Απάντηση: Σύσταση στοιχηματικής εταιρείας
Κοιτα να δεις!
Ο λογος που μπηκα εδω και εγραψα ειναι γιατι πιστευα οτι θα υπαρχουν ( κρυφα οπλα) γνωστες του αντικειμενου!
Πχ...δεν θα πω ονομα αλλα ενα παλικαρι απο εδω εχει ακρη και ξερει ποιες αγορες θα εχουν μεγαλη πτωση..πριν αρχισει η πτωση του ομως...και σημερα μου εδειξε τις δυνατοτητες του!
Τωρα για τα λεφτα ειναι παντα ευπροσδεκτα καθως θα γινει μεγαλυτερη η διαφιμιστικη καμπανια που εχω υπολογισει!
Αλλα η ιδεα ειναι ...πως να το πω....ενα softbook του απλου παικτη??
Ενα softbook που θα εχουμε αφαιρεσει τα παραπονα που εχετε ολοι σας απο ομοια του.!!!
Και σαν ιδεα εαν πετυχει να ακολουθησουν και αλλες ομαδες σαν και εμας και να εχουν ολοι εργασια επανω σε κατι που τους αρεσει...και να φερνουν και συνναλαγμα στην πατριδα μας!
Τι θελω να πω...οτι αν μου λεγανε οτι 10-15 νεα παιδια εχουν ανοιξει ενα αξιοπρεπεστατο bookαδικο...θα προτισμουσα να παιξω εκει τα λεφτα μου..απο οποιαδηποτε αλλη εταιρεια!!
Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζετε!!!
Φίλε μου στα λόγια όλα εύκολα είναι, αλλά όταν μπαίνουν κάτω οι λογαριασμοί, εκεί αρχίζουν τα δύσκολα:
Κατ αρχήν ξεκινάμε με το δεδομένο ότι θα χρειαστούνε:
- Λεφτά για άδειες, πιστοποιητικά, κλπ
- Λεφτά για ενοικίαση φυσικού χώρου για εγκατάσταση
- Λεφτά για λογισμικό
- Λεφτά για λοιπό εξοπλισμό εταιρίας
- Λεφτά για δικαιώματα και συνδέσεις με βοηθητικά σαιτ
- Λεφτά για server
- Λεφτά για λειτουργικά έξοδα (μισθοί υπαλλήλων, καθαρίστριας, λογιστή, δικηγόρων, κλπ) ΔΕΗ, ΟΤΕ, Θέρμανση, κλπ
- Λεφτά για διαφήμιση
Για να βγουν όλα τα ανωτέρω, θα πρέπει να έχεις ικανοποιητικούς πελάτες, ώστε να χάνουν ικανοποιητικά ποσά ετησίως, και ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ σαν εταιρία (αν υπάρχουν κέρδη) να περισσέψουν χρήματα να μοιραστούν στους 10-15 εταίρους που θα μαζευτούν, και θα έχουν ρισκάρει λεφτά που για κάποιους είναι πολύ απαραίτητα, κι όλα αυτά με μία ικανοποιητική απόδοση.
Για να αποκτήσεις ικανό αριθμό πελατών, θα πρέπει καταρχήν να προσφέρεις στους παίκτες κάτι που δε θα το βρουν στις ήδη καταξιωμένες εταιρίες που ήδη παίζουν και έχουν έναν άλφα βαθμό ικανοποίησης από άποψη λογισμικού, πληρωμών, ποικιλίας, support, ορίων, κλπ
Για να μην πάμε πολύ μαριά, θα εστιάσω σε 2-3 εταιρίες και θέλω να με απαντήσεις:
Έναν πελάτη που έχει λογαριασμό στην betfair, στην pinnacle και στην 365 πως ακριβώς θα τον ελκύσεις;