Λοιπόν φίλοι μου κατ΄αρχήν θέλω να πώ ότι εδώ δεν είναι εκτελεστικό απόσπασμα και αυτό το λέω γιατί η μέχρι τώρα εντύπωση που μου έχει δημιουργηθεί είναι οτι αν κάνεις μια πρόβλεψη λάθος τότε όλοι δε θα σε υπολογίζουν.
Νομίζω οτι κατά βάθος αυτό πιστεύουν οι πιο πολύ, έχοντας φτιάξει μια μέχρι τώρα εικόνα φοβούνται πως ίσως ξεφύγουν λιγάκι από την εκτίμηση του panel και γενικότερα της παρέας.
Δεν πρέπει να μπαίνετε σε τέτοιου είδους συλλογισμούς γιατί έτσι έρχεστε σε άλλη φάση.
Σαφώς βέβαια δεν είναι μέρος να μπαίνεις και να αραδιάζεις παιχνίδια στα κουτουρού, σαφώς και δεν γράφεις έναν ξερό άσσο , χι ή διπλό και το αφήνεις ατεκμηρείωτο. Απλά προβάλλεις τη σκέψη σου και την αναλύεις.
Κανένας δε θα σου πεί με πήρες στο λαιμό σου. Ο καθένας έχει κρίση και κάνει τις επιλογές μόνος του.
Δεν βρίσκομαι στις συζητήσεις και στην παρέα όπως είναι πχ. ο betatzis ή ο mpilias και άλλοι, είμαι λίγο πιο αποστασιοποιημένος (ένεκα επαγγέλματος) αλλά προσπαθώ να ενημερώνομαι και να μιλάω όσο μπορώ.
Και αυτό το λέω γιατί βλέπω τα πράγματα από λιγάκι διαφορετική σκοπιά. Αυτά λοιπόν αρκετά σας κούρασα αλλά τα θεωρούσα σημαντικά να τα πώ γιατί όπως λέει και ο theo ένας για όλους και ολοι για έναν.
Πρόβλεψη ημέρας.
ERNTRY UNITED - REITH ROVERS 1 (2,1)
Έχει πολύ καλή έδρα και αρκετά καλό συνελεστή στο ποσοστό γκόλ στην έδρα της, πράγμα που συμαίνει οτι σκοράρει, στην άμυνα σχετικά καλά αφού ο μέσος όρος τερμάτων στην έδρα της πέρυσι 1,34. Από την άλλη η REITH ROVERS εκτός έδρας χάνεται παντελώς με παθητικό συντελεστή 1,91 καταλαβαίνετε τι συμβαίνει.
Ανέκαθεν η ERNTRY UNITED ήταν μια εύκολη λύση όταν αγωνιζόταν στην έδρα της για μένα, είναι μια ομάδα που την ποντάρω πάντα στην έδρα της.
τελευταία παιχνίδια των ομάδων.
ERNTRY UNITED - FORFAR 1-0
REITH ROVERS - STRANRAER 1-1
καλή τύχη
Μerlin o μάγος :twisted: