσου.λου;Μονο το 96 που ο φιναλιστ του 71 είχε φτασει για τριτη φόρα στους 4 του τσου.λου είχε έσοδα 3 δις σε δραχμές.
Αμα μειωνονταν τα μπικικινια απο την ευρωπη, εγω πιστευω τα περισσοτερα λαμο-για θα εφευγαν γιατι no money, no party. Αλλα και κατι που ολοι ξεχνατε, οταν η πολιτικη ειναι τοσο μπλεγμενη πισω απο ολα τι περιμενουμε ακριβως? Ασε που εγω πιστευω οτι ο Μαρινακης θα επικρατησει, τα 3/4 της βουλης δικοι του ειναι και βαλε και τοπικους "αρχοντες"...
:sign:

H μονη ενσταση για το βαρδινογιανισταν που υπηρξε καποτε, ειναι οτι υπηρξε σ εμια περιοδο που τα λεφτα απο την ευρωπη δλδ πρωταθλημα=τσου λου εφερνε παρα πολλα λιγοτερα στα ταμεια απο οτι επι κοκαλισταν και μαρινακισταν σημερα... Εν μερει ειναι σαν το διλλειμα Πελε-Μαραντονα, αλλες εποχες με αλλες συνθηκες. Συμφωνω σε αυτο που λες αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε και τι θα γινοταν. Οπως και η εποχη Μελισσανιδη ηταν αλλη τοτε και αλλη σημερα, που και για τα τοτε δεδομενα εκανε πολλα ο εν λογο κυριος και τοτε... Να τον δουμε στην πραξη.

Και λιγότερα να ησαντο -τρια δις δρχ στους 4 δεν τ λες κ λιγα τοτε- νομίζω οτι ο καθένας θα τα ήθελε πολλώ δε μάλλον ένας καβουρογιαννης που είχε είκοσι χρόνια στήσει παράγκα για να πάρει πεντε πρωταθλήματα και τα αλλα δεκαπέντε να τα σηκωνουν άλλοι.

• 18:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 21:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 18:15:00
    • Σουηδία - Μεγάλη Βρετανία

ΕΡΤ2
  • 20:30:00
    • Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε

COSMOTE SPORT 9 HD