Σύσταση στοιχηματικής εταιρείας

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος dhmhtrhs
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Σύσταση στοιχηματικής εταιρείας

Εμένα που είμαι γλυκομιλητος ,

Όπως μπορούν να επιβεβαιωσουν όλοι εδώ μέσα

Να με βάλεις στο customer service :?

Επειδή περί των υπολοιπων ιδαιτερες γνώσεις δεν κατεχω,

Θα σου ευχηθώ απλά να καταφερεις

Να πραγματοποιησεις τον στόχο σου.

:sign:

• Like
Αντιδράσεις: dhmhtrhs

Κοιτα να δεις!
Ο λογος που μπηκα εδω και εγραψα ειναι γιατι πιστευα οτι θα υπαρχουν ( κρυφα οπλα) γνωστες του αντικειμενου!
Πχ...δεν θα πω ονομα αλλα ενα παλικαρι απο εδω εχει ακρη και ξερει ποιες αγορες θα εχουν μεγαλη πτωση..πριν αρχισει η πτωση του ομως...και σημερα μου εδειξε τις δυνατοτητες του!

Τωρα για τα λεφτα ειναι παντα ευπροσδεκτα καθως θα γινει μεγαλυτερη η διαφιμιστικη καμπανια που εχω υπολογισει!

Αλλα η ιδεα ειναι ...πως να το πω....ενα softbook του απλου παικτη??

Ενα softbook που θα εχουμε αφαιρεσει τα παραπονα που εχετε ολοι σας απο ομοια του.!!!

Και σαν ιδεα εαν πετυχει να ακολουθησουν και αλλες ομαδες σαν και εμας και να εχουν ολοι εργασια επανω σε κατι που τους αρεσει...και να φερνουν και συνναλαγμα στην πατριδα μας!

Τι θελω να πω...οτι αν μου λεγανε οτι 10-15 νεα παιδια εχουν ανοιξει ενα αξιοπρεπεστατο bookαδικο...θα προτισμουσα να παιξω εκει τα λεφτα μου..απο οποιαδηποτε αλλη εταιρεια!!

Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζετε!!!

Κοιτα να δεις!
Ο λογος που μπηκα εδω και εγραψα ειναι γιατι πιστευα οτι θα υπαρχουν ( κρυφα οπλα) γνωστες του αντικειμενου!
Πχ...δεν θα πω ονομα αλλα ενα παλικαρι απο εδω εχει ακρη και ξερει ποιες αγορες θα εχουν μεγαλη πτωση..πριν αρχισει η πτωση του ομως...και σημερα μου εδειξε τις δυνατοτητες του!

Τωρα για τα λεφτα ειναι παντα ευπροσδεκτα καθως θα γινει μεγαλυτερη η διαφιμιστικη καμπανια που εχω υπολογισει!

Ενα softbook που θα εχουμε αφαιρεσει τα παραπονα που εχετε ολοι σας απο ομοια του.!!!

Και σαν ιδεα εαν πετυχει να ακολουθησουν και αλλες ομαδες σαν και εμας και να εχουν ολοι εργασια επανω σε κατι που τους αρεσει...και να φερνουν και συνναλαγμα στην πατριδα μας!

Τι θελω να πω...οτι αν μου λεγανε οτι 10-15 νεα παιδια εχουν ανοιξει ενα αξιοπρεπεστατο bookαδικο...θα προτισμουσα να παιξω εκει τα λεφτα μου..απο οποιαδηποτε αλλη εταιρεια!!

Φίλε μου στα λόγια όλα εύκολα είναι, αλλά όταν μπαίνουν κάτω οι λογαριασμοί, εκεί αρχίζουν τα δύσκολα:

Κατ αρχήν ξεκινάμε με το δεδομένο ότι θα χρειαστούνε:

- Λεφτά για άδειες, πιστοποιητικά, κλπ
- Λεφτά για ενοικίαση φυσικού χώρου για εγκατάσταση
- Λεφτά για λογισμικό
- Λεφτά για λοιπό εξοπλισμό εταιρίας
- Λεφτά για δικαιώματα και συνδέσεις με βοηθητικά σαιτ
- Λεφτά για server
- Λεφτά για λειτουργικά έξοδα (μισθοί υπαλλήλων, καθαρίστριας, λογιστή, δικηγόρων, κλπ) ΔΕΗ, ΟΤΕ, Θέρμανση, κλπ
- Λεφτά για διαφήμιση

