Αυτο παντως που πανω κατω ισχυει, ειναι πως ο τζογος εχει καταστρεψει γενικοτερα τον αθλητισμο διοτι "ειναι πολλα τα λεφτα". Η ευρωλιγκα ειναι πολος ελξης των μπουκ. Πραγματικα με εχει κουρασει να βλεπω (διοτι παρακολουθω αρκετα ματς) ,καποιες "περιεργες" διατησιες, το πως κατεβαινουν καποιες ομαδες αλλα και το πως αλλαζουν προσωπο κατα την διαρκεια του ματς. Δεν λεω οτι ισχυει μονο στην Ευρωλιγκα αυτο ,αλλα αν δεν διορθωθει καπως η εικονα δεν εχω σκοπο να χαλαω ουτε τα νευρα μου ,ουτε τα λεφτα μου.Κάθε χρονο στις γιορτες των Χριστουγεννων , γινονται πολλα << θαυματα >> , σε όλα τα αθληματα
Θα δεις οτι απο τα μεσα Γεναρη όλα θα στρωσουν .
Καλα αυτο που λες ισχυει και συμφωνω 100% .Παλια ημουν κ εγω στο στοιχημα το ποδοσφαιρικο/ προπο κλπ και το εχω κοψει χρονια μετα τα αισχη που εβλεπα. Επειδη βεβαια παντα ημουν μπασκετικος το γυρισα προς τα εκει αλλα και εκει στο βωμο του χρηματος γινονται εγκληματα. Καταληγω οτι καλο ειναι το συντηρητικο παιξιμο και παντα με χρηματα που σου περισσευουν και οχι με χρηματα των βασικων αναγκων σου.Εννοείται οτι το στοίχημα χάλασε το ποδόσφαιρο,παλιά παίζαμε προπο και πιάναμε 10 στα 13 και είμασταν στεναχωρημένοι που για ένα ακόμα χάσαμε το εντεκάρι.Και τώρα αν βάλεις 13 παιχνίδια δεν θα πιάσεις ούτε τα μισά
Εννοείται οτι το στοίχημα χάλασε το ποδόσφαιρο,παλιά παίζαμε προπο και πιάναμε 10 στα 13 και είμασταν στεναχωρημένοι που για ένα ακόμα χάσαμε το εντεκάρι.Και τώρα αν βάλεις 13 παιχνίδια δεν θα πιάσεις ούτε τα μισά