Σύσταση στοιχηματικής εταιρείας

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος dhmhtrhs
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Συσταση στοιχηματικης εταιρειας !!

την "αννούλα" λες ?

annabet.com

----

εγω δεν εχω καταλαβει κατι ή μαλλον ..καταλαβα καλα

οτι ο φιλος θελει να βαλει χρηματα να φτιαξει book-άδικο ????

και ποσα χρηματα ???

100 χιλιαρικα - 1,000,000 ??? κλπ

Μπορεί. TLT, TLB θυμάμαι εγώ.
Πάντως εγώ τείνω να συμφωνήσω, στη θεωρία, με το φίλο ότι η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει και όχι εν τη διαιρέσει.
Έχουμε όμως να κάνουμε με μπουκ και με άλλα τρωκτικά.

• Like
Αντιδράσεις: Mpoufy

Προς θεου φιλε μου...δεν θα παιξει κανεις με λεφτα πελατων η ξενα λεφτα οπως ειπες!

Για να γινω λιγο πιο κατοπιστικος εχω καποιες γνωριμιες στον χωρο και στοχευω να τις αξιοποιησω!

Για να ξεκινισεις bookadiko που ειπε και καποιο παιδι...θελει πανω απο 2 χρονια ετοιμασια λογισμικου μετα αδεις κτλ!

Εγω εχω την δυνατοτητα να νοικιασω τετοιο λογισμικο και να βγαλω την αδεια(ενα μηνα το πολυ)

Απο εκει και περα...δεν ψαχνω επιστοιμονες...ψαχνω γνωστες του αντικειμενου με ορεξη για δουλεια!

Στην ουσια η εμπειριες του καθε ενα θα βοηθησουν να χτιστει σωστα η πολιτικη της εταιρειας!

Μετα απο αυτο το κομματι...ερχετε το κομματι του μαρκετινκγ που ειναι εξισου σημαντικο με τα προηγουμενα!

Δεν θα βαλει κανεις λεφτα απο την τσεπη του για το στησιμο και την λειτοθργια της εταιρειας αυτης!

Στον τομεα του μαρκετινκγ ομως θα ειναι διαφορετικα...θα υπαρχουν στοχοι που θα πρεπει να πιασει ο καθε μετοχος (αριθμος εγγραφων ανα μηνα) με αποτελεσμα αν δεν τα καταφερνει να χρειαστει να πληρωνει καποιο σιτε για να βαλει το λινκ του και να πιασει τον στοχο του!

Επισης να ξεκαθαρισω κατι

Αλλο κομματι οι μετοχοι και αλλο αυτοι που θα εργαζοντε καθημερινα στην εταιρεια π.χ εξυπηρετηση πελατων-δημιουργια banner κτλ

Οσοι εργαζοντε θα πληρωθουν κανονικα με μισθο απο τα εσοδα της εταιρειας + τα ποσοστα τους!

Το πηγα λιγο παρακατω αλλα θελω να γινω οσο πιο διαφωτιστικος γινετε!

Μεσα σε ολα αυτα που προανεφερα θα υπαρχουν και πιθανον πληροφοριες που θα εχει ο καθε ενας που θα μπορουμε να χρησιμοποιοησουμε υπερ μας σαν εταιρεια!

Ελπιζω να εγινα κατανοητος σε καποιον βαθμο!

• Like

και τι παραπάνω έχεις εσύ να δώσεις στην αγορά? πρέπει να το σκεφτείς αυτό σοβαρά γιατί οι μπούκηδες είναι πλέον εκατοντάδες. να κάνεις ακόμη μια callbet τι νόημα έχει? αυτό εννοώ..
γενικά και με το θέμα μονοπωλίου δε θεωρώ πως υπάρχει λόγος τη δεδομένη στιγμή να ρισκάρει κάποιος ένα κεφάλαιο. μετά από 2-3 χρόνια ίσως να ναι καλύτερα.

και τι παραπάνω έχεις εσύ να δώσεις στην αγορά? πρέπει να το σκεφτείς αυτό σοβαρά γιατί οι μπούκηδες είναι πλέον εκατοντάδες. να κάνεις ακόμη μια callbet τι νόημα έχει? αυτό εννοώ..
γενικά και με το θέμα μονοπωλίου δε θεωρώ πως υπάρχει λόγος τη δεδομένη στιγμή να ρισκάρει κάποιος ένα κεφάλαιο. μετά από 2-3 χρόνια ίσως να ναι καλύτερα.

Eχεις δικιο,,,αλλα πιο πανω αν διβασεις μιλαω για προωθηση μονο στο εξωτερικο...που ειναι τεραστοια αγορα!
Δεν μας ενδιαφερει καθολου η Ελλαδα πιστεψτε με!

Τωρα το τι ξεχωριστο θα δωσουμε ...αυτος ειναι ο λογος που θελω αρκετους μετοχους...για να βγει μια σωστη πολιτικη με βαση την εμπειρια του καθε παικτη!!

• Like

Αν μιλάς για εταιρεία "μπουκ", εγώ το συζητάω.
Είναι θέμα ιδεών και νομίζω έχω τις κατάλληλες, που δεν είναι "μιά ακόμα callbet".
Θα πρέπει να υπάρχουν και τα ήδη γνωστά στοιχήματα βέβαια και θα πρέπει να γίνει ανάπτυξη ειδικού λογισμικού, γιατί με τις στάνταρ στοιχηματικές πλατφόρμες που ξέρουμε δε λέει τίποτα βέβαια.
Οπωσδήποτε είμαστε σε λάθος περιβάλλον, σε λάθος χρόνο. Ακόμα και αν θέλουμε να το κάνουμε μόνο για το εξωτερικό, η Ελληνική νομοθεσία δεν είναι καθόλου φιλική.

• Like

Μα ποιος σου είπε ότι η υπάρχει η ελληνική νομοθεσία για να κάνεις κάτι τέτοιο ούτος ή άλλος? Σε νομοθεσίες εξωτερικού θα απευθυνθείς και εξωτερικό θα έχεις έδρα.
Πάντως εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς προσπαθεί να στήσει ο φίλος. Αν μιλάμε και έναν book τότε έχω κάποιες απορίες.

Εγώ πιστεύω ότι μία εταιρεία πρέπει να προσφέρει το εύρος των παιχνιδιών του γνωστού μεγάλου ανταλλακτηρίου και να μας λέει δίπλα σε κάθε στοίχημα το μάξιμουμ αποδεκτό ποσό προς αποφυγή κάθε τύπου παρεξηγήσεως. Όταν μας λέει το μάξιμουμ αποδεκτό ποσό μετά δεν δικαιούται να πει ούτε "α δεν πάει", ούτε "είσαστε κροάτες". Υποτίθεται έχει λάβει τα μέτρα της.
Επίσης να εισαγάγει ένα αριθμό από νέα είδη στοιχημάτων, που απαιτούν την ανάπτυξη ειδικού λογισμικού για να εξυπηρετηθούν.
Επίσης να έχει όλα τα gadgets, στατιστικά, streaming, alerts κλπ, δωρεάν.

• Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS, Mpoufy και venoss

το streaming είναι κάτι πανάκριβο γενικά.

• Like
Αντιδράσεις: dhmhtrhs
Απάντηση: Σύσταση στοιχηματικής εταιρείας

Καλησπερα παιδια

Απαντησα και εχτες το βραδυ αλλα δεν βλεπω πουθενα το μηνυμα μου...προφανως κατι δεν πατησα!

Λοιπον...οπως ανεφερε καποιος σωστα δεν μας νοιαζει καθολου η ελληνικη νομοθεσια....η εδρα και η αδειοδοτρια αρχη θα ειναι στο εξωτερικο!
Οποτε δεν μπλεκουμε καθολου με ελληνικο κρατος!

Το streamming ειναι οντως πανακριβο *(300.000) τον χρονο!

Τα υπολοιπα ειναι ευκολα!

Εφαρμογες για κινητα -tablet-στατιστικα ειναι απλα!

Αν κατάλαβα καλά, ο φίλος εννοεί να μαζευτούμε 10-20 άτομα γνώστες του χώρου και να φτιάξουμε μία εταιρία-μπουκ με έδρα το εξωτερικό όπου ο καθένας θα προσφέρει από τη μεριά του ότι μπορεί για την εταιρία.
Ουσιαστικά αφορά αναζήτηση συνεταίρων για ίδρυση εταιρίας.
Δεν είναι ΄'ασχημη ιδέα το ότι απευθύνθηκε σε σαιτ με γνώστες του χώρου.

