Το πλήρες με τους όρους τους δικού σου είναι 27 στήλες για 100% 1-27 τριάδες ποιος ο λόγος να παίξω 18 στήλες και να έχω 33,33% να μην πιάσω καμία τριάδα !!Δεν σπάτε το κεφάλι με όρους.
Σε κάθε όμιλο μπορούμε να βάλουμε επιλογες από έναν αγώνα.
Ζηταμε μόνο από 1 σημείο σε κάθε όμιλο για να ξεκινήσουμε με 3αδες.
Προβολή συνημμένου 44235
Προβολή συνημμένου 44236
Προβολή συνημμένου 44237
Τα μεταβλητά βγήκαν γιατί έδιναν την δυνατότητα στο προπο χάνοντας ένα σημείο είχες κέρδος σε δεύτερη κατηγορία ακόμη χάνοντας δύο σημεία είχες κέρδος στην τρίτη κατηγορία. Τώρα με το σύστημα σου αν έχεις πέσει στο 33,33% πας κουβά. Αλλά και πάλι για να έχεις κέρδος πόσο πρέπει να είναι η απόδοση κάθε αγώνα για να έχεις τουλάχιστον επιστροφή των χρημάτων σου; Παίζεις 15 αγώνες με 50 στήλες και πιθανότητα να πιάσεις μία τριάδα 40% να κερδίσεις και λες ότι αυτό είναι σύστημα για να παίξεις;Τι ίδιο είναι να παίζεις 18 ευρώ και το ίδιο 27.
Εγω τα υπόλοιπα 9 ευρώ μπορεί να τα χρησιμοποιούσα καπου αλλού.
Άμα ήταν έτσι δεν θα είχαν βγει καν μεταβλητά.
Αν πιάσεις 4 αγώνες από τους 9 δηλαδή 1-2-4-9 τι δεν πιάνεις τίποτα!!Εάν πιάσεις τους αγώνες 1-2-5-9 πιάνεις 2 3αδες με 27 ευρω. Γιατί να μην τα πιάσω με 18 ευρώ.
Κοίτα να δεις. Εάν μπω στην ζωγραφική και βάλω τις ομάδες στην φόρμα με μαυρο χρωμα δεν μπορείς να τις διαβασεις....?????? Το λέω γιατί έχω συστήματα που έχουν μπαλαντέρ και αν περνάω τις ομάδες στην φόρμα είναι εύκολο να ναγνώστουν διοτι κάποιος μπορεί να δει και τις στηλες χωρις να παιδευτεί. Η φόρμα θα ανεβαίνει σίγουρα συμπληρωμένη φιλε. Για το δικό σου στυλ θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω.!!!τιποτα! απλα γραψε με λογια τι επαιξες! Πχ, trixie? , δυαδες, 3αδες κλπ!!! τι να βαλει καποιος στα δελτια!
εχεις ανεβασει μονο καποια jpeg!