Για να βγουν όλα τα ανωτέρω, θα πρέπει να έχεις ικανοποιητικούς πελάτες, ώστε να χάνουν ικανοποιητικά ποσά ετησίως, και ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ σαν εταιρία (αν υπάρχουν κέρδη) να περισσέψουν χρήματα να μοιραστούν στους 10-15 εταίρους που θα μαζευτούν, και θα έχουν ρισκάρει λεφτά που για κάποιους είναι πολύ απαραίτητα, κι όλα αυτά με μία ικανοποιητική απόδοση.

Για να αποκτήσεις ικανό αριθμό πελατών, θα πρέπει καταρχήν να προσφέρεις στους παίκτες κάτι που δε θα το βρουν στις ήδη καταξιωμένες εταιρίες που ήδη παίζουν και έχουν έναν άλφα βαθμό ικανοποίησης από άποψη λογισμικού, πληρωμών, ποικιλίας, support, ορίων, κλπ

Για να μην πάμε πολύ μαριά, θα εστιάσω σε 2-3 εταιρίες και θέλω να με απαντήσεις:

Έναν πελάτη που έχει λογαριασμό στην betfair, στην pinnacle και στην 365 πως ακριβώς θα τον ελκύσεις;

• Like
Αντιδράσεις: Ertzan

Κοιτα να δεις!

Φίλε μου επειδή έχω δουλέψει ως τρέηντερ σε εταιρία και επειδή την έχω ξανακούσει αυτή τη συζήτηση με τη διαφορά πως αυτοί που τη κάνανε τη συζήτηση κάνανε και εταιρία θα σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και σε εκείνους. Έχεις τρία εκατομμύρια μετρητά; Γιατί αν δεν τα έχεις δεν ανοίγεις εταιρία εκτός αν θες να πας φυλακή στη κυριολεξία. Θα μου πεις γιατι; Να σου το εξηγήσω το γιατί....

Λες θέλω να ανοίξω μια εταιρία η οποία θα είναι δίκαιη απέναντι στον πελάτη και να μην έχει κανένας παράπονο....

Όπως υποθέτω γνωρίζεις οι στοιχηματικές εταιρίες πουλάνε ελπίδες. Για άλλους η ελπίδα είναι ένα απλό μεροκάματο 100 ευρω 200 ευρω 500 1000. Για άλλους η ελπίδα μεταφράζεται σε παρολί 14 ματς που με ένα ευρώ να πληρώνει 1 εκατομμύριο. Αν σου κάτσουνε δύο τέτοια δελτία σε καθαρίσανε... Έχεις 2 εκατομμύρια να πληρώσεις τέτοιου είδους δελτία;

Γιατί δεν μπορείς να ανοίξεις εταιρία και να πεις α δελτία του ενός ευρώ που πληρώνουν 1 εκατομμύριο δεν τα δέχομαι ούτε να πεις στο κόσμο κόσμε εγώ το παρολί το πληρώνω 100 χιλιάδες όταν η 365 το πληρώνει στο 1 εκατομμύριο. Αντιφάσκει με τη λογική της δημιουργίας της εταιρίας. Λοιπόν έχεις 3 εκατομμύρια μετρητά να καλύψεις αυτή τη περίπτωση που σου αναφέρω; Γιατι αν δεν τα έχεις άστο να πάει... Είσαι καλά και δεν το ξέρεις... Εκείνοι τα είχανε και ανοίξανε εταιρία και πάνε καλά.... Εσυ;

• Like
Αντιδράσεις: ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ και Ertzan

Ο archer kai o balaton τα ειπαν ολα.

Φίλε μου επειδή έχω δουλέψει ως τρέηντερ σε εταιρία και επειδή την έχω ξανακούσει αυτή τη συζήτηση με τη διαφορά πως αυτοί που τη κάνανε τη συζήτηση κάνανε και εταιρία θα σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και σε εκείνους. Έχεις τρία εκατομμύρια μετρητά; Γιατί αν δεν τα έχεις δεν ανοίγεις εταιρία εκτός αν θες να πας φυλακή στη κυριολεξία. Θα μου πεις γιατι; Να σου το εξηγήσω το γιατί....

Λες θέλω να ανοίξω μια εταιρία η οποία θα είναι δίκαιη απέναντι στον πελάτη και να μην έχει κανένας παράπονο....

Όπως υποθέτω γνωρίζεις οι στοιχηματικές εταιρίες πουλάνε ελπίδες. Για άλλους η ελπίδα είναι ένα απλό μεροκάματο 100 ευρω 200 ευρω 500 1000. Για άλλους η ελπίδα μεταφράζεται σε παρολί 14 ματς που με ένα ευρώ να πληρώνει 1 εκατομμύριο. Αν σου κάτσουνε δύο τέτοια δελτία σε καθαρίσανε... Έχεις 2 εκατομμύρια να πληρώσεις τέτοιου είδους δελτία;

Γιατί δεν μπορείς να ανοίξεις εταιρία και να πεις α δελτία του ενός ευρώ που πληρώνουν 1 εκατομμύριο δεν τα δέχομαι ούτε να πεις στο κόσμο κόσμε εγώ το παρολί το πληρώνω 100 χιλιάδες όταν η 365 το πληρώνει στο 1 εκατομμύριο. Αντιφάσκει με τη λογική της δημιουργίας της εταιρίας. Λοιπόν έχεις 3 εκατομμύρια μετρητά να καλύψεις αυτή τη περίπτωση που σου αναφέρω; Γιατι αν δεν τα έχεις άστο να πάει... Είσαι καλά και δεν το ξέρεις... Εκείνοι τα είχανε και ανοίξανε εταιρία και πάνε καλά.... Εσυ;

Εδώ νομίζω ότι δεν έχεις και πολύ δίκιο

Υπάρχουν πολύ μεγάλες εταιρίες που έχουν μέγιστο όριο κερδών ανά δελτίο-παίκτη, κλπ

Πχ θυμάμαι στην bf όταν είχαν μπει τα παρολί, είχε όριο κερδών 50.000€

Αν το δελτίο σου πλήρωνε παραπάνω, προσαρμοζόταν αυτόματα το stake

Άσε που κατ εμέ το πρόβλημα δεν είναι εκεί ακριβώς. Ας είχα εγώ 100.000 τέτοιους παίκτες που λες να παίζανε κάθε μέρα από 5 ευρώ για να πάρουν 2.000.000 (ΟΠΑΠ) και ας έχανα και 1-2 τέτοια δελτία κάθε λίγο

Το παν είναι αν έχεις πελατεία. Αν έχεις πελατεία, ακόμη και να χάσεις 3 μύρια από ατυχία, θα βρεις λεφτά μέσω δανείων, έκδοσης ομολόγων, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, και άλλους τρόπους

Το πρόβλημα είναι μόνο αυτό: Πως θα πάρεις μερίδιο από γίγαντες του χώρου.
Γιατί όλα ωραία ακούγονται στα λόγια, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να ανταγωνιστείς την 365 την pinnacle και την bf όπως δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς την BP, την Nokia, το facebook, την κόκα κόλα, τα mac donalds

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΙΑΣ ΗΔΗ ΙΚΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ...

Φιλε μου καλα τα λες αλλα δεν μπορεις να εγγυηθεις στο τζογο πως δεν υπαρχει περιπτωση να σου σκασουν δυο τετοια δελτια στη πρωτη εβδομαδα ή το πρωτο μηνα.... Μετα απο 3 χρονια πληρωνω και 100 τετοια δελτια.... Θα εχω την απειρη καβατζα... Μεχρι να συμβει κατι τετοιο θα εχεις χασει τον υπνο σου 100 χιλιαδες φορες... Και προσεξε στη 365 το μεγιστο κερδος ειναι 2 εκατομμυρια.... Οποτε το παρολι πρεπει να πληρωνει 2 εκατομμυρια...

Ολες οι εταιριες εχουν ενα θεματακι. Εχουν κομπλεξ με τους αρμπερς. Λοιπον αν μια εταιρια εχει καλους τρεηντερς και οχι κοιμισιδες μπορει να κανει πελατες τους αρμπερς.... Δεν με ενδιαφερει ρε φιλε αν εγω εχω καλες αποδοσεις για εμενα αν θα τον πληρωσω....αρκει να μην ξεφευγω και να μην δινω λαθος οντς. Τι να μου τα παρει ο απλος παικτης τι να μου τα παρει ο αρμπερ. Καποια θα τα χανει θα του παιρνω αυτα....