Όμως είναι τεχνικά εύκολο αυτό;

Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι τα περισσότερα δισεπίλυτα κιαι στο μέλλον θα προκύπτουν όλο και πιο δύσκολα

Παραθέτω κάποια από αυτά:

- Διαδικασία λήψης αποφάσεων (θα υπάρχει Δ.Σ., πρόεδρος , διαχειριστές, ή όλοι οι μέτοιχοι θα έχουν "λόγο" ;)

- Έκδοση άδειας (σε ποιανού όνομα, κλπ)

- Διασφάλιση εταιρικού κεφαλαίου

- Πρώτα έξοδα λειτουργίας, τα οποία θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, καθώς το πρώτο διάστημα δε θα υπάρχουν έσοδα

- Επικοινωνία μελών

- Εύρεση κεφαλαίων (οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν αρκετά χρήματα)

κ.α.

• Like
Αντιδράσεις: dhmhtrhs

Πολυ ωραια τα ειπες ...εχεις μπει στο νοημα!

Αυτα τα ερωτηματα που εθεσες και αλλα τοσα που υπαρχουν θα συζητηθουν απο κοντα η σε καποιο κλειστο forum με οσους δηλωσουν ενδιαφερον καθως ανηκουν στις ευαισθητες πληροφοριες τις εταιρειας!

Εχω ετοιμη την μελετη /αναλυση την οποια μπορουμε να τροποποιησουμε αν υπαρξουν νεα οικονομικα δεδομενα απο καποιον μεροχο!!

• Like

Πολυ ωραια τα ειπες ...εχεις μπει στο νοημα!

Αυτα τα ερωτηματα που εθεσες και αλλα τοσα που υπαρχουν θα συζητηθουν απο κοντα η σε καποιο κλειστο forum με οσους δηλωσουν ενδιαφερον καθως ανηκουν στις ευαισθητες πληροφοριες τις εταιρειας!

Εχω ετοιμη την μελετη /αναλυση την οποια μπορουμε να τροποποιησουμε αν υπαρξουν νεα οικονομικα δεδομενα απο καποιον μεροχο!!

φίλε μου μπαίνεις σε δύσκολα νερά με απίστευτο ανταγωνισμό, αντίθετο άνεμο στη χώρα μας, βρωμιά και λαμογιές, ασαφή νομικά πλαίσια, ελλειπής προστασία και έλλειψη υποστήριξης από τις περισσότερες πολιτείες, και μία οικονομία σε κρίση και το εισόδημα των πολιτών των περισσότερων χωρών μειωμένο

επιπλέον, βρισκόμαστε σε φάση όπου μετά την αρχική έκρηξη του Online στοιχήματος, με άπειρες εταιρίες, πλέον η νομοτελειακή ολιγοπωλιακή κατάσταση έχει επέλθει (pinnacle, betfair, betdaq, 365, και άλλοι 5-10 αξιόλογοι) και η πίτα για τους υπόλοιπους έχει πλέον καθοριστεί και είναι αρκετά μικρή.

Με την πιο προηγμένη τεχνολογία στα χέρια του ολιγοπωλίου πόσο νομίζεις ότι μπορείς να προχωρήσεις-αντέξεις;

Μιλάμε για εταιρίες στη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κλπ

Τέλος πάντων, κάθε πρωτοβουλία αποδεκτή αλλά να ξέρεις ότι τα νερά είναι πολύ δύσκολα

Εγώ έχω ρίξει μια ιδέα για συνεργασία με απολύτως καινοτόμο-επαναστατικό προιόν, αλλά ακόμη και αυτό έχει τεράστια εώς ανυπέρβλητα προβλήματα να επιλύσει για να προχωρήσει...

φίλε μου μπαίνεις σε δύσκολα νερά με απίστευτο ανταγωνισμό, αντίθετο άνεμο στη χώρα μας, βρωμιά και λαμογιές, ασαφή νομικά πλαίσια, ελλειπής προστασία και έλλειψη υποστήριξης από τις περισσότερες πολιτείες, και μία οικονομία σε κρίση και το εισόδημα των πολιτών των περισσότερων χωρών μειωμένο

επιπλέον, βρισκόμαστε σε φάση όπου μετά την αρχική έκρηξη του Online στοιχήματος, με άπειρες εταιρίες, πλέον η νομοτελειακή ολιγοπωλιακή κατάσταση έχει επέλθει (pinnacle, betfair, betdaq, 365, και άλλοι 5-10 αξιόλογοι) και η πίτα για τους υπόλοιπους έχει πλέον καθοριστεί και είναι αρκετά μικρή.

