Συστήματα παραγωγικά μεταβλητά χωρίς όρους.

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος THEO--007
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

THEO--007

New Member
27 Μαι 2026
24
2
3
Δεν σπάτε το κεφάλι με όρους.
Σε κάθε όμιλο μπορούμε να βάλουμε επιλογες από έναν αγώνα.
Ζηταμε μόνο από 1 σημείο σε κάθε όμιλο για να ξεκινήσουμε με 3αδες.

7.JPG

5.JPG

6.JPG

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν σπάτε το κεφάλι με όρους.
Σε κάθε όμιλο μπορούμε να βάλουμε επιλογες από έναν αγώνα.
Ζηταμε μόνο από 1 σημείο σε κάθε όμιλο για να ξεκινήσουμε με 3αδες.

Προβολή συνημμένου 44235

Προβολή συνημμένου 44236

Προβολή συνημμένου 44237
Το πλήρες με τους όρους τους δικού σου είναι 27 στήλες για 100% 1-27 τριάδες ποιος ο λόγος να παίξω 18 στήλες και να έχω 33,33% να μην πιάσω καμία τριάδα !!

Τι ίδιο είναι να παίζεις 18 ευρώ και το ίδιο 27.
Εγω τα υπόλοιπα 9 ευρώ μπορεί να τα χρησιμοποιούσα καπου αλλού.
Άμα ήταν έτσι δεν θα είχαν βγει καν μεταβλητά.

Τελευταία επεξεργασία:
Εάν πιάσεις τους αγώνες 1-2-5-9 πιάνεις 2 3αδες με 27 ευρω. Γιατί να μην τα πιάσω με 18 ευρώ.

Τι ίδιο είναι να παίζεις 18 ευρώ και το ίδιο 27.
Εγω τα υπόλοιπα 9 ευρώ μπορεί να τα χρησιμοποιούσα καπου αλλού.
Άμα ήταν έτσι δεν θα είχαν βγει καν μεταβλητά.
Τα μεταβλητά βγήκαν γιατί έδιναν την δυνατότητα στο προπο χάνοντας ένα σημείο είχες κέρδος σε δεύτερη κατηγορία ακόμη χάνοντας δύο σημεία είχες κέρδος στην τρίτη κατηγορία. Τώρα με το σύστημα σου αν έχεις πέσει στο 33,33% πας κουβά. Αλλά και πάλι για να έχεις κέρδος πόσο πρέπει να είναι η απόδοση κάθε αγώνα για να έχεις τουλάχιστον επιστροφή των χρημάτων σου; Παίζεις 15 αγώνες με 50 στήλες και πιθανότητα να πιάσεις μία τριάδα 40% να κερδίσεις και λες ότι αυτό είναι σύστημα για να παίξεις;

Πιάνω μια 3αδα στο 1-2-4-9 την 2-4-9.
Εαν πιάσω μόνο 1 σημειο στον κάθε ομιλο τότε έχω μόνο ποσοστό 66,66% για 3αδα.
Εάν πιάσω 2 σε έναν ομιλο και από 1 στους άλλους έχω 100% το λιγοτερο μια τριαδα και ποσοστό για παραπάνω. Και όσο πιάνω ματς ανεβαίνει η παραγωγικότητα.
Όλα τα συστηματα πάνω σε αυτό το σκεπτικό είναι στημένα.
Και όλα τα σημεία παίζουν ισοβαρά σε όλα τα μεταβλητά.
Όλα τα συστηματα που σας έβαλα είναι μαθηματικές πατέντες.

Τελευταία επεξεργασία:
Κατ'αρχας μπραβο για τον χρονο, και την ορεξη, να καθησεις να γραψεις / φτιαξεις ολα αυτα!
ενας αστερισκος μονο,,,, δε ξερω αν γινεται / αν εχεις καποιον παραπανω χρονο για να το κανεις, υπαρχουν ανθρωποι σχεδον τυφλοι / με μειωμενη οραση,,, (οπως εγω ας πουμε)!!!
αν μπορουσες να γραψεις τα συστηματα, αν οχι ολα τα πιο δικα σου, ςΟς, με λεξεις και οχι εικονες & δελτια... Θα ηταν το τελειο!!!!!!
αυτο μονο ετσι για τη συζητηση!!!!!
keep up!!!!!

!!!τιποτα! απλα γραψε με λογια τι επαιξες! Πχ, trixie? , δυαδες, 3αδες κλπ!!! τι να βαλει καποιος στα δελτια!
εχεις ανεβασει μονο καποια jpeg!

as πουμε εγω σημερα επαιξα τη Προμαποϊκάρνα διπλο, πληρωθηκα πρωιμη & ξαναπληρωθηκα και μετα στο χ!
ενα δελτιο αυτο!
την εχω δυαδουλα με Λεγκανιέζ (ασο φυσικα) και λεω! να κασαρω; ή οχι!!! αυτο δε ξερω!
* χθες επιασα το χ στο Παρη - Αρσεναλ, μετα που επαιξα (για τη χαρα του παιχνιδιου) κατακτηση Αρσεναλ το'χασα!!!!!

!!!τιποτα! απλα γραψε με λογια τι επαιξες! Πχ, trixie? , δυαδες, 3αδες κλπ!!! τι να βαλει καποιος στα δελτια!
εχεις ανεβασει μονο καποια jpeg!
Κοίτα να δεις. Εάν μπω στην ζωγραφική και βάλω τις ομάδες στην φόρμα με μαυρο χρωμα δεν μπορείς να τις διαβασεις....?????? Το λέω γιατί έχω συστήματα που έχουν μπαλαντέρ και αν περνάω τις ομάδες στην φόρμα είναι εύκολο να ναγνώστουν διοτι κάποιος μπορεί να δει και τις στηλες χωρις να παιδευτεί. Η φόρμα θα ανεβαίνει σίγουρα συμπληρωμένη φιλε. Για το δικό σου στυλ θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω.

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 21:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 22:00
    • Κατάρ - Ελβετία

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • Αύριο 14-06-2026
  • 00:00
    • Ώρα Μουντιάλ