Και θα σου πω και κάτι που ενισχύει αυτά που λέω:

Έχω βρει εδώ και καιρό μια νέα μέθοδο στοιχηματισμού (έχω παραθέσει το σχετικό λινκ σε προηγούμενο ποστ) η οποία κατά την άποψή μου θα κάνει πάταγο στην αγορά, από τον πρώτο μήνα λειτουργίας της (δε θέλω να γίνω γραφικός, αλλά αναγκάζομαι να το επαναλάβω)

Ωστόσο, παρότι υπάρχουν άτομα τα οποία προτίθενται να επενδύσουν επάνω στην ιδέα μου, εγώ δεν πρόκειται να κάνω το πρώτο βήμα, αν δεν βεβαιωθώ για δύο πράγματα:

1. ΌΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΜΗΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1 (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΑΛΤΑΣ, ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΚΑΙ ΚΕΥΜΑΝ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ PLAYBET12345 SE ENA MHNA UA ANOIGEI ETAIRIA PLAYBET123456 ME THN IDIA PARABASH, K.O.K.) TO SHMANTIKO EINAI ENA:

NA ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Δυστυχώς και για τα δύο ενδεχόμενα είμαι απολύτως απαισιόδοξος, κι αυτό ακριβώς είναι αυτό που σου λέω: ότι δε μπορείς να πάρεις μερίδιο ακόμη και με επαναστατικό προιόν, πόσο μάλλον με κλασσικά προιόντα του στυλ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, OVER-UNDER, ΚΛΠ τη στιγμή που εκεί έξω υπάρχει betfair και pinnacle

Τελευταία επεξεργασία:

Μου αρεσει γιατι μπαινουμε στο κλιμα!

Λοιπον στον φιλο trader θυμιζω οτι ανεφερα οτι ξεκιναμε με συμφωνια whitelabel....αρα δεν χρειαζοντε 3 εκατ.!
Μιλαω με 3 εταιρειες που μας νοικιαζουν το λογισμικο τους!
Μεσα στην τιμη του ενοικιου θα ειναι και η εκδοση αδειας!
Επισης παρεχουν τεχνικη υποστηριξη!

Εμεις σε ξεχωριστα γραφεια αναλαμβανουμε το μαρκετινκγ και την πολιτικη που θα ακολουθησουμε!

Εννοειτε οτι αν δεν δωσεις δεν θα παρεις...εννοω οτι δεν πιστευω να περιμενει καποιος να εχουμε εσοδα της ταξης της βετ365...αλλα δεν θα του ηταν και ασχημα να παιρνει 500 εθρο τον 1 μηνα 700 τον 2 1000 τον 3 κτλ!

Η ολη διαδικασια εχει κοστολογηθει στα 150.000!!

Με ολα τα εξοδα μεσα!

• Like
Αντιδράσεις: Mpoufy

Μου αρεσει γιατι μπαινουμε στο κλιμα!

Η ολη διαδικασια εχει κοστολογηθει στα 150.000!!

Με ολα τα εξοδα μεσα!

Τα έξοδα εγκατάστασης

Τα έξοδα λειτουργίας έχουν υπολογισθεί;

Οι εταιρίες που θα "δωρίσουν" τα έξοδα εγκατάστασης, λογισμικού και άδειας,

ΤΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΚΕΡΔΗ-ΕΣΟΔΑ;

Γιατί δε νομίζω να είναι Αη-βασίληδες

Σόρρυ που κάνω αντίλογο, αλλά η πιάτσα είναι μία ζούγκλα γεμάτη λύκους, καλό είναι να τους κοιτάμε στα δόντια και όχι στη γούνα τους...

Οχι καλα κανεις!

Οι εταιρειες αυτες θελουν ενα σταθερο ενοικιο τον μηνα περιπου στα 13.000!
Κανενα ποσοστο δεν θελουν απο κερδη και καμια ευθυνη αν μποθμε μεσα!
Εχουν υπολογιστει ολα τα παντα!Μεχρι και εδρα στην Βουλγαρια εχβ βρει μαζι με λογιστη!!

• Like

Ναι αλλα τα δελτια τα πληρωνεις εσυ... Και σε ρωτω λοιπον αν εγω σαν πελατης ερθω και σου παιξω ενα παρολι με 14 ματς και το κερδισω και πρεπει να πληρωθω ενα εκατομμυριο στη 1η εβδομαδα λειτουργιας της εταιριας εχεις να με πληρωσεις; Αν δεν εχεις θα σου παρω οτι εχεις και θα σε κλεισω φυλακη στο τελος....Λοιπον το εχεις το εκατομμυριακι που για καλη μου τυχη μου εκατσε παιζοντας το στην εταιρια σου; (Καλοπροαιρετο αντιλογο κανω αλλα ξερεις σου δειχνω τη πραγματικοτητα)

Οχι καλα κανεις!

Οι εταιρειες αυτες θελουν ενα σταθερο ενοικιο τον μηνα περιπου στα 13.000!
Κανενα ποσοστο δεν θελουν απο κερδη και καμια ευθυνη αν μποθμε μεσα!
Εχουν υπολογιστει ολα τα παντα!Μεχρι και εδρα στην Βουλγαρια εχβ βρει μαζι με λογιστη!!

Τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι...

Όταν λες καμία ευθύνη αν μπούμε μέσα, εννοείς ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΑΥΤΟΙ;

Και αν εννοείς ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ

τότε:

ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 13.000 ΕΥΡΩ πχ ΓΙΑ ΕΞΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ) τότε θα έχουμε ευθύνη ναι ή όχι;

Δηλαδή θα μπορούν να διεκδικήσουν δικαστικά τις 78.000 ευρώ που θα τους χρωστάμε για το εξάμηνο συν τόκους δικαστικά έξοδα κ.α.;

Όταν λες καμία ευθύνη αν μπούμε μέσα, εννοείς ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΑΥΤΟΙ;

Nα απαντησω πρωτα στον φιλο με το εκατομμυριο οτι θα υπαρχουν καποια ορια κερδους ανα δελτιο,,που σιγουρα στην αρχη δεν θα ειναι στο εκατομμυριο!

Οταν λεω δεν θα εχουν ευθυνη εννοω οτι δεν τους νοιαζει αν βγαζουμε 100κ τον μηνα η αν μπαινουμε μεσα 100κ τον μηνα!
Τωρα αν δεν βγει το ενοικιο 1-2 μηνες ..που ειναι κατι δυσκολο υπαρχει η ανοχη τους ως προς αυτο καθως ειμαστε συνεργατες και μπορουν να βοηθησουν μεχρι να δυναμωσουμε και να παιρνουν μετα ανετα τα 13.000χιλιαρικα τον μηνα !!

• Like

Καλα όλα αυτά έστω ότι έχεις υπολογισει τα πάντα ως προς τα λειτουργικά έξοδα και τα λοιπά η καυτή πατάτα είναι μία, ακόμα και μικρά όρια ανα δελτίο ακόμα και μικρά όρια στοιχηματισμού στη αρχή σε σχέση με την αγορά. Τι αποθεματικό έχεις στο μυαλό σου για πληρωμές το πρώτο μήνα εξάμηνο χρόνο (δεν έχει σημασία το διάστημα όρισε τον εσύ).

• Like
Αντιδράσεις: Balaton

Nα απαντησω πρωτα στον φιλο με το εκατομμυριο οτι θα υπαρχουν καποια ορια κερδους ανα δελτιο,,που σιγουρα στην αρχη δεν θα ειναι στο εκατομμυριο!

Οταν λεω δεν θα εχουν ευθυνη εννοω οτι δεν τους νοιαζει αν βγαζουμε 100κ τον μηνα η αν μπαινουμε μεσα 100κ τον μηνα!
Τωρα αν δεν βγει το ενοικιο 1-2 μηνες ..που ειναι κατι δυσκολο υπαρχει η ανοχη τους ως προς αυτο καθως ειμαστε συνεργατες και μπορουν να βοηθησουν μεχρι να δυναμωσουμε και να παιρνουν μετα ανετα τα 13.000χιλιαρικα τον μηνα !!