Με την πιο προηγμένη τεχνολογία στα χέρια του ολιγοπωλίου πόσο νομίζεις ότι μπορείς να προχωρήσεις-αντέξεις;

Μιλάμε για εταιρίες στη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κλπ

Τέλος πάντων, κάθε πρωτοβουλία αποδεκτή αλλά να ξέρεις ότι τα νερά είναι πολύ δύσκολα

Εγώ έχω ρίξει μια ιδέα για συνεργασία με απολύτως καινοτόμο-επαναστατικό προιόν, αλλά ακόμη και αυτό έχει τεράστια εώς ανυπέρβλητα προβλήματα να επιλύσει για να προχωρήσει...

Ποια ειναι η ιδεα σου??

Αν δεν θες να την γραψεις εδω μπορεις να μου στειλεις pm!

Γνωριζω τον χωρω και τα προβληματα που αναφερεις αλλα [πιστεψε με υπαρχει πιτα για ολους}

Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν θα εχουμε τα εσοδα της bet365 αλλα θα ειναι αρκετα ικανοποιητικα!

• Like

Ποια ειναι η ιδεα σου??

Αν δεν θες να την γραψεις εδω μπορεις να μου στειλεις pm!

Γνωριζω τον χωρω και τα προβληματα που αναφερεις αλλα [πιστεψε με υπαρχει πιτα για ολους}

Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν θα εχουμε τα εσοδα της bet365 αλλα θα ειναι αρκετα ικανοποιητικα!

http://forum.infobeto.com/showthread.php/121153-Ζητώ-συνεργάτη

Nαι καταλαβα...εχεις μια καινοτομια και καλα θα κανεις να την κρατησεις!
Απο εκει και περα εγω ειμαι ανοιχτος σε νεες προτασεις και ιδεες καθως διαθετω ολοκληρη ομαδα προγραμματιστων!

Βεβαια θα ηθελα να μου προσδιορισεις το κοστος αν γινετε για να δω αν μπορουμε να συνεχιουμε την συζητηση με την προταση σου!!!

• Like

Δε μπορώ να προχωρήσω ούτε εγώ σε συνεργασία, πριν κατοχυρώσω πνευματικά δικαιώματα

Το κόστος του επενδυτή μου είναι αδιάφορο, γιατί αυτά που του υπόσχεται η μέθοδός μου είναι υπερπολλαπλάσια

δεν μας νοιαζει καθολου η ελληνικη νομοθεσια....η εδρα και η αδειοδοτρια αρχη θα ειναι στο εξωτερικο!

Τις διαδικασίες του "εξωτερικού" τις ξέρει κανένας; Ρωτάω, μήπως έχει κανείς την εντύπωση ότι τις πουλάνε (τις άδειες) στα περίπτερα.

Δε μπορώ να προχωρήσω ούτε εγώ σε συνεργασία, πριν κατοχυρώσω πνευματικά δικαιώματα

Το κόστος του επενδυτή μου είναι αδιάφορο, γιατί αυτά που του υπόσχεται η μέθοδός μου είναι υπερπολλαπλάσια

Πολυ σωστος.

Ναι παιδια αυτα ολα ειναι ετοιμα!Εχω κανει ερευνα για ολο το στησιμο απο την αρχη μεχρι το τελος!Δεν ειναι κατι που δεν ξερουμε...και επειδη ξερουμε οτι ειναι δυσκολο χρειαζετε αρκετα ατομα γνωστες του αντικειμενου!!

• Like

Ναι παιδια αυτα ολα ειναι ετοιμα!Εχω κανει ερευνα για ολο το στησιμο απο την αρχη μεχρι το τελος!Δεν ειναι κατι που δεν ξερουμε...και επειδη ξερουμε οτι ειναι δυσκολο χρειαζετε αρκετα ατομα γνωστες του αντικειμενου!!

Εδώ τι ψάχνεις ? Άτομα για δουλειά ?μετόχους με λεφτά άσχετους με το αντικείμενο ? μετόχους με λεφτά σχετικούς ?
Τι από όλα ή από όλα ?

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω