ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2002

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,411
26,323
113
54
Infobeto Town
www.infobeto.com
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ EΝΑ TOPIC ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :up:

ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.

ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ -> 2 (2,75)

Γιατί θα μου πείτε. Λόγω προιστορίας και μόνο. 2-0-8 για Άλμπιον τα τελευταία 10 με γηπεδούχο την Μοντρόουζ και μου το δίνει ο ΟΠΑΠ 2,75. Ευχαριστώ θα το πάρω και άμα κάτσει έκατσε.

Για του λόγου το αληθές....
http://www.infobeto.com/stats/analysis.php?Des=ΣΚ3&Des1=ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ&Des2=ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Tha dokimasw thn tyxh mou me ton agwna ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΓΚΡΕΤΝΑ. Megales analyseis den mporoume na kanoume akoma alla apo ta statistika blepw thn ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ na pelagodromei sthn edra ths, bebaia apo persi polla mporei na exoun allaksei alla poso??? Giayto proteinw to diplo -------->2

ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΧΕΡΤΑ................1......(2.10)

Θα μου πειτε τωρα γιατι ασσο αφου η Χερτα εχει κανει τοσες ζημιες ως τωρα.........

Γιατι σημερα θα ξεκουραση πολλους παικτες για την γερμανικη πρεμιερα...

Γιατι ταξιδευει αυθημερον για ΟΛΛΑΝΔΙΑ συνεπως θα υπαρχει και καποια κουραση εστω και σε μικρο βαθμο..

Γιατι η ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ παιζει κομπλε με ολα τα αστερια της......

Γιατι η ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ εχει στον παγκο της την "αλεπου" τον ΓΚΟΥΣ ΧΙΝΤΙΝΚ.

Γιατι η ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ θα παιξει σε ενα καταμεστο "ΦΙΛΙΠΣ ΣΤΑΝΤΙΟΥΜ" και θα εχει ψυχολογικο αβανταζ......

Για τους παραπανω λογους επαιξα ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ σε ΜΟΝΟ και το προτεινω και στους ANTI-BOOKERS.

EYXOMAI NA EΠΑΛΗΘΕΥΤΩ......

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..............

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΕΟ

Αυτό εννοώ όταν λέω τεκμηριωμένη αιτιολόγηση και όχι απλά στατιστικά.

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ

Αν και δεν πρέπει να απαντήσω εδώ όπως έκανε ο Ceasar, να πω ότι τα κριτίρια του καθενός που παίζει στοίχημα είναι διαφορετικά και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό απ' όλους. Τι σημαίνει ΟΧΙ προγνωστικά από στατιστικά? Εγώ παιδιά έτσι παίζω. Αν δεν σας αρέσει δεν έχω πρόβλημα να αποχωρήσω από αυτήν εδώ την στήλη. Κανένα απολύτως.

Φιλικά.

Φίλε Νεκτάριε.
Με παρεξήγησες :sad: . Δεν είπα ΠΟΤΕ "όχι στα στατιστικά". Το αντίθετο. Ξέρεις ότι είμαι άνθρωπος των αριθμών και δουλεύω πολύ με τα στατιστικά (θυμίσου το ΠΚ :eye: ).
Αυτό που είπα είναι ΟΧΙ προγνωστικά βάση ΜΟΝΟ της στατιστικής. Βοηθάνε πάρα πολύ πληροφορίες όπως αυτές που αναφέρει παραπάνω ο ΤΗΕΟ. Φαντάσου πχ προϊστορία που δίνει 2, στατιστικά εντός-εκτός που δίνουν 2 και πληροφορίες που λένε ότι οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν με αναπληρωματικούς γιατί έχουν σημαντικό αγώνα μετά από 2 μέρες. Παρότι οι αριθμοί δίνουν "ξερό" 2, με την τελευταία πληροφορία ...το σκέφτεσαι.
Όταν ανέφερα ότι πρέπει να στηρίζουμε την πρόταση με στοιχεία και όχι μόνο στατιστικά, το είπα γιατί τα στατιστικά μπορούμε οι περισσότεροι να τα βρούμε ενώ αυτές τις "extra" πληροφορίες ΟΧΙ. Βέβαια πιστεύω ότι, οποιαδήποτε πληροφόρηση κι αν έχουμε, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάποιο σημείο. Απλά προσπαθούμε να μειώσουμε το ρίσκο.

Λυπάμαι αν παρεξηγήθηκα και ελπίζω με τις τελευταίες μου διευκρινήσεις να αποκατέστησα την τάξη :-)

ΦΙΛΕ CAESAR,

ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ (ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!).
ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ ΘΕΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ......... :alcohol:
ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΑ............ :sad:
ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΕΡΑ...... :eye:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ
:up:

Διευκρινίζοντας ότι καμμία, μα καμμία, διάθεση δεν έχω να επιβάλλω την άποψή μου, τονίζω, προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, ότι είπα ότι "τα στατιστικά μπορούν οι περισσότεροι να τα βρουν" και όχι ότι "τα ξέρουν όλοι" (μεγάλη, κατά την γνώμη μου η διαφορά).
Και βέβαια θα ήταν δεκτή η άποψη σου έστω και χωρίς τεκμηρίωση (και ποιος είμαι άλλωστε εγώ που θα μπορούσε να αρνηθεί κάτι τέτοιο;) αλλά νομίζω ότι μια τεκμηρίωση, έστω και μόνο βάση αριθμών, θα βοηθούσε όλους να αξιολογήσουν την εκάστοτε πρόταση.

Ειλικρινά φιλικά
caesar

ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΡΩΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ
ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΜΙΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ
:alcohol: :alcohol: :alcohol: :alcohol: :alcohol: :alcohol: :alcohol: :alcohol: :alcohol: :alcohol: :alcohol:
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

H PROTASH MAS gia shmera apoteleite apo 5 shmeia :

511..AITXOFEN- XERTA..............................1.....2,10..............THEO7
514..OLIMPO- TAGIERES...........................1X....2,10....2,90.....MPILIAS
522..KOYINS-PARK -GRETNA........................2....2,50...............EMEL
516..ENTRI-REI8.ROVERS............................1....2,10...............MERLIN
523..MONTROOYZ-ALBION ROVERS...,...........2....2,75..............NEKTAR

KA8OLOY ASXHMES OI APODOSEIS MAS

MEGISTH.......87,78
MIKROTERH...63,65

KAI GIA 3-4-5 ZHTOYMENA PAIZETE KAI GIA DISTHLO KALO EINAI
GIA NA DOYME TI PSARIA 8A PIASOYME ?????

Λοιπόν φίλοι μου κατ΄αρχήν θέλω να πώ ότι εδώ δεν είναι εκτελεστικό απόσπασμα και αυτό το λέω γιατί η μέχρι τώρα εντύπωση που μου έχει δημιουργηθεί είναι οτι αν κάνεις μια πρόβλεψη λάθος τότε όλοι δε θα σε υπολογίζουν.
Νομίζω οτι κατά βάθος αυτό πιστεύουν οι πιο πολύ, έχοντας φτιάξει μια μέχρι τώρα εικόνα φοβούνται πως ίσως ξεφύγουν λιγάκι από την εκτίμηση του panel και γενικότερα της παρέας.
Δεν πρέπει να μπαίνετε σε τέτοιου είδους συλλογισμούς γιατί έτσι έρχεστε σε άλλη φάση.
Σαφώς βέβαια δεν είναι μέρος να μπαίνεις και να αραδιάζεις παιχνίδια στα κουτουρού, σαφώς και δεν γράφεις έναν ξερό άσσο , χι ή διπλό και το αφήνεις ατεκμηρείωτο. Απλά προβάλλεις τη σκέψη σου και την αναλύεις.
Κανένας δε θα σου πεί με πήρες στο λαιμό σου. Ο καθένας έχει κρίση και κάνει τις επιλογές μόνος του.
Δεν βρίσκομαι στις συζητήσεις και στην παρέα όπως είναι πχ. ο betatzis ή ο mpilias και άλλοι, είμαι λίγο πιο αποστασιοποιημένος (ένεκα επαγγέλματος) αλλά προσπαθώ να ενημερώνομαι και να μιλάω όσο μπορώ.
Και αυτό το λέω γιατί βλέπω τα πράγματα από λιγάκι διαφορετική σκοπιά. Αυτά λοιπόν αρκετά σας κούρασα αλλά τα θεωρούσα σημαντικά να τα πώ γιατί όπως λέει και ο theo ένας για όλους και ολοι για έναν.
Πρόβλεψη ημέρας.

ERNTRY UNITED - REITH ROVERS 1 (2,1)

Έχει πολύ καλή έδρα και αρκετά καλό συνελεστή στο ποσοστό γκόλ στην έδρα της, πράγμα που συμαίνει οτι σκοράρει, στην άμυνα σχετικά καλά αφού ο μέσος όρος τερμάτων στην έδρα της πέρυσι 1,34. Από την άλλη η REITH ROVERS εκτός έδρας χάνεται παντελώς με παθητικό συντελεστή 1,91 καταλαβαίνετε τι συμβαίνει.
Ανέκαθεν η ERNTRY UNITED ήταν μια εύκολη λύση όταν αγωνιζόταν στην έδρα της για μένα, είναι μια ομάδα που την ποντάρω πάντα στην έδρα της.
τελευταία παιχνίδια των ομάδων.
ERNTRY UNITED - FORFAR 1-0
REITH ROVERS - STRANRAER 1-1
καλή τύχη

Μerlin o μάγος :twisted:

ΝΕΚ---2............ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ.....1-0..... :down:

EMEL---2..........ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΓΚΡΕΤΝΑ.................2-1..... :down:

ΤΗΕΟ 007---1...ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΧΕΡΤΑ........................0-0.... :down:

MPILLIAS---1X..OΛΥΜΠΟ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ........................0-0.... :up:

ΜΕRLIN---1......EΡΝΤΡΙ - ΡΕΙΘ ΡΟΒΕΡΣ.....................3-0.... :up:

η πρωτη μερα μας εδωσε 2 στα 5 σωστα και ειναι ακομη η αρχη....

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ANTI-BOOKERS θα τσακισουν τα κοκκαλα των ΜΠΟΥΚΗΔΩΝ.....

• 19:30
    • Αταλάντα - Κρεμονέζε

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 19:30
    • Αταλάντα - Κρεμονέζε

COSMOTE SPORT 5 HD
  • 20:45
    • Φαμαλικάο - Άβες

COSMOTE SPORT 9 HD
  • 21:30
    • Premier League

Novasports Prime