Θα έδινα 78.000 το χρόνο σε κάποιον για να μου νοικιάσει κάτι που αξίζει τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ

Αξίζει τόσο ένα λογισμικό;

Αν όχι καλύτερα να αγοραστεί

Αυτό δε χρειάζεται εξήγηση, προκύπτει από έναν απ τους βασικότερους νόμους της αγοράς, που λέει ότι το μέσο ετήσιο ενοίκιο ενός αγαθού με αξία Α (σπίτι, αποθήκη, νταλίκα, σκάφος, κ.ο.κ.,) είναι Α/20

Ξεκινάς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον χωρίς να είσαι ανταγωνιστικός. Άστο.... δεν έχει κανένα λόγο κάποιος να παίξει σε εσένα θα παίξει εκεί που παίζει και τώρα...

Εχετε δικιο σε καποια πραγματα....αλλα πραγματικα θελω να μου βρειτε μια τετοια εταιρεια οσο μετρια και αν ειναι που να εχει κλεισει ..που να εχει μπει μεσα...που να ανοιξε και να εκλεισε??Οποιος μπορεσει να μου βρει εστω και μια θα τον παραδεκτω!
Απο εκει ξεκιναω λοιπον και χτιζω σιγα σιγα για να γινω ανταγωνιστικος !

Και ναι δεν αξιζει να δινεις 78.000 τον χρονο...αλλα σε αντιθετη περιπτωση θα χρειαζομασταν τα 3 μυρια απου ειπε ο φιλος πριν...τα οποια αν υπηρχαν θα θελαμε 2 χρονια κατασκευης του λογισμικου με πιθανοτητα και ολικης αποτυχιας και χωρις εσοδα..που αυτο διπλασιαζει τα εξοδα!!Αρα ξεκινας με αυτην την λυση και το επομενο βημα οταν δυναμωσεις ειναι να κανεις το δικο σου λογισμικο!!

• Like
Αντιδράσεις: Mpoufy και grace_kelly

Εχετε δικιο σε καποια πραγματα....αλλα πραγματικα θελω να μου βρειτε μια τετοια εταιρεια οσο μετρια και αν ειναι που να εχει κλεισει ..που να εχει μπει μεσα...που να ανοιξε και να εκλεισε??Οποιος μπορεσει να μου βρει εστω και μια θα τον παραδεκτω!

θα σου πω δυο μεγάλα ονόματα που μπήκαν μέσα με τα τσαρούχια. Η canbet το 2005 ήταν στην κορυφή της λίστας σε τζίρους, οι άλλοι ασιάτες δεν είχαν βγει ακόμα στον afro. Μετά από κάποια λάθη που έκανε όμως, τώρα πάει για κλείσιμο. Το τελευταίο δίμηνο δεν έχει πληρώσει κανέναν από τους χιλιάδες πελάτες της. Το άλλο μεγάλο όνομα είναι η Bwin. Εταιρεία με διαφημίσεις σε φανέλες Real και Milan, με 20 εκατομμύρια πελάτες (όπως έλεγε) ,έχει κλείσει για τις περισσότερες χώρες , επειδή έχει μπει μέσα με τα τσαρούχια. Τον τελευταίο χρόνο χιλιάδες παίκτες τους ακυρώθηκαν στοιχήματα χωρίς λόγο η δεν πληρώθηκαν . Απλήρωτοι απολύθηκαν πολλοί υπάλληλοι της, και αυτά που σου λέω τα έχω μάθει από υπαλληλους που δούλευαν εκεί.

Yπαρχουν ηδη μπολικοι softbook,που ο καθενας εχει το δικο του μεριδιο στην αγορα,ειτε μικρο ειτε μεγαλο.Συνεπως,στο δικο μου μυαλο,ή φτιαχνεις ενα softbook με στοχο να μαζεψει τα μικρα μεριδια της αγορας που κατεχουν πολλοι μικροι book,ή φτιαχνεις μια πραγματικη ευρωπαϊκη εκδοση της pinny,οπου θα προσελκυσεις τα βαρια πορτοφολια,με ο'τι συνεπαγεται οικονομικα αυτο.

Αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα και τις ακρες ωστε κανω μια τετοια μπιζνα,θα εψαχνα το δευτερο.Ειλικρινα,δεν βλεπω κανενα λογο ωστε να δημιουργηθει αλλο ενα nikosbet π.χ,οταν στην αγορα υπαρχουν τοσοι και τοσοι softbook.